Virtual αγώνες: Μόνο το 7% των δρομέων πιστεύει ότι είναι σαν κανονικός

Καθώς πολλοί αγώνες ακυρώθηκαν φέτος, κάτι ενδιαφέρον άρχισε να συμβαίνει. Αντί να εγκαταλείψουν την προπόνησή τους, πολλοί δρομείς άρχισαν να προγραμματίζουν τους δικούς τους αγώνες ή έκαναν εγγραφή για έναν εικονικό αγώνα προς τιμήν μιας προγραμματισμένης εκδήλωσης.

Μάλιστα, περίπου του 30% των δρομέων που είχαν εγγραφεί για έναν ζωντανό αγώνα επιλέγουν την εικονική εκδοχή, λέει ο Jeff Matlow, CEO της Running USA. Σε μερικές εικονικές διαδρομές τρεξίματος συμμετέχουν έως και 50.000 άτομα, ενώ πριν από το 2020, τεράστια προσέλευση θα θεωρούταν έως και 15.000 άτομα, προσθέτει.

Ωστόσο, μόνο το 7% των ανθρώπων νιώθουν ότι η ολοκλήρωση ενός εικονικού αγώνα (όπου κάνεις εγγραφή online για να τρέξεις μια συγκεκριμένη απόσταση και μετά το κάνεις στον δικό σου χρόνο) είναι ίδια με την ολοκλήρωση ενός πραγματικού οργανωμένου αγώνα, σύμφωνα με την έρευνα 2020 National Runner Survey της Running USA.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι το ίδιο. Η διαφορά έχει να κάνει λιγότερο με τον προγραμματισμό του αγώνα (οι περισσότερες εφαρμογές τρεξίματος, συμπεριλαμβανομένου του Nike Run Club, μπορούν να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις την απόστασή σου).

Η πραγματική πρόκληση είναι το πώς μπορείς να συνεχίσεις να έχεις κίνητρο και καλές επιδόσεις όταν δεν έχεις πλέον συναδελφικότητα, ένθερμους υποστηρικτές ή ανταγωνισμό που σε βοηθούν να συνεχίζεις.

“Δεν περιορίζεσαι στους κανόνες του αγώνα κάποιου άλλου ατόμου, αλλά φτιάχνεις τους κανόνες για τον δικό σου. Από πολλές απόψεις, αυτό είναι απελευθερωτικό”.
Chris Bennett
Global Head Coach της Nike Running

Αν προσπαθήσεις, μπορείς να βρεις έναν καινούργιο τύπο έμπνευσης από έναν εικονικό αγώνα, λέει η Lennie Waite, PhD, πιστοποιημένη σύμβουλος πνευματικής απόδοσης (και Ολυμπιονίκης) που πρόσφατα ολοκλήρωσε τον πρώτο της. “Είσαι ο υπεύθυνος του αγώνα και ο συμμετέχων”, αναφέρει. “Αυτή η αίσθηση ελέγχου μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις σου”. Ο Chris Bennett, Global Head Coach της Nike Running, συμφωνεί. “Δεν περιορίζεσαι στους κανόνες του αγώνα κάποιου άλλου ατόμου, αλλά φτιάχνεις τους κανόνες για τον δικό σου. Από πολλές απόψεις, αυτό είναι απελευθερωτικό”.

Δες πώς μπορείς να μπεις πνευματικά σε πρόγραμμα, ώστε να απολαμβάνεις στο έπακρο κάθε αγώνα.

1. Άλλαξε την προοπτική σου

“Ο λόγος που πολλοί άνθρωποι τρέχουν σε έναν αγώνα είναι για να επιβεβαιώσουν κάτι θετικό για τον εαυτό τους, δηλαδή ότι μπορούν να αρχίσουν και να τελειώσουν μια πρόκληση”, δηλώνει η Waite. Και πίστεψέ μας: ένας εικονικός αγώνας είναι η απόλυτη πρόκληση.

Γιατί; Η Waite αναφέρει ότι η πρόκληση να παρατήσεις έναν αγώνα μπορεί να είναι πιο έντονη ή συχνή από ποτέ. Αυτό πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι οι εικονικοί αγώνες έχουν ενσωματωμένη ευελιξία, αλλά κυρίως επειδή αν δεν έχεις μια δυναμική εκδήλωση για την οποία ανυπομονείς, μπορεί να νιώθεις ότι ολόκληρο το ταξίδι δεν είναι εξίσου σημαντικό. Έτσι, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερο σθένος για να συνεχίσεις να καταγράφεις χιλιόμετρα. Αντί να αφήσεις αυτήν την επιπλέον δυσκολία να μπει στον δρόμο σου, χρησιμοποίησέ την για να πάρεις δύναμη. “Είναι ακόμα πιο εκπληκτικό να λες ότι θα τρέξεις σε έναν ημιμαραθώνιο ή μαραθώνιο και μπορείς να το κάνεις μόνος σου”, λέει ο Bennett.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο, η Waite προτείνει να γράψεις μια λίστα με όσα σε ενέπνευσαν αρχικά να πάρεις μέρος σε αγώνες. Όπως υποστηρίζει η ίδια, θα θυμηθείς ότι ακόμα και χωρίς οπαδούς και ίσως χωρίς μετάλλιο τερματισμού (ορισμένοι διοργανωτές αγώνων θα σου ταχυδρομήσουν ένα μετάλλιο), κυνηγάς έναν στόχο που ορίζεις εσύ για τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεσαι κανένα άλλο άτομο ή αντικείμενο για να τον πετύχεις.

2. Έλεγξε με το ένστικτό σου την απόσταση

Μόνο και μόνο επειδή έκανες εγγραφή, για παράδειγμα, σε έναν μαραθώνιο το φθινόπωρο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις μέρος σε έναν εικονικό μαραθώνιο το φθινόπωρο. Ξανασκέψου τα πάντα με βάση τις συνθήκες (μπορεί να έχεις πολλά online μαθήματα ή να μην μπόρεσες να προπονηθείς όπως συνήθιζες) και διάλεξε μια απόσταση που σε συναρπάζει τώρα. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να διαλέξεις έναν αγώνα 1,5 χλμ., ώστε να ελέγξεις την ταχύτητά σου, ή να δεσμευτείς σε μια απόσταση που έχει λιγότερες επιπτώσεις στο σώμα, όπως τα 10 χλμ. Είναι πιθανότερο να συνεχίσεις την προπόνησή σου και να απολαύσεις την ημέρα του αγώνα αν διαλέξεις κάτι που πραγματικά σε συναρπάζει, καθώς θα χρειαστείς αυτό το πάθος ακόμα περισσότερο τώρα για να συνεχίσεις, υποστηρίζει η Waite.

3. Ακολούθησε το πρόγραμμα

Αν δημιουργήσεις τον δικό σου αγώνα, μην νομίζεις ότι αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. “Διαφορετικά μπορεί να το αποφύγεις”, λέει η Waite. “Η ώρα έναρξης και η προγραμματισμένη διαδρομή που παίρνεις στα σοβαρά θα σε κάνουν να το δεις ως κάτι πιο ‘πραγματικό'” και μπορούν να σε βοηθήσουν να αποφύγεις την επιπλέον νευρικότητα την ημέρα του αγώνα. Έτσι, αν καθορίσεις ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7:30 π.μ., φρόντισε να είσαι έξω και να προθερμαίνεσαι μέχρι τις 7:15 π.μ.

4. Οραματίσου τα κομμάτια που σε δυσκολεύουν τώρα

“Όταν δεν υπάρχουν άλλοι αθλητές και πλήθος, μπορεί να είναι ακόμα ευκολότερο να χάσεις τη συγκέντρωσή σου, να λυπάσαι τον εαυτό σου ή να αισθάνεσαι άσχημα”, λέει ο Bennett. Εδώ χρειάζεται ο οραματισμός. Φαντάσου να διασχίζεις τη γραμμή του τερματισμού, αλλά επίσης σκέψου πώς θα διαχειριστείς τυχόν εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν. Θα έχεις έτοιμο ένα μάντρα; Ή θα φαντάζεσαι τη λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους το κάνεις; Έτσι, όταν αντιμετωπίζεις πνευματικές δυσκολίες στη διάρκεια του εικονικού σου αγώνα, θα είναι λιγότερο πιθανό να τα παρατήσεις παρ’ όλο που δεν σε παρακολουθεί κανένας.

5. Διατήρησε τις ιεροτελεστίες σου πριν από τον αγώνα

“Αν φέρεσαι σαν να είναι η ημέρα του αγώνα, είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα το σώμα και το πνεύμα σου συμμετάσχουν σε αυτήν την εμπειρία”, αναφέρει η Waite. Τοποθέτησε όμορφα τα παπούτσια και τα ρούχα σου (πρόσθεσε και το όνομά σου, αν θέλεις) και τράβηξε μια φωτογραφία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φάε ένα ισορροπημένο βραδινό και πήγαινε νωρίς για ύπνο. Ξύπνησε και φάε το γεύμα πριν από τον αγώνα. “Αυτά είναι τα πράγματα που δημιουργούν ενθουσιασμό και το καλό άγχος που νιώθεις πριν από έναν αγώνα”. Επίσης, επειδή κάτι είναι εικονικό αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι απολύτως μόνος. Γι’ αυτό δημιούργησε σταθμούς εμψύχωσης για τους φίλους και τους συγγενείς σου σε σημεία που περιμένεις ότι θα τα βρεις σκούρα.

6. Γιόρτασε!

Είναι σίγουρο ότι θα πιεις μια μπίρα μετά τον Μαραθώνιο του Λονδίνου ή ότι θα γιορτάσεις με μια πίτσα στο Σικάγο. Μετά τον εικονικό αγώνα της, η Waite συνάντησε τα άτομα με τα οποία προπονείται και πήγαν μαζί σε ένα τοπικό πάρκο με τους σκύλους τους και απόλαυσαν ένα ποτήρι κρασί. Η Waite λέει: “Αν μπορούμε να οραματιστούμε αυτήν τη θετική διάθεση και τους πανηγυρισμούς μετά τον τερματισμό, αυτό μπορεί να επανεπιβεβαιώσει γιατί παίρνουμε μέρος σε μια πρόκληση και να μας υπενθυμίσει ότι η προσπάθεια θα αξίζει στο τέλος”.

Πηγή: www.nike.com/gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Κλείστε θέση για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Μετά τη συμπλήρωση 40 ετών του αγώνα «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός», το ενδιαφέρον για τη φετινή 41η διοργάνωση είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2024 είναι προγραμματισμένος για τις 9-10 Νοεμβρίου και είναι μια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα, χορηγό αθλητικής εγκατάστασης την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Με ολοκαίνουρια ιστοσελίδα, νέο προγραμματισμό αγώνων και περισσότερες παράλληλες εκδηλώσεις ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε δρομείς από 140 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 14:00 και θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχής.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στην Αθήνα το Νοέμβριο, στην 41η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Εξασφαλίστε την θέση σας στην ιστορική διαδρομή & ξεκινήστε τις προπονήσεις σας σήμερα!!

athensauthenticmarathon.gr

iAMAuthentic

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Run Discover Iraklia 2024 : Ένα αθλητικό γεγονός που γράφει την ιστορία του

Η εκδήλωση «Τρέχουμε / Ανακαλύπτουμε την Ηρακλειά» επιστρέφει για 6η χρονιά.

Ο φετινός αγώνας θα  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί πρωινή ώρα.

Με τον τερματισμό σας, θα κάνετε την βουτιά σας στην παραλία του Αγίου Γεωργίου,  θα ακολουθήσουν οι απονομές των νικητών και μετά έχουμε γλέντι και φαγητό που σας προσφέρουμε, όπως  πάντα. Κρατείστε δυνάμεις για τον χορό.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης την πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Αγώνας 10 km – Τrail Race mixed with road. 

Ώρα εκκίνησης του αγώνα 11:10′.

Απόσταση διαδρομής: 10km μικτή διαδρομή τα πρώτα 4,5km ασφάλτινη διαδρομή τα τελευταία 5,5 km ορεινά και χωμάτινα μονοπάτια.

Η διαδρομή των 10km είναι κυκλική με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι αθλητές θα κινηθούν προς την παραλία Λιβάδι (1,7km) κα θα συνεχίσουν προς το χωριό του Παναγιά. Οι δρομείς στρίβουν δεξιά σε σηματοδοτημένο μονοπάτι και αφού περάσουν από τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος τερματίζουν στην Πλατεία Φάνης Γαβαλάς στο λιμάνι του Άγιου Γεώργιου.

Υδροδοσία. Στο 2.5χλμ (υδραγωγείο), στο 5χλμ στην (Παναγία προς μονοπάτι), στο 7χλμ (στον Άγιο Αθανάσιο), στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 2 ώρες.

Αγώνας 10km Road race.

Ώρα εκκίνησης: 11:15′.

Απόσταση διαδρομής: 10km ασφάλτινη διαδρομή.

Η διαδρομή των 10km είναι παλίνδρομη, με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κινηθούν προς την παραλία Λιβάδι (1,7km) και θα συνεχίσουν προς το χωριό Παναγιά (4,3km), όπου μετά από 700m θα πραγματοποιήσουν αναστροφή και κινούμενοι/ες στην αντίθετη διαδρομή θα τερματίσουν στην Πλατεία Φάνη Γαβαλά στο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου.

Το πρώτο κομμάτι είναι ανηφορικό μέχρι να βρεθείτε στο χωριό (Παναγιά) και μετά αντίστροφα κατηφορικό.

Υδροδοσία. Στο 2.5χλμ (υδραγωγείο) , στο 5χλμ στην (Παναγία προς μονοπάτι) , στο 7,5 χλμ (πάλι στο υδραγωγείο) , στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 2 ώρες.

Αγώνας 6km μεικτή διαδρομή.

Ώρα εκκίνησης: 11:20′.

Απόσταση διαδρομής: 6km μεικτή διαδρομή.

Η διαδρομή των 6km είναι κυκλική με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Φάνη Γαβαλά με κατεύθυνση προς τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος (1.700μ περίπου). Σε προκαθορισμένο σημείο θα υπάρχει εθελοντής που θα υποδεικνύει στους δρομείς να στρίψουν στο μονοπάτι με κατεύθυνση την παραλία Λιβάδι (αριστερά). Εκεί μετά από 1.500μ  (χωματόδρομος/αγροτικός) , θα βρεθείτε στην άσφαλτο και στρίβοντας αριστερά θα κατευθυνθείτε προς το λιμάνι  για τον τερματισμό σας. Ήπιας δυσκολίας αγώνας.

Υδροδοσία: Στο 2.0χλμ (εκεί που στρίβετε για μονοπάτι), στο 3,5χλμ (υδραγωγείο), στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 1.30’λεπτά.

Τα Τ-Shirt για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στους αγώνες των ενηλίκων είναι προσφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αιτήσεις Συμμετοχής:

Παρακαλούμε να καταχωρίσετε τις αιτήσεις συμμετοχής σας ΕΔΩ.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 10/6/2024 στις 15:00.

Την ημέρα του αγώνα οι διοργανωτές θα δεχτούν περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

Παιδικός αγώνας.

Ώρα εκκίνησης: 11:00′  από πλατεία Φάνη Γαβαλά στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά με την έγγραφη έγκριση γονέα ή κηδεμόνα.

H διαδρομή των παιδιών είναι κυκλική εντός του οικισμού Αγίου Γεωργίου, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Φάνη Γαβαλά.

Γραμματεία Αγώνων.

Η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει στην πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς, την Πέμπτη 27 Ιουνίου το απόγευμα 17.30-19:30, όπως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου από τις 09:30΄ μέχρι την στιγμή της εκκίνησης των αγώνων. Για την δική σας διευκόλυνση, όσοι έχετε έρθει από την Πέμπτη, να περάσετε να παραλάβετε το αγωνιστικό σας πακέτο συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής.

Για όλες τις αποστάσεις (αγώνες) 18 ευρώ, που θα καταβληθούν με την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου στη Γραμματεία των Αγώνων (στην Ηρακλειά).

Ομαδική εγγραφή με μειωμένο κόστος συμμετοχής στα 15 ευρώ για ομάδες 10 ατόμων και άνω.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και για οποιαδήποτε αιτία αποφασίσουν να μη συμμετάσχουν παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα στους διοργανωτές για να δοθεί η συμμετοχή σε άλλο δρομέα.

Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηρακλειατών και Τεχνικό Διευθυντή των αγώνων στο τηλέφωνο 6977004736 τις ώρες 11:00-15:00 και 18:00-21:00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στο  E-mail: trexostiniraklia@gmail.com και με τον Γιάννη Αργυρόπουλο, Οργανωτικό Διευθυντή και Συντονιστή του αγώνα στο κιν. 6977120713 και ώρες 11.00 – 15.00 και 18.00-21.00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στο E-mail : argyriog@gmail.com.

Παροχές:

 • Party υποδοχής.
 • 3 σταθμοί τροφοδοσίας με νερά.
 • Στον τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, φρούτα και τοπικά προϊόντα.
 • Διάφορα δώρα.
 • Χειροποίητα αναμνηστικά μετάλλια τερματισμού για όλους τους δρομείς.
 • Χειροποίητο αναμνηστικό στους τρεις (3) πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε διαδρομής.
 • Με την λήξη των αγώνων θα ακολουθήσουν τιμητικές απονομές – βραβεύσεις και γλέντι με συνοδεία φαγητού.
 • Συμμετοχή για τους αθλητές σε κληρώσεις δώρων.
 • Για την μετακίνηση των αθλητών από Πειραιά και Κυκλάδες, η BlueStar Ferries προσφέρει έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια, όπως και στα οχήματα της τάξης του 40% για εκατό άτομα.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε έγκαιρα με το πρακτορείο GIOVANTI TRAVEL, τηλ. 210-4119171 ή με το λιμενικό γραφείο στην Ηρακλειά, Γαβαλάς Ευάγγελος, τηλ.22850 71561 αφού έχετε πρώτα πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, καθώς θα πρέπει να σταλεί λίστα με τους δικαιούχους από τους διοργανωτές προς τα λιμενικά συνεργαζόμενα γραφεία της εταιρείας.

 • Επίσης η εταιρεία SEAJETS προσφέρει έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια της τάξης του 30% για την μετακίνηση μας από το Ηράκλειο, τα νησιά των Κυκλάδων και τον Πειραιά για Νάξο.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε έγκαιρα με τους διοργανωτές στο  email της διοργάνωσης trexostiniraklia@gmail.com.

Για λεπτομέρειες που αφορούν δρομολόγια μπορείτε να δείτε εδώ.

 • Ειδικές τιμές στα καταλύματα του νησιού (βλέπε λίστα).
 • Παράλληλες δράσεις από Πέμπτη 27/06 έως Κυριακή 30/06 οι οποίες ισχύουν έως τώρα, είναι οι παρακάτω (αναμένονται περισσότερες):

Γνωριμία με το αγώνισμα της ιστιοπλοΐας από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Αντχο ΛΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ Αντώνιο και Αντχο  ΛΣ ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ Ευτυχία.

Σάββατο πρωί, στην παραλία Λιβάδι, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Beach Volley.

Υπεύθυνη συντονισμού η Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος και γυμνάστρια Κέλλυ Μενελάου από το Γραφείο Αθλητισμού Λιμενικού Σώματος.

Έπαθλα θα δοθούν στις τρείς (03) πρώτες ομάδες προσφορά LUCOZADE.

Παρακολουθείτε νεότερες ενημερώσεις στην σελίδα μας στο FACEBOOK.

Ετοιμαστείτε για έναν όμορφο καλοκαιρινό αγώνα και να παρακαλέσουμε όλους μας, να κρατήσουμε το νησί μας καθαρό.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ:

 1. TAXIARCHIS STUDIOS 6976041548
 2. VILLA PANORAMA 6972430163
 3. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΟΛΟΣ 6983694631
 4. MAISTRALI SEAMEN’S CLUB 6974456662
 5. SPEIRES HOTEL 6973027104
 6. VENETIKO STUDIOS 6977273127
 7. AGNADEMA – SOHORO 6978048789
 8. STUDIOS ΝΗΡΗΙΔΕΣ 6972755850
 9. VILLA MOURTO 6978402566
 10. IRAKLIA HORIZON 6974126223
 11. ALEXANDRAS STUDIO’S 6978315028
 12. ΕΝ ΛΕΥΚΩ 6941504445

13 VILLA MELTEMI 6973877936

14.AGGELOS ROOMS 6973637409

 1. VILLA ZOGRAFOS 6977632066

16.KRITAMOS SUITES  6987383898

 1. MARTIN ROOMS 6974916388
 2. ZEFYROS STUDIOS 6977261969
 3. COSMOS STUDIOS IRAKLIA6974899936
 4. ANNAS PLACE 6948108664
 5. SUNSET ROOMS 6973637409

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend