Η νέα τεχνολογία Nike Joyride πάει την άνεση στο τρέξιμο σε άλλο επίπεδο

Η νέα τεχνολογία Nike Joyride πάει την άνεση στο τρέξιμο σε άλλο επίπεδο

H τεχνολογία Nike Joyride έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Nike Air και Nike React ως η τελευταία καινοτομία στις σειρές με διαφορετική προστατευτική επένδυση.

Η τεχνολογία Joyride κατασκευάστηκε για να διατηρεί ξεκούραστο το πόδι, προσφέροντας μοναδική εμπειρία στο δρομέα για μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, συνθέτοντας ένα εκπληκτικά ελαφρύ και ενεργειακά αποδοτικό παπούτσι.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

⦁ Το Nike Joyride είναι αποκλειστική τεχνολογία της Nike, αποτελούμενη από χιλιάδες «σφαιρίδια» TPE
⦁ Τα σφαιρίδια τοποθετούνται μέσα σε κάψουλες διαμορφωμένες σε ζώνες, γεγονός που επιτρέπει στον αφρό να επεκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις
⦁ Η κατασκευή του παπουτσιού δημιουργεί ένα δυναμικό υπόστρωμα για το πόδι παίρνοντας το σχήμα του πέλματος και χαρίζοντας έτσι την αίσθηση εξατομίκευσης
⦁ Το μέγεθος κάθε κάψουλας εξαρτάται από τον τρόπο που το πέλμα ακουμπά στο έδαφος όταν βρίσκεται σε κίνηση. Για παράδειγμα στο πίσω μέρος το πάχος είναι μεγαλύτερο για να απορροφά τους κραδασμούς, ενώ το μπροστινό μέρος του πέλματος είναι έτσι κατασκευασμένο για να διευκολύνει την ομαλή κίνηση προς τα εμπρός χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση, σαν να τρέχεις επάνω σε φυσαλίδες

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

⦁ Η τεχνολογία Joyride είναι αποτέλεσμα εντατικών και επαναλαμβανόμενων δοκιμών. Δοκιμάστηκαν συνολικά 150 υλικά για να καταλήξει η Nike στο TPE, ένα συμπολυμερές υλικό από πλαστικό και καουτσούκ για τη κατασκευή των σφαιριδίων
⦁ Στο πλαίσιο του τεχνικού σχεδιασμού των καψουλών λύθηκε το πρόβλημα της υπερβολικής μετακίνησης των σφαιριδίων γύρω από το πέλμα, κάτι που θα περιόριζε την άνεση
⦁ Τα σφαιρίδια είναι διάσπαρτα μέσα στις «κάψουλες» έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες απόδοσης σε διαφορετικές στιγμές του βηματισμού. Για παράδειγμα, αν ένα παπούτσι περιέχει συνολικά 8.000 σφαιρίδια, το 50% περίπου από αυτά θα καλύπτει το πίσω μέρος του ποδιού που ακουμπά στο έδαφος, ενώ το 5% θα προστατεύει τα δάχτυλα στο μπροστινό μέρος
H τεχνολογία Nike Joyride κάνει την πρώτη εμφάνιση της στο μοντέλο Nike Joyride Run Flyknit. Σχεδιασμένο για όλους τους δρομείς, είτε είσαι μαραθωνοδρόμος είτε μόλις ξεκινάς τις προπονήσεις σου στο τρέξιμο, απορροφά τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Το Nike Joyride Run Flyknit είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα της Nike παγκοσμίως και στο nike.com.

Previous ArticleNext Article

Πάρε μέρος στο fitness challenge #stepschallenge

Το fitness team ZAPELE σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» διοργανώνει για πρώτη φορά το #stepschallenge που θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021.

Το πρώτο fitness challenge θα πραγματοποιηθεί για καλό σκοπό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας.  Μια ευκαιρία να προσαρμόσουμε την άσκηση στις συνθήκες της καραντίνας και αφού τηρήσουμε όλα τα μέτρα προστασίας θα προσφέρουμε σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στο #stepschallenge μπορείς να λάβεις μέρος όπου και να  βρίσκεσαι.

Στόχος: ποιος θα κάνει τα περισσότερα βήματα σε μια εβδομάδα.

Κάθε σου βήμα μετράει.

Η περίοδος εγγραφών ξεκινάει από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και λήγει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021.  Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη αναγκών του σωματείου «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ».

Κλείσε θέση για το πρώτο #stepschallenge για καλό σκοπό στην επίσημη ιστοσελίδα της ZAPELE

https://zapele.gr/stepschallenge/

Δώρα θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές καθώς και σε κάποιους συμμετέχοντες ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

Λίγα λόγια για το σωματείο Φύλακας Άγγελος:

Σκοπός του σωματείου είναι η παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Επίσης το σωματείο Φύλακας Αγγελος μέσα απο τις δράσεις του, θα φροντίσει για την δημιουργία κατάλληλων χώρων υποδοχής κακοποιημένων παιδιών σε μεγάλα αστικά κέντρα και μέσα στο εκάστοτε κατα τόπους Δικαστικό Μέγαρο. Ο χώρος αυτός θα διαμορφώνεται ανάλογα ώστε να μπορεί το παιδί να φιλοξενηθεί έως και 3-4 μέρες μέχρι να γίνει η ανάλογη αξιολόγηση από τους ειδικούς. Θα υπάρχει σύνδεση ειδικών, επιστημόνων και φορέων ώστε μέσα από τους μηχανισμούς στον κατάλληλο χώρο θα γίνεται καλύτερη και σωστότερη αξιολόγηση του προβλήματος.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece A.E. στο πλευρό του Αντώνη Συκάρη, του Έλληνα που θα προσπαθήσει να φθάσει στην κορυφή του Κ2… χειμώνα

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε. υποστηρίζει τον Αντώνη Συκάρη στο πιο δύσκολο εγχείρημά του μέχρι σήμερα, να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό του, στη χειμερινή κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής της οροσειράς Karakoram, το σημείο Κ2, στα Ιμαλάια.

Με αυτή την κίνηση, η ΕΥ ΖΗΝ Greece δίνει ένα μήνυμα ελπίδας σε  όλους μας. Να μην σταματάμε την προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας, να πιέζουμε τα όριά μας, να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας, να έχουμε όνειρα!

Ο Αντώνης Συκάρης αναχώρησε για το Πακιστάν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 όπου,  μαζί με άλλους 11 διεθνούς φήμης ορειβάτες και 15 έμπειρους Sherpas, θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την επίτευξη ενός στόχου γεμάτου προκλήσεις.

Το Κ2 βρίσκεται στο Πακιστάν και αποτελεί το πιο δύσκολο βουνό του κόσμου και τη δεύτερη υψηλότερη κορυφή, μετά το Έβερεστ. Μάλιστα οι θυελλώδεις άνεμοι και οι τρομακτικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, δεν επέτρεψαν σε καμία από τις προηγούμενες προσπάθειες των ορειβατών να φθάσουν στην κορυφή.

Τιμής ένεκεν η ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε. τροποποίησε το λογότυπό της για την συγκεκριμένη ενέργεια δίνοντας το μήνυμα ότι η κορυφές υπάρχουν για να τις κατακτούμε.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε. πιστεύει ένθερμα ότι οι κορυφές, όπως και οι υψηλοί στόχοι είναι για να κατακτιόνται, με ταπεινότητα και σεβασμό. Οφείλουμε να επιμένουμε στην κατάκτηση  της δικής μας, προσωπικής, «κορυφής».

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η  EY ZHN Greece Α.Ε. δραστηριοποιείται στη διοργάνωση βιωματικών εταιρικών δραστηριοτήτων (team-building), ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων και από το 1991 δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για την επιχειρηματική κοινότητα και όχι μόνο.

Διοργανώνει ταξίδια και εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών έχοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες και τους στόχους τους.

Website: https://www.ezgreece.gr/index.php

Facebook: https://www.facebook.com/EY.ZHN.Greece

Instagram: https://www.instagram.com/ezgreece/

Linkedin: https://gr.linkedin.com/company/ey-zhn-journeys-sa

x
Send this to a friend