Όλα έτοιμα για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας! 533

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Κέρκυρας και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία για έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους συμμετέχοντες!

Η Οργανωτική επιτροπή θέλει να ενημερώσει όλους τους δρομείς για το Πρόγραμμα Αγώνα, για την διαδικασία παραλαβής του υλικού τους καθώς και για τις ειδικές τιμές σε μετακίνηση & διαμονή. Τέλος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμβάλουν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια!

Πρόγραμμα Αγώνων:

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/09/19:

 • 07:45 – 11:00: Λειτουργία Γραμματείας Αγώνα. Κάτω Πλατεία (Σπιανάδα) στο Λιστόν
 • 09:00: Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.
 • 09:15: Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου δρόμου
 • 11:00: Εκκίνηση αγώνα 3 χλμ.
 • 11:30: Εκκίνηση αγώνα 1.000μ.
 • 10:30 – 12:00: Απονομές

Παραλαβή υλικού Συμμετεχόντων:

Όλοι οι συμμετέχοντες, καλούνται να παραλάβουν το υλικό τους από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα. Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (Πύλη Αγ. Νικολάου – Φαληράκι) στον 1ο όροφο.

Ημέρες και ώρες: Παρασκευή 27.09.19 & Σάββατο 28.09.19, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Εναλλακτικά για όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Κέντρο Εγγραφών, θα λειτουργήσει γραμματεία αγώνα την Κυριακή (29/09/19) των αγωνιστικών εκδηλώσεων στο Λιστόν από τις 07:45- 11:00.

Νέες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Εγγραφών και στην Γραμματεία Αγώνα κατόπιν διαθεσιμότητας.

Ειδικές τιμές στην Μετακίνηση & Διαμονή των συμμετεχόντων:

Η Ο.Ε. του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2019 ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα που έχουν σε σημαντικές εκπτώσεις στην ακτοπλοϊκή και οδική μετακίνηση καθώς και στη διαμονή τους, προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Corfu Half Marathon.

Συγκεκριμένα:

 • 30% Έκπτωση στην Ακτοπλοϊκή μετακίνηση προσώπων & 50% στην μετακίνηση ΙΧ με την Kerkyra Lines με online κράτηση εισιτηρίου
 • 50% Έκπτωση στη μετακίνηση με το Αστικό & Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας
 • 20% Έκπτωση στη διαμονή στα συνεργαζόμενα καταλύματα

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Η Οργανωτική Επιτροπή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Ημιμαραθώνιος της Κέρκυρας να γίνει ένας αγώνας σταθμός!

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί :

 • την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και ιδιαίτερα το Τμήμα Τροχαίας καθώς και το Λιμενικό Σώμα.
 • Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, το ΕΚΑΒ, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο τον ΕΕΣ Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας και την ΕΟΔ Κέρκυρας.
 • Το προσωπικό του Δήμου Κέρκυρας και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου, την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ και το Σύνδεσμο Κριτών Κέρκυρας.
 • Τούς Εθελοντικούς φορείς: Σύλλογο Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Πολιτιστικό Σύλλογο Καστελλάνων Μέσης.
 • Όλους τους ατομικούς εθελοντές.

Παράλληλα ανακοινώνει επίσημα και Ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και ΧΟΡΗΓΟΥΣ:

Υποστηρικτές: Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, Kerkyra Lines, Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Χορηγοί: Eurobank, ΑΜΣΤΕΛ free, η 3Ε με το νερό ΑΥΡΑ (φυσικό μεταλλικό νερό), ΗΛΙΟΣ (Βιομηχανία Ζυμαρικών), HIGH 5

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Corfu tv, 98,8 Ράδιο Επτάνησα, Κύμα 90.3 fm, ρυθμός 99.7, pop fm 102,2 , Star Fm 88,8 , Ionion FM, Running News, Corfuland.gr , Corfu Press, Ενημέρωση, Η Κέρκυρα Σήμερα.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον 2ο Ημιμαραθώνιο της Κέκρυρας!

Previous ArticleNext Article

FAETHON OLYMPUS MARATHON: Στις 11 και 12 Ιουλίου η διεξαγωγή του αγώνα 9

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές

Τον τελευταίο καιρό  η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει και ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά από μια οθόνη προσπαθώντας να καταλάβουμε την “απειλή του Κορωνοϊού” και να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, πολλές φορές τις εξελίξεις. Είναι όμως υποχρέωση  όλων μας να παραμείνουμε σπίτι σύμφωνα με τις υποδείξεις  της πολιτείας και να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες, τις οικογένειές μας αλλά και τους εαυτούς μας.

H οργανωτική επιτροπή του Faethon Olympus Marathon παρακολουθεί τις εξελίξεις καθημερινά και μέχρι μέσα Μαΐου θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις για την διεξαγωγή του αγώνα.

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, ο Απρίλιος θα είναι πολύ κρίσιμος για την εξέλιξη των κρουσμάτων στη χώρα μας και τον Μάιο θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αν θα είναι δυνατή ή όχι η υλοποίηση του αγώνα στις 11-12 Ιουλίου.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές όλο αυτό το διάστημα και όποιος επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί στον 1 από τους 3 αγώνες της διοργάνωσης (FOM, RUPICAPRA, FOM TRAIL) στην ιστοσελίδα μας www.faethonolympusmarathon.gr

Ευχόμαστε υγεία και γρήγορη  επιστροφή στους κανονικούς μας ρυθμούς και στα βουνά που τόσο αγαπάμε!!!!

Για οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με τον αγώνα, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected]

Μείνετε όλοι υγιείς.

Η οργανωτική επιτροπή  Faethon Olympus Marathon

Διπλό ραντεβού με το No Finish Line Athens! 18

Το Nο Finish Line Athens αντιλαμβανόμενο τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα και πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η δημόσια υγεία και η αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά παράλληλα και η κοινωνική αλληλεγγύη για κάθε μορφής στήριξη των συνανθρώπων μας, προχώρησε σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την διεξαγωγή του 4ου “No Finish Line Athens” και οι οποίες επικυρώθηκαν κατά την έκτακτη παγκόσμια τηλεδιάσκεψη του NFL International.

Το NFL Athens αποφάσισε:

 1. Τη μετάθεση διεξαγωγής του 4ουNo Finish Line Athens: the actual run στις 8-11 Οκτωβρίου 2020 με το ίδιο πρόγραμμα και με τον ίδιο σκοπό που είναι η καταγραφή χιλιομέτρων τα οποία η διοργάνωση θα μετατρέψει σε ευρώ για να ενισχύσει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αυτή η εξέλιξη έχει ως συνέπεια να δοθεί η απαραίτητη παράταση των ατομικών ηλεκτρονικών εγγραφών καθώς και των ομαδικών εγγραφών έως 23 Αυγούστου 2020, για όλους τους αγώνες που είναι στο πρόγραμμα του 4ου “No Finish Line Athens: the actual run”.

Να τονιστεί πως όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι και έχουν λάβει την σχετική επιβεβαίωση, η εγγραφή τους ισχύει κανονικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στο “actual run” ακολουθούν παρακάτω.

 1. Τη διεξαγωγή ενός συμβολικού “No Finish Line Athens: the virtual run από 6 έως 10 Μαίου 2020, (αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του “actual run”) με δικαίωμα συμμετοχής σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους.

Κάθε συμμετοχή στο “virtual run“, το NFL Athens θα την μετατρέψει σε ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την «εικονική» συμμετοχή στο “No Finish Line Athens: the virtual run”, θα διατεθεί για κάλυψη των άμεσων αναγκών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

H πρωτοβουλία αυτή είναι σε συνεννόηση με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη μεγάλη υποστήριξη ΟΛΩΝ των χορηγών μας: Εθνική Ασφαλιστική, HSBC, Xiaomi, Βίκος, Toyota, Barilla, InterMed / UniPharma, Kyvernitis, Παπαδοπούλου, Fix Άνεϋ, Herbalife Nutrition, BeeCera, Saucony, ΟΛΩΝ των υποστηρικτών μας: Athens Marriott, Όμιλος Ιατρικού, Μπεγνής, Εν Ολύμπω, Praktiker, Χαϊδεμένος, Attica Group.

Διευκρινίζεται πως για συμμετοχή στο συμβολικό “No Finish Line Athens: the virtual run” δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής στο “virtual run ακολουθούν παρακάτω.

Συμμετοχή στο “actual run”:

Δηλώσεις συμμετοχής ατόμων στους αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του 4ου NFL Athens (charity run, ultra race 24h, marathon race 42k, family run 1h), θα συνεχίσουν να γίνονται ηλεκτρονικά έως 23 Αυγούστου 2020 μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης nflathens.com.

Αν οι διαθέσιμες θέσεις συμπληρωθούν πρίν τις 23 Αυγούστου θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στον φιλανθρωπικό αγώνα του 4ου NFL Athens, θα συνεχίσουν να γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη εγγραφών και συντονισμού ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή αιτήματος και λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Αιτήματα για ακύρωση συμμετοχής (ατομικής, ομαδικής) λόγω της αλλαγής ημερομηνίας από την πανδημία, θα πρέπει να υποβληθούν από 6 Απριλίου έως 5 Μαίου 2020 με αποστολή μηνύματος στο email: [email protected]

Συμμετοχή στο “virtual run”:

Δικαίωμα συμμετοχής στο “virtual run” έχουν όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (ατομική, ομαδική) στον φιλανθρωπικό αγώνα 4ο “No Finish Line Athens: the actual run” έως 5 Απριλίου 2020 (αρχική λήξη προθεσμίας εγγραφών).

Οδηγίες συμμετοχής στο “virtual run” ακολουθούν παρακάτω:

 • Πότε θα διεξαχθεί και για πόση διάρκεια;

Το “virtual run” θα αρχίσει 6 Μαίου στις 9πμ και θα ολοκληρωθεί 10 Μαίου στη 1μμ. Η συνολική του διάρκεια θα είναι 100 ώρες. Για ότι αφορά τον “εικονικό” αγώνα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης nflathens.com.

 • Πως συμμετέχετε και τι κάνετε;

Θα πρέπει να φορέσετε κάτι άνετο για άθληση, κατά προτίμηση μπλουζάκι από προηγούμενο No Finish Line (αν υπάρχει), και να φωτογραφηθείτε ή να ετοιμάσετε βίντεο μήνυμα 10-15 δευτερολέπτων, που μπορεί να είναι σύμφωνα με το πρότυπο που σας δίνουμε, μπορεί όμως να είναι και δικής σας έμπνευσης.

 • Τι να αναρτήσετε στα social media;

Εντός του χρονικού περιθωρίου διεξαγωγής του “virtual run” (6-10 Μαίου), θα πρέπει να κάνετε ανάρτηση, είτε δική σας έμπνευσης μήνυμα (post) ή το ακόλουθο προτεινόμενο μήνυμα, στον προσωπικό σας λογαριασμό σε ένα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που διαθέτετε, συνοδευόμενο από την φωτογραφία που βγάλατε ή το βίντεο που ετοιμάσατε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ POST

Προθέρμανση με virtual run @NFLAthens, ραντεβού για actual run 8-11 Οκτωβρίου στον αγώνα χωρίς τερματισμό όπου όλοι είναι νικητές #NFLAthens2020

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο “virtual run” θα πρέπει στο μήνυμα που θα αναρτήσετε να υπάρχει οπωσδήποτε η ετικέτα (tag) @nflathens για να μπορεί να γίνει η καταμέτρηση συμμετοχής καθώς επίσης να υπάρχει και το hashtag #NFLAthens2020

 • Δεν έχετε λογαριασμό στα social media;

Όποιος/όποια δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media μπορεί κατά την διάρκεια διεξαγωγής του “virtual run”, να στείλει με email το μήνυμα και την φωτογραφία/βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης [email protected], ώστε να το ανεβάσουμε εμείς στα κοινωνικά μέσα της διοργάνωσης εκ μέρους του/της.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την συμμετοχή όλων των εγγεγραμμένων στο “virtual run”, καθώς Μεγάλοι και Επίσημοι Χορηγοί και Υποστηρικτές του 4ου “No Finish Line Athens: the actual run”, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα, δείχνοντας μοναδική κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη, είναι δίπλα μας σε αυτήν την πρωτοβουλία και συμβάλουν για να διατεθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» το ποσό που θα συγκεντρώσουμε όλοι μαζί με την συμμετοχή μας στο “virtual run”.

Για περισσότερες πληροφορίες

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens

x
Send this to a friend