19ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας: Η πιο όμορφη γιορτή της πόλης

19ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας: Η πιο όμορφη γιορτή της πόλης

Ο 19ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας πέρασε στην ιστορία ως ο πολυπληθέστερος της ιστορίας του μέχρι τον επόμενο, αφού η εμπειρία, το αγκάλιασμα από εθελοντές, υποστηρικτές φορείς και χορηγούς δημιούργησαν μια υψηλού επιπέδου αθλητική γιορτή με πλατιά χαμόγελα.

Τα τελευταία χρόνια ο Αγώνας Δρόμου της πόλης μας είχε μια συνεχή άνοδο και η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς ότι ο Αγώνας ήταν αφιερωμένος στον Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας. Το απόγευμα του Σαββάτου 20/4 και η πανέμορφη διαδρομή πρόσφεραν στους δημότες και στους επισκέπτες της Καλαμάτας έναν αξέχαστο αγώνα, αφού παρά τις άσχημες καιρικές προγνώσεις ο καιρός μας έκανε την χάρη. Όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο, έδωσαν μια δυναμική που πλέον τον κατατάσσει στους κορυφαίους αγώνες της Ελλάδας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και οι φίλοι του λάβαμε ακόμα ένα μεγάλο δώρο. Το ρεκόρ συμμετοχών με 1406 συμμετοχές στα 10 χλμ. και 800 παιδιά και γονείς στο 1,5 χιλιόμετρο με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι συντοπίτες μας, δείχνοντας πως η πόλη μας κερδίζει το στοίχημα του μαζικού λαϊκού αθλητισμού. Η αγάπη και η αθρόα συμμετοχή του κόσμου θέτουν πλέον μεγάλα στοιχήματα για τον ΣΔΥ Μεσσηνίας.

Από την εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας κάτω από την εντυπωσιακή αψίδα του Συλλόγου, οι συμμετέχοντες κινήθηκαν έως την παραλία, σε μια υπέροχη γρήγορη διαδρομή πλάι στην θάλασσα και επέστρεψαν σε μια Πλατεία γεμάτη από κόσμο για να πάρουν το καλαίσθητο αναμνηστικό μετάλλιο. Τα αποτελέσματα μεταδίδονταν ζωντανά από το http://www.fitwaytiming.gr/index.php/apotelesmata/280-19os-agonas-dromou-kalamatas-live-results?fbclid=IwAR1-8xb1GcXKmQjE5sRiSqoRAl8-TwfJXsw9GiXtPkhRgxLFf2sGV2NxHW4, όπου οι τερματίσαντες είχαν τη δυνατότητα να δουν την επίδοσή τους άμεσα! Άμεση ήταν και η έκδοση αναμνηστικού διπλώματος, αφού οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» στο κινητό τους το αναμνηστικό δίπλωμα αμέσως μετά τον τερματισμό τους, να το ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα και να μοιραστούν με τους φίλους και συγγενείς τη χαρά του τερματισμού! Μια ακόμα καινοτομία του φετινού Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας.

Από το χαρούμενο κλίμα που επικράτησε μετά τη γραμμή του τερματισμού, ήταν πλέον προφανές πως δεν πρόκειται για ένα απλό αθλητικό γεγονός αλλά για μια στροφή μεγάλου μέρους της κοινωνίας προς την άθληση, τη δραστηριοποίηση στα κοινωνικά προβλήματα, την αλληλεγγύη και εν τέλει την αντίδραση στη μιζέρια που μας περιβάλλει.

Μετά το τέλος του αγωνιστικού μέρους, έγιναν οι απονομές στους έξι πρώτους νικητές και νικήτριες, ενώ βραβεύθηκαν ακόμη οι βασικοί χορηγοί, ο Σύλλογος Τυφλών Καλαμάτας στον οποίο ήταν αφιερωμένος ο φετινός Αγώνας και η εντυπωσιακή ομάδα των εθελοντών.

Οι νικητές στα 10 χλμ.

Γυναίκες
1η Κατερίνα Μπερδούση (Adidas Runners Athens) 41’12’’2η Λουίζα Καμαρινού (Animal Rights Runners) 41’50’’ 3η Ελένη Εξερτζόγλου (ΣΔΥ Μεσσηνίας) 43’32’’4η Σταυρούλα Μπάκα (ΣΔΥ Μεσσηνίας) 43’51’’ 5η Έφη Αλέξη (ΓΣ Καλαμάτα Running Project) 44’03’’6η Κατερίνα Πρισακάρου (Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας) 44’37’’.

Άνδρες
1ος Νικόδημος Νικολακέας (ΓΑΣ Ιλισός) 33’43’’ 2ος Παναγιώτης Κάβδας (ΓΣ Καλαμάτα Running Project) 34’39’’ 3ος Δημητράκης Μεϊντης (Κόροιβος Αμαλιάδας) 34’51’’4ος Εμιλιάνο Κάνο (ΣΔΥ Μεσσηνίας) 35’30’’5ος Ηλίας Νικολόπουλος (ΣΔΥ Μεσσηνίας/Afordakos Team) 35’58’’6ος Γιώργος Κανελλόπουλος (ΓΣ Καλαμάτα Running Project) 36’28’’.

Ευχαριστούμε τους δημότες της πόλης μας από όποιο πόστο «έτρεξαν» τον αγώνα μας, τους φίλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το χαμόγελο σας το μετάλλιο μας.
Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, όπως το γνωρίζουν και όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες διοργανώσεις, ότι απαιτείται η συνεργασία πολλών ανθρώπων, υπηρεσιών και χορηγών για να επιτευχθεί ο στόχος για την προβολή του μαζικού αθλητισμού.

Για την ουσιαστική παρουσία και προσφορά τους στην ανάδειξη του Αγώνα, ο Σύλλογος μας εκφράζει τις ευχαριστίες του: στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και τον Δήμο Καλαμάτας για την συνδιοργάνωση του αγώνα, στην Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και την Τροχαία Καλαμάτας για την απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα. Τους υποστηρικτές του αγώνα, Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, το Σώμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού που κάλυψε για μια ακόμη φορά τον Αγώνα, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, τον Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Σώμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ, την 120 ΠΕΑ για τη διάθεση Ασθενοφόρου και τους γιατρούς του Αγώνα κυρίους Αλεβιτσοβίτη, Μάκαρη και Μητρόπουλο.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που συμμετείχαν με ενθουσιασμό και που χωρίς τη συμμετοχή τους δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή του Αγώνα. Είναι μια πολύ μεγάλη Ομάδα. Η μεγαλύτερη!

ΧΟΡΗΓΟΙ

Η ποιότητα του Αγώνα δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η υποστήριξη μίας σειράς εταιρειών-χορηγών που βρίσκονται επί σειρά ετών δίπλα μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δρομείς. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την πεποίθηση ότι με αρμονική συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν ακόμα υψηλότεροι στόχοι αναφορικά με την ανάδειξη του μαζικού αθλητισμού, πάντα προς το συμφέρον των κατοίκων της Καλαμάτας και των πολιτών .

Ευχαριστούμε τον αποκλειστικό Χορηγό εκπαίδευσης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και τους Καφέ Σπίνος, Pfizer, Καφέ Deli, Vodafone, Εικόνα Φως Ήχος Συκκάς Χρήστος, Διανομές εντύπων Καραμπάτσου Βίκυ, Νερά Αύρα, Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολη, Diesel Tech Center Τρύφων Βίγκος, Μεζεδοπολείο στο Κύμα, Εστιατόριο Νέδων, Ξενοδοχεία Xάικος & ELITE, Κρεοπωλείο Ωδεμισσιώτη, Φρούτα Τσούλος Φώτης, Φυτώρια Γεωπονική Εστία, , Αρτοποιεία Κωνσταντινέα, Γραφικές Τέχνες Παρθένη, Typoprint, Maniatis Travel, Trigilidas Travel, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Nova Sports, Best TV, Εφημερίδες Ελευθερία, Θάρρος, Φωνή, ιστοσελίδες sportstonoto.gr, messinialive.gr, sport365.gr και τον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss FM.

ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Previous ArticleNext Article

FuelCell Rebel: Αφέσου στην ταχύτητα της New Balance!

FuelCell Rebel: Αφέσου στην ταχύτητα της New Balance!

Η ανάγκη για ταχύτητα είναι μια διαρκής επανάσταση απέναντι στο χρονόμετρο. Ένα μόνιμα ανικανοποίητο συναίσθημα, απέναντι στο αποτέλεσμα.

Το νέο Rebel της σειράς FuelCell, έρχεται να γκρεμίσει τα ρολόγια τόσο επιθετικά, όσο και η εμφάνισή του.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την απόλυτη επιστροφή ενέργειας, η νέα βελτιωμένη τεχνολογία FuelCell, εξασφαλίζει την ανταποδοτικότητα και την ώθηση που απαιτεί κάθε βήμα για να καταρρίψει τους προηγούμενους χρόνους.

Το νέο και γρηγορότερο μέλος της σειράς FuelCell ακούει στο όνομα Rebel.

Η χρόνια ανάλυση δεδομένων στο εργαστήριο της New Balance με τους ταχύτερους αθλητές της και του τρόπου που τρέχουν, μετέφερε στο νέο Rebel στοιχεία που το καθιστούν ένα πολύτιμο βέλος στη φαρέτρα των γρήγορων δρομέων.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η σχεδίασή του φτερού εξωτερικά, εξομαλύνει επίσης τον ελαφρύ υπτιασμό, προστατεύοντας το πέλμα. Επιπλέον, 2 τμήματα αφρού FuelCell βρίσκονται τοποθετημένα, κατά μήκος της σόλας και στο τμήμα του μεταταρσίου αντίστοιχα.

Η κατασκευή του νέου Rebel φιγουράρει ήδη στην επομένη μέρα των αθλητικών παπουτσιών. Το βάρος του δεν ξεπερνά τα 210 γραμμάρια! Όπως απαιτεί ο καθένας που επιζητά την ταχύτητα.

Παράλληλα, το drop διατηρείται στα 6mm, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τους δρομείς που καταπονούν το μπροστινό τμήμα του πέλματός τους.

Για αυτό και είναι ενισχυμένο στο μετατάρσιο, εστιάζοντας έτσι στην αναπήδηση από το βήμα σε βήμα, δίχως όμως να αποκλείει τους αθλητές που προσκρούουν τη φτέρνα.

Το σύνολο ολοκληρώνει η Trace Fiber πλέξη στο upper, προάγοντας τη φυσική κίνηση του ποδιού κατά το διασκελισμό και η προσαρμοσμένη (bootie construction) εφαρμογή που αγκαλιάζει αρμονικά το πέλμα σαν γάντι.

Οι μικρές αποστάσεις, των 5 και 10 χιλιομέτρων, δεν τελείωναν ποτέ πριν τόσο σύντομα!

Τροφοδότησε την ταχύτητά σου με το μόνο καύσιμο που χρειάζεται. Το νέο FuelCell Rebel.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε τη New Balance στα social media: 

instagram

facebook

twitter

youtube

FuelCell Propel: Εξωπραγματικά γρήγορο και δυνατό

FuelCell Propel: Εξωπραγματικά γρήγορο και δυνατό

Με κάθε βήμα, συντελείται και μια τεχνολογική ανακάλυψη στο χώρο του τρεξίματος. Η επιστήμη βρίσκεται πλέον δίπλα στους αθλητές και το αποτέλεσμα είναι η οικογένεια FuelCell.

Το νέο Propel σχεδιάστηκε στο εργαστήριο ανάλυσης πατήματος της New Balance, σε συνεργασία με τους ταχύτερους αθλητές της, με κύριο χαρακτηριστικό του την ώθηση και την πλήρη επιστροφή ενέργειας που προσφέρει η επαναστατική φόρμουλα της βελτιωμένης τεχνολογίας FuelCell.

Η σειρά FuelCell συστήνει το εξωπραγματικά γρήγορο Propel

Σε αντίθεση με το Rebel, το νέο Propel έχει το προνόμιο της τεχνολογίας FuelCell, τοποθετημένης ενιαία και σε πλουσιότερη ποσότητα σε όλο το μήκος της σόλας, αποσκοπώντας στην μεγιστοποίηση της απορροφητικότητας από τους κραδασμούς.

Κάθε χαρακτηριστικό του Propel αποτελεί μια ψηφίδα ταχύτητας σε ένα τελικά εκρηκτικά γρήγορο σύνολο. Με βάρος μόλις στα 260 γραμμάρια και drop στα 6mm έρχεται να κατακτήσει τις διαλειμματικές και καθημερινές προπονήσεις και να μειώσει τους χρόνους σου.

Προσεκτικά τοποθετημένη τεχνολογία N-Durance στον πάτο της σόλας, επιμηκύνει τις αντοχές στη φθορά του παπουτσιού, ενώ η ξεχωριστή πλέξη Trace Fiber στο upper προάγει τη φυσική κίνηση του ποδιού, δίχως να εμποδίζεται από το ύφασμα.

Το νέο Propel ήρθε για να κάνεις τον επόμενο διασκελισμό σου, γρηγορότερα. Είτε βρίσκεσαι στο διάδρομο του γυμναστηρίου, είτε στην άσφαλτο και το ταρτάν.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε τη New Balance στα social media: 

instagram

facebook

twitter

youtube

Τα κορυφαία τυριά για όσους αθλούνται (pics) Copy

Αυτό είναι το ιδανικό τυρί για όσους αθλούνται

Κάποτε θεωρούνταν καταστροφή για την δίαιτα, πλέον το τυρί έχει επιστρέψει για τα καλά στo μενού των αθλητών. «Ο λόγος που πολλοί ανησυχούν για το τυρί έχει να κάνει με το γεγονός ότι περιέχει κορεσμένα λίπη και αλάτι», τονίζει η διαιτολόγος Sophie Medlin.

«Για τον λόγο αυτό το τυρί θεωρούνταν ύποπτο για τις καρδιακές παθήσεις όταν είχαμε την πεποίθηση πως αυτές προκαλούνται μόνο από την συσσώρευση κορεσμένου λίπους.

Ωστόσο αποδεικνύεται πως η σχέση του κορεσμένου λίπους με τα καρδιακές παθήσεις είναι αρκετά πιο περίπλοκη από ότι νομίζαμε, ενώ κάποιοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως τα κορεσμένα λίπη έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγείας μας».

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές τυριών που θα σας βοηθήσουν μα πετύχετε τους διατροφικούς σας στόχους χωρίς να χάσετε σε γεύση.

Ελάχιστα λιπαρά, σούπερ πηγή πρωτεϊνης: Ζεμύθα

Η Ζεμύθα περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, είναι πλούσια σε ασβέστιο, ενώ η θερμιδική της αξία είναι μόλις 29 θερμίδες ανά μερίδα. Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία από την εταιρία ΗΠΕΙΡΟΣ. Μια εξαιρετική ελληνική πρόταση, μια μυζήθρα που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα που χρειάζονται τριμμένο τυρί. Εξαιρετική «fit» επιλογή για όσους γυμνάζονται που συνδυάζει ποιότητα, γεύση και τιμή. Δοκιμασμένη από τα… σαγόνια του λαγού του runnfun.gr. Πέρασε με άριστα.

Υψηλής περιεκτικότητας σε ασβέστιο: Τυρί Tσένταρ

CCheddar

Το πανταχού παρόν αγαπημένο τυρί μπορεί να υπερηφανεύεται για 222 mg ασβεστίου που εμπεριέχονται ανά μερίδα 30 γραμμαρίων. Η μερίδα αυτή περιέχει επίσης 7,62 γραμμάρια πρωτεΐνης και συμβάλει σε ένα ισορροπημένο γεύμα.

Υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες: Τυρί κότατζ

CCottage

Ενώ το τσένταρ έχει περισσότερες πρωτεΐνες ανά γραμμάριο, σε 150 γραμμάρια τυρί κότατζ περιέχονται 15.2 γραμμάρια πρωτεϊνης και μόλις 96 θερμίδες. Επιλέξτε το σαν εναλλακτική αντί για sour cream και μεξικανικά πιάτα.

Kερδίστε περισσότερα καταναλώνοντας μικρότερες ποσότητες: Παρμεζάνα

CParm

Μια από τις καλύτερες εξαγωγές της Ιταλίας, η παρμεζάνα συνδυάζει δυνατή γεύση σε μικρή μερίδα. Παρά την υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένο λίπος μπορείτε με την παρμεζάνα να συνοδεύσετε ένα πιάτο ζυμαρικών, δίχως να προσθέσετε περιττές θερμίδες.

Το καλύτερο για τα τοστ: Jarlsberg

CJarl

Σκληρό τυρί με χαμηλά λιπαρά, συνίσταται για ένα σάντουιτς με ψημένο τυρί. Επιλέξτε ψωμί ολικής άλεσης και αντί για βούτυρο, προσθέστε σπανάκι, τομάτες, πιπεριές και μανιτάρια για έξτρα φυτικές ίνες.

Μπλε τυριά, μπρι και καμαμπέρ

CBlue

Ερευνα που δημοσιεύθηκε το περιοδικό «Ιατρικές Υποθέσεις», υποστηρίζει πως τα μουχλιασμένα τυριά όπως το ροκφόρ, το καμαμπέρ και η γκοργκοντζόλα εμπεριέχουν αντι- βακτηριακές και αντι- καρκινικές ουσίες που δεν βρίσκονται σε άλλα τυριά.

Συνδυάζεται με τα πάντα: Μοτσαρέλα

CMozz

Τα 100 γραμμάρια μοτσαρέλας περιέχουν 236 θερμίδες και 18 γραμμάρια πρωτεΐνης, που σημαίνει πως μπορείτε να προσθέσετε λιωμένη μοτσαρέλα σε ζυμαρικά που έχουν αρκετούς υδατάνθρακες, χωρίς να χάσετε τα θρεπτικά οφέλη. Επίσης ταιριάζει αρκετά στην σαλάτα αλλά και στην πίτσα.

Το καλύτερο από τα γλυκά τυριά: Κουάρκ

CQuark

Με 68 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια και καθόλου λίπος αυτό το μαλακό τυρί αποτελεί ιδανικό υποκατάστατο του μαρκαρπόνε ή του ανθότυρου σε γλυκά πιάτα όπως το τσιζκεικ.

Διαβάστε ακόμα: Οι διατροφικές τάσεις του 2019 και πως ωφελούν την προπόνησή μας

 

 

 

 

 

 

 

SYRATHLON 2019: Όλα έτοιμα για το τρίαθλο της Σύρου

SYRATHLON 2019: Όλα έτοιμα για το τρίαθλο της Σύρου

Πανέτοιμοι να κάνουν τον άθλο τους στη Σύρο είναι εκατοντάδες τριαθλητές και τριαθλήτριες! Mόνο λίγες ώρες απέμειναν πριν δοθεί η εκκίνηση στο Νησάκι της Ερμούπολης για τα δύο μεγάλα αθλητικά events του SYRATHLON 2019 την Κυριακή (30/6): Το Olympic Distance Triathlon (9:00 π.μ.) και το Spint Distance Triathlon (9:10 π.μ.). Τεράστια ονόματα του ελληνικού αθλητισμού… προθερμαίνονται ήδη στα γραφικά σοκάκια της Ερμούπολης!

Στην Ολυμπιακή απόσταση, ο Χρήστος Γαρέφης, «κεφάλαιο» του ελληνικού αθλητισμού, με καριέρα δεκαετιών, ως αθλητής και προπονητής, σε τέσσερα Ολυμπιακά αθλήματα, είναι φαβορί για την πρώτη θέση! Απέναντί του θα βρει την Κυριακή (30/6), τον πρωταθλητή κολύμβησης Νίκο Σημαντήρα! Ο Ηλίας Καραθανάσης θα τα δώσει όλα για να μπει στην τριάδα και να ανέβει στο βάθρο του SYRATHLON 2019.

Η Αναστασία Τσουρουκτζή είναι το μεγάλο όνομα στις συμμετοχές στην Ολυμπιακή απόσταση των γυναικών, ενώ η αθλήτρια της υδατοσφαίρισης Νικόλ Καββαδία είναι η δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη από τις Ελληνίδες αθλήτριες. Από το Φοίνιξ ταξίδεψε η Κριστίνα Όστιν, ενώ τις δυνάμεις της θα μετρήσει στο SYRATHLON 2019 η Τζέιμι Σιμ από τον Χονγκ Κονγκ. Η Σιμ έχει προπονητή τον μισό Έλληνα – μισό Σκοτσέζο Φίλιππο Χατζή, ο οποίος ζει στην Οξφόρδη, αλλά περνά εδώ και 25 χρόνια τα καλοκαίρια του στη Σύρο.

Στο Sprint Triathlon, θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην Ιστορία, ένας από τους μεγάλους αθλητές του ελληνικού τριάθλου Παναγιώτης Πολύζος με το νέο «αστέρι» του αθλήματος Παναγιώτη Μπιτάδο. Ο 27χρονος Παναγιώτης Πολύζος από τη Θεσσαλονίκη έχει προπονητή τον Ironman Χρήστο Γαρέφη, ενώ τον 17χρονο Παναγιώτη Μπιτάδο από τη Λέσβο προπονεί ο «γκουρού» των προπονητών τριάθλου Βασίλης Κρομμύδας. Η «μάχη» ανάμεσα στον Πολύζο και τον Μπιτάδο για την πρώτη θέση αναμένεται συναρπαστική, με τον Χρήστο Γαρέφη να προβλέπει πως η απόσταση μεταξύ τους στη γραμμή του τερματισμού, θα είναι μικρότερη του ενός λεπτού! Ο Συριανός τριαθλητής Νίκος Λυμπερόπουλος συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες να πλασαριστεί ψηλά, ενώ θέση στη γραμμή της εκκίνησης θα πάρει και ο διάσημος σεφ, Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Η Ironwoman Mάνια Μπίκοφ ανεβάζει το επίπεδο στο Sprint Triathlon γυναικών! Μετά τη συμμετοχή της στο Ironman της Χαβάης και μία σοβαρή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, η έμπειρη τριαθλήτρια επιστρέφει δυναμικά! Η Μάνια Μπίκοφ και η εταιρεία που έχουν με το σύζυγό της Σπύρο Μητριτσάκη “Lifeguard Hellas” είναι υπεύθυνοι για την ναυαγοσωστική κάλυψη του SYRATHLON 2019. Για μια θέση στο βάθρο θα αγωνιστεί η εξαιρετική Στεφανία Πολυχρονιάδη, έχοντας απέναντί της τη Νεοζηλανδή Πόλα Λιουκ, σύζυγο του παρουσιαστή του SYRATHLON 2019 Jay Luke!

Πολλοί είναι αυτοί που θα αγωνιστούν σε ομάδες, με κάθε αθλητή να ολοκληρώνει από ένα άθλημα (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο) στο Sprint Relay.

H διοργάνωση ξεκίνησε με το «Καλωσόρισμα» των αθλητών το βράδυ της Παρασκευής στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, ενώ το πρωί του Σαββάτου (29/6), πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Διάθλου, για παιδιά και έφηβους, ηλικίας από 6 έως 15 ετών. Το απόγευμα του Σαββάτου ακολουθεί ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ, με εκκίνηση στις 18:00, από την πλατεία Μιαούλη, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου».

Tο SYRATHLON 2019 διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, με την υποστήριξη των Δρομέων Σύρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜΟΠ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Το πρόγραμμα και η διαδρομή των Βίκος Street Relays της Ξάνθης

Το πρόγραμμα και η διαδρομή των Βίκος Street Relays της Ξάνθης

Το Σάββατο 22 Ιουνίου,  στις 18:30, η σκυτάλη περνάει στην Ξάνθη για τα Βίκος Street Relays, που θα διεξαχθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

18:30-19:15 Διεξαγωγή αγώνα Street Run 5.000μ.

19:15-19:45 Διεξαγωγή αγώνα Street Relays 4×1000μ.

19:45-20:00 Βραβεύσεις νικητών Street Run 5.000μ. και Street Relays 4×1000μ.

20:00-20:30 Διεξαγωγή αγώνα Kids Relays 4×50μ., 4×100μ

Εγγραφές της τελευταίας στιγμής αλλά και η παράδοση του υλικού θα γίνονται στη Γραμματεία των Αγώνων, στην κεντρική πλατεία, από τις 10:00 ως τις 18:00.

Η διαδρομή είναι κυκλική, μήκους πέντε χιλιομέτρων και περιλαμβάνει τις οδούς: πλατεία, Β. Κων/νου, Β. Σοφίας, Λεωφόρος Στρατού, Λευκίππου, Δράμας , 28ης Οκτωβρίου, πλατεία.

Τα Βίκος Street Relays γίνονται από τον Δήμο Ξάνθης  σε συνεργασία με τον ΑΠΣ ΔΙΟΜΗΔΗ ΞΑΝΘΗΣ, την υποστήριξη των Xanthi Runners και από τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877 και τα έσοδα από τους αγώνες σκυταλοδρομίας θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για σχολεία και σωματεία της Ξάνθης.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή, πρωτότυπη, καινοτόμα αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση, που έχουν και μουσικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν πολλά νέα στοιχεία να επιδείξουν, όπως η οικογενειακή σκυταλοδρομία Family Relay 4×1000 καθώς και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: [email protected] (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), [email protected] (για θέματα media), [email protected] (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays

Το πρόγραμμα των Βίκος Street Relays των Ιωαννίνων

Το πρόγραμμα των Βίκος Street Relays των Ιωαννίνων

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στην πλατεία Μαβίλη (18.30) διεξάγονται τα Βίκος Street Relays των Ιωαννίνων που γίνονται από τον Δήμο Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Για πρώτη φορά στο φετινό φεστιβάλ των σκυταλοδρομιών δρόμου, την παρουσίαση των αγώνων θα κάνει ο δημοφιλής παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παραλαβή του υλικού αλλά και εγγραφές της τελευταίας στιγμής μπορούν να γίνουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-20:00 Για παραλαβή εξοπλισμού και διάθεση τελευταίων διαθέσιμων συμμετοχών στο κατάστημα της WATT+VOLT, Λεωφ. Δωδώνης 18 .

ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00-18:00  Για παραλαβή εξοπλισμού και διάθεση τελευταίων θέσεων στην Πλατεία Μαβίλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στα Γιάννενα:

  • 18:30-19:15 Διεξαγωγή αγώνα Street Run 5.000μ.
  • 19:15-19:45 Διεξαγωγή αγώνα Street Relays 4×1000μ.
  • 19:45-20:00 Βραβεύσεις  Street Run 5.000μ. και Relays 4×1000μ.
  • 20:00-20:30 Διεξαγωγή αγώνα Kids Relays 4×50μ., 4×100μ
  • 20:30-21:30      Έναρξη μουσικού προγράμματος

Τα Βίκος Street Relays  είναι μια πρωτοποριακή, πρωτότυπη, καινοτόμα αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση, που έχουν και μουσικό πρόγραμμα με  ζωντανή συναυλία στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ενώ και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν πολλά νέα στοιχεία να επιδείξουν, όπως η οικογενειακή σκυταλοδρομία Family Relay 4×1000 καθώς και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: [email protected] (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), [email protected] (για θέματα media), [email protected] (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays

x

Send this to a friend