Η Samsung παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018

Η Samsung παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Υπολογιστών, συνεχίζει τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα,φιλοξενώντας μια σειρά από δράσεις στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, οι αθλητές και το κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τεχνολογίες αιχμής της Samsung, να απαθανατίζουν και να μοιράζονται τις ξεχωριστές αναμνήσεις τους από τους αγώνες του Buenos Aires 2018.

«Η πεποίθηση πως ο κόσμος προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες ξεκινάει σε νεαρή ηλικία, γεγονός που κάνει ακόμη πιο σημαντική την υποστήριξη της νέας γενιάς που ωθεί τα όρια για να επιτύχει αυτό που δεν ήταν εφικτό έως σήμερα» δήλωσε η Younghee Lee, CMO και Executive Vice President της Samsung Electronics. «Η Samsung δεσμεύεται στο Ολυμπιακό Κίνημα και ανυπομονούμε να προσφέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες στο νεανικό κοινό των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018».

Για να γιορτάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, η Samsung προσφέρει στους επισκέπτες καθηλωτικές και διαδραστικές εμπειρίες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τα Samsung Olympic Showcases, τα οποία αναδεικνύουν τα τελευταία ασύρματα προϊόντα και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των GalaxyS9 και S9+, Gear IconX και Galaxy Tab S4. Για δώδεκα ημέρες, δύο εκθέσεις θα παραμείνουν ανοιχτές στο κοινό του BuenosAires – η μια θα βρίσκεται στο Youth Olympic Park και η άλλη στο Abasto Mall– οι οποίες θα επιτρέπουν σε όλους να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων μέσα από την καινοτόμο τεχνολογία κινητών τηλεφώνων της Samsung.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΝέωνBuenosAires 2018, το φίλαθλο κοινό, οι αθλητές και οι επισκέπτες των Samsung Olympic Showcases θα μπορούν να συμμετέχουν σε ένα εύρος δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν:

  • Βιωματικές Δραστηριότητες: Το κοινό έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τις ολοκληρωμένες και προσβάσιμες εμπειρίες που προσφέρει η τεχνολογία Samsungμέσα από δραστηριότητές, όπως Interactive Table, My Emoji Gallery, Super Slow-mo Football Challenge και Galaxy Fitness.
  • Καθηλωτική εμπειρία VR: Μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας 4DVR με τα Galaxy S9 και S9+που προσφέρουν στο κοινό  την ευκαιρία νανα δοκιμάσει τις ικανότητές  του στοkayak, την κωπηλασία και την χειμερινή κατάβαση.
  • Εμπειρίες mobile προϊόντων και αξεσουάρ: Τα Samsung Olympic Showcases δίνουνστους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν διάφορα προϊόνταSamsung, μεταξώ των οποίων τα Galaxy S9 και S9+, τοGear IconX και το Galaxy Tab S4.

Στα Samsung Olympic Showcases, το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να γιορτάσει το Ολυμπιακό Ιδεώδες και να συγκεντρώσει έως και 7 ειδικά σχεδιασμένες κονκάρδες με αθλητικά και πολιτιστικά θέματα, ολοκληρώνοντας ένα πλήθος από διαδραστικές δραστηριότητες.

Στο  πλαίσιο του στόχου της διάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και της βοήθειας για τη συμμετοχή του κοινού στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στον κόσμο, με μεγάλο εύρος αγωνισμάτων και αθλητικών δραστηριοτήτων, η Samsung διανέμει το Buenos Aires 2018 Youth Olympic Pass σε επιλεγμένα Samsung Stores. Με αυτό το Pass, το κοινό θα έχει ελεύθερη  στα τέσσερα Youth Olympic Parks και τα στάδια των διαγωνισμών, καθώς επίσης και σε περισσότερες από 1.200 πολιτιστικές δραστηριότητες. Σχεδόν 600.000 αιτήσεις για τοPass, το οποίο έχει τη μορφή ηλεκτρονικού περιβραχιόνιου, έχουν ήδη καταχωρηθεί.

«Το μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018 θα επιτρέπει σε όλους τους επισκέπτες να αιχμαλωτίσουν τις μοναδικές εμπειρίες τους και να μοιραστούν το Ολυμπιακό Ιδεώδες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach. «Διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία της στους νέους αθλητές και το κοινό σε όλο τον κόσμο, η Samsung γιορτάζει τη δύναμη του αθλητισμού».

Η Samsung ξεκίνησε την ανάμειξή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως τοπικός χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988 και επέκτεινε τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Ολυμπιακών Αγώνων στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Nagano 1998. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων BuenosAires 2018  διεξάγονται  από 6 έως 18 Οκτωβρίου 2018, στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες news.samsung.com/globalκαιhttp://www.samsungmobilepress.com/.

Previous ArticleNext Article

Τι «μαγειρεύουν» Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου;

Τι «μαγειρεύουν» Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου;

Ραντεβού στο River West για καλό σκοπό έδωσαν Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου. Ο αθλητής του Τριάθλου ζήτησε τη βοήθεια της γνωστής παρουσιάστριας για να επιλέξουν μαζί Ευχοστολίδια για τα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού». Η συνάντησή τους, αν και επεισοδιακή, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού πραγματοποίησαν τις ευχές δύο παιδιών και έκαναν τα εφετινά τους Χριστούγεννα μαγικά.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρη Σουβατζόγλου να επιλέγουν Ευχοστολίδια:

Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά και εφέτος κάνει πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, οι οποίες εκτίθενται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Οι ζωγραφιές είναι, επίσης, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό, για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Επιπλέον, συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

H adidas παρουσιάζει το επαναστατικό ULTRABOOST 19

H adidas παρουσιάζει το επαναστατικό ULTRABOOST 19

Η adidas αποκαλύπτει το Ultraboost 19, την πλήρως ανανεωμένη και επανασχεδιασμένη έκδοση του κορυφαίου running παπουτσιού, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία σχεδιαστών και product developers του brand, με δρομείς από όλο τον κόσμο.

Το feedback που έλαβε η adidas από τους δρομείς ήταν πως το τρέξιμο διαρκώς αλλάζει και απευθύνεται σε ολοένα και περισσότερους νέους, ενώ με την ανάπτυξη του city running και των fun runs εξελίσσεται σε κοινωνικό σπορ και όχι κάτι που κάνει ο καθένας μόνος του.  

Οι runners δηλώνουν πως τώρα πια θέλουν ένα πιο απλό προϊόν, το οποίο να απαρτίζεται από λιγότερα κομμάτια αλλά να προσφέρει εξίσου υψηλές επιδόσεις. Για να υποστηρίξει τους δρομείς στη νέα running πραγματικότητα, η adidas αποδόμησε το original Ultraboost και από τα 17 διαφορετικά τμήματα, επικεντρώθηκε στις 4 βασικές τεχνολογίες: την εξελιγμένη σόλα BOOST, το Torsion Spring, το Primeknit 360 και το 3D Heel Frame.

Με εξελιγμένη τεχνολογία BOOST, Torsion Spring, Primeknit 360 και 3D Heel Frame για περισσότερη υποστήριξη και μεγαλύτερη προσαρμογή όπως ποτέ πριν, η adidas γιορτάζει τη νέα εποχή running –

  • Η εξελιγμένη σόλα BOOST διαθέτει 20% περισσότερο υλικό στην ενδιάμεση σόλα σε σύγκριση με τα adidas Ultraboost της πρώτης γενιάς, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας.
  • Το Torsion Spring ελαφριάς κατασκευής προσφέρει ενισχυμένη στήριξη στο βηματισμό και τη γρήγορη κίνηση των δρομέων προς τα εμπρός.
  • Το Primeknit 360 συνδυάζει την άνεση και την ανάλαφρη αίσθηση απόδοσης.
  • Το αναβαθμισμένο 3D Heel Frame υποστηρίζει τη φτέρνα προσφέροντας τον απόλυτο συνδυασμό προσαρμοστικότητας και υποστήριξης.

Το ολοκαίνουριο adidas Ultraboost 19 θα κυκλοφορήσει στην περιορισμένη έκδοση Laser Red, με επιπλεόν limited edition εκδοχές να ακολουθούν μέχρι το επίσημο παγκόσμιο λανσάρισμα στις 21 Φεβρουαρίου 2019.  

Για περισσότερα νέα, επισκέψου το adidas.gr/Ultraboost. Ακολούθησε τη συζήτηση στο Instagram με το  #Ultraboost και το @adidasrunning.

Εγγραφή στο 3ο Veikou Trail και μέσω Viva.gr

Εγγραφή στο 3ο Veikou Trail και μέσω Viva.gr

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Veikou Trail στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, εκτός της δυνατότητας εγγραφής με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα, δίνει  στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να εγγραφούν απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών Viva.

Συγκεκριμένα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί μέσω Viva είτε μέσω του ειδικού κουμπιού που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο πεδίο των εγγραφών, είτε απευθείας στο Viva.gr, επιλέγοντας τα αθλητικά γεγονότα – Αγώνες Δρόμου και αμέσως μετά την εκδήλωση Veikou Trail. Εκεί, η πληρωμή γίνεται άμεσα με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή ειδικού λογαριασμού Viva.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ηλεκτρονικά είτε μέσα της φόρμας στο www.veikoutrail.gr είτε μέσω της φόρμας στο www.viva.gr να κατευθυνθούν σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και να πραγματοποιήσουν  την εγγραφή  αλλά και την πληρωμή τους.

Tα συνεργαζόμενα καταστήματα και σημεία για εγγραφής είναι:

– WIND
– Seven Spots
– Reload Stores
– Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

– YOLENI’S

– Αθηνόραμα.gr,

–  Viva Kiosk Σύνταγμα

–  Viva Kiosk Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι)

Κάντε την εγγραφή σας στο www.veikoutrail.gr ή στο www.viva.gr ή στα συνεργαζόμενα καταστήματα – σημεία και «τρέξτε στο βουνό μέσα στην πόλη».

 

Send this to a friend