Το 42.195 επιστρέφει και το γράφετε εσείς!

Το 42.195 επιστρέφει και το γράφετε εσείς!

Το περιοδικό 42,195 που έκλεψε την παράσταση στην περυσινή έκθεση του Μαραθωνίου της Αθήνας και αναδείχθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο κοινό, επιστρέφει.

Με ανανεωμένο κόνσεπτ χωρίς να ξεφεύγει από τη συνταγή της επιτυχίας και με μεγαλύτερη διαδραστικότητα με το κοινό, αφιερωμένο στον Αυθεντικό
Μαραθώνιο του 2019.

Θυμίζουμε ότι διαθέσαμε πέρυσι 10.000 τεύχη υψηλής αισθητικής και ποιότητας εντελώς δωρεάν στο κοινό. Πάνω από 75.000 επισκέπτες βρέθηκαν στην EXPO του Αυθεντικού και πήραν στα χέρια τους τη συλλεκτική έκδοση του runnfun.gr.

Αποκτήστε το "42,195" στην έκθεση του Μαραθωνίου

Ξεκινάμε διαδραστικά

To runnfun.gr ξεκινά την δημιουργία του παζλ των δρομέων που θα αποτελέσουν το νέο αίμα του περιοδικού μας που θα μοιραστεί ξανά σε 10.000 τυχερούς εντελώς δωρεάν στην ERGO MARATHON EXPO που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Στείλτε την ιστορία σας

Αν έχετε τρέξει τη διαδρομή, αν ετοιμάζεστε να τρέξετε και να ζήσετε την εμπειρία στείλτε μας τη δική σας ιστορία, τη δική σας εμπειρία, τις δικές σας σκέψεις για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Στείλτε μας την ιστορία σας στο [email protected] και δείτε την δημοσιευμένη στο site και στα social media και στο χαρτί.

Το runnfun.gr θα δημοσιεύσει ΟΛΕΣ τις ιστορίες διαδικτυακά, αλλά όπως στο χαρτί (σ.σ. δείτε την ιστορία του αρχισυντάκτη μας Γιώργου Αράπογλου παρακάτω) και κάποιες από αυτές θα αποτελέσουν κομμάτι του περιοδικού και σε συνδυασμό με αυτές που θα επιλεγούν από την συντακτική μας ομάδα θα αποτελέσουν τις 42 νέες ιστορίες που θα διαβάσετε πριν τον μεγάλο σας αγώνα.

Στόχος μας είναι να ταυτιστείτε, να παρακινηθείτε, να πάρετε θάρρος, να τρέξετε και να γράψετε με την ψυχή σας.

Πάμε μαζί…

Previous ArticleNext Article

Γιαννης Σημαντήρας: Τρέχω άρα σκέφτομαι

Ο Γιάννης Σημαντήρας που σαν… ψέμα τρέχει κάθε μέρα από την Πρωταπριλιά του 2003, ήταν ένας από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έστειλε την δική του δρομική ιστορία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Μια από τις «δυνατές» υποψηφιότητες και για την έντυπη έκδοση που θα μοιραστεί δωρεάν σε όλους όσους την αναζητήσουν στην έκθεση του Μαραθωνίου στο περίπτερο του runnfun.gr.

Απολαύστε την ιστορία του σελιδοποιημένη…

Μη χάσετε το «Keep Running» στο STAR με το 42,195 του runnfun.gr

Μη χάσετε το "Keep Running" στο STAR με το 42,195 του runnfun.gr

Και στο «Keep Running» θα κάνει την εμφάνισή του το ειδικό έντυπο του runnfun.gr  με τίτλο ¨42.195″ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τη δρομική εκπομπή παρουσιάζουν στο www.star.gr/webtv/ κάθε Παρασκευή (23:00) ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης και η πρωταθλήτρια κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ σε Μαραθώνιο Μαρία Πολύζου.

Αναλυτικά το ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της εκπομπής στο Facebοοκ:

Αυτή την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου (23:00) ο κορυφαίος Έλληνας μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς είναι μαζί μας στο στούντιο, λίγα μόνο 24ώρα μετά τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Μιλάμε για τις μεγάλες του επιτυχίες και τα σπουδαία του ρεκόρ στον μαραθώνιο αλλά και για το τρέξιμο στη χώρα μας που τα τελευταία χρόνια μπαίνει στη ζωή ολοένα και περισσότερων ανθρώπων!

Ακόμα, η Μαρία Πολύζου και ο Νίκος Αρμένης παρουσιάζουν τα αποτελέσματα στους μαραθωνίους του περασμένου Σαββατοκύριακου!

Η Μαρία Πολύζου δίνει συμβουλές αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας και μιλάμε για τις δυνατές στιγμές που όλοι μαζί ζήσαμε την περασμένη Κυριακή!

Επίσης ο Γιώργος Διαμάντης μας μιλά για τον 4ο Φιδιππίδειο Δρόμο και επιπλέον παρουσιάζουμε την ειδική έκδοση της ιστοσελίδας runnfun.gr με 42 ιστορίες 195 λέξεων, πρωταθλητών και αθλούμενων!

Την Παρασκευή στις 23:00 στη Star.gr/webtv βλέπουμε Keep Running! Μην το χάσετε!

Αποκτήστε το «42,195» στην έκθεση του Μαραθωνίου

Αποκτήστε το "42,195" στην έκθεση του Μαραθωνίου

Ένα έντυπο που πρέπει να πάρουν στα χέρια τους οι δρομείς είναι το «42,195«. Ένα περιοδικό με 42 Αυθεντικές ιστορίες της Μαραθώνιας διαδρομής, από ένα «μωσαϊκό» διαφορετικών δρομέων, επαγγελματιών και ερασιτεχνών, που επιλέχθηκαν με συγκεκριμένα κριτήρια και έγραψαν, το συναίσθημά τους, την ιδέα τους, τον πόνο τους, τη χαρά τους, σε 195 λέξεις.

42 ιστορίες που σας προσφέρονται εντελώς δωρεάν με στόχο να σας συγκινήσουν, να σας κάνουν να ταυτιστείτε, να σας παρακινήσουν να τρέξετε την Μαραθώνια διαδρομή ακόμα και όσοι δεν έχετε πάρει ακόμα απόφαση.

Δανειζόμενος αυτό που έγραψα στο editorial στην 3η σελίδα «… έχουμε 42.195 αιτίες να είμαστε υπερήφανοι. Και εσείς, 42.195 λόγους να διαβάσετε τις ιστορίες που έχετε στα χέρια σας»

Για μένα το «42,195» είναι μια δημοσιογραφική δουλειά από εκείνες που σταμάτησαν τα τελευταία χρόνια να γίνονται. Είναι μια «μάχη» που δώσαμε και κερδίσαμε απέναντι στην εποχή του «copy paste» και της «ροής». Είναι μια σχεδιαστική όαση απέναντι στο τυποποιημένο. Είναι ο λόγος που μπήκα σε αυτή τη δουλειά. Είχα χρόνια να αισθανθώ τόσο υπερήφανος και γεμάτος.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργαστήκαμε τους τελευταίους δύο μήνες για να υλοποιήσουμε την ιδέα από το «0». Με τον Αντώνη Κυρίκο, τη Μαρία Καραγιάννη και τον Γιώργο Αράπογλου που φάγαμε τις περισσότερες ώρες στη… γιάφκα, την Έλση Γκαλιάτα που επιμελήθηκε και επεξεργάστηκε την εικόνα, τον Γιάννη Πολίτη που μας έσπασε τα… νεύρα (σ.σ. δημιουργικά πάντα) και φυσικά τον εξαιρετικό φωτογράφο Νίκο Καρανικόλα που έβαλε τη… μαγεία.

Επίσης ευχαριστώ έναν προς έναν τους ανθρώπους που αποτελούν το «σώμα» του συγκεκριμένου εντύπου και δεν είναι άλλοι από όλους εκείνους που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με όλους εμάς και όλους εσάς.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Που πίστεψαν στην ιδέα και στάθηκαν στο πλευρό μας. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Ας με συγχωρήσουν οι συνεργάτες μου, αλλά θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον αρχισυντάκτη μας, τον γίγαντα Γιώργο Αράπογλου, που όχι μόνο έβγαλε τα μάτια του μετρώντας τις λέξεις σε κάθε μια από τις 42 ιστορίες, αλλά «θυσίασε» τη δική του, μια από τις ωραιότερες του εντύπου για να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο.

Και για τον Γιώργο, αυτό δεν ήταν απλά μια επαγγελματική απόφαση, αλλά είναι μια στάση ζωής. Εξαιρετικούς συνεργάτες έχω γνωρίσει πολλούς στα 19 χρόνια στον Τύπο (σ.σ. ούτε εγώ δεν το πιστεύω), εξαιρετικούς ανθρώπους ελάχιστους.

Και επειδή αξίζει να διαβάσετε την ιστορία του Γιώργου, τη δημοσιεύω παρακάτω. Για να πάρετε και μια γεύση για το τι περιέχει το έντυπο που θα βρείτε στην Expo του Μαραθωνίου στο κλειστό του Φαλήρου (Tae Kwon Do) στο περίπτερο 66, αυτό με το λαγό του runnfun.gr.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ: Δημοσιογράφος, συγγραφέας, συντονιστής της καμπάνιας “Pressing στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό”. Αξιοποιεί τον αθλητισμό σαν όχημα για μια καλύτερη κοινωνία.

Ο “Γίγαντας” μέσα μου

Αύριο κλείνω τα 35. Ξύπνησα με άγχος. Βρίσκομαι στην εκκίνηση. Κλείνω μάτια. Βαθιά ανάσα. Σηκώνω το βλέμμα. Μπροστά μου στέκεται ένας Γίγαντας. Έχει ύψος 42 χιλιόμετρα. Στις πλάτες του κουβαλάει τους φόβους, τα “θέλω” μου. Το μηδέν που βρίσκομαι και το άπειρο που πρέπει να κατακτήσω. Φοβάμαι, δεν το κρύβω. Αλλά θα νικήσω. “Πρέπει να σε νικήσω”. Βάζω μικρούς στόχους. Το 21. Για το μέχρι σήμερα ρεκόρ. Το 22. Για το μπαμπά που παλεύει με την αρρώστια. Το 25. Για σένα που πάντα με στηρίζεις. Το 30. Για τα όριά μου. Καλώ το λεωφορείο. Μέχρι εδώ ήταν. Πριν ανέβω το μετανιώνω. “Ένα γεια ήθελα να πω, παιδιά”. Κατηφόρα. “Κοντεύουμε”. Μπαίνω στο Στάδιο. Περνάω τη γραμμή του τερματισμού, γονατίζω και βάζω τα κλάματα. “Είσαι καλά;”, ρωτάει μια εθελόντρια. “Είμαι ευτυχισμένος”. Προχθές έκλεισα τα 38. Στέκομαι ξανά στην εκκίνηση. Θα κοιτάξω τον Γίγαντα στα μάτια και θα του γελάσω ειρωνικά. Θα τερματίσω ό,τι και να γίνει. Κι εκεί, θα με περιμένεις μαζί με τη μαμά σου. Θα με φωνάξεις «Μπαμπάκα!». Θα γονατίσω μπροστά σου, θα σε πάρω αγκαλιά και, πριν σου μουσκέψω το σβέρκο με τα δάκρυά μου, θα σου ψιθυρίσω: «Δεν υπάρχει πια Γίγαντας, αγόρι μου».

ΥΓ: Στα θεμέλια όλου αυτού βρίσκεται ένα λιθαράκι και έχει πάνω χαραγμένο το όνομα Μαρίνα. Σε αυτή τη Μαρίνα χρωστάω πολλά. Το ξέρω και το ξέρει και αυτό φτάνει. Συνεννοούμαστε…

x

Send this to a friend