Όλα έτοιμα για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας!

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Κέρκυρας και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία για έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους συμμετέχοντες!

Η Οργανωτική επιτροπή θέλει να ενημερώσει όλους τους δρομείς για το Πρόγραμμα Αγώνα, για την διαδικασία παραλαβής του υλικού τους καθώς και για τις ειδικές τιμές σε μετακίνηση & διαμονή. Τέλος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμβάλουν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια!

Πρόγραμμα Αγώνων:

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/09/19:

 • 07:45 – 11:00: Λειτουργία Γραμματείας Αγώνα. Κάτω Πλατεία (Σπιανάδα) στο Λιστόν
 • 09:00: Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.
 • 09:15: Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου δρόμου
 • 11:00: Εκκίνηση αγώνα 3 χλμ.
 • 11:30: Εκκίνηση αγώνα 1.000μ.
 • 10:30 – 12:00: Απονομές

Παραλαβή υλικού Συμμετεχόντων:

Όλοι οι συμμετέχοντες, καλούνται να παραλάβουν το υλικό τους από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα. Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (Πύλη Αγ. Νικολάου – Φαληράκι) στον 1ο όροφο.

Ημέρες και ώρες: Παρασκευή 27.09.19 & Σάββατο 28.09.19, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Εναλλακτικά για όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Κέντρο Εγγραφών, θα λειτουργήσει γραμματεία αγώνα την Κυριακή (29/09/19) των αγωνιστικών εκδηλώσεων στο Λιστόν από τις 07:45- 11:00.

Νέες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Εγγραφών και στην Γραμματεία Αγώνα κατόπιν διαθεσιμότητας.

Ειδικές τιμές στην Μετακίνηση & Διαμονή των συμμετεχόντων:

Η Ο.Ε. του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2019 ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα που έχουν σε σημαντικές εκπτώσεις στην ακτοπλοϊκή και οδική μετακίνηση καθώς και στη διαμονή τους, προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Corfu Half Marathon.

Συγκεκριμένα:

 • 30% Έκπτωση στην Ακτοπλοϊκή μετακίνηση προσώπων & 50% στην μετακίνηση ΙΧ με την Kerkyra Lines με online κράτηση εισιτηρίου
 • 50% Έκπτωση στη μετακίνηση με το Αστικό & Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας
 • 20% Έκπτωση στη διαμονή στα συνεργαζόμενα καταλύματα

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Η Οργανωτική Επιτροπή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Ημιμαραθώνιος της Κέρκυρας να γίνει ένας αγώνας σταθμός!

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί :

 • την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και ιδιαίτερα το Τμήμα Τροχαίας καθώς και το Λιμενικό Σώμα.
 • Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, το ΕΚΑΒ, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο τον ΕΕΣ Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας και την ΕΟΔ Κέρκυρας.
 • Το προσωπικό του Δήμου Κέρκυρας και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου, την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ και το Σύνδεσμο Κριτών Κέρκυρας.
 • Τούς Εθελοντικούς φορείς: Σύλλογο Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Πολιτιστικό Σύλλογο Καστελλάνων Μέσης.
 • Όλους τους ατομικούς εθελοντές.

Παράλληλα ανακοινώνει επίσημα και Ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και ΧΟΡΗΓΟΥΣ:

Υποστηρικτές: Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, Kerkyra Lines, Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Χορηγοί: Eurobank, ΑΜΣΤΕΛ free, η 3Ε με το νερό ΑΥΡΑ (φυσικό μεταλλικό νερό), ΗΛΙΟΣ (Βιομηχανία Ζυμαρικών), HIGH 5

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Corfu tv, 98,8 Ράδιο Επτάνησα, Κύμα 90.3 fm, ρυθμός 99.7, pop fm 102,2 , Star Fm 88,8 , Ionion FM, Running News, Corfuland.gr , Corfu Press, Ενημέρωση, Η Κέρκυρα Σήμερα.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον 2ο Ημιμαραθώνιο της Κέκρυρας!

Previous ArticleNext Article

Νίκη… κολοκοτρωνέικη για τους “Δρομείς Ελπίδας”

Οι “Δρομείς Ελπίδας” ήταν ανάμεσα στους 100 εκείνους που τους έλαχε ο κλήρος να ξαναβρούν εκείνη την ανυπότακτη κολοκοτρωνέικη τρέλα . Και μιας και η αναφορά περί του Κολοκοτρώνειου Δρόμου στη διαδρομή Λιμποβίσι – Τρίπολη 28 χλμ., θα πρέπει να πούμε πως αυτήν την φορά δεν υπήρχε απλός “πιλότος”, αλλά ο Δημήτρης Γλυκός ήταν “στρατηγός” σαν τον “Γέρο του Μοριά”…

Κι αυτή η νίκη για τους “Δρομείς Ελπίδας” ήταν…κολοκοτρωνέικη, αφού αντιπαρήλθαν απόσταση, προβλήματα, περιορισμούς, τήρησαν για ακόμη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και τερμάτισαν όπως πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!

Για τους Δρομείς Ελπίδας,

Σοφατζής Γιώργος

cellphone :6942802002

Ακουμιανάκη Αδαμαντία

cellphone :6984352896

email: [email protected]

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/

instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/

Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

Αναβολή για τον 6ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αναβολή του Αγώνα Υπεραπόστασης για το επόμενο έτος 2021, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid 19.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια εποχή που η οργανωτική επιτροπή έβαζε τις μηχανές της διοργάνωσης του αγώνα σε πλήρη ισχύ, άλλαξαν, δραματικά, τα επιδημιολογικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η από 21/9/2020 ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:  ΕΔΩ

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι, όπου εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα (covid 19) όπως στην περιοχή της Αθήνας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής, η διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων εκτός σταδίου δεν επιτρέπεται.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε και τις επαφές μας με όλους τους αρμόδιους Φορείς, η απόφαση δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, αφού και οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες είναι χειρότερες.

Με αυτά τα δεδομένα και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των εθελοντών, αποφασίσαμε την αναβολή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για τις 19-23 Νοεμβρίου 2021.

Σας περιμένουμε τη νέα ημερομηνία, με τη δέσμευση να καταβάλουμε από σήμερα κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διοργάνωση του μεγαλύτερου Αγώνα επί ανοικτής οδού στον κόσμο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

x
Send this to a friend