Αυγενάκης: «Πολύ μικρή η θετικότητα Covid 19 στον αθλητισμό»

Στα εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα αιτήματα επανέναρξης συγκεκριμένων αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην 4η ημέρα του διαλόγου «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση» με τα ερασιτεχνικά σωματεία όλης της χώρας

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων ερασιτεχνικών σωματείων, από κάθε γωνιά της χώρας, συνεχίστηκε για 4η ημέρα, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο μαραθώνιος διάλογος του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τη βάση του αθλητικού οικοδομήματος, τα ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου της ΓΓΑ, αλλά και Ολυμπιονίκες και φορείς του αθλητισμού, με θέμα «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση».

Οι άξονες της συζήτησης που εξελίσσεται καθημερινά από την περασμένη Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, είναι:

  • Προστασία των Ατομικών Δικαιωμάτων στον Αθλητισμό.
  • Υιοθέτηση καλών πρακτικών και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.
  • Προτάσεις για την μεταρρύθμιση και ανασυγκρότηση του αθλητικού οικοδομήματος.

Η ανταπόκριση στην πρόσκληση ανοιχτού διαλόγου εξακολουθεί να είναι τεράστια, τόσο για τις 3λεπτες συμμετοχές των εκπροσώπων των σωματείων όσο με τα εκατοντάδες υπομνήματα και τις γραπτές προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο σχετικό email [email protected]

Στόχος είναι, μέσα από τον διάλογο, να προκύψει σύνθεση και συντονισμός δράσεων και πρωτοβουλιών, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για σεξουαλική, αλλά και κάθε άλλης μορφής βία, καθώς και καταχρήσεων εξουσίας στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανοίγοντας την τηλεδιάσκεψη έκανε λόγο για μια αμφίδρομη επικοινωνία και συνδιαμόρφωση του μέλλοντος του αθλητισμού, που δεν είναι μόνο υπόθεση της Πολιτείας, αλλά ευθύνη όλωναθλητών, παιδιών, γονέων, διοικήσεων, προπονητών, παραγόντων.

 Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε επιγραμματικά στην εξελισσόμενη αθλητική μεταρρύθμιση των τελευταίων 18 μηνών και στο πρόσφατο σ/ν που παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο την περασμένη Πέμπτη.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η μεταρρύθμιση δημιουργεί ένα καλύτερο περιβάλλον για τη νέα γενιά των αθλητών μέσω της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της δίκαιης εκπροσώπησης, της εξασφάλισης στην προσβασιμότητα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρέθεσε και τις εισηγήσεις που έχουν γίνει προς την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων τις τελευταίες εβδομάδες για την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας:

«Έχουμε καταθέσει στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, κατ’ επανάληψη τις τελευταίες εβδομάδες, εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα, αιτήματα επανέναρξης συγκεκριμένων αγωνιστικών δραστηριοτήτων:

  • Άνοιγμα των κολυμβητηρίων με αυστηρούς περιορισμούς στα άτομα που θα βρίσκονται μέσα στις πισίνες.
  • Έναρξη των ποδοσφαιρικών προπονήσεων σε Football League, Γ’ Εθνική, Α’ Εθνική Γυναικών, Ποδόσφαιρο Σάλας, πρωταθλήματα υποδομών ΠΑΕ.
  • Προπονήσεις αθλητών χιονοδρομιών
  • Αγώνες για τις πρώτες κατηγορίες πρωταθλημάτων σε εκείνα που ήδη επιτρέπονται από 1/1/2021 οι προπονήσεις. Δηλαδή, βόλεϊ γυναικών (το οποίο πήρε την άδεια), μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών
  • Αγώνες ατομικών αθλημάτων σε ανοικτές εγκαταστάσεις που επιτρέπονται οι προπονήσεις τους από 07/11/2020
  • Αγώνες κλειστού στίβου για να συγκροτηθεί η εθνική ομάδα εν όψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Επιδείξαμε στους Λοιμωξιολόγους στοιχεία που αποδεικνύουν τον πολύ μικρό δείκτη θετικότητας στον αθλητισμό.

Όπως, για παράδειγμα, τα περισσότερα από 3.500 τεστ με μόλις τρία (3) θετικά κρούσματα, που έχουν διεξαχθεί από τις αρχές Ιανουαρίου για τις προπονήσεις των ερασιτεχνικών αθλημάτων (μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών)

Αντίστοιχα και στο ποδόσφαιρο, η SL2 κάνει 500 τεστ κατά μέσο όρο την εβδομάδα κι έχει καταγραφεί 1 (ένα) κρούσμα, ενώ η SL1 ξεπερνάει τα 800 ανά εβδομάδα και η θετικότητα είναι επίσης πολύ μικρή».

Ο κ. Αυγενάκης στάθηκε, επίσης, στα πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα επισημαίνοντας ότι «βέβαια, διαπιστώνουμε και εμείς την εύθραυστη εικόνα της πανδημίας στην ελληνική κοινωνία. Είδατε ότι από προχτές επιστρέψαμε στις «κόκκινες» περιοχές, στην Αττική και ανά την Επικράτεια. Θα πληροφορηθήκατε, επιπλέον, ότι σήμερα υπήρξε έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, για το ενδεχόμενο 3ου κύματος.

Αντιλαμβάνομαι και συμμερίζομαι την αγωνία και την απογοήτευση της αθλητικής οικογένειας για την παρατεταμένη περίοδο αναστολής αθλητικών δραστηριοτήτων. Αισθάνομαι τα ίδια με εσάς. Σας ζητώ, από όλους, να οπλιστούμε με περισσότερη υπομονή και αλληλεγγύη. Εμπιστευόμαστε τους Λοιμωξιολόγους που έχουν το μεγάλο βάρος διαχείρισης και επεξεργασίας όλων των νέων δεδομένων που προκύπτουν καθημερινά». 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παράλληλα υπογράμμισ , πριν δώσει το λόγο στα σωματεία, τους Ολυμπιονίκες και τους αθλητικούς φορείς:

«Πληροφορούμαι και για τη διάθεση διοργάνωσης συλλογικών αντιδράσεων, διαμαρτυριών κλπ. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοικτό για να ακούσω και να συζητήσουμε με εκπροσώπους της αθλητικής οικογένειας. Θα πρότεινα μάλιστα να μην διακινδυνευτούν παραβιάσεις των έκτακτων μέτρων για τη δημόσια υγεία και να υπάρξει μια επιτροπή, η οποία θα εκφράσει όσα πρέπει να ειπωθούν. Να προγραμματιστεί αυτή η συνάντηση και πριν από την προσεχή Παρασκευή αν θα ήθελαν οι διοργανωτές των διαμαρτυριών. Σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου είμαστε ανοικτοί και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι οι εκπρόσωποι ερασιτεχνικών σωματείων αθλητών και προπονητών».   

Μεταξύ όσων έλαβαν τον λόγο στην 4η ημέρα του ανοιχτού διαλόγου, πριν αυτός περάσει στα σωματεία, ήταν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Καλούδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Ιωσήφ Σταυρακάκης, οι Ολυμπιονίκες Βούλα Πατουλίδου, Μιχάλης Μουρούτσος, Δημήτρης Παπανικολάου, Εύα Χριστοδούλου, Βιργινία Κραβαριώτη, οι Παραολυμπιονίκες Αντώνης Τσαπατάκης και Μανώλης Στεφανουδάκης κ.ά.

Στον διάλογο συμμετέχουν, εκτός των χιλιάδων ερασιτεχνικών σωματείων του σχετικού Μητρώου της ΓΓΑ, οι Ολυμπιονίκες – μέλη του Συλλόγου τους και της Ένωσης Συμμετεχόντων σε ΟΑ, ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών, οι φορείς που απαρτίζουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» (ΕΟΕ, ΕΠΕ, ΔΟΑ, ΕΟΚΑΝ, Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, σύνδεσμοι αθλητών, τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού), οι επικεφαλής των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων απ’ όλη την Ελλάδα, οι Σύλλογοι Εργαζομένων στη ΓΓΑ και στις αθλητικές εγκαταστάσεις κ.ά.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Πέντε τροφές που χρειάζεται το μυϊκό μας σύστημα

Πέντε τροφές που χρειάζεται το μυϊκό μας σύστημα

Για να έχει κανείς δυνατούς και αθλητικούς μύες δεν αρκεί να γυμνάζεται απλά. Πρέπει οι διατροφικές του συνήθειες να βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που είναι προωθητικές στην δημιουργία δυνατών μυών και αν συνδυάζονται με συστηματική άσκηση είναι χρήσιμες για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ακολουθούν πέντε χαρακτηριστικά παραδείγματα τροφών που βοηθούν την ανάπλαση και δημιουργία μυών. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει ή ακόμα και όλες.

Φιλέτο χοιρινό

Ένας νόστιμος τρόπος για να παίρνεις πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας χωρίς ταυτόχρονα να παχαίνεις, το φιλέτο χοιρινό περιέχει επίσης θειαμίνη, η οποία είναι το κλειδί για τον αποτελεσματικό μεταβολισμό των υδατανθράκων σε ενέργεια καθώς και για την ενδυνάμωση των μυϊκών ινών.

Σοκολατούχο γάλα

Η έρευνα που έγινε Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ είναι ενδεικτική για την σημασία του σοκολατούχου γάλακτος στην ενδυνάμωση των μύων καθώς σύμφωνα με αυτή, οι δρομείς που πίνουν σοκολατούχο γάλα πριν από ένα τρέξιμο διάρκειας 45 λεπτών έχουν δείκτες της αυξημένης σύνθεσης πρωτεϊνών ακόμα και τρεις ώρες μετά το τέλος του τρεξίματος!

Γλυκοπατάτες

Οι γλυκοπατάτες έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κάτι που εξασφαλίζει διαρκή ενέργεια ενώ περιέχουν τόσο μαγγάνιο όσο και χαλκό, ιχνοστοιχεία που είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή λειτουργία των μυών. Πολλοί αθλητές τρώνε γλυκοπατάτες πριν τους αγώνες τους και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα αποτελούν μια από τις καλύτερες πηγές αλφα-τοκοφερόλης και βιταμίνης Ε, οι οποίες βοηθούν στην επανασύσταση των μυών μετά από μια σκληρή γυμναστική. Γενικότερα, το συγκεκριμένο είδος ξηρών καρπών είναι ό,τι πρέπει για την διαδικασία ενδυνάμωσης των μυών μας.

Αυγά

Η πρωτεΐνη των αυγών είναι η πιο ισορροπημένη πρωτεΐνη τροφίμων για τον άνθρωπο μετά το μητρικό γάλα. Αυτό σημαίνει πως περιέχει όλα τα ζωτικής σημασίας αμινοξέα που χρειάζονται οι μύες σας για την ανάκαμψή τους μετά από μια σκληρή άσκηση. Συγκεκριμένα, ένα αυγό περιέχει περίπου το 10% του αριθμού των πρωτεϊνών που πρέπει να παίρνετε κάθε μέρα.

Διαβάστε ακόμα: Το διατροφικό… μυστικό των δρομέων της Αιθιοπίας

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

26ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Aσκήσεις που κάνουμε λάθος (και πως να τις διορθώσουμε)

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη διοργάνωση από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος του 26ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που θα διεξαχθεί από 5 – 7 Μαΐου 2023. Λόγω της παρατεταμένης εκκρεμότητας ως προς τον καθορισμό της ημερομηνίας των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών και με δεδομένο ότι ουσιαστικά οι 2 Κυριακές του Απριλίου και οι 3 του Μαΐου, θεωρούνται ως πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής τους (πρώτες ή δεύτερες εκλογές δεν έχει σημασία), το Δ.Σ. της Ε.Γ.Β.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του 26ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αποφάσισαν να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής και να πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Μαΐου 2023. Επειδή δε, ο φορέας μας θα ήταν αδύνατο να αντέξει το δυσβάσταχτο κόστος διοργάνωσης, σε περίπτωση που θα πρέπει να ακυρωθεί η διεξαγωγή του λόγω εκλογών, αποφασίστηκε επίσης, το συνέδριο να διεξαχθεί διαδικτυακά. Ως εκ τούτου, ανακαθορίζεται και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των επιστημονικών ανακοινώσεων οι οποίες θα γίνονται δεκτές έως 28 Απριλίου 2023.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΕΩΣ 28-4-2023

Δελτίο Εγγραφής    Γενικές Οδηγίες

Α. ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. Το συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές, αναρτημένες, short  και full paper) και ειδικές εισηγήσεις – στρογγυλές τράπεζες,  εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops. Στους συμμετέχοντες στο συνέδριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Για κάθε σεμινάριο επίσης θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής.

Β. ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Στο συνέδριο θα υπάρχουν ενότητες που θα περιλαμβάνουν και τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Η Φυσική Αγωγή από την Προσχολική Αγωγή μέχρι την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή. Ντόπινγκ. Παιχνίδια Αναψυχής. Αθλητική Ψυχολογία. Οργάνωση & Διοίκηση. Μάρκετινγκ, Μάνατζμεντ. Οργάνωση γυμναστηρίου, αθλητικές εγκαταστάσεις & προϊόντα. Αθλητική διατροφή. Άσκηση και διατροφή. Ιατρική της άθλησης. Άσκηση και υγεία. Θέματα Εργοφυσιολογίας, Βιοκινητικής – Βιομηχανικής, Βιοχημείας, Φυσιολογίας και οι πρακτικές τους εφαρμογές. Γενικά και ειδικά θέματα προπονητικής ατομικών και ομαδικών αθλημάτων. Σύγχρονες τεχνολογίες στη Φυσική Αγωγή και στον αθλητισμό. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθλητική Κοινωνιολογία. Υποστηρικτικές επιστήμες στον αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή. Κλινική εργοφυσιολογία. Εξειδικευμένα σεμινάρια, κλπ.

Γ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ).

Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική – Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση, Άθληση και αναψυχή, Βιοχημεία της άσκησης, Αθλητισμός και Διατροφή, Διδακτική και θεωρία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, Ειδικά θέματα διαφόρων αθλημάτων, Χορός και Λαογραφία, Αθλητική τεχνολογία, Φυσιοθεραπεία, Ντόπινγκ, Μετρήσεις και αξιολόγηση, Αερόμπικ, Στατιστική, Φυσιολογία, Εργομετρία, Κλινική εργοφυσιολογία, κ.α.

Δ. ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου προκειμένου να: α) ανταποκριθεί στο χαρακτήρα του Συνεδρίου, β) προσελκύσει συμμετοχές επιστημόνων από το εξωτερικό, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να ανακοινώσουν το ερευνητικό τους έργο χωρίς η γλώσσα να αποτελεί φραγμό και γ) να διευκολύνει τους συναδέλφους από το εσωτερικό, οι οποίοι θα επιθυμούσαν η ανακοίνωσή τους στο Συνέδριο να αποτελέσει διαπιστευτήριο για διεθνή εξέλιξη και πορεία, καθιέρωσε πλέον την ειδική ενότητα στον Τομέα των Επιστημονικών Ανακοινώσεων για ξενόγλωσσες παρουσιάσεις εργασιών (ισχύει και για τα short paper και για τα full paper). Η υποβολή περίληψης, τα στοιχεία ερευνητού/-ών κοκ, η παρουσίαση (προφορικό κομμάτι και διαφάνειες) μπορούν να γίνουν είτε μόνο στην αγγλική γλώσσα είτε και στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Όλες οι ανακοινώσεις (ασχέτως επιστημονικού πεδίου) θα γίνουν στην ίδια ενότητα, εκτός εάν ο αριθμός τους επιτρέπει την περαιτέρω κατηγοριοποίησή τους και δημιουργία περισσοτέρων της μίας ξενόγλωσσων ενοτήτων. Η παρεχόμενη από την ΕΓΒΕ βεβαίωση παρουσίασης της επιστημονικής εργασίας θα είναι γραμμένη στην αγγλική.

Ε) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ SHORT ΚΑΙ FULL PAPER. Στο 26ο Συνέδριο θα υπάρξει η δυνατότητα να υποβληθούν και short paper, καθώς και ολόκληρες εργασίες (full paper), οι οποίες εφόσον κριθούν και γίνουν δεκτές από την Επιστημονική Επιτροπή και καταβάλουν το δικαίωμα συμμετοχής, θα δημοσιευθούν ολόκληρες στο έντυπο των περιλήψεων των εργασιών του 26ου Συνεδρίου, δηλαδή στο 1ο τεύχος του 2023 του Επιστημονικού Περιοδικού της Ε.Γ.Β.Ε. (ISSN: 1106-4196). Η παρουσίαση όσων εργασιών αυτού του τύπου εγκριθούν θα γίνει είτε σε ειδική ενότητα, είτε στην αντίστοιχη θεματική ενότητα που θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιπες εργασίες, θα έχουν δε μέγιστη διάρκεια παρουσίασης τα 20 λεπτά. Το ποσό συμμετοχής για τα short paper είναι 70 € και για τα full paper 100 €. Οι οδηγίες και οι προϋποθέσεις υποβολής ολόκληρης εργασίας (full paper) ή short paper είναι ίδιες με αυτές του επιστημονικού περιοδικού της Ε.Γ.Β.Ε. και υπάρχουν αναλυτικά στο site της Ε.Γ.Β.Ε. στη διεύθυνση www.egve.gr, καθώς και στο site του επιστημονικού περιοδικού στη διεύθυνση www.hellenicjsport.com και σε γενικές γραμμές οι συγγραφείς πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις προδιαγραφές που καθορίζονται από το APA 4 και μεταγενέστερα. Τα full paper δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τις 8 δακτυλογραφημένες σελίδες (μονό διάστημα, 10 cpi, Arial) και τα short paper τις 3 δακτυλογραφημένες σελίδες (μονό διάστημα, 10 cpi, Arial). Οι εργασίες θα υποβάλλονται στη γραμματεία της Ε.Γ.Β.Ε. όπως και όλες οι υπόλοιπες για το συνέδριο και θα πρέπει απαραιτήτως εφόσον δεν υποβληθούν μέσω διαδικτύου, να συνοδεύονται από cd ή USB.

ΣΤ) ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Όλες οι ερευνητικές εργασίες θα συμπεριληφθούν και θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστές ενότητες στις οποίες θα περιλαμβάνονται μόνο ερευνητικές εργασίες, πράγμα το οποίο θα ισχύσει και για το έντυπο των περιλήψεων των επιστημονικών ανακοινώσεων, ενώ και στη βεβαίωση που θα χορηγεί η οργανωτική επιτροπή ως αποδεικτικό παρουσίασης της επιστημονικής εργασίας θα υπάρχει σχετική αναφορά.

Ζ) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ POSTER. Στην καλύτερη επιστημονική ανακοίνωση, προφορική ή αναρτημένη (poster), καθώς και στην καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση (poster), θα απονεμηθεί ειδικό δίπλωμα για τη βράβευση και στον πρώτο συγγραφέα της ανακοίνωσης θα δοθούν 2 χρόνια δωρεάν συνδρομές για το επιστημονικό περιοδικό της Ε.Γ.Β.Ε. «Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη

Τηλ. και Φαξ: 2310282512  

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend