Το Spetses mini Marathon προσφέρει πλήρη υποτροφία φοίτησης στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ 644

Το Spetses mini Marathon προσφέρει πλήρη υποτροφία φοίτησης στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Το Spetses mini Marathon, ως ένας «ζωντανός» οργανισμός  όχι μόνο αθλητισμού, αντλώντας ορμή από την αλληλεπίδρασή του με την τοπική κοινωνία και την προσφορά του στο νησί, συνδυάζει πάντοτε τη δράση του με παράπλευρες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τους δημότες του νησιού. Στο πλαίσιο της προαναγγελίας της δεκαετούς επετειακής χρονιάς, η Οργανωτική Επιτροπή, θέλοντας να στηρίξει τη νέα γενιά του νησιού, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι εξασφάλισε μία πλήρη υποτροφία φοίτησης δύο ακαδημαϊκών ετών, ύψους €6.500 στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, για έναν Σπετσιώτη ή μια Σπετσιώτισσα, στην ειδικότητα της επιλογής του/της.

Ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο αυτή την πρωτοβουλία και απευθυνόμενοι σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας των Σπετσών, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ χορηγεί 50% έκπτωση επί των ετησίων διδάκτρων σε όλους τους Μεταλυκειακούς αποφοίτους  του Δήμου Σπετσών. Επιπλέον, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει έκπτωση 45% στα δίδακτρα φοίτησης για  κάθε συμμετέχοντα του Spetses mini Marathon 2019.

Οι δικαιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε περιζήτητες ειδικότητες των τομέων Αθλητισμού, Τουρισμού, Επισιτισμού, Διοίκησης & Οικονομίας, Παιδαγωγικών, Υγείας & Ομορφιάς κ.ά.

Ειδικά στον τομέα του Αθλητισμού, σπουδαία ονόματα έχουν αναλάβει την εκπαίδευση των σπουδαστών. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γενικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής – ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού και team manager της ομάδας μπάσκετ ανδρών Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, και η Βάσω Καραντάσιου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Beach volley.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, που μέσα από το θεσμό μας, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τη νέα γενιά των Σπετσών».

Ο Γενικός Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων ΣΒΙΕ, Νίκος Καστρινάκης, είπε από την πλευρά του: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη συνεργασία μας με το Spetses mini Marathon. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, με περισσότερους από 50.000 απόφοιτους στα 51 χρόνια λειτουργίας του, στηρίζει περήφανα την κορυφαία αυτή διοργάνωση αλλά και την κοινωνία του όμορφου νησιού των Σπετσών».

Τα κριτήρια συμμετοχής για την υποβολή αίτησης για την υποτροφία είναι τα κάτωθι: 

Ο υποψήφιος/α θα πρέπει να: 

  1. Να είναι μόνιμος/η κάτοικος Σπετσών
  2. Να κατέχει απολυτήριο του Λυκείου Σπετσών 
  3. Να έχει συμμετάσχει ως Εθελοντής/ντρια στη διοργάνωση του Spetses mini Marathon (διοργανώσεις 2011-2019).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] , μία επιστολή ενδιαφέροντος και να επισυνάψουν ηλεκτρονικό αντίγραφο του απολυτηρίου Λυκείου.

Ο υπότροφος θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των τελετών απονομής του SpetsesminiMarathon 2019.

Παράλληλα, για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην διοργάνωση του Spetses mini Marathon 2019, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το site www.spetsesmarathon.com .

Previous ArticleNext Article

Η Herbalife Nutrition στηρίζει την ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας ! 183

Η Herbalife Nutrition αποδεικνύει έμπρακτα ακόμη μία φορά τη στήριξή της προς τους Έλληνες αθλητές, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τους Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη, πρωταθλητές της Ελληνικής Ποδηλασίας.

Από το 2019,  στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» , η Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife 24, ανήκει και επίσημα στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020».

Μάλιστα, πρόσφατα ο Χρήστος Βολικάκης πέτυχε το μεγάλο στόχο της πρόκρισής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε αυτούς του Πεκίνο, του Λονδίνου και του Ρίο. Επιπλέον, ο Χρήστος αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κόσμου στο Omnium για το 2019 και αποτελεί το Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης στο ίδιο αγώνισμα.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη νέα αυτή συνεργασία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές και ιδιαίτερα στον Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά, θα κάνουν όλους τους Έλληνες χαρούμενους και υπερήφανους»!

Η «Καραμολέγκος» στηρίζει το 14ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας 160

Πιστή στο στόχο να φέρει το «ψωμί ξανά» στην καθημερινότητα του Έλληνα καταναλωτή, η «Καραμολέγκος»  έλαβε μέρος ως περήφανος χορηγός στο 14ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, στο Royal Olympic Athens Hotel από τις 27 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Στην Καραμολέγκος, παράγουμε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών και αρτοποιημάτων, κορυφαίας διατροφικής αξίας. Έτσι, δημιουργήσαμε μια σειρά ψωμιών που φέρνουν ξανά το ψωμί στην καθημερινή διατροφή του Έλληνα. Μια σειρά που, πέρα από την δεδομένη απόλαυση, αποτελεί σύμμαχο υγείας, ακόμα και για άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα ψωμιά  Slim Toast, Lower carb και το Χωρίς προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη, προϊόντα που έχουν βραβευτεί και τα 3 στα πρόσφατα Health Diet Awards, για τη συμβολή τους στην υγιεινή διατροφή.

Κατά το συνέδριο, έγινε ειδική αναφορά στο  ψωμί «Slim Toast», το οποίο περιέχει άλευρα από ρίζα γλυκομαννάνης και συστήνεται από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ), καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων. Μόλις με 3 φέτες «Slim Toast» την ημέρα, συνοδευόμενες κάθε φορά από 1-2 ποτήρια νερό, φτάνουν για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην ελληνική πραγματικότητα, 6 στους 10 Έλληνες είναι παχύσαρκοι ή υπέρβαροι. Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό των παχύσαρκων ατόμων φτάνει το 22,5%, ενώ αυτό των υπέρβαρων ξεπερνάει το 35%. Η εταιρεία «Καραμολέγκος» δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών σε ένα τέτοιο Συνέδριο, προβάλλοντας τα προϊόντα της, αλλά και ενημερώνοντας με διαφορετικά μέσα την επιστημονική κοινότητα που συμμετείχε.

Συγκεκριμένα, ο δρ. Ευθύμιος Καπάνταης, Παθολόγος, παρουσίασε μια δορυφορική διάλεξη, με τίτλο «Το ψωμί στην υπηρεσία της Ιατρικής», με πλούσιο επιστημονικό υλικό, που επιβεβαιώνει την ανάγκη ύπαρξης του ψωμιού από το καθημερινό τραπέζι των Ελλήνων Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα, στο χώρο του περιπτέρου να γνωρίσουν από κοντά τα τρία προιόντα και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά και οφέλη τους από εκπαιδευμένη ομάδα ανθρώπων.

Αναφορικά με το συνέδριο, κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες πάνω σε επίκαιρα θέματα που αφορούν στην πρόληψη και τη θεραπευτική αντιμετώπιση όλων των παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με την παχυσαρκία, μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Καταξιωμένοι στον τομέα τους επιστήμονες, μετέφεραν τις πλέον σύγχρονες γνώσεις σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία τους, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους γιατρούς αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που αντιμετωπίζουν μεταβολικά νοσήματα, να διατηρήσουν υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

x
Send this to a friend