Δίαθλο στο Σχινιά για να αρχίσει η χρονιά

Δίαθλο στο Σχινιά για να αρχίσει η χρονιά

Το πρώτο event της χρονιάς έρχεται από την Transitions Sports. Το δίαθλο επιστρέφει στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο Σχινιά με 2 αποστάσεις σπριντ και ολυμπιακή. Τρέξιμο, ποδήλατο, τρέξιμο
είτε ατομικά είτε φτιάχνοντας ομάδα (2 ατόμων).

Κατηγορίες ομαδικών:

Ομαδικές κατηγορίες: business & pleasure, women only, friends, family.

Επιλογή απόστασης:

Σπριντ απόσταση: 5χλμ- 20χλμ- 2.5χλμ
Ολυμπιακή απόσταση: 10χλμ- 40χλμ- 5.0χλμ

Ώρα εκκίνησης: 

Η εκκίνηση του σπριντ αγώνα θα δοθεί στις 09:30πμ και μία ώρα μετά θα γίνει η εκκίνηση της ολυμπιακής απόστασης!

Εγγραφές:

Λήξη Εγγραφών & Πληρωμών:  Δευτέρα 26/02/2019 ώρα 18:00

Οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα σπριντ απόστασης κοστίζουν:
Ατομικό – 30,00€
Ομαδικό – 45,00€

Οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα ολυμπιακής απόστασης κοστίζουν:

Ατομικό – 45,00€
Ομαδικό – 60,00€

Τεχνικά Στοιχεία Αγώνα

Η εκκίνηση της σπριντ απόστασης θα δοθεί στις 09:30 στον χώρο πίσω από τις εξέδρες, όπου θα βρίσκετε και η ζώνη αλλαγής (transition area) και μία ώρα μετά θα γίνει η εκκίνηση της ολυμπιακής απόστασης!

Οι δρομείς θα τρέξουν την αρχική απόσταση των 5 χλμ δεξιόστροφα στο περιφερειακό δρόμο του κωπηλατοδρόμιου, τα πρώτα 2.600μ κανονικά στον δρόμο και τα υπόλοιπα 2.400μ στον παράλληλο μικρότερο δρόμο μέχρι την ζώνη αλλαγής.

Στην ζώνη αλλαγής θα εισέρχονται οι δρομείς από την νότια πλευρά και θα εξέρχονται από την βόρεια με τα ποδήλατα και θα συνεχίζουν για 4 γύρους με αριστερόστροφη κατεύθυνση για την Σπρίντ απόσταση και 8 γύρους για την Ολυμπιακή απόσταση. Η είσοδος στην ζώνη αλλαγής κατά την επιστροφή θα γίνεται από την νότια πλευρά και στην συνέχεια έξοδος, για το δεύτερο σκέλος του δρομικού αγώνα, με κατεύθυνση βόρεια για 1.250μ στον παράδρομο, αναστροφή και τερματισμός δίπλα στην ζώνη αλλαγής.

Νερό θα υπάρχει στα 3.750μ των 5χλμ και στα 1.250μ μέτρα των 2,5 χιλ.

Η ιατρική βεβαίωση

H Transition Sports γνωρίζει πολύ καλά ότι το τρίαθλο θέλει… καρδιά! Γιαυτό εξασφάλισε μέσω της συνεργασίας με τo doctoranytime.gr άμεση πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και με χαμηλό κόστος για εσάς.

Οι απονομές θα γίνουν στον κήπο του «Moraitis beach».
Πληροφορίες: https://transitionsports.gr/
Previous ArticleNext Article

XTERRA Greece Championship: Μέχρι και 28/02 οι προνομιακές τιμές εγγραφής

XTERRA Greece Championship: Μέχρι και 28/02 οι προνομιακές τιμές εγγραφής

Η κορυφαία διοργάνωση OffRoadTriathlon έρχεται στη Βουλιαγμένη στις 20-21 Απριλίου 2019.  To  7o XTERRA Greece Championship   υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις με αποστάσεις για όλους. Εξασφάλισε τη θέση στου στην εκκίνηση με την earlybird εγγραφή.

Ήδη πάνω από 150 ξένοι αθλητές, μεταξύ των οποίων 35 Elite|PRO αθλητές, έχουν κλείσει θέση στην εκκίνηση!

Το XTERRA Greece Championship αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA,  συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.). και προσφέρει στο νικητή της FullDistance κάθε ηλικιακής κατηγορίας, πρόκριση να αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο MAUI της Χαβάης.

To XTERRA Greece εντυπωσιάζει εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την οργάνωση του αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές και δυνατότητες που προσφέρει η μαγευτική τοποθεσία που έχει επιλεγεί και πιστοποιηθεί από το Τεχνικό Κλιμάκιο της XTERRA Planet, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους φίλους των multisportevents.

Οι  αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

  • Full Distance: 1500m κολύμβηση, 30km mountainbike, 10km ορεινό τρέξιμο
  • Sprint Distance: 750m κολύμβηση, 15km mountainbike, 5km ορεινό τρέξιμο.

Δοκίμασε κι εσύ το XTERRA-OffRoadΤriathlon,  το μοναδικό εκτός δρόμου Τρίαθλο της Ελλάδος.Πάρε μέρος στο XTERRA Greece Championship 2019.

Mπορείς  να συμμετάσχεις και με συναθλητές σου, σχηματίζοντας σκυταλοδρομία, αποτελούμενη από 2 έως 3 αθλητές ή αθλήτριες.

Το XTERRA OffRoad Triathlon είναι η πλέον συναρπαστική μορφή του Τριάθλου, που κερδίζει όλο και περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, σε όλο τον κόσμο.

Εξασφάλισε τη θέση σου με μειωμένο κόστος, για εγγραφή μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019. Έμειναν μόνο λίγες ημέρες..

Κάνε τη εγγραφή και «Ζήσε Περισσότερα» στο www.xterragreece.com

Αλέξανδρος Πανταζίδης: Θα διεκδικήσω την πρόκριση στο Τόκιο

Αλέξανδρος Πανταζίδης: Θα διεκδικήσω την πρόκριση στο Τόκιο

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Μοντέρνο Πένταθλο  Αλέξανδρος  Πανταζίδης μιλάει για τους προσωπικούς του στόχους το 2019 και για τη νέα φουρνιά αθλητών που θα κυνηγήσουν διακρίσεις

Πηγλη: eomop.gr

Ακόμα ένα ΑTP Training Camp στη Μεσσηνια 16 & 17 Μαρτιου

Ακόμα ένα ΑTP Training Camp στη Μεσσηνια 16 & 17 Μαρτιου

Ένα ακόμα training camp ετοιμάζει η ΑTP Training στη Μεσσηνία στις 16 & 17 Μαρτιου προκειμένου να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο IRONMAN που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στις 14 Απριλίου 2019.

Θυμίζουμε ότι στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στη Μεσσηνία στην περιοχή του Ρωμανού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο ATP Training προπονητικό Σαββατοκύριακο Μultisports με τη συμμετοχή αρκετών αθλούμενων.

Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία ή θέλουν να δοκιμάσουν μποορύν να απευθύνονται στον Θωμά Παπαβασιλείου (Ph. D.Head Coach ATP Training) στην σελίδα της ATP στο facebook.

Το πρόγραμμα θα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του πρώτου camp. Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Send this to a friend