Αρχή στις Σπέτσες, φινάλε στην Ύδρα

Αρχή στις Σπέτσες, φινάλε στην Ύδρα

Το τρίαθλο, ο Μαραθώνιος και το SwimRun. Με τρεις αγώνες διαφορετικών απαιτήσεων και προετοιμασίας, είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορούσαμε μόνοι μας να αντεπεξέλθουμε.

Το… ταξίδι μας περιλαμβάνει τρεις αγώνες “στόχους”. Ταυτόχρονα αρκετές προπονητικές συμμετοχές σε άλλους αγώνες, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία μας.

Spetsathlon
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας
SwimRunHydra

Γι αυτούς τους τρεις αγώνες γίνονται όλα. Και από εκεί και πέρα προπονητικά: Xterra, Spetses Mini Marahon, Transition Triathlon, Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, τρίαθλο στην Καστοριά, PowerMan, Hydras Trail, Ημιμαραθώνιος Αθήνας, Ημιμαραθώνιος Σκίρου, Tyros Run κ.α.

Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης (NSCOACHING) έχει αναλάβει το δύσκολο να μας προετοιμάσει, ο Νίκος Καφετζόπουλος (www.nutribase.gr) προσπαθεί να πείσει το Γιώργο να κόψει τα πιτόγυρα και την Αγγελική τις σοκολάτες, ενώ την ίδια στιγμή η Garmin μας παρέχει όλη την τεχνολογική υποστήριξη που χρειαζόμαστε για να “εκτεθούμε” και η Saucony με την Arena τις προϋποθέσεις να τρέξουμε και να κολυμπήσουμε με ασφάλεια, η Top Cycles τις ποδηλατικές και τριαθλητικές της εξειδικευμένες υπηρεσίες και όχι μόνο.

Αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς μέσα από τα άρθρα και τις εμπειρίες μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε στον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με κάποιο άθλημα τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Και να τον κάνουμε να πιστέψει ότι μπορεί να καταφέρει να πραγματοποιήσει το αθλητικό του όνειρο, αρκεί να βάλει στόχο και να το κάνει σωστά.

Μείνετε συντονισμένοι. Αρχίζουμε…

Previous ArticleNext Article

Το Keep Running τρέχει με τον Δημήτρη Τζεφαλή

To Keep Running επιστρέφει με αισιοδοξία και ένα επιμορφωτικό για τους δρομείς επεισόδιο.

Μαζί μας ο προπονητής μεγάλων αποστάσεων Δημήτρης Τζεφαλής μας ανεβάζει τη διάθεσή με τη θετική του ενέργεια και το χαμόγελό του και δίνει πολύτιμες συμβουλές

Δίνουμε απαντήσεις σε ερωτήσεις δρομέων για τον Κορωνοϊό

Η Ραφαηντίνα Πατρικέλλη σας γυμνάζει και σας συμβουλεύει με ασκήσεις ειδικά για τους δρομείς.

Κάντε like στη fb page της εκπομπής για running & fitness tips που έρχονται τις επόμενες μέρες

Στην παρουσίαση Γιώργος Παπαδημητρόπουλος και Ραφαηντίνα Πατρικέλλη

Χορηγός επικοινωνίας της εκπομπής το runnfun.gr

Δείτε τη νέα εκπομπή του Keep Running στο Starx.gr ΕΔΩ

To Keep Running κάνει… comeback με την Μαρίνα Κουταρέλλη

Ένα πολύ δυναμικό και αισιόδοξο comeback από από την εκπομπή Keep Running στο Starx.gr. 

Αυτή την εβδομάδα η Μαρίνα Κουταρέλλη, προεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Spetses mini Marathon και του Spetsathlon, μιλάει για όλα και αναλύει τα δεδομένα για τους αγώνες ενώ αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα της Communication Lab.

Τι θα γίνει με τα event; Οι σκέψεις για μικρότερες διοργανώσεις και η προσπάθεια να μείνει ο κόσμος active προκειμένου να μένει αισιόδοξος και δυνατός και να καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση με την πανδημία.

Ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος και η Ραφαηντίνα Πατρικέλλη συζητούν για:

✔️ Την ακύρωση-ορόσημο του Μαραθωνίου του Βερολίνου, ακύρωση που μας βάζει σε σκέψεις για όλη τη δρομική σεζόν
✔️Τα virtual runs που διοργανώνονται ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα
✔️ Τι μπορεί να κάνει ένας δρομέας για να διατηρηθεί σε φόρμα αυτήν την περίοδο ή όποιος πήρε τη μεγάλη απόφαση να σηκωθεί από τον καναπέ;

Δείτε τη νέα εκπομπή στο παρακάτω link

https://www.starx.gr/show/keep-running/episode/1823

x
Send this to a friend