TCS Courier: Η courier που άλλαξε τα δεδομένα στις ταχυμεταφορές την περίοδο της πανδημίας

H TCS Courier ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το Δεκέμβριο του 2019 και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών σε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη συγκυρία για τα παγκόσμια δεδομένα.

Με καινοτόμες υπηρεσίες, άμεσες παραλαβές εμπορευμάτων & γρήγορες παραδόσεις δεμάτων σε όλη την Ελλάδα, η TCS Courier κατάφερε να φέρει σε πέρας την αποστολή της και να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες της σε μία εξαιρετικά βεβαρυμμένη περίοδο για τις ταχυμεταφορές.

Μερικά από τα μεγαλύτερα e-shops και καταστήματα της χώρας εμπιστεύτηκαν την TCS Courier για την παράδοση των παραγγελιών τους προς τους πελάτες τους και βγήκαν νικητές στη «μάχη» των παραδόσεων.

Στόχος της TCS Courier είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες της σε προσιτά πακέτα υπηρεσιών για την κάλυψη των απαιτήσεων, αναγκών και επιθυμιών τους με καθετοποιημένες δομές εργασιών και ταυτόχρονα με ευελιξία.

Έμπειροι επαγγελματίες στο χώρο των μεταφορών, ομάδα που διακρίνεται για τη συνέπεια & και ευελιξία της και τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία λογισμικού διαχείρισης φορτίου & εμπορευμάτων είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την TCS Courier από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Όλη αυτή την περίοδο απέδειξε περίτρανα ότι προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες των πελατών της και για αυτό προσαρμόζει αντίστοιχα τις pre sales & after sales υπηρεσίες της.

Εντός του επόμενου διαστήματος θα δούμε αρκετά νέα καταστήματα TCS Courier ανά την Ελλάδα μέσω της διαχείρισης Franchise ή και ιδιόκτητων σημείων παραλαβής εμπορευμάτων. Ήδη 10 καταστήματα, βρίσκονται προ των πυλών και θα εξυπηρετούν τους πελάτες της TCS Courier με την εγγύηση της πραγματικά άμεσης παράδοσης.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η ενίσχυση και η ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη των παραδόσεων και αποστολών στο ξεχασμένο για πολλούς νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας. Απομακρυσμένα νησιά και δύσβατες περιοχές βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τω προτεραιοτήτων της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.tcscourier.gr και βρείτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες, τον τιμοκατάλογο & τις παροχές της TCS Courier.

Επικοινωνία για συμμετοχή στο δίκτυο Franchise: Athens Financial Services (210 8317 702).

Previous ArticleNext Article

Το ΝIVEA MEN «παίζει» ακόμα μια χρονιά μεγάλη μπάλα στη Super League!

Επισφραγίζεται για δεύτερη χρονιά η συνεργασία ανάμεσα στο NIVEA MEN και στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με διαγωνισμούς έκπληξη για όλους τους φιλάθλους.

Το NIVEA MEN είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλευρό της Super League μέσα από τους αγαπημένους και εξαιρετικά δημοφιλείς διαγωνισμούς NIVEA MEN Best Goal & NIVEA MEN Player of the Month, για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ της κάθε αγωνιστικής και του κορυφαίου παίκτη του μήνα αντίστοιχα.

Επίσης, για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι δωροθέτης στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League. Το #slgrfantasy που διανύει τη δεύτερη σεζόν του, έχει αποκτήσει χιλιάδες φιλάθλους-προπονητές, οι οποίοι μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή προπονούν οι ίδιοι την ομάδα τους και η βαθμολογία των ποδοσφαιριστών διαμορφώνεται με βάση τα επίσημα στατιστικά δεδομένα του αγώνα. Οι τρεις «προπονητές» που συγκεντρώνουν τους περισσότερους βαθμούς κάθε αγωνιστικής, λαμβάνουν ένα πλήρες set ανδρικής περιποίησης με προϊόντα NIVEA MEN.

Το NIVEA MEN αποτελεί την κορυφαία επιλογή όλων των ανδρών για τον καθαρισμό και τη σωστή περιποίησή τους, διαθέτοντας τα κατάλληλα προϊόντα για όλες τις ανάγκες, τις ηλικίες και τις ξεχωριστές προτιμήσεις. Όποια κι αν είναι, όμως, η ρουτίνα της σωματικής περιποίησης κάθε άντρα, αυτό που θα τον δένει με όλους τους υπόλοιπους θα είναι σίγουρα το πάθος για το ποδόσφαιρο και η αφοσίωση στους αγώνες της Super League. Οι φίλαθλοι έχουν και φέτος την ευκαιρία να αναδείξουν τους αγαπημένους τους παίκτες και τα καλύτερα γκολ κάθε αγωνιστικής, αλλά και να κερδίσουν προϊόντα NIVEA MEN, παίρνοντας τη θέση του προπονητή στο παιχνίδι Fantasy της Super League. Έτσι, το NIVEA MEN και η Super League, δυο από τις σταθερές αξίες στη ζωή των ανδρών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους συνδέσουν ακόμη περισσότερο με το αγαπημένο του άθλημα.

Ο Country Manager της BEIERSDORF Hellas, κ. Θεόδωρος Πουλόπουλος, δήλωσε:

«Για το NIVEA MEN σημασία έχει η καθημερινή ανάδειξη των δυνατοτήτων κάθε άνδρα και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής του, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση . Μέσα από τη συνεργασία με την Super League, προβάλλονται οι κοινές αξίες του ποδοσφαίρου και του NIVEA MEN, δηλαδή ο Δυναμισμός, το Πάθος και η Συλλογικότητα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, αποκτούν τη δυνατότητα να δώσουν την προσωπική τους εκτίμηση στους αγώνες της Super League, ψηφίζοντας το καλύτερο γκολ κάθε αγωνιστικής και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του μήνα».

Έτσι, μέσω  της ιστοσελίδας vote.slgr.gr, μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής, χιλιάδες φίλαθλοι ψηφίζουν το NIVEA MEN Best Goal ενώ κάθε μήνα επιλέγουν τον NIVEA MEN Player of the Month. Η ανακοίνωση των υποψηφίων για τις δυο κατηγορίες γίνεται μέσω της ιστοσελίδας και των Social Media της Super League. Η διάρκεια της ψηφοφορίας είναι δύο ημέρες για το NIVEA MEN Best Goal και πέντε ημέρες για τον NIVEA MEN Player of the Month.

O πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με το NIVEA MEN, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, κρίνεται πολύ θετική, καθώς βαδίζει με επιτυχία πάνω στη στρατηγική που έχουμε χαράξει, δουλεύοντας μαζί με χορηγούς που συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο»

Λάβε και εσύ μέρος στους διαγωνισμούς της φετινής Super League, απογείωσε την ομάδα σου και κέρδισε τα αγαπημένα σου NIVEA MEN δώρα!

#NIVEAMENGreece
@
niveamengreece

Σπύρος Λογοθέτης, o αθλητής-πρεσβευτής της Montura στην Ελλάδα! (pics & vid)

Montura είναι η ιταλική μάρκα αθλητικού και outdoor εξοπλισμού για όσους έχουν υψηλούς στόχους και τους αναζητούν με δυναμικότητα και στυλ!

Ο Σπύρος Λογοθέτης είναι ο αθλητής που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη δρομική “σκηνή” της χώρας με την προσωπικότητά του, το ήθος και τις επιδόσεις του. Ο Leonardo Curatolo, general manager της Montura Greece, καλωσόρισε τον αθλητή από το Αγκίστρι, ως κύριο πρεσβευτή της ιταλικής εταιρίας στην Ελλάδα.

Εμείς, αφού νωρίτερα γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε οι ίδιοι κάποια από τα εξαιρετικά προϊόντα της ιταλικής εταιρείας από το Ροβερέτο, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε, πριν λίγες μέρες, στην έδρα του κεντρικού αντιπροσώπου της για την Ελλάδα, όπου δώθηκε η εκκίνηση της κοινής πορείας του Λογοθέτη και της Montura Greece.

Σπύρος Λογοθέτης και Leonardo Curatolo της Montura Greece

«Ένας νέος δρόμος αναζήτησης, ξεκινά!»

iRun: Ευχόμενοι καταρχάς καλό ξεκίνημα στη νέα συνεργασία, πείτε μας πώς προέκυψε η επιλογή του Σπύρου Λογοθέτη ως ο πρώτος και κύριος πρεσβευτής της Montura για την Ελλάδα;

Leonardo Curatolo: «Αρχικά ξεχώρισα τον Σπύρο μέσα από την έντονη αθλητική του δράση στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια, βέβαια, γνωρίζοντάς τον προσωπικά σε κάποιους αγώνες. Πρώτα από όλα εκτίμησα τον χαρακτήρα του, αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμάς. Έχει ένα καθαρό πρόσωπο, γι’ αυτό η Montura και εγώ προσωπικά, αποφασίσαμε να γίνει το δικό μας πρόσωπο στην Ελλάδα».

iRun: Να σημειώσουμε πως η Μontura είναι ένας μεγάλος κατασκευαστής αθλητικού εξοπλισμού με εξειδίκευση στις δραστηριότητες υπαίθρου, που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή έρχεται και στην Ελλάδα, και μέσω του Σπύρου Λογοθέτη που θα προπονείται και θα τρέχει με εξοπλισμό της Montura θα μπορούμε να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι για τα προϊόντα της εταιρείας;

Σπύρος Λογοθέτης: «Αρχικά, να πω με τη σειρά μου, ότι είναι μία πολύ σημαντική συνεργασία για εμένα ως αθλητή και ως ένας άνθρωπος που λειτουργεί πολύ με το συναίσθημα. Επέλεξα και συμφώνησα με τον κ. Leonardo αυτή τη συνεργασία γιατί υπάρχει ειλικρίνεια, σεβασμός, και έχει ήδη ξεκινήσει ένας πολύ καλός προγραμματισμός ενεργειών ανάμεσά μας. Από εκεί και πέρα τα προϊόντα είναι φανταστικά, γιατί τα έχω δοκιμάσει όλη αυτή την περίοδο πριν συμφωνήσουμε, και πραγματικά ανυπομονώ όταν έρθει η ώρα και μπούμε στους αγώνες να δείξω πόσο πολύ με έχει βοηθήσει αυτή η συνεργασία και τα προϊόντα, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Σπύρος Λογοθέτης - Leonardo Curatolo - Montura Greece

Σπύρος Λογοθέτης και Leonardo Curatolo στα γραφεία της Montura Greece στην Άνω Γλυφάδα.

iRun: Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι όλος ο εξοπλισμός για κάθε αθλητή σε αυτό το επίπεδο, από την προπόνησή του, μέχρι τους αγώνες. Πώς λειτουργεί αυτό για σένα, Σπύρο, μέσα από τη νέα συνεργασία σου με την Montura;

Σ.Λ.: «Σίγουρα, είναι πάρα πολύ σημαντικό η εταιρία που σε υποστηρίζει να έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων γιατί μπορεί να τρέχουμε σε βουνό, αλλά εκεί, όπως γνωρίζουμε, βρίσκουμε πολλά διαφορετικά τερέν, πολλές διαφορετικές συνθήκες. Συνθήκες που αλλάζουν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί, δηλαδή, να ξεκινήσεις από τους πρόποδες του Ολύμπου με ψιλόβροχο και να φτάσεις στην κορυφή μετά από κάποια ώρα που θα έχει ομίχλη, ακόμα και λίγο χιόνι. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό και από θέμα ασφάλειας, ο εξοπλισμός που θα έχεις να σε καλύπτει πλήρως. Το πάτημα που θα έχει το παπούτσι, η θερμοκρασία που θα σου διατηρήσει ένα αντιανεμικό, τα γάντια, τα σκουφιά, όλα αυτά να έχουν άριστη ποιότητα και ταυτόχρονα να είναι ελαφριά. Να μπορούν να αποβάλλουν σωστά την υγρασία που δημιουργείται μέσα στο τρέξιμο και τον ιδρώτα. Όλα αυτά είδα με ικανοποίηση ότι υπάρχουν σε αυτή την εταιρία και στο μέλλον θα αποδειχτούν, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος που θα προτιμήσει αυτά τα προϊόντα δεν θα μείνει απογοητευμένος σε καμία περίπτωση».

iRun: Αν και ακόμα είναι δύσκολη η περίοδος λόγω της πανδημίας, και αγωνιστικά σε παύση, βλέποντας πιο αισιόδοξα με την ελπίδα να πάνε όλα καλά σύντομα, ποιος θα είναι ο πρώτος αγώνας που θα ήθελες να τρέξεις με τα Montura;

Σ.Λ.: «Να επισημάνω πως σίγουρα στον χώρο του αθλητισμού μάς έχει επηρεάσει πάρα πολύ όλη αυτή η περίοδος της πανδημίας, αλλά πάντα εγώ θέλω να κοιτάω τη θετική πλευρά, οπότε είναι μία ευκαιρία για μένα τώρα να δουλέψω σε κάποια μειονεκτήματα που έχω σαν αθλητής, όπως είναι η ταχύτητά μου. Οπότε αυτή την περίοδο δουλεύω την ταχύτητά μου, κάνω πολλές προπονήσεις στο στίβο. Παράλληλα, κρατάω και την επαφή μου με το βουνό, ώστε όταν μπω σε έναν αγώνα που έχω δουλέψει τα ελαττώματά μου, να δω πόσο με έχει βοηθήσει, να δω τα θετικά που έχω πάρει από όλο αυτό. Ο αγώνας θα είναι σίγουρα κάποιος αγώνας υπεραπόστασης, γιατί μου αρέσει να δουλεύω πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό μου και αυτό θέλει διάρκεια στο τρέξιμο. Οπότε, αν τρέχω πολλές ώρες και στο μυαλό μου λέω πάρα πολλά πράγματα και παίρνω έμπνευση για να έχω και καλή απόδοση. Σύντομα, στο τέλος Αυγούστου, έχω έναν προγραμματισμένο αγώνα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κολοράντο της Αμερικής, τον Leadville Trail 100. Αυτός είναι ο κύριος στόχος αυτής της χρονιάς, αυτό προλαβαίνουμε και ευελπιστούμε για το καλύτερο».

L.C.: «Εμείς σαν Montura, καταρχάς γιατί πιστεύουμε στον αθλητή Σπύρο, θα τον υποστηρίζουμε πλήρως στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί. Τα τεχνικά προϊόντα της εταιρίας είναι εξαιρετικά τόσο για τους ανθρώπους που κάνουν πρωταθλητισμό, σαν τον Σπύρο, όσο και για αυτούς που θέλουν ποιοτικά υλικά με φινέτσα σε καθημερινή βάση. Ό,τι ανάγκη έχει ως αθλητής, η Μontura μπορεί να του το προσφέρει. Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι ότι στην προσπάθεια που θα κάνει ο Σπύρος να αγωνιστεί για την Ελλάδα στο εξωτερικό, εμείς θα τον υποστηρίζουμε. Δεν θα μείνουμε μόνο στην προσφορά του εξοπλισμού.
Γίνεται ταυτόχρονα ένα σημαντικό έργο στο παρασκήνιο, από όλους τους συνεργάτες που υπάρχουν στην εταιρία για την υποστήριξη του Σπύρου. Την πλήρη οργάνωση των ταξιδιών του, από τα αεροπορικά έξοδα μέχρι το κάθε τι για να είναι ασφαλής. Να είναι σίγουρος πως υπάρχει μία εταιρία, μια ομάδα που τον υποστηρίζει σε ό,τι προσπάθεια αποφασίσει να κάνει».

iRun: Αυτό, Σπύρο, είναι πολύ μεγάλο εφόδιο για τον αθλητή, σωστά; Να μπορεί δηλαδή να επικεντρωθεί στις προπονήσεις του, στους αγώνες του και να υπάρχει από πίσω μία εταιρεία να τον υποστηρίζει σε όλα.

Σ.Λ.: «Αυτό που έχω να πω, είναι ότι είναι πολύ σπουδαίο να νιώθεις την ασφάλεια που μου δίνει ο κ. Curatolo, και επίσης πάρα πολύ σημαντικό για μένα είναι η εμπιστοσύνη, να ξέρεις πως από πίσω υπάρχει μία ομάδα που σε στηρίζει και σε πιστεύει. Γιατί αυτό αυτομάτως βγάζει πολλά άγχη από πάνω μου. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι το οικονομικό κομμάτι, το οργανωτικό κομμάτι. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να σηκωθείς να πας να κάνεις την προπόνησή σου. Από την ώρα που κάνεις την προπόνησή σου, να δώσεις το 100% και να γυρίσεις σπίτι σου χωρίς να ανησυχείς για το πώς θα καλύψεις το ένα και το άλλο, και πως αν δεν γίνει αυτό, πώς θα τα καταφέρεις».

«Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός με αυτή τη συνεργασία. Είμαι από τα άτομα που εκτιμάνε και θα αρπάξω αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά και θα δώσω το 100%».

Σπύρος Λογοθέτης - Montura Greece

iRun: Είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό Σπύρο. Όσο καιρό παρακολουθούμε την αθλητική σου σταδιοδρομία, αυτό αποδεικνύεται. Να τονίσουμε, όμως, και το εξής για τον κ. Curatolo. Εκτός της επαγγελματικής σας δράσης στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού, ως general director της Acerbis Sportitalia στα Βαλκάνια, σας έχουμε γνωρίσει και σαν δρομέα, μάλιστα, σε πολλούς αγώνες δρόμου και βουνού. Πώς επηρέασε αυτή η ενασχόληση για την επιλογή σας της επίσημης αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα της Montura;

L.C.: «Πράγματι, συναντηθήκαμε στο Αγκίστρι, όπου έτρεξα στον αγώνα του Σπύρου, τον HardSun Trail, αλλά έχω κάνει πολλούς αγώνες στην Ελλάδα. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που κέρδισα τη δεύτερη θέση του Δόλιχου, το 2020, στον αγώνα Ρίο-Ολυμπία 144 χιλιομέτρων. Είμαι 53 ετών, κάνω αρκετές προπονήσεις και αγαπώ πολύ το τρέξιμο. Παρά τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι κοντά στον αθλητισμό και μπορώ να διατηρώ μια πολύ καλή άποψη για το χώρο αυτό. Μάλιστα σύντομα θα αποκτήσω και το πτυχίο προπονητή από την επίσημη Ιταλική Ομοσπονδία.
Γνωρίζω, άρα, πολύ καλά, ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μπορούν να οδηγήσουν έναν αθλητή, αναλόγως των αναγκών του, στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, οι μικρές λεπτομέρειες. Παράδειγμα, τι χαρακτηριστικά να έχουν τα παπούτσια που θα επιλέξεις, ανάλογα το τερέν που θα χρησιμοποιηθούν και τον αθλητή. Δεν είναι κάτι απλό, φοράς κάποια παπούτσια και τρέχεις… Πρέπει να προσέξεις τις λεπτομέρειες, να τις γνωρίζεις και να προτείνεις τα κατάλληλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, και καθώς τα δοκιμάζω και εγώ ο ίδιος έχω άποψη».

Κλείνοντας αυτή την ωραία κουβέντα με τους δύο συνεργάτες, που όπως διαφαίνεται, η κοινή τους πορεία θα έχει ευοίωνες προοπτικές, γίναμε και μάρτυρες της επίσημης συμφωνίας τους στα γραφεία της Montura Greece στην Άνω Γλυφάδα.

Από τη μεριά μας καλή επιτυχία και στους δύο και με το καλό να απολαύσουμε τον Σπύρο Λογοθέτη εν δράσει με τον νέο εξοπλισμό της Montura.

Πηγή: irunmag.gr

x
Send this to a friend