Εμπειρία yoga στη Μαλαισία: Ταξίδι στο κέντρο της ψυχής

Εμπειρία yoga στη Μαλαισία: Ταξίδι στο κέντρο της ψυχής

Έχεις σκεφτεί ποτέ πιο είναι το πιο όμορφο, το πιο σημαντικό, το πιο χρήσιμο δώρο; Αυτό που θα μπορείς να το αγγίζεις ενώ είναι άϋλο, που ξυπνάει αισθήματα, που γεννά συγκινήσεις, που πλημμυρίζει ενέργεια και φως το παρόν και το μέλλον σου, που το κουβαλάς πάντα μέσα σου χωρίς να σε κουράζει; Αν η πρώτη απάντηση που σου ήρθε στο μυαλό είναι «το ταξίδι» είσαι στον ορθό δρόμο για να ζήσεις την μοναδικότητα μιας εξωτικής Πρωτοχρονιάς με συν-ταξιδιώτες ανθρώπους-συλλέκτες εμπειριών.

H δασκάλα Yoga Mαρία Μαγκανάρη διατηρεί δύο σχολές  στην Αθήνα ( SIddhi Yoga Shala &Πάνω Σκύλος). Διοργανώνει yoga retreats (θεματικές εκδρομές)  σε Ελλάδα , Ευρώπη και Ασία και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με πυρήνα την Γιόγκα και την εναλλακτική άσκηση. Η Μαλαισία είναι ο προορισμός του επόμενου θεματικού ταξιδιού που οργανώνει  (28/12-7/1) με εορταστικό και ενεργειακό χαρακτήρα.

Το ταξίδι , το κάθε ταξίδι , είναι το πιο ποιοτικό δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.  Το ταξίδι με μια μεγάλη «παρέα» που αγαπά τις αποδράσεις , τις δράσεις στην φύση , τον αθλητισμό  , την ευεξία και την ποιότητα στην καθημερινή ζωή  , είναι η εμπειρία που χρειάζεται να ζήσεις. Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κουάλα Λουμπούρ, να «γεύεσαι» τη μοναδικότητα , του να συν-ταξιδεύεις με ανθρώπους που γνωρίζουν τi σημαίνει να ζεις μαζεύοντας εικόνες, γνωρίζοντας νέους φίλους, απολαμβάνοντας τη σύνδεση με τη φύση;  Τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα, αφού σαν όνειρο ζωής μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα τέτοιο ταξίδι.

Από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, η εξωτική Μαλαισία αποτελεί τη χώρα των εκπλήξεων. Μοναδικές φυσικές ομορφιές, ενδιαφέροντες πολιτισμοί, κατάφυτες ορεινές περιοχές που καταλήγουν σε αμμώδεις παραλίες με τροπικά φυτά, είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Το ταξίδι αυτό σχεδιάστηκε για να αφορά τόσο εκείνους που γνωρίζουν πόσο ξεχωριστό είναι να βιώνεις τη yoga στο φυσικό της περιβάλλον, σε τοπία εξωτικά , σε ακρογιαλιές και τροπικά δάση  , αλλά και εκείνους που δεν έχουν ακόμα «τολμήσει» να την βάλουν στη ζωή τους και θα έχουν την τύχη να το κάνουν στο ιδανικότερο μέρος!

Πρόκειται για ένα δεκαήμερο που , πέρα από το τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει , θα δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να απολαύσουν και να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του σώματος , μέσα από την εξάσκηση στη yoga , σε τεχνικές αναπνοών και διαλογισμού , αλλά και άλλες μορφές εναλλακτικής άσκησης (οutdoor training) με γνώμονα πάντα την Ευεξία και την Ασφάλεια στην εκγύμναση !

Αν αγαπάς τα ταξίδια , τη φύση , τον αθλητισμό , τη Yoga , την “παρέα” και την διαφορετική εμπειρία , τότε στις 28 Δεκέμβρη  έχεις φτιάξει βαλίτσα για να αποχαιρετήσεις το 2018 και να υποδεχτείς το 2019 στην Μαλαισία, γεμάτος ενέργεια από τα μαθήματα και  τεχνικές Yoga ακολουθώντας τα «βήματα» της Μαρίας Μαγκανάρη, σε έναν εξωτικό παράδεισο,  το νησί Langkawi

 

Σε κάθε ταξίδι , η πρόθεση είναι να ζήσουν όλοι μια  εμπειρία αξέχαστη εμπειρία. Οι ταξιδιώτες να συνθέσουν μια τεράστια παρέα , να συνδεθούν βαθύτερα με εκείνους που γνωρίζουμε , να ανταλλάξουν ενέργεια με εκείνους που συναντάμε για πρώτη φορά!

Το πρόγραμμα της Εκδρομής συντονίζει το ταξιδιωτικό Γραφείο Ayama Yoga/Holidays/Retreats. Χορηγοί ταξιδού: Arjuna knitwear, Matcha Ninja Greece, Baya.fit . Υποστηρικτές ταξιδιού : One zipper, FashionWellness,Island tribe

Ο ιδανικός επίλογος  ανήκει στην Μαρία Μαγκανάρη

«Το πιo μακρύ και δύσκολο ταξίδι είναι το …προς τα «μέσα μας».  Για όλα τα υπόλοιπα ταξίδια, το «μαζί» είναι όμορφο και μπορεί να απογειώσει την εμπειρία.  Δεν υπάρχει «μακριά» όταν περνάμε όμορφα : ΚΑΙ σε αυτό το yoga retreat μας, η ψυχή θα είναι ανάλαφρη, το σώμα υγιές και δυνατό , ο νους σε «κύματα» ευτυχίας και θετικότητας. Στην επιστροφή , θα κρατάμε «αποσκευές» γεμάτες  από χαμόγελα. Και θα τα μοιράζουμε απλόχερα σε αυτούς που δεν ακολούθησαν.. αλλά θα χουν την ευκαιρία τους στο επόμενο ταξίδι μας! »

H Μαρία Μαγκανάρη είναι δασκάλα Γιόγκα πιστοποιημένη από την Yoga Alliance USAΔιατηρεί δύο σχολές Yoga στην Αθήνα ( SIddhi Yoga Shala &Πάνω Σκύλος)  και διδάσκει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , θεματικά εργαστήρια αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Είναι Υπεύθυνη Σπουδών σε εκπαιδευσεις Δασκάλων Γιογκα , Παιδικής Γιόγκα  και Εναέριας γιόγκα που διδάσκονται σε Κύπρο , Λίβανο και Αμερική . Διοργανώνει yoga retreats (θεματικές εκδρομές)  σε Ελλάδα , Ευρώπη και Ασία και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με πυρήνα την Γιόγκα και την εναλλακτική άσκηση. 

FB: Maria Maganari
FB page: Maria Maganari Yoga
Instagram: Maria Maganari Yoga

 

Previous ArticleNext Article

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 10o επετειακό Spetses Mini Marathon!

Οι εγγραφές για το μεγάλο ραντεβού στις Σπέτσες, το 10o επετειακό Spetses Mini Marathon άνοιξαν.

Το κορυφαίο με διαφορά event αθλητικού τουρισμού της χώρας, είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου και ήδη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον δρομέων, κολυμβητών, αλλά και τριαθλητών ερασιτεχνών και επαγγελματιών.

Τα αγωνίσματα

5Κ BY GARMIN SERIES

Μετάλλιο Συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Σταθμοί Ανεφοδιασμού στα 2.5K και στον Τερματισμό

Επιτρέπεται η συμμετοχή από 12 ετών και άνω

10K RUNNING

Μετάλλιο Συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Σταθμοί Ανεφοδιασμού στα 2.5K/5K/7.5K και στον Τερματισμό

Επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 ετών και άνω

25K RUNNING

Μετάλλιο Συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Σταθμοί Ανεφοδιασμού στα 2.5K/5K/8K/12K/16K/19K/22.5K και στον Τερματισμό

Επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 ετών και άνω

1.5K SWIM

Μετάλλιο Συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Σταθμοί Ανεφοδιασμού στα 750m και στον Τερματισμό

Επιτρέπεται η συμμετοχή από 15 ετών και άνω

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ [email protected] ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

3K SWIM

Μετάλλιο Συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Σταθμοί Ανεφοδιασμού στα 1.5Κ και στον Τερματισμό

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ

5Κ SWIM

Μετάλλιο Συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Σταθμοί Ανεφοδιασμού στα 2.5Κ και στον Τερματισμό

Επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 ετών και άνω

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μετάλλιο Συμμετοχής για όλα τα παιδιά, ξεχωριστή βράβευση για τους πρώτους τρεις κάθε αγωνίσματος

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το SUP event by Bic Sports που κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους συμμετέχοντες.

Για συμμετοχές μπείτε ΕΔΩ

Ονόματα παγκόσμιας κλάσης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης

Ο ιστορικός αγώνας The Authentic Marathon Swim αναβιώνει 2.500 χρόνια μετά, στο Αρτεμίσιο. Το ενδιαφέρον των κολυμβητών από όλο τον κόσμο, για τη συμμετοχή στην αυθεντική μαραθώνια κολυμβητική διαδρομή και τις υπόλοιπες κολυμβητικές δράσεις, κορυφώνεται σταδιακά καθώς πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος, στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2020, στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Ονόματα παγκόσμιας κλάσης θα δώσουν δυναμικό παρών

Η λίστα των συμμετεχόντων κολυμβητών που συγκαταλέγονται στην ελίτ της μαραθώνιας κολύμβησης εμπλουτίζεται καθημερινά με σπουδαία ονόματα. Μετά την επιβεβαίωση των δύο πρώτων hall of famers, του αργυρού Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη και του Ούγγρου κολυμβητή Attila Manyoki, ο Ολυμπιονίκης κολυμβητής Petar Stoychev είναι ο τρίτος κατά σειρά hall of famer που θα λάβει μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης. Ο Βούλγαρος πρωταθλητής έχει συμμετοχές σε 4 Ολυμπιάδες, 11 συνεχείς τίτλους σε major international open water marathon swimming FINA series και την εντυπωσιακή θέση του στο Ice Swimming Hall of Fame. Τον αγώνα θα τιμήσει με τη συμμετοχή του και ο Ιάπωνας Ολυμπιονίκης του Ρίο,  Yasunari Hirai.

Στον The Authentic Marathon Swim θα λάβουν μέρος και κορυφαία ονόματα από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια open water masters, Βίκυ Κουβέλη και η χάλκινη πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης open water του 2011, με συμμετοχές σε 4 Ολυμπιάδες και 37 χρυσά πανελλήνια πρωταθλήματα, Μαριάννα Λυμπερτά θα συμμετέχουν, μαζί φυσικά με την ελίτ της εθνικής ομάδας κολύμβησης open water.

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, η δράση θα ξεκινήσει με τους αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης των 3χλμ και 1.5χλμ. Αντίστοιχα, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου το πρωί, η διοργάνωση θα κορυφωθεί με την αναβίωση της αυθεντικής μαραθώνιας κολυμβητικής διαδρομής των 10χλμ, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο παιδικός αγώνας 800μ. Όλες οι διαδρομές θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού. Ο The Authentic Marathon Swim θα γίνει με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FINA.

Εγγραφές

Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: https://www.myrace.gr/event/2407/registrations.html

Η διοργάνωση, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τους ίδιους τους συμμετέχοντες, προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων από ακύρωση εγγραφών, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Προσφορές & Πακέτα φιλοξενίας στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, συνεργάζεται ήδη με περισσότερα από 30 ξενοδοχεία της περιοχής, με στόχο την τόνωση του αθλητικού τουρισμού της Βόρειας Εύβοιας και την ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Οι χορηγοί φιλοξενίας, που με ειδικές προσφορές και τιμές που ξεκινούν από 40 ευρώ, προωθούν και προσφέρουν τεράστια υποστήριξη στη διοργάνωση μέχρι στιγμής είναι οι: Maria Louiza Apartments, Hotel 40 Platania, Altamar Hotel, Ellaeon Throesma, Artemision Hotel, Galini Hotel Edipsos, Ilios Studios, Villa Anastasia, Κochili Apartments, Hydna Studios, Island, Irene Studios, Aidipsos Hotel, Aktaion Hotel, Aenaon Studios, Alex Spa Hotel, Anesis Pefki, Artemis Rooms Pefki, Arethousa Hotel, Avli Hotel, Dimitra Apartments, Ermis Spa Hotel, Evia Dream, Galini Hotel Pefki, Kallithea Hotel, Katerina Apartments, Lito Hotel, Mitho Hotel, Jenny Studios, Papadioti Αpartments, Rodon Hotel, Drosia Studios, Garden Studios Pefki.

Οι συμμετέχοντες και ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές προσφορές, που μεταξύ άλλων προσφέρουν μειωμένες τιμές διαμονής και δυνατότητα late check out και να ανακαλύψουν πανέμορφα καταλύματα στις περιοχές Πευκί, Λουτρά Αιδηψού, Αρτεμίσιο, Ιστιαία, Κανατάδικα, Νέο Πύργο, Ωρεούς και Αγιόκαμπο.

Μπείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της διοργάνωσης και ανακαλύψτε τα πακέτα φιλοξενίας και τις ειδικές προσφορές που ισχύουν για τους συμμετέχοντες: https://www.authenticmarathonswim.com/accommodation/

Ο The Authentic Marathon Swim βρίσκεται σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας για την ομαλή και ασφαλή τέλεση του, με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ο The Authentic Marathon Swim θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ενώ έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020». Ο αγώνας αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Το Sports Production της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Active Media Group.

Ο The Authentic Marathon Swim έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης αποτελεί μέλος της παγκόσμιας κολυμβητικής κοινότητας αγώνων του Global Swim Series (GSS).

Επίσημος Χορηγός: Philosofish

Official Water: Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος

Official Clothing Partner: Luanvi

Official Sports Supplier: Mosconi

Official Car Rental Partner: Avance

Official Beauty Partner: Messinian Spa

Security Partner: Target Security

Partners: Syconia, Μανιτάρια Δίρφυς, Fysiotek Sports Lab

Athletic Partners: Red Swim Academy, Swim Academy, Λέανδρος, Swimmingclub.gr, LA Elite Fitness

Media Partner: Swimbikerun.gr

Αρωγοί: Lifeguard Patrol, Μελίρρυτον, Το Κοχύλι

Sports Production: Active Media Group

Hashtag: #authenticmarathonswim

Website: www.authenticmarathonswim.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/AuthenticMarathonSwim

Instagram Page: https://www.instagram.com/authenticmarathonswim

Twitter Account: https://twitter.com/themarathonswim

YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCYxMgl-j5wgosL10lyRay5Q

x
Send this to a friend