Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Μέγας Χορηγός στον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Μέγας Χορηγός στον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και για την φετινή διοργάνωση.

Ενέργεια στον Μαραθώνιο

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει διαχρονικά τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες του τόπου, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Η Εταιρεία θεωρεί ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, της διαρκούς κοινωνικής προσφοράς της, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα γεμίσει και πάλι ενέργεια τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 σας περιμένουμε, για να τρέξουμε όλοι μαζί σε μια από τις ωραιότερες διαδρομές αγώνων δρόμου που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε σχετικά με την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ:

«Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η τιμή της ανανέωσης της συνεργασίας μας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για μία ακόμη χρονιά. Η παράδοση της πρωτοπόρου αυτής κυπριακής εταιρείας στην προσφορά προς την κοινωνία, μας γεμίζει σιγουριά πως θα συμβάλει τα μέγιστα και στη φετινή διοργάνωση. Άλλωστε μας προδιαθέτει γι’ αυτό η άριστη συνεργασία μας κατά τον περσινό Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Εκ μέρους της Petrolina (Holdings) Public Ltd, η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος, σημείωσε:

«Είμαστε περήφανοι που και φέτος βρισκόμαστε στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Μιας διοργάνωσης που καθίσταται πλέον θεσμός, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Από τη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης, δεν θα μπορούσε να λείψει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που για περισσότερα από 50 χρόνια, ενισχύει το κοινωνικό σύνολο».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/

Previous ArticleNext Article

Η LG Electronics Hellas προσφέρει δωρεάν τη συμμετοχή των εφήβων στο Spetses mini Marathon 2018

Η LG Electronics Hellas προσφέρει δωρεάν τη συμμετοχή των εφήβων στο Spetses mini Marathon 2018

Με αφορμή την έναρξη των εγγραφών του Spetses mini Marathon 2018 και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ η LG Electronics Hellas (LG) ανακοινώνει μία σημαντική νέα πρωτοβουλία για όλους τους νέους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο multi-sport event της χώρας: την ανάληψη του κόστους όλων των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 12-17 ετών, τόσο στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. όσο και στον Κολυμβητικό Αγώνα των 1,5 χλμ., καθιστώντας δωρεάν όλες τις εγγραφές στις δύο αυτές κατηγορίες.

Παράλληλα, θεσπίζει τιμητικά βραβεία για τέσσερις νέους, ανερχόμενους αθλητές, 2 αγόρια και 2 κορίτσια, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ θα προσκληθούν και στο νησί των Σπετσών για να μιλήσουν στους συνομηλίκους τους για την αξία της άθλησης αλλά και τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού σε αυτήν την ηλικία.

Τέλος, ως μέσο περαιτέρω επιβράβευσης των νέων παιδιών που θα τρέξουν και θα κολυμπήσουν, η LG θα προσφέρει στα τρία πρώτα αγόρια και τρία πρώτα κορίτσια, σε κάθε αγώνισμα, από ένα μοναδικό προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας.

Με αφορμή αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Είναι για εμάς μεγάλη χαρά να υλοποιούμε φέτος αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία που έχει στόχο να ενδυναμώσει τη συμμετοχή νέων στους αγώνες των 5Κ και στο νέο αγώνισμα των 1500Μ κολύμπι ανοιχτής θάλασσας».

Με τη σειρά της η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Eλλάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για πέμπτη συνεχή χρονιά στηρίζουμε το μεγαλύτερο multi-sport event της χώρας και που φέτος μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ‘LG Αθλητές του Αύριο’ αναλαμβάνουμε το κόστος όλων των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 12-17 στηρίζοντας έτσι τη νέα γενιά αθλητών και δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους εφήβους να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική διοργάνωση».

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 Επισκεφτείτε την LG στα:

  www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas

H adidas παρουσιάζει το ολοκαίνουριο UltraBOOST Parley Deep Ocean Blue

H adidas παρουσιάζει το ολοκαίνουριο UltraBOOST Parley Deep Ocean Blue

H adidas και η Parley for The Oceans παρουσιάζουν το νέο UltraBOOST Parley στον μοναδικό χρωματικό συνδυασμό Deep Ocean Blue. Το νέο colourway εμπνέεται από το Mariana Trench, το βαθύτερο σημείο των ωκεανών του πλανήτη και την περιοχή με την πιο αυξημένη θαλάσσια ρύπανση από πλαστικές σακούλες μιας χρήσης.

Το καινούργιο UltraBOOST Parley Deep Ocean Blue είναι το επίσημο παπούτσι του Run For The Oceans 2018, του παγκόσμιου running κινήματος της adidas και της Parley που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό.

Από το 2015 μέχρι και σήμερα, η adidas και η Parley ενημερώνουν το κοινό για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης και προτείνουν δημιουργικές λύσεις, όπως η χρήση του Parley Ocean Plastic για την κατασκευή των adidas x Parley προϊόντων. Φέτος, η adidas κατά τη διάρκεια της καμπάνιας (08.06 – 08.07), θα υπολογίσει μέσω της running εφαρμογής Runtastic και του ειδικά δημιουργημένου groupadidas x Parley Run For the Oceansκάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν οι runners και θα το αντιστοιχήσει σε προσφορά ενός δολαρίου στο Parley Ocean Plastic Program, προσφέροντας 1 εκατομμύριο δολάρια για το πρώτο 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα.

Η χρήση της τεχνολογίας Parley Ocean Plastic® αποτελεί μια επαναστατική οικολογική καινοτομία με την οποία συλλέγονται τα πλαστικά απορρίμματα, επεξεργάζονται και μετατρέπονται σε νήμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του ελαστικού adidas Primeknit επάνω μέρους του παπουτσιού, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο την απειλή σε λύση. Για κάθε ζευγάρι UltraBOOST Parley χρησιμοποιούνται περίπου 11 πλαστικά μπουκάλια που θα μπορούσαν να καταλήξουν στους ωκεανούς.

Η νέα running πρόταση του brand περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία BOOST που προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα, σε συνδυασμό με την εξωτερική σόλα Continental από καουτσούκ που παρέχει σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και το NFC τσιπ στο δεξί παπούτσι, που επιτρέπει στον runner να μάθει περισσότερα για τη συνεργασία της adidas με την Parley αλλά και πώς μπορεί να ελαττώσει τη χρήση του πλαστικού στην καθημερινότητά του.

Πάρε και εσύ μέρος στο παγκόσμιο κίνημα «RUN FOR THE OCEANS». Μάθε περισσότερα στο adidas.gr/Parley, κάνε την εγγραφή σου στο Runtastic και κατέγραψε όλα σου τα runs στο ειδικό group “adidas x Parley Run for the Oceans”, από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου. Γιατί κάθε χιλιόμετρο μετράει.

Το νέο UltraBOOST Parley Deep Ocean Blue μπορείς να το ανακαλύψεις από σήμερα online στο adidas.gr/Parley και στις 27/6 στα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

PUMA: η πρώτη επιλογή των καλύτερων αθλητών!

PUMA: η πρώτη επιλογή των καλύτερων αθλητών!

Πρεσβεύοντας στο έπακρο το motto Forever Faster, η PUMA, η εταιρεία που αναπτύσσει τα πιο καινοτόμα αθλητικά προϊόντα για τους πιο γρήγορους αθλητές στην ιστορία, συνεχίζει την παράδοση της, συμμαχώντας με τους πιο ελπιδοφόρους εκπροσώπους της νέας γενιάς του αθλητικού στίβου!

Καθώς ολοένα και καινούργια αστέρια λάμπουν στο Ελληνικό αθλητικό στερέωμα, νέοι ταλαντούχοι αθλητές προστίθενται στην ομάδα της PUMA. Ένα από αυτά είναι η Ανθή Κυριακοπούλου. Με μισή καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο και μισή από την Ελλάδα, διακρίνεται από ένα μίγμα χαρακτηριστικών που την οδηγούν σταθερά στην κορυφή!

Ξεκίνησε από μικρή σαν αθλήτρια sprint αλλά γρήγορα απέδειξε πως μπορεί επάξια να ανταπεξέρχεται στις καταπονήσεις των μεγάλων αποστάσεων, αποτελώντας πλέον την κύρια σύγχρονη εκπρόσωπο των μεσαίων αποστάσεων του ΓΣ Γλυφάδας. Το πρόγραμμα της είναι βαρύ και αυστηρό με συνεχείς, απαιτητικές προπονήσεις. Σε αυτόν τον αγώνα για τη κορυφή η Κυριακοπούλου επιλέγει ως σύμμαχο την κορυφαία ποιότητα της αθλητικής εταιρείας PUMA και την απόδοση που προσφέρει χάρη στις συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες και στα πρωτοποριακά υλικά της.

Οι νίκες της αθλήτριας είναι συνεχείς, αποδεικνύοντας το δυναμισμό και το ταλέντο της:

  • Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1500m ανδρών-γυναικών το 2017 με επίδοση 4,19
  • 2η Βαλκανιονίκης στα 1500m
  • 2η Πανελληνιονίκης στα 800m με επίδοση 2,05
  • 1η Πανελληνιονίκης ανωμάλου εδάφους το 2018 στα 8km με 28,40
  • 2η στα 5000m στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας το 2018
  • 3η στα 5km στο Mαραθώνιο Aθήνας το 2017

Σε μικρότερες αποστάσεις, αλλά με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, τρέχει το δικό του αγώνα το δεύτερο νέο μέλος της οικογένειας της PUMA, o συγκλονιστικός για το στυλ και τις επιδόσεις του Πάνος Τριβυζάς! Με έντονη αγάπη για την ταχύτητα, από νωρίς φάνηκε ότι θα διαπρέψει στο sprint! Με όνειρο του μια θέση στους επόμενους Ολυμπιακούς, ο Τριβυζάς δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα στα courts. Συνεπώς επέλεξε την PUMA, τόσο για τις προπονήσεις του όσο και για τους αγώνες, αποδεικνύοντας τη πίστη του στην αποτελεσματικότητα του brand σε όλα τα επίπεδα του επαγγελματικού αθλητικού στίβου!

Ο Τριβυζάς έχει ξεχωρίσει για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, μερικές εκ των οποίων είναι:

  • Χρυσό μετάλλιο στα 60m

  • Χρυσό μετάλλιο στα 200m

  • 8ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων 4*100m στο Λιλ της Γαλλίας to 2017

  • 8ος καλύτερος Έλληνας αθλητής στα 200m με χρόνο 20,58

και συνεχίζει να μας εκπλήσσει καταρρίπτοντας τα ρεκόρ!

Η PUMA στηρίζει ενεργά τους αγώνες και τις προσπάθειες της Ανθής Κυριακοπούλου και του Πάνου Τριβυζά, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των κορυφαίων αθλητών!

Send this to a friend