Ο 9ος χρόνος της TRIMORE Sport Events με 5 events σε Χαλάνδρι, Βουλιαγμένη, Ρέθυμνο, Βούλα και Ύδρα!

Κλείνοντας δυναμικά με το ασύγκριτο SwimRun το 2022 στην Ύδρα, στα τέλη Νοεμβρίου και συμπληρώνοντας 26 θαυμαστά πολυήμερα events σε Ναύπλιο, Σύρο, Βουλιαγμένη, Χαλκιδική, Βάρκιζα, Ύδρα, Καστοριά, Ρέθυμνο, Χαϊδάρι, Ξάνθη και Βούλα, η TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, έχει ήδη μπει στους ρυθμούς του 2023, μιας χρονιάς που αναμένεται να αποτελέσει σταθμό και εφαλτήριο στην ιστορία της.

Το 2022 κατάφερε να πραγματοποιήσει επιτυχώς μια σειρά από δύσκολα αλλά όμορφα τολμήματα και είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε:

❶ την εισαγωγή νέας, πιο απαιτητικής διαδρομής Off Road στο μοναδικό Cross Τρίαθλο της χώρας μας: XTERRA Greece τον Απρίλιο, η οποία ενθουσίασε τους αθλητές όλων των επιπέδων καθώς και τους ιδιαίτερα απαιτητικούς Elite/PRO,

❷ την πραγματοποίηση Half Iron απόστασης Τριάθλου και κολύμβησης Open Water 0,5k | 2,5k και 10k στη Λίμνη της Καστοριάς χωρίς αντίστοιχο προηγούμενο στη λίμνη,

❸ την πραγματοποίηση του ονειρικού αγώνα κολύμβησης Open Water: XTERRA O.W.S. Challenge στην Βούλα, εντάσσοντας στην εκπληκτική διαδρομή το νησάκι της Υδρούσας και τέλος

❹ τον επανασχεδιασμό του SwimRun Hydra, κάνοντας πιο προσιτό το σπορ του SwimRun με μικρότερες κολυμβητικές διαδρομές αλλά περισσότερες εναλλαγές και εντάσσοντας μια ιδιαίτερα απαιτητική Advanced απόσταση 40χλμ που κατάφερε να κερδίσει ιδιαίτερα ενθουσιώδεις κριτικές από τους πολύπειρους SwimRunners των βάθρων του ÖTILLÖ World Series, το οποίο αποτελεί την παγκόσμια κορωνίδα του σπορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ακόμη ιδιαίτερα δύσκολο αλλά με ιδιαίτερη περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία τόλμημα της TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, ήταν το ξεκίνημα μιας δράσης διαρκείας με την ονομασία: Clean Ocean for Sustainability, σχεδιάζοντας, οργανώνοντας και συντονίζοντας την ανέλκυση 26 μεγάλων ελαστικών βαρέων οχημάτων από το βυθό της θάλασσας παραπλεύρως της νήσου Υδρούσας, στη Βούλα. Η πρωτοβουλία αυτή ήρθε να συμπληρώσει το πλέγμα πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητος, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και για την συμπερίληψη και της ευκαιρία συμμετοχής και ανάδειξης της διαφορετικότητος ως στοιχείο θαυμασμού και ευαισθητοποίησης. Η πρωτοβουλία Clean Ocean, αναμένεται το 2023 να προβεί στην ανέλκυση ακόμη 30-50 ελαστικών από την ίδια περιοχή (τα οποία σε συνεργασία με την Ecoelastika θα πάρουν τον ενδεδειγμένο περιβαλλοντικά δρόμο τους) και να δημιουργήσει υποδομή (software εφαρμογή) για την καταγραφή ελαστικών που εντοπίζονται σε θάλασσες όλης της χώρας με σκοπό την οργάνωση ανέλκυσής τους.

Για το 2023, η TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, επιφυλάσσει ακόμη περισσότερα, καλώντας τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, μαζί με την παρέα – οικογένειά τους, να ζήσουν έντονα, μακριά από τις εικονικές πραγματικότητες των κινητών, υπολογιστών και τηλεοράσεων, διεκδικώντας την περιπέτεια και τη δράση σε υπέροχες περιοχές της Ελλάδος.

Με ένα δυνατό πρόγραμμα που ξεκινά νωρίς το Φεβρουάριο, στο κλειστό κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, σε μια περίοδο έξω από τη Τριαθλητική σεζόν η οποία κανονικά θα ξεκινούσε τον Απρίλιο, καλεί τους Τριαθλητές όλων των επιπέδων αλλά και τους αθλητές των κολυμβητηρίων και των γυμναστηρίων, να δοκιμάσουν το Τρίαθλο σε μια εκρηκτική In door εκδοχή του.

In Pool TRIathlon Chalandri, στις 11 & 12 Φεβρουαρίου, στο κλειστό κολυμβητήριο 25 μέτρων του Χαλανδρίου, Νίκος Πέρκιζας. Το αγώνισμα πρόκειται να διεξαχθεί σε 25 σειρές προκριματικών των 10 αθλητών κάθε φορά για την ανάδειξη των 10 γρηγορότερων αθλητών κάθε φύλου, που θα απαρτίσουν ακολούθως τους τελικούς γυναικών και ανδρών. Η όλη εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο παράλληλο και συμπληρωματικό πρόγραμμα για παιδιά, με το αθλητικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στις σκυταλοδρομίες κολύμβησης καθώς και το Swim Together.

Τον Απρίλιο, μία εβδομάδα μετά το Πάσχα, στις 21-23 Απριλίου, με επίκεντρο την Πλαζ Βουλιαγμένης, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 10ο XTERRA Greece Off Road TRIathlon/Aquathlon. Πρόκειται για τον αγώνα της σειράς European Tour της XTERRA Planet, ο οποίος παραδοσιακά φιλοξενεί μεγάλο αριθμό από τους δυνατότερους αθλητές Off Road TRIathlon του πλανήτη (Elite/PRO, Παγκόσμιους πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες κλπ) και ο οποίος για μια ακόμη φορά πρόκειται να βελτιωθεί, αναβαθμίζοντας την διαδρομή ποδηλάτου στο βουνό και εντάσσοντας ειδική διαδρομή ποδηλάτου και τρεξίματος εντός της οργανωμένης πλαζ, με την εγκατάσταση ειδικών ραμπών προκειμένου να προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου σε όσους το παρακολουθήσουν από κοντά, ενώ οι σκυταλοδρομίες και το Cross Aquathlon θα δώσουν και πάλι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το σπορ ακόμη περισσότεροι αθλητές.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός των εγκαταστάσεων της πλαζ, παιδικό Off Road TRIathlon την Κυριακή 23 Απριλίου, μυώντας τους μικρούς αθλητές στο ειδικό αυτό σπορ.

Θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο (22-24), το ανανεωμένο 5ο TRIMORE Rethymno | ISOMAN, στο οποίο πέραν του Τριάθλου – ISOMAN για μικρούς και μεγάλους, το κολύμπι Open Water και το Τρέξιμο στο κύμα, θα δώσουν μια νέα δυναμική τροχιά στο ξεχωριστό Κρητικό event και θα συναρπάσουν αθλητικά.

Το κολύμπι, για πρώτη φορά θα ξεκινήσει από πλοίο και οι κολυμβητές θα κινηθούν κάθετα προς την ακτή, διανύοντας 500 μέτρα ή 2,5 χλμ, δίνοντας έναν τόνο μεγαλύτερης περιπέτειας αλλά και δυναμισμού στο σπορ.

Το τρέξιμο πόλης, θα αντικατασταθεί με τρέξιμο στην φανταστική αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου στις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία μιας δύσκολης δοκιμασίας σε μια υπέροχη παραλία λίγο πριν τη δύση του ηλίου.

Πλούσιο πρόγραμμα παιδικών αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων καθώς και πολιτιστικών δρώμενων, θα επενδύσουν με Ρεθυμνιώτικο/Κρητικό άρωμα και ακούσματα το event.

Τον Οκτώβριο (13-15), παίρνει σειρά το 10ο XTERRA Open Water Swimming Challenge, στην εκπληκτική οργανωμένη Α’ παραλία της Βούλας ATHINES By The Sea, και στο νησάκι της Υδρούσας, απέναντι από την πλαζ, τον περίπλου της οποίας, για μια ακόμη φορά, θα περιλάβει η κολύμβηση Open Water στις δύο μεγάλες αποστάσεις 5 και 10 χλμ.

Τις αποστάσεις κολύμβησης θα συμπληρώσουν τα 2,5 χλμ, το 1 χλμ και τα 200 μέτρα ταχύτητα.

Πέραν του παιδικού Cross Aquathlon που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, η δράση περιπέτειας SwimRun σε ζευγάρια (όχι αγώνας), κατάκτησης του ιστορικού νησιού της Υδρούσας (κολύμπι 1χλμ | τρέξιμο στα καλοστρωμένα μονοπάτια του νησιού 1,2χλμ | κολύμπι 1χλμ) το απόγευμα του Σαββάτου, θα δώσει ευκαιρία αδρεναλίνης και μύησης στο ξεχωριστό mentality του SwimRun σ’ εκείνους που θα το μυριστούν.

Η χρονιά θα κλείσει τον Νοέμβριο (24-26) με το ανεπανάληπτο, το εκπληκτικό, το μοναδικό 5ο SwimRun Hydra, το οποίο τη χρονιά αυτή, στην 5η του επέτειο, θα αποτελέσει στην μεγάλη Advanced/Marathon 38,7k απόστασή του, τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της σειράς αγώνων My SwimRun Championships. Παράλληλα, οι ανανεωμένες αποστάσεις Initiative 12,8k και Core 23,4k, θα δώσουν την ευκαιρία μύησης στο ξεχωριστό/πρωτότυπο σπορ και δοκιμασίας σε πλήθος ζευγαριών αθλητών, στα οποία αρέσει η περιπέτεια στη φύση, η ανακάλυψη, η δράση, η ένταση και η εναλλαγή συναισθημάτων με τον αθλητή που διάλεξαν για φύλακα-άγγελό τους. Η Ύδρα και ο αγώνας της, επιλέχθηκαν από το θεσμό του My SwimRun Championships, κατόπιν επίσκεψης και παρακολούθησης του event του 2022 από τον ιδρυτή του Andreas Sachs και ανάδειξης των πλεονεκτημάτων, της ασφάλειας και της ποιότητος του αγώνα σε μοναδικό συνδυασμό με τις απίστευτες ομορφιές, τα μονοπάτια, την ιστορία και τα ανεξερεύνητα και μοναδικά τοπία της Ύδρας.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport Events XTERRA Greece, γεμάτος αισιοδοξία, πάθος και ανυπομονησία, δήλωσε: “Είμαστε στο ξεκίνημα μιας υπέροχης χρονιάς. Έτοιμοι να δώσουμε χρώμα στην περιπέτεια που αναζητούν χιλιάδες φίλοι μας και μας εμπιστεύονται για να τους την προσφέρουμε εμείς. Περάσαμε 3 δύσκολες χρονιές, γίναμε πιο πλούσιοι από την εμπειρία και τις δυσκολίες που διαχειριστήκαμε, σχεδιάσαμε όμως μια μαγική συνταγή και προτείνουμε μια σειρά από όμορφα και ξεχωριστά -το κάθε ένα- events. Γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον, μετά από 26 σκληρές δοκιμασίες στις επάλξεις, τον Τουρισμό Εμπειρίας μέσω του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας και υποσχόμαστε να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία! Η χρονιά μεγάλωσε απότομα, ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο στο Χαλάνδρι και κλείνοντας στην Ύδρα το Νοέμβριο και έγινε πιο πλούσια εμπειριών και αθλητικής έντασης!”.

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση:      TRIMORE Sport Events,

Δήμος Χαλανδρίου, Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δήμος Ρεθύμνης, Δήμος Υδραίων

Περιφέρεια Κρήτης – Περιφ. Ενότητα Ρεθύμνης, Περιφέρεια Αττικής – Περιφ. Ενότητα Αττικής

Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 ELVAL Colour, ETEM

Αιγίδες – Εγκρίσεις:                         Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ)

Media Partners:                                In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

Σταθεροί συνεργάτες:                     Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, ΜΙΝΕΤΤΑ, OrceroBella Frutta, Microsports,

Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, Protypo, PoufMakers, Marathon Bikes, Maurten, Vector, HPX, 1MATION, Check A Bike, True Bites.

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Το Santorini Experience επιστρέφει 3-6 Οκτωβρίου 2024 για 7η χρονιά

Τρέξιμο με θέα την Καλντέρα & Κολύμβηση από το Ηφαίστειο

Σαντορίνη, 9 Απριλίου 2024 – Η σπουδαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της Σαντορίνης, το Santorini Experience  που υμνεί μέσα από τις αθλητικές δράσεις της έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί για 7η χρονιά από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2024.

Με θέα που κόβει την ανάσα, το ηφαίστειο που δεσπόζει ακριβώς απέναντι, αλλά και τις απόκοσμες παραλίες της να συνθέτουν ένα μοναδικό παζλ που κανείς δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού στον κόσμο, η Σαντορίνη θα υποδεχτεί για ακόμα μία χρονιά επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές του τρεξίματος και της κολύμβησης open water.  Γεμάτη αντιθέσεις, αλλά και με ένα απαράμιλλο στυλ, με πανέμορφους οικισμούς, παραλίες, διάσημα εστιατόρια, το κυκλαδίτικο νησί έχει πολλά περισσότερα να σου χαρίσει εκτός από το ηλιοβασίλεμα.

Οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρεις εκπληκτικές trail running διαδρομές τρεξίματος, με θέα την Καλντέρα και τις μαγευτικές εικόνες του Ηφαιστείου, έχοντας ως φόντο τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία. Συγκεκριμένα, η διαδρομή 5χλμ αφορά στο τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα, αυτή των 10χλμ τους πιο έμπειρους στις αποστάσεις και η απόσταση των 15χλμ αυτούς που αγαπούν την δύναμη και την αντοχή. Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, με σημεία χωμάτινης διαδρομής και τερματισμό πάλι στην Οία.

Η καθιερωμένη κολύμβηση open water θα έχει και αυτή την χρονιά μια ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν με εκκίνηση από το Ηφαίστειο και τερματισμό στο παλιό λιμάνι των Φηρών, έχοντας την επιβλητική όψη του νησιού μπροστά τους, στον αγώνα 1,5 μιλίου (2,4 χλμ.). Η διοργάνωση θα φροντίσει για όλους τους αθλητές με την προσθήκη του σωσιβίου ασφαλείας. Η κολυμβητική διαδρομή θα διεξαχθεί, όπως και κάθε χρόνο, με απόλυτη ασφάλεια στα μαγευτικά νερά της Σαντορίνης (μέση θερμοκρασία νερού στους 20-22 βαθμούς Κελσίου). Τη διαδρομή έχει σχεδιάσει ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα με Ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος. Στην ασφάλεια του αγώνα θα συμβάλλουν για ακόμα μία χρονιά οι εξειδικευμένοι ναυαγοσώστες και τα ναυαγοσωστικά σκάφη. Οι συμμετέχοντες στην κολύμβηση έχουν δικαίωμα δωρεάν χρήσης του τελεφερίκ (κατάβαση/ανάβαση) με επίδειξη της πληρωμένης συμμετοχής τους.

Δείτε εδώ το official teaser βίντεο της διοργάνωσης: https://youtu.be/pkBN5XGfuG0?si=Wbh9VZ2ULgGrOZDC

Κάντε εδώ την εγγραφή σας: https://www.more.com/sports/santorini-experience-2024/

Δωρεάν Συμμετοχή στους Δημότες Θήρας

Οι δημότες Θήρας έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος δωρεάν. 

Για το σημείο εγγραφών των Δημοτών Θήρας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τη διοργάνωση.

 Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η διοργάνωση που ξεκινήσαμε το 2015 έθεσε ισχυρές βάσεις και συνεχίζει δυναμικά, ως θεσμός πλέον, να ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό του νησιού μας. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών θα στραφεί τον Οκτώβριο και πάλι στη Σαντορίνη και θα αποτελέσει την αρχή και για άλλες μεγάλες διοργανώσεις. Το Santorini Experience θα προσελκύσει ποιοτικούς τουρίστες που θα μπορέσουν να συνδυάσουν τον αθλητισμό με την απαράμιλλη ομορφιά του προορισμού μας, να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα του νησιού και φυσικά να ενισχύσουν την τοπική οικονομία. Είμαστε περήφανοι που το μοναδικό αυτό μονοπάτι στο οποίο τρέχουν οι δρομείς της διοργάνωσης είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες μας και μπορούν να το περπατήσουν όλο τον χρόνο».

Αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Ελευθέριος Τζούρος ανέφερε: «Το Santorini Experience είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας που αποδεικνύει πως ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για έναν τουρίστα, ώστε να τον κάνει να ταξιδέψει, να ζήσει μοναδικές εμπειρίες, να δημιουργήσει εξαιρετικές αναμνήσεις και να επιστρέψει σε έναν προορισμό που μπορεί να του τα προσφέρει όλα. Ξεκινάμε με τις αθλητικές δράσεις του τρεξίματος και της κολύμβησης, με στόχο να εντάξουμε και πολλές ακόμα παράπλευρες εκδηλώσεις στο πρόγραμμά μας που απευθύνονται στους κατοίκους της Σαντορίνης και στις νέες και τους νέους που ζουν στο νησί και στις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου και ελληνικού αθλητισμού. Άλλωστε, οι δημότες Θήρας θα μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν στη διοργάνωση. Ήδη εργαζόμαστε ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες ειδικές τιμές και προσφορές, διευκολύνοντας το ταξίδι τους στη Σαντορίνη».

Gold Sponsor της διοργάνωσης είναι η SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Στη SIXT κάθε απόδραση γίνεται μία μοναδική Premium εμπειρία, με την υψηλή εξυπηρέτηση και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Ανακαλύψτε τη Σαντορίνη με τη SIXT μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και αφεθείτε σε μια αξέχαστη περιπέτεια και εμπειρία διακοπών!

Bronze Sponsor της διοργάνωσης είναι η Miele, ο κορυφαίος κατασκευαστής οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας στον κόσμο.

Official Water είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος.

Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού είναι η Luanvi.

Official Sports Store της διοργάνωσης είναι το Alafouzos Sport.

Official Optics Partner είναι τα Kois Optics.

Partner της διοργάνωσης είναι η PHEE.

Sustainability Partner είναι η π³= Plastic Pollution Prevention.

Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί με την πολύτιμη αρωγή των Χορηγών Φιλοξενίας, που με ειδικές τιμές, προωθούν το νησί και προσφέρουν τεράστια υποστήριξη στη διοργάνωση. Τα μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα ξενοδοχεία είναι τα ακόλουθα: Athina Luxury Suites, Nobu Hotel Santorini, NOUS Santorini, Vedema, A Luxury Collection Resort Santorini (Empiria Group), Katikies Garden Santorini, Apeiron Blue, 270 Oia’s View, Lydia’s House, Nikki Beach Resort & Spa Santorini, The Majestic Hotel Santorini (Kord Hotels), Coco-Mat Hotel Santorini, Blue Dolphins, En Plo Boutique Suites, Epavlis Grace, Fanouris Condo, MONOLiTHIA, Epavlis Hotel (Meraki Collection), K & K Unique Holiday Homes, Loizos Stylish Residences, Venus Sunrise Suites & Villas, Sienna Eco Resort.

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας και της ActiveMedia Group. Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

 Official Hashtag: #SantoriniExperience

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Οι εγγραφές για το 3rd Paros Way –  Πολυϊατρεία Αιγαίου άνοιξαν!

Το διήμερο 15 – 16 Ιουνίου 2024, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Αθλητικό Τουριστική διοργάνωση Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου, σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, στο νησί της Πάρου και υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις των sports έντονες συγκινήσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εγγραφές άνοιξαν σήμερα Τετάρτη 29/03. Με βάση την προκήρυξη της διοργάνωσης οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 05 Ιουνίου.

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr στο πεδίο εγγραφή και θα χρησιμοποιηθεί η αξιόπιστη πλατφόρμα εγγραφών της My Sportevent.

Με την συμπλήρωση των απαιτούμενων στοιχείων της φόρμας, δίνετε η δυνατότητα ολοκλήρωσης της εγγραφής είτε με πληρωμή μέσω τραπέζης ή πληρωμή μέσω κάρτας (άμεση ταυτοποίηση και ολοκλήρωση της εγγραφής).

Εκτός των ατομικών εγγραφών υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής εγγραφής που απευθύνεται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Υπεύθυνος της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

  • Στο τρέξιμο για ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.
  • Στην κολύμβηση για ομάδες των δέκα (10) ατόμων και άνω

Αγωνίσματα διοργάνωσης

Τρέξιμο
21 km, 5 km

Κολύμπι
3 km, 1,5 km, 750m

Aquathlon
Ατομικό, Relay (750m Κολύμπι + 5km Τρέξιμο)

H πλήρης προκήρυξη του “3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες από εκεί.

Εκτός της προκήρυξης, υπάρχει επιπλέον ενημέρωση με όλες τις λεπτομέρειες κατά αγώνισμα:

Τρέξιμο

Κολύμβηση

Aquathlon

Πολύ σύντομα η Οργανωτική Επιτροπή θα ενημερώσει για τις εκπτώσεις που θα ισχύουν στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου ανήκει στην My Sportevent.

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend