Το IRONMAN 70.3 Vouliageni Greece επιστρέφει στις 22 Οκτωβρίου 2023

Ο κορυφαίος τριαθλητικός αγώνας παγκόσμιας εμβέλειας, IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, μία συνδιοργάνωση  του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της EY ZHN Greece, επιστρέφει στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Μετά τον επιτυχημένο αγώνα τον Οκτώβριο του 2022 με τη συμμετοχή 1.800 αθλητών, 5.500 επισκεπτών & θεατών και 550 εθελοντών, ο αγώνας με την πιο μεγάλη γαλανή ακτογραμμή επιστρέφει και υπόσχεται να δώσει ακόμη πιο δυνατές στιγμές στους παρευρισκόμενους. Η διοργάνωση υπόσχεται ένα αγώνα γεμάτο συγκινήσεις που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και η ανυπομονησία όλων των αθλητών να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης είναι μεγάλη.

To IRONMAN αποτελεί την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση με περισσότερους από 200 αγώνες το χρόνο και 400.000 συμμετοχές, σε περισσότερες από 90 χώρες.

Κρατάμε όλοι τις αναμνήσεις ζωντανές μέσα από τις εικόνες του περασμένου αγώνα μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στη Βουλιαγμένη.  Οι τριαθλητές που θα αγωνιστούν σε αυτό το μαγευτικό φυσικό τοπίο, αλλά και το κοινό που θα παρακολουθήσει αυτήν τη μεγαλειώδη προσπάθεια θα γίνουν ένα κάτω από το ρυθμό του ξεχωριστού αυτού τριάθλου.

Την οικογενειακή αγωνιστική εμπειρία θα συμπληρώσουν στην Ακτή Βουλιαγμένης το Under Armour Night Run Vouliagmeni, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και το IRONKIDS Greece – Vouliagmeni που απευθύνεται στους μικρούς μας ήρωες, 6-12 ετών, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 25 Ιανουαρίου 2023 στις 16. gnt+2  και για τις πρώτες 48 ώρες θα ισχύσει χαμηλή προνομιακή τιμή εγγραφής.

Σας προσκαλούμε να απογειώσουμε όλοι μαζί το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, το πιο γαλανό IRONMAN όλου του κόσμου!

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι έτοιμος να επαναλάβει το 2023 τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλοι κατά τη διοργάνωση του IRONMAN 70.3 Vouliagmeni τον περασμένο Οκτώβριο. Σας περιμένουμε όλους (αθλητές, εθελοντές και θεατές να συμμετέχετε και φέτος συμβάλλοντας με την παρουσία σας στο μεγαλύτερο και ομορφότερο τριαθλητικό αγώνα που διεξάγεται στην ομορφότερη πόλη της χώρας»

H Βάσια Μπιρλιράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece δήλωσε: «Όλη η ομάδα της ΕΥ ΖΗΝ Greece είναι ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβε το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece από τους αθλητές, φίλους του αθλήματος, χορηγούς αλλά και από τους Δημότες της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Η συνεργασία με το Δήμο που ξεκίνησε το 2022 αποδείχτηκε επιτυχημένη και μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζει. Με υπερηφάνεια προετοιμαζόμαστε για άλλον έναν αγώνα – θρύλο! Σας περιμένουμε!»

Βίντεο: IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece – Race Movie – YouTube

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website: IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece – Anything is Possible

Facebook:  : https://www.facebook.com/IM703Greece

Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

AlmiraMAN 2023: Το πρόγραμμα και οι εκδηλώσεις της 9ης διοργάνωσης

Με απόλυτη επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η πρώτη ενημερωτική ομιλία του φετινού AlmiraMAN, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2023 στις 18:00 στον συνεδριακό χώρο της Εκάβης από τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ την IVPS και την WPLAN.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ.Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ) κ. Νταντάμης Γιάννης, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, ο Πάτερ Μελέτιος εκπροσωπώντας  την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνα, εκπρόσωποι των βουλευτών κ, Φώντα Μπαραλιάκου και κ.´Αννας Μάνη-Παπαδημητρίου , της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και εθελοντικών ομάδων καθώς και επιχειρηματίες της τοπικής κοινότητας.

Στα πλαίσια της ομιλίας  παρουσιάστηκαν  το πλήρες αθλητικό πρόγραμμα και οι νέες προσθήκες που θα πλαισιώσουν την 9η διοργάνωση του αγώνα. Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε πως στην φετινή 4ήμερη πλέον διοργάνωση, οι νικητές/τριες θα ανταμειφθούν με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ!!. Επίσης, ανακοινώθηκε η προσθήκη νυχτερινού αγώνα τρεξίματος 5.000 μέτρων και η διαμόρφωση του ιστορικά μεγαλύτερου εκθεσιακού χώρου στην Βόρεια Ελλάδα, με στόχο την προσέλκυση πλήθους εκθετών και επισκεπτών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δράσεις για τα σχολεία και θα διεξαχθούν παιδικοί αγώνες, ενώ για το ευρύτερο κοινό θα λάβουν χώρα μουσικές εκδηλώσεις – συναυλίες, με ελεύθερη είσοδο.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ και ιδρυτής του ALMIRAMAN κ. Ιορδάνης Παπαδόπουλος, έκανε αναδρομή στην 10ετη πορεία του θεσμού και στην συνεχή  αύξηση συμμετεχόντων σε ετήσια βάση, αλλά και επισκεπτών που φέτος αναμένεται να φτάσουν τους 1.100 αθλητές και πάνω 5.000 επισκέπτες. Επίσης εξήγησε την προέλευση του ονόματος, που είναι σύνθετο από το τοπωνύμιο ‘’ΑΛΜΙΡΕΣ’’ (λάκκοι με αλμυρό νερό θάλασσας μετά από φουρτούνα που συσσωρευόταν στην περιοχή της παραλίας Καλλιθέας και χρησιμοποιούταν από τους βοσκούς για το πλύσιμο των προβάτων πριν το κούρεμα τους για το μαλλί) και την λέξη ‘’ΜΑΝ΄΄ που είναι διεθνής όρος αναγνώρισης του τριάθλου.

Ανακοινώθηκε παράλληλα το πρόγραμμα της διοργάνωσης, που έχει ως εξής:

  • 4 – 7 Μαΐου Λειτουργεία σκεπαστού εκθεσιακού χώρου
  • 4 – 5 Μαΐου πρωινά εκπαιδευτικές δράσεις και αγώνες για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου (οργανωμένες εκδρομές σχολείων)
  • 4– 5 Μαΐου βραδύ μουσικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο
  • 4 Μαΐου μετά την δύση του ηλίου Νυχτερινός αγώνας τρεξίματος 5 χλμ
  • 5 Μαΐου πρωί almiraSwimm: περιλαμβάνει τρεις (3) ανεξάρτητους κολυμβητικούς   αγώνες ανοιχτής θάλασσας, αποστάσεων: 1.000 μ., 2.500 μ. και 5.000 μ..
  • 5 Μαΐου μεσημέρι Αγώνα Kids triathlon (200μ. Κολύμβηση – 4 χλμ. ποδηλασία- 1.2 χλμ. τρέξιμο)
  • 5 Μαΐου μεσημέρι almiraFAST: αποτελεί τον μικρό αγώνα τριάθλου και περιλαμβάνει 750 μ. κολύμβηση – 20 χλμ. ποδηλασία και 5 χλμ. τρέξιμο (ομαδικό και ατομικό).
  • 5 Μαΐου Βράδυ τεχνικό συνέδριο και PASTA-PARTY
  • 7 Μαΐου: almiraMAN: αποτελεί τον μεγάλο αγώνα τριάθλου και περιλαμβάνει 9 χλμ. κολύμβηση – 90 χλμ. ποδηλασία και 21 χλμ. τρέξιμο (ομαδικό και ατομικό).

Παράλληλα με τα ανωτέρω θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας ποδηλασίας και τρεξίματος για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.

Απονομές (με το πέρας του εκάστοτε αγώνα) και Τελετή λήξης , πάρτι διοργάνωσης την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 15:30.

Τον λόγο πήρε απευθύνοντας χαιρετισμό και ευχές η κα. Μαυρίδου Σοφία Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τονίζοντας το πάθος και το όραμα που διακρίνει στην ομάδα της διοργάνωσής, την δυναμική ανάπτυξης καθώς επίσης την έμπρακτη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητάς Πιερίας .

Στην συνέχεια ο κ. Νταντάμης Γιάννης εκπροσωπώντας τον Δήμο Κατερίνης και αφού ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος, συγχάρηκε την διοργανωτική επιτροπή για τις καινοτομίες και ανανέωσέ  την επιτυχημένη συνεργασία των προηγούμενων, με την αμέριστη βοήθεια και σύμπραξη.

Με το κλείσιμο της ομιλίας , η διοργάνωση ευχαρίστησε άπαντες για την τιμή της παρουσία τους έκανε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους στην τελετή απονομών για την “οικογενειακή” φωτογραφία και στο πάρτι λήξης του αγώνα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Ο 9ος χρόνος της TRIMORE Sport Events με 5 events σε Χαλάνδρι, Βουλιαγμένη, Ρέθυμνο, Βούλα και Ύδρα!

Κλείνοντας δυναμικά με το ασύγκριτο SwimRun το 2022 στην Ύδρα, στα τέλη Νοεμβρίου και συμπληρώνοντας 26 θαυμαστά πολυήμερα events σε Ναύπλιο, Σύρο, Βουλιαγμένη, Χαλκιδική, Βάρκιζα, Ύδρα, Καστοριά, Ρέθυμνο, Χαϊδάρι, Ξάνθη και Βούλα, η TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, έχει ήδη μπει στους ρυθμούς του 2023, μιας χρονιάς που αναμένεται να αποτελέσει σταθμό και εφαλτήριο στην ιστορία της.

Το 2022 κατάφερε να πραγματοποιήσει επιτυχώς μια σειρά από δύσκολα αλλά όμορφα τολμήματα και είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε:

❶ την εισαγωγή νέας, πιο απαιτητικής διαδρομής Off Road στο μοναδικό Cross Τρίαθλο της χώρας μας: XTERRA Greece τον Απρίλιο, η οποία ενθουσίασε τους αθλητές όλων των επιπέδων καθώς και τους ιδιαίτερα απαιτητικούς Elite/PRO,

❷ την πραγματοποίηση Half Iron απόστασης Τριάθλου και κολύμβησης Open Water 0,5k | 2,5k και 10k στη Λίμνη της Καστοριάς χωρίς αντίστοιχο προηγούμενο στη λίμνη,

❸ την πραγματοποίηση του ονειρικού αγώνα κολύμβησης Open Water: XTERRA O.W.S. Challenge στην Βούλα, εντάσσοντας στην εκπληκτική διαδρομή το νησάκι της Υδρούσας και τέλος

❹ τον επανασχεδιασμό του SwimRun Hydra, κάνοντας πιο προσιτό το σπορ του SwimRun με μικρότερες κολυμβητικές διαδρομές αλλά περισσότερες εναλλαγές και εντάσσοντας μια ιδιαίτερα απαιτητική Advanced απόσταση 40χλμ που κατάφερε να κερδίσει ιδιαίτερα ενθουσιώδεις κριτικές από τους πολύπειρους SwimRunners των βάθρων του ÖTILLÖ World Series, το οποίο αποτελεί την παγκόσμια κορωνίδα του σπορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ακόμη ιδιαίτερα δύσκολο αλλά με ιδιαίτερη περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία τόλμημα της TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, ήταν το ξεκίνημα μιας δράσης διαρκείας με την ονομασία: Clean Ocean for Sustainability, σχεδιάζοντας, οργανώνοντας και συντονίζοντας την ανέλκυση 26 μεγάλων ελαστικών βαρέων οχημάτων από το βυθό της θάλασσας παραπλεύρως της νήσου Υδρούσας, στη Βούλα. Η πρωτοβουλία αυτή ήρθε να συμπληρώσει το πλέγμα πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητος, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και για την συμπερίληψη και της ευκαιρία συμμετοχής και ανάδειξης της διαφορετικότητος ως στοιχείο θαυμασμού και ευαισθητοποίησης. Η πρωτοβουλία Clean Ocean, αναμένεται το 2023 να προβεί στην ανέλκυση ακόμη 30-50 ελαστικών από την ίδια περιοχή (τα οποία σε συνεργασία με την Ecoelastika θα πάρουν τον ενδεδειγμένο περιβαλλοντικά δρόμο τους) και να δημιουργήσει υποδομή (software εφαρμογή) για την καταγραφή ελαστικών που εντοπίζονται σε θάλασσες όλης της χώρας με σκοπό την οργάνωση ανέλκυσής τους.

Για το 2023, η TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, επιφυλάσσει ακόμη περισσότερα, καλώντας τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, μαζί με την παρέα – οικογένειά τους, να ζήσουν έντονα, μακριά από τις εικονικές πραγματικότητες των κινητών, υπολογιστών και τηλεοράσεων, διεκδικώντας την περιπέτεια και τη δράση σε υπέροχες περιοχές της Ελλάδος.

Με ένα δυνατό πρόγραμμα που ξεκινά νωρίς το Φεβρουάριο, στο κλειστό κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, σε μια περίοδο έξω από τη Τριαθλητική σεζόν η οποία κανονικά θα ξεκινούσε τον Απρίλιο, καλεί τους Τριαθλητές όλων των επιπέδων αλλά και τους αθλητές των κολυμβητηρίων και των γυμναστηρίων, να δοκιμάσουν το Τρίαθλο σε μια εκρηκτική In door εκδοχή του.

In Pool TRIathlon Chalandri, στις 11 & 12 Φεβρουαρίου, στο κλειστό κολυμβητήριο 25 μέτρων του Χαλανδρίου, Νίκος Πέρκιζας. Το αγώνισμα πρόκειται να διεξαχθεί σε 25 σειρές προκριματικών των 10 αθλητών κάθε φορά για την ανάδειξη των 10 γρηγορότερων αθλητών κάθε φύλου, που θα απαρτίσουν ακολούθως τους τελικούς γυναικών και ανδρών. Η όλη εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο παράλληλο και συμπληρωματικό πρόγραμμα για παιδιά, με το αθλητικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στις σκυταλοδρομίες κολύμβησης καθώς και το Swim Together.

Τον Απρίλιο, μία εβδομάδα μετά το Πάσχα, στις 21-23 Απριλίου, με επίκεντρο την Πλαζ Βουλιαγμένης, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 10ο XTERRA Greece Off Road TRIathlon/Aquathlon. Πρόκειται για τον αγώνα της σειράς European Tour της XTERRA Planet, ο οποίος παραδοσιακά φιλοξενεί μεγάλο αριθμό από τους δυνατότερους αθλητές Off Road TRIathlon του πλανήτη (Elite/PRO, Παγκόσμιους πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες κλπ) και ο οποίος για μια ακόμη φορά πρόκειται να βελτιωθεί, αναβαθμίζοντας την διαδρομή ποδηλάτου στο βουνό και εντάσσοντας ειδική διαδρομή ποδηλάτου και τρεξίματος εντός της οργανωμένης πλαζ, με την εγκατάσταση ειδικών ραμπών προκειμένου να προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου σε όσους το παρακολουθήσουν από κοντά, ενώ οι σκυταλοδρομίες και το Cross Aquathlon θα δώσουν και πάλι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το σπορ ακόμη περισσότεροι αθλητές.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός των εγκαταστάσεων της πλαζ, παιδικό Off Road TRIathlon την Κυριακή 23 Απριλίου, μυώντας τους μικρούς αθλητές στο ειδικό αυτό σπορ.

Θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο (22-24), το ανανεωμένο 5ο TRIMORE Rethymno | ISOMAN, στο οποίο πέραν του Τριάθλου – ISOMAN για μικρούς και μεγάλους, το κολύμπι Open Water και το Τρέξιμο στο κύμα, θα δώσουν μια νέα δυναμική τροχιά στο ξεχωριστό Κρητικό event και θα συναρπάσουν αθλητικά.

Το κολύμπι, για πρώτη φορά θα ξεκινήσει από πλοίο και οι κολυμβητές θα κινηθούν κάθετα προς την ακτή, διανύοντας 500 μέτρα ή 2,5 χλμ, δίνοντας έναν τόνο μεγαλύτερης περιπέτειας αλλά και δυναμισμού στο σπορ.

Το τρέξιμο πόλης, θα αντικατασταθεί με τρέξιμο στην φανταστική αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου στις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία μιας δύσκολης δοκιμασίας σε μια υπέροχη παραλία λίγο πριν τη δύση του ηλίου.

Πλούσιο πρόγραμμα παιδικών αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων καθώς και πολιτιστικών δρώμενων, θα επενδύσουν με Ρεθυμνιώτικο/Κρητικό άρωμα και ακούσματα το event.

Τον Οκτώβριο (13-15), παίρνει σειρά το 10ο XTERRA Open Water Swimming Challenge, στην εκπληκτική οργανωμένη Α’ παραλία της Βούλας ATHINES By The Sea, και στο νησάκι της Υδρούσας, απέναντι από την πλαζ, τον περίπλου της οποίας, για μια ακόμη φορά, θα περιλάβει η κολύμβηση Open Water στις δύο μεγάλες αποστάσεις 5 και 10 χλμ.

Τις αποστάσεις κολύμβησης θα συμπληρώσουν τα 2,5 χλμ, το 1 χλμ και τα 200 μέτρα ταχύτητα.

Πέραν του παιδικού Cross Aquathlon που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, η δράση περιπέτειας SwimRun σε ζευγάρια (όχι αγώνας), κατάκτησης του ιστορικού νησιού της Υδρούσας (κολύμπι 1χλμ | τρέξιμο στα καλοστρωμένα μονοπάτια του νησιού 1,2χλμ | κολύμπι 1χλμ) το απόγευμα του Σαββάτου, θα δώσει ευκαιρία αδρεναλίνης και μύησης στο ξεχωριστό mentality του SwimRun σ’ εκείνους που θα το μυριστούν.

Η χρονιά θα κλείσει τον Νοέμβριο (24-26) με το ανεπανάληπτο, το εκπληκτικό, το μοναδικό 5ο SwimRun Hydra, το οποίο τη χρονιά αυτή, στην 5η του επέτειο, θα αποτελέσει στην μεγάλη Advanced/Marathon 38,7k απόστασή του, τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της σειράς αγώνων My SwimRun Championships. Παράλληλα, οι ανανεωμένες αποστάσεις Initiative 12,8k και Core 23,4k, θα δώσουν την ευκαιρία μύησης στο ξεχωριστό/πρωτότυπο σπορ και δοκιμασίας σε πλήθος ζευγαριών αθλητών, στα οποία αρέσει η περιπέτεια στη φύση, η ανακάλυψη, η δράση, η ένταση και η εναλλαγή συναισθημάτων με τον αθλητή που διάλεξαν για φύλακα-άγγελό τους. Η Ύδρα και ο αγώνας της, επιλέχθηκαν από το θεσμό του My SwimRun Championships, κατόπιν επίσκεψης και παρακολούθησης του event του 2022 από τον ιδρυτή του Andreas Sachs και ανάδειξης των πλεονεκτημάτων, της ασφάλειας και της ποιότητος του αγώνα σε μοναδικό συνδυασμό με τις απίστευτες ομορφιές, τα μονοπάτια, την ιστορία και τα ανεξερεύνητα και μοναδικά τοπία της Ύδρας.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport Events XTERRA Greece, γεμάτος αισιοδοξία, πάθος και ανυπομονησία, δήλωσε: “Είμαστε στο ξεκίνημα μιας υπέροχης χρονιάς. Έτοιμοι να δώσουμε χρώμα στην περιπέτεια που αναζητούν χιλιάδες φίλοι μας και μας εμπιστεύονται για να τους την προσφέρουμε εμείς. Περάσαμε 3 δύσκολες χρονιές, γίναμε πιο πλούσιοι από την εμπειρία και τις δυσκολίες που διαχειριστήκαμε, σχεδιάσαμε όμως μια μαγική συνταγή και προτείνουμε μια σειρά από όμορφα και ξεχωριστά -το κάθε ένα- events. Γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον, μετά από 26 σκληρές δοκιμασίες στις επάλξεις, τον Τουρισμό Εμπειρίας μέσω του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας και υποσχόμαστε να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία! Η χρονιά μεγάλωσε απότομα, ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο στο Χαλάνδρι και κλείνοντας στην Ύδρα το Νοέμβριο και έγινε πιο πλούσια εμπειριών και αθλητικής έντασης!”.

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση:      TRIMORE Sport Events,

Δήμος Χαλανδρίου, Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δήμος Ρεθύμνης, Δήμος Υδραίων

Περιφέρεια Κρήτης – Περιφ. Ενότητα Ρεθύμνης, Περιφέρεια Αττικής – Περιφ. Ενότητα Αττικής

Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 ELVAL Colour, ETEM

Αιγίδες – Εγκρίσεις:                         Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ)

Media Partners:                                In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

Σταθεροί συνεργάτες:                     Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, ΜΙΝΕΤΤΑ, OrceroBella Frutta, Microsports,

Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, Protypo, PoufMakers, Marathon Bikes, Maurten, Vector, HPX, 1MATION, Check A Bike, True Bites.

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend