Στο Spetses Mini Marathon με το ποδήλατο από Αθήνα!

Η τρέλα δεν πάει στα… βουνά, πάει όμως στις Σπέτσες και συγκεκριμένα στο Spetses Mini Marathon και μάλιστα με ποδήλατο.

Μπερδευτήκατε; Η απάντηση είναι Γρηγόρης Σουβατζόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής τριάθλου που προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα IRON MAN που θα γίνει στην Kona, στο πλαίσιο της προπόνησής του, κάλυψε τη διαδρομή Αθήνα Σπέτσες με το ποδήλατο!

Το Spetses Mini Marathon είναι ένας αγώνας που δεν χάνεται, αλλά και η προπόνηση το ίδιο. Ο συνδυασμός ήταν λοιπόν αναπόφευκτος.

Τον Γρηγόρη “συνόδεψε” μέχρι τις Σπέτσες ο νεαρός Λευτέρης Δήμος, ένας εξαιρετικός ερασιτέχνης αθλητής, ο οποίος ξεκίνησε μαζί με τον αθλητή της Arla Protein από την Αθήνα και έφτασε μαζί του στο νησί.

Ο Λευτέρης για όσους δεν γνωρίζουν, ασχολείται με το τρίαθλο τα τελευταία 4 χρόνια περίπου, όταν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του ξανά, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο με μηχανή. Οι γιατροί του είπαν το 2014 δύσκολα θα ξαναπερπατούσε και εκείνος τους… χαμογέλασε, έκλεισε το μάτι στη ζωή και στις 18 Αυγούστου 2019 πέρασε κάτω από την αψίδα του τερματισμού στο IRON MAN της Κοπεγχάγης!

Στην Kona, πάντως, επειδή είναι Χαβάη ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου υποσχέθηκε ότι θα πάει με αεροπλάνο. Δεν είχε άλλωστε άλλη επιλογή. Αλλά ας μη του βάζουμε ιδέες…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Μαστίχαθλον: Ένα ξεχωριστό τρίαθλο στη Χίο με άρωμα Μαστίχας

Ένα ξεχωριστό τρίαθλο με άρωμα μαστίχας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22-23 Ιουνίου στο Βροντάδο της Χίου. Το Μαστίχαθλον περιλάμβανε δύο διαφορετικά αγωνίσματα Τριάθλου (Ομαδικό και ατομικό), καθώς και αγώνα με τρέξιμο και κολύμπι. Η αυλαία άνοιξε το Σάββατο 22/6 με τo Mastichathlon Aquathlon – Running ενώ η αγωνιστική δραστηριότητα κορυφώθηκε την Κυριακή 23/6 με το ατομικό Mastichathlon Triathlon S–Sprint και το ομαδικό Mastichathlon Triathlon Olympic Team.

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150 από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ στον αγώνα πήρε μέρος και η γνωστή αθλήτρια Τριάθλου Μάνια Μπικόφ.

Το Μαστίχαθλον διοργανώθηκε από το αθλητικό σωματείο Ποδηλάτες Χίου στην περιοχή του Αφανή Ναύτη στο Βροντάδο της Χίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Χίου.

Konstantinos Mil. Anagnostou

Photographer & Cinematographer

www.chiosphotos.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Castle Challenge 2024: Στην τελική ευθεία το τρίαθλο στην Μονεμβασιά

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η Press Conference για την παρουσίαση του Τριαθλητικού event με την επωνυμία “Castle Challenge 2024”, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Quatro Suites, Χρυσός Χορηγός του Castle Challenge 2024.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την εκτενέστερη παρουσίαση του Τριαθλητικού αυτού event, το οποίο διοργανώνεται απο την  εταιρία whynot, στις 15-16 Ιουνίου 2024.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που έγινε το έναυσμα για εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών.

Ο στόχος κοινός.  Ο καθένας από το πόστο του να προσφέρει το καλύτερο δυνατό, ώστε να δημιουργηθεί ένας αγώνας που όλοι ευελπιστούν να γίνει θεσμός και να εδραιωθεί στις αθλητικές δράσεις της περιοχής προσεγγίζοντας αθλητές του τριάθλου από όλη την χώρα.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασιάς, και του  Εμπορικού Συλλόγου  Μολάων καθώς και η υπεύθυνη του Quatro Suites.

Παρόντες ήταν επίσης πολλοί από τους τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα καθώς και κανάλια και δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάλυψαν την βραδιά και έδωσαν ενα μοναδικό χρώμα στο τριαθλητικό Challenge της Μονεμβασιάς.

Όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες και οι κάτοικοι , πρόσφεραν απλόχερα την απαράμιλλή φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα τους σε όλους τους καλεσμένους της εκδήλωσης και όλοι ανυπομονούν να υποδεχθούν τους αθλητές, τους φίλους και τις οικογένειές τους, στο πρώτο τριαθλητικό event της whynot για φέτος, στην μαγευτική καστροπολιτεία.

whynot Co.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend