Στο Spetses Mini Marathon με το ποδήλατο από Αθήνα!

Η τρέλα δεν πάει στα… βουνά, πάει όμως στις Σπέτσες και συγκεκριμένα στο Spetses Mini Marathon και μάλιστα με ποδήλατο.

Μπερδευτήκατε; Η απάντηση είναι Γρηγόρης Σουβατζόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής τριάθλου που προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα IRON MAN που θα γίνει στην Kona, στο πλαίσιο της προπόνησής του, κάλυψε τη διαδρομή Αθήνα Σπέτσες με το ποδήλατο!

Το Spetses Mini Marathon είναι ένας αγώνας που δεν χάνεται, αλλά και η προπόνηση το ίδιο. Ο συνδυασμός ήταν λοιπόν αναπόφευκτος.

Τον Γρηγόρη “συνόδεψε” μέχρι τις Σπέτσες ο νεαρός Λευτέρης Δήμος, ένας εξαιρετικός ερασιτέχνης αθλητής, ο οποίος ξεκίνησε μαζί με τον αθλητή της Arla Protein από την Αθήνα και έφτασε μαζί του στο νησί.

Ο Λευτέρης για όσους δεν γνωρίζουν, ασχολείται με το τρίαθλο τα τελευταία 4 χρόνια περίπου, όταν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του ξανά, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο με μηχανή. Οι γιατροί του είπαν το 2014 δύσκολα θα ξαναπερπατούσε και εκείνος τους… χαμογέλασε, έκλεισε το μάτι στη ζωή και στις 18 Αυγούστου 2019 πέρασε κάτω από την αψίδα του τερματισμού στο IRON MAN της Κοπεγχάγης!

Στην Kona, πάντως, επειδή είναι Χαβάη ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου υποσχέθηκε ότι θα πάει με αεροπλάνο. Δεν είχε άλλωστε άλλη επιλογή. Αλλά ας μη του βάζουμε ιδέες…

Previous ArticleNext Article

Νικητές ο Θεοχάρης Μάινα και η Αθήνα Σάρρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Lazer Run Κ19

Ο Θεοχάρης Μάινα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν  την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Lazer Run (σκοποβολή –τρέξιμο) Κ19 και οι Αναπτυξιακοί Αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜΟΠ) στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του αθλήματος στο Γουδή.

Νικητής στους ‘Εφηβους αναδείχθηκε ο Θεοχάρης Μάϊνα (ΠΓΣ), που κάλυψε τα 3200μ. του αγώνα (4Χ800μ.) και τις 20 εύστοχες βολές (4Χ5) από τα 10 μέτρα σε χρόνο 12.12.0, που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φίλιππος Σεχίδης (Δίας), επίσης με μεγάλο ατομικό ρεκόρ (12.35.0) και τρίτος ο Γιώργος Κοντοτάσιος (Πρωταθλητής Χρήστος Τζοβάρας) με 14.05.0.

Η Αθηνά Σάρρα
Η Αθηνά Σάρρα

Στις Νεάνιδες κυριάρχησε η Αθηνά Σάρρα (ΠΓΣ), που σημείωσε την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας (13.55.0), ενώ ατομικά ρεκόρ πέτυχαν η Μαρία Οπάντσα (ΠΓΣ) με 14.28.0 και η Αριάδνη Νάσκαρη (Πρωταθλητής Χρήστος Τζοβάρας) με 15.02.0, που συμπλήρωσαν τις θέσεις του βάθρου.

Έκπληξη προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών στους Αναπτυξιακούς Αγώνες.

Να επισημάνουμε ότι οι αγώνες διεξήχθησαν τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Φωτό: Γιώργος Μίνος

Ένα διαφορετικό τρίαθλο σε πισίνα με τη συνεργασία Ιωνά και ΟΑΚΑ!

Αγώνας διαφορετικός αγώνας τριάθλου σε συνδιοργάνωση του ΟΑΚΑ Σπύρος Λούης με τον σύλλογο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής οργανώνεται με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής την 15η Νοεμβρίου.

Πρόκειται για το TRIple LEAGUE Triathlon IONAS & OAKA, την για την πρώτη διοργάνωση αγώνα τριάθλου σε κολυμβητήριο. Πρώτη φυσικά στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας θα γίνει με περιορισμένο αριθμό αθλητών εξαιτίας της πανδημίας του Covid1-19.

Όλα τα χρήματα θα διατεθούν για την αντικατάσταση του αναβατόριού στο κλειστό κολυμβητήριο που είναι ο μόνος τρόπος
εισόδου από τον σταθμό του τρένου Ειρήνη για Ανθρώπων με Αναπηρίες, ηλικιωμένους όπως και για μητέρες με καροτσάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Γκούντας: +306972443334
Καραγεώργου: +306945663921
[email protected]

Δείτε το βίντεο promo της διοργάνωσης

x
Send this to a friend