ATP Running Camp: Μαραθώνας 23 & 24 Φεβρουαρίου

ATP Running Camp: Μαραθώνας 23 & 24 Φεβρουαρίου

Εσεις γιατι τρέχετε; Μήπως γιατι σας φτιάχνει τη διάθεση, ή για να χασετε βάρος; Για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση; Μήπως γιατί τρέχουν οι φίλοι σας και σας έβαλαν στο τριπάκι; Η μήπως γιά όλους τους παραπάνω λόγους;

Για οποιονδήποτε λόγο κι αν τρέχετε, αυτό το training camp είναι για σας!

Στo πλαίσιo της προετοιμασίας των αθλητών και ενόψει του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, η ΑTP Training και ο coach Θωμάς Παπαβασιλείου σε συνεργασία με την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, κλινική διαιτολόγο & καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων 2004 και ως διατροφολόγος και πολλών ομάδων του υψηλού αθλητισμού, και άλλους επιστήμονες εργοφυσιολόγους του ΣEFAA EKΠΑ, θα πραγματοποιήσουν στις 24 & 25 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Μαραθώνα προπονητικό Camp με τα μυστικά της σωστής προετοιμασίας στο τρέξιμο, για δρομείς όλων των επιπέδων.

Στόχος του camp είναι να αναλυθεί η τεχνική του κάθε αθλητή, να γίνει για κάθε αθλητή αναλυτικός σωματομετρικός έλεγχος, διατροφική αξιολόγηση και ανάλυση των μακρο και μικροθρεπτικών συστατικών, μέσα από εξατομικευμένο αθλητικό πλάνο σωστής θρέψης. Επίσης, θα αξιολογηθούν βασικά συστατικά της απόδοσης στην αντοχή (καρδιαναπνευστικές παραμέτρους) κάθε αθλητή με υπαίθριες δοκιμασίες, και θα δοθούν οι απαραίτητες συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία για τους αγώνες, ανάλυση του πρωινού χρονοδιαγράμματος πριν τον αγώνα και αγωνιστική τακτική.

Η Ειδική διατροφολόγος Δρ. Άννα Παπαγεωργίου θα πραγματοποιήσει την ατομική ανάλυση σύσταση σώματος και θα οργανώσει το αθλητικό εργαστήριο πάνω στη διατροφή και ενυδάτωση πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων και ειδικότερα για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο.

Θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDAcmSfxMiHd-LSBtN0YFaejmgeepZ9w7Ij0Ms5RanbJRy0Q/viewform

Τηλ: 6975 022529, e-mail [email protected]

www.facebook.com/atptraining

Previous ArticleNext Article

Οι “Δρομείς Ελπίδας” στο 6ο Lycabettus Run

Οι "Δρομείς Ελπίδας" στο 6ο Lycabettus Run

Χτίζεται κομμάτι κομμάτι η πυραμίδα της αγάπης και της αλληλεγγύης και σκοπός είναι το ύψος της να είναι ψηλότερο κι από τον λόφο του Λυκαβηττού στους δρόμους του οποίου γλέντησαν την περασμένη Κυριακή οι “Δρομείς Ελπίδας”.Ο ομάδα της καρδιάς γιγαντώνεται με ρυθμούς…σπριντ και τα παιδικά χαμόγελα κάνουν την κάθε Κυριακή γιορτή!

Το 6o Lycabettus Run αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πεδίον δόξης λαμπρόν για τον “πιλότο” Σπύρο Ρούσση και την ελπιδοφόρα…παρέα του προκειμένου να αποδείξουν πως όλοι έχουν δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες. Τα 11χλμ της διαδρομής αποδείχθηκαν πολύ λίγα, αφού με τέτοια ενέργεια οι “Δρομείς Ελπίδας” θα μπορούσαν να τρέχουν όλη μέρα γύρω από τον Λυκαβηττό σε μια πάντα επιτυχημένη διοργάνωση.

Η παρατεταμένη…συνύπαρξη σε αυτήν την τρελοπαρέα κεφιού και προσφοράς αλλάζει τα δεδομένα σε ολόκληρο το ελληνικό δρομικό κίνημα. Νέα πρόσωπα προστίθενται διαρκώς σε αυτήν την ιδιότυπη κυψέλη του εθελοντισμού και όλοι, παλιοί και νέοι, “Δρομείς Ελπίδας” λαμβάνουν την ίδια ανταμοιβή: γίνονται αιτία καλού!

Στις 10 Μαΐου θα διεξαχθεί η «Ειρηνοδρομία 2020»

Στις 10 Μαΐου θα διεξαχθεί η «Ειρηνοδρομία 2020»

Η “Ειρηνοδρομία”, που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παναγούλεια» στη μνήμη του Αλέξανδρου Παναγούλη, που έχασε τη ζωή του δίπλα στην ομώνυμη πλατεία, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημήτριου σε συνεργασία με το σωματείο κλασσικού αθλητισμού Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας, είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και υλοποιείται με τη στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Πρόκειται για μια σειρά δρομικών αγωνισμάτων 2,5χλμ, 5χλμ, 10χλμ και 1000μέτρων – διαδρομή ευαισθησίας AMEA. Ο αγώνας των 10 χλμ. είναι πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ η οποία, ενταγμένη στο  επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, επιλέγεται τα τελευταία χρόνια από δρομείς όχι μόνο από την Αττική, αλλά και την υπόλοιπη Επικράτεια και το εξωτερικό, καθώς θεωρείται μια από τις πιο «γρήγορες» διαδρομές της Αττικής.

Η “Ειρηνοδρομία” έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα δρομικά γεγονότα της Αττικής, καθώς αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες και ολόκληρη τη μαθητική και αθλητική κοινότητα, προωθώντας τη συμμετοχικότητα και την αγάπη για τον αθλητισμό, έχοντας πάντοτε έντονους συμβολισμούς, όπως η ειρήνη και η αλληλεγγύη. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων, υποστηρίζουν το έργο ενός κοινωνικού φορέα. Φέτος η Ειρηνοδρομία θα υποστηρίξει την Οργάνωση «Δρομείς της Ελπίδας».

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις, που εκείνη την ημέρα θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή ειρήνης και συμμετοχής, θα βρίσκονται μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 10/05/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.eirinodromia.gr/

x

Send this to a friend