Το 42.195 επιστρέφει και το γράφετε εσείς!

Το 42.195 επιστρέφει και το γράφετε εσείς!

Το περιοδικό 42,195 που έκλεψε την παράσταση στην περυσινή έκθεση του Μαραθωνίου της Αθήνας και αναδείχθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο κοινό, επιστρέφει.

Με ανανεωμένο κόνσεπτ χωρίς να ξεφεύγει από τη συνταγή της επιτυχίας και με μεγαλύτερη διαδραστικότητα με το κοινό, αφιερωμένο στον Αυθεντικό
Μαραθώνιο του 2019.

Θυμίζουμε ότι διαθέσαμε πέρυσι 10.000 τεύχη υψηλής αισθητικής και ποιότητας εντελώς δωρεάν στο κοινό. Πάνω από 75.000 επισκέπτες βρέθηκαν στην EXPO του Αυθεντικού και πήραν στα χέρια τους τη συλλεκτική έκδοση του runnfun.gr.

Αποκτήστε το "42,195" στην έκθεση του Μαραθωνίου

Ξεκινάμε διαδραστικά

To runnfun.gr ξεκινά την δημιουργία του παζλ των δρομέων που θα αποτελέσουν το νέο αίμα του περιοδικού μας που θα μοιραστεί ξανά σε 10.000 τυχερούς εντελώς δωρεάν στην ERGO MARATHON EXPO που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Στείλτε την ιστορία σας

Αν έχετε τρέξει τη διαδρομή, αν ετοιμάζεστε να τρέξετε και να ζήσετε την εμπειρία στείλτε μας τη δική σας ιστορία, τη δική σας εμπειρία, τις δικές σας σκέψεις για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Στείλτε μας την ιστορία σας στο [email protected] και δείτε την δημοσιευμένη στο site και στα social media και στο χαρτί.

Το runnfun.gr θα δημοσιεύσει ΟΛΕΣ τις ιστορίες διαδικτυακά, αλλά όπως στο χαρτί (σ.σ. δείτε την ιστορία του αρχισυντάκτη μας Γιώργου Αράπογλου παρακάτω) και κάποιες από αυτές θα αποτελέσουν κομμάτι του περιοδικού και σε συνδυασμό με αυτές που θα επιλεγούν από την συντακτική μας ομάδα θα αποτελέσουν τις 42 νέες ιστορίες που θα διαβάσετε πριν τον μεγάλο σας αγώνα.

Στόχος μας είναι να ταυτιστείτε, να παρακινηθείτε, να πάρετε θάρρος, να τρέξετε και να γράψετε με την ψυχή σας.

Πάμε μαζί…

Previous ArticleNext Article

Μιχάλης Ελληνικάκης: Νενικήκαμεν…

Το τρέξιμο εστί… φιλοσοφείν και ο Μιχάλης Ελληνικάκης από την αγαπημένη Σητεία, στην ιστορία του ξεκινάει με Σπύρο Λούη, συνεχίζει με Ελύτη και ολοκληρώνει με Φειδιππίδη.

Διαβάστε την ιστορία του σελιδοποιημένη:

Μάριος Μαρκόπουλος: Τρέχω για τη ζωή…

Ο Μάριος Μαρκόπουλος δεν τρέχει απλά. Μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, ένα μήνυμα ζωής. Ο αιμοκαθαρόμενος αθλητής ετοιμάζεται για τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Διαβάστε την ιστορία του σελιδοποιημένη:

x
Send this to a friend