Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης το παιδί θα αγαπήσει τον αθλητισμό

Τα σωστά πρότυπα είναι απαραίτητα στα παιδιά για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους. Στις Αθλητικές Σχολές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έχει πρωταρχική σημασία να πλάθουμε προσωπικότητες με ήθος, με σεβασμό, με ευγενή άμιλλα και σωστά ιδανικά.

Προτεραιότητα των προπονητών του Ν.Ο.Β. είναι να καλλιεργήσουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα, όπου το παιδί αναπτύσσει την αυτοπειθαρχία και την αυτοπεποίθησή του, μαθαίνει να διαχειρίζεται την αποτυχία και την ήττα και να δουλεύει σκληρά για μια νίκη που δικαιωματικά του αξίζει. Μαθαίνει να διαχειρίζεται την ήττα και να περιμένει την επόμενη ευκαιρία για να αγωνιστεί, ενώ παράλληλα αναπτύσσει την ομαδικότητα.

Άλλωστε, είναι σπουδαίο για ένα παιδί να έχει πρότυπα, όπως ο Χρήστος Αφρουδάκης: Ολυμπιονίκης – αρχηγός της ομάδας υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β., ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης: Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νέων στο Buenos Aires στην Ιστιοσανίδα & Παγκόσμιος πρωταθλητής N.O.B., ο Δημήτρης Παπαδημητρίου: Παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Laser N.O.B. και ο Νικόλας Πλυτάς: Παγκόσμιος Πρωταθλητής wakeboard & ski N.O.B.

Από ποια ηλικία ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει να αθλείται;

Ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει μαθήματα κολύμβησης από 3 χρονών, μαθήματα καλλιτεχνικής κολύμβησης από τα 5, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι από 6 ετών. Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης αγκαλιάζουμε τα παιδιά από μικρή ηλικία και τα μυούμε στον αθλητισμό, κάνοντάς τα να τον αγαπήσουν.

7 αθλήματα του υγρού στίβου: κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική κολύμβηση, τεχνική κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι & wakeboard διδάσκονται από ένα πολύ δυνατό προπονητικό team. Προπονητές με Ολυμπιακές διακρίσεις, Παγκόσμιες νίκες, Πρωταθλητές εμπνέουν τα παιδιά να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και να διαπρέψουν.

Γιατί οι Αθλητικές Σχολές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι η καλύτερη επιλογή για την άθληση του παιδιού;

Γιατί ο Όμιλος διαθέτει τεράστια παράδοση στον αθλητισμό του υγρού στίβου, έχοντας καλλιεργήσει γενιές αθλητών που εξελίχθηκαν σε πρωταθλητές, ακόμη και Ολυμπιονίκες, μεταφέροντας τη φήμη του Ομίλου εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων.
Οι προπονητές του Ν.Ο.Β. επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια για κάθε ηλικιακή κατηγορία, διαθέτουν:
•    βαθιά εμπειρία και αναγνωρίζουν τις αναπτυξιακές ανάγκες κάθε ηλικίας
•    τεχνική κατάρτιση στο άθλημα που διδάσκουν, και τις απαραίτητες γνώσεις φυσιολογίας για το σωστό πρόγραμμα άσκησης και τη σωστή σωματική ανάπτυξη του παιδιού
•    γνώση για τη διαμόρφωση του προπονητικού προγράμματος, ώστε τα παιδιά να αποκτούν όλα τα οφέλη που προφέρει ο αθλητισμός
•    γνώση του πώς θα κάνουν το παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό
•    ικανότητα να βοηθούν το παιδί να αναπτύξει σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά και κοινωνικά τους χαρίσματα.
Τέλος, στην προπονητική εμπειρία στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, το παιδί παρακολουθείται εκτός από τον προπονητή, από ομάδα ιατρών, διατροφολόγων και φυσιοθεραπευτών.

Επικοινωνία & εγγραφές:

Αθλητικές Σχολές Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης 210 89 62 416, 210 89 62 142 – [email protected]www.nov.gr – Facebook & Instagram @vouliagmeninauticalclub

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Λαιμός Βουλιαγμένης – 210 89 62 416 – www.nov.gr Facebook & Instagram @vouliagmeninauticalclub
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, δημιουργήθηκε το 1937 και διαθέτει μακρά παράδοση και διακρίσεις στα αθλήματα του υγρού στίβου. Ξεκινώντας από το άθλημα της κολύμβησης, ο Ν.Ο.Β. σήμερα λειτουργεί 7 αθλητικές ακαδημίες υγρού στίβου με απόλυτη επιτυχία, αφού από όλες έχει να επιδείξει λαμπρές διακρίσεις τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο. Ο Ν.Ο.Β. συχνά αποκαλείται ο «όμιλος των πρωταθλητών» λόγω της εξαιρετικής καλλιέργειας που πραγματοποιείται από την τρυφερή παιδική ηλικία, μέχρι την ενηλικίωση, για να αναδείξει το παιδί το ταλέντο του και να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Οι Αθλητικές Σχολές του Ν.Ο.Β. προσελκύουν περίπου 1.000 παιδιά σε Κλασσική Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Καλλιτεχνική Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση, Ιστιοπλοΐα, Ιστιοσανίδα, Θαλάσσιο Σκι και wakeboard.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Λαιμό Βουλιαγμένης, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ανοικτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, γυμναστήριο, χώρους αναψυχής και άθλησης για τα μέλη και τους αθλητές του, εστιατόριο, εντευκτήριο μελών με αίθουσα κυπέλλων, ξενώνα αθλητών, ιατρείο, προβλήτα ελλιμενισμού μικρών σκαφών και χώρους λουόμενων, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους Ναυτικούς Ομίλους της Ελλάδας και της Μεσογείου.

Previous ArticleNext Article

Η παγκόσμια περιπέτεια HIGHLANDER Mt. Olympus – Greece έρχεται στην Ελλάδα

Η παγκόσμια πεζοπορική διοργάνωση HIGHLANDER Adventure®, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 14 – 18 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή Δίον– Όλυμπος, με την ονομασία HIGHLANDER Mt. Olympus Greece.

To HIGHLANDER Adventure είναι μία υψηλών προδιαγραφών περιπέτεια σε φυσικό πεδίο, η οποία ξεκίνησε το 2017, από την Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία ως παράγοντα «ευ ζην», για τους λάτρεις της φύσης σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο. To HIGHLANDER Adventure είναι μία πεζοπορική γιορτή μεσαίων αποστάσεων και όχι αγώνας, όπου οι συμμετέχοντες μέσα σε 5 (πέντε) ημέρες θα πρέπει να καλύψουν ~100 χλμ. Αντίστοιχες διοργανώσεις έχουν λάβει χώρα σε Κροατία, Αυστρία, και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα θα λάβει χώρα στον Όλυμπο, το γνωστότερο μυθολογικά βουνό της υφηλίου, προσφέροντας στους Έλληνες και ξένους συμμετέχοντες τη δυνατότητα όχι μόνο να γνωρίσουν έναν νέο τρόπο άσκησης, αλλά και να εξερευνήσουν στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας, από κοντά.

Η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης έχει σκοπό

  • να αναδείξει την ελληνική φυσική ομορφιά και του ορεινού πεδίου, το οποίο είναι άγνωστο στο εξωτερικό
  • να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν στην ορεινή Ελλάδα και τα βουνά της
  • να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο φυσικό στοιχείο, μέσα από μία ασφαλή διοργάνωση
  • να τονίσει τη σημασία των υπαίθριων δραστηριοτήτων για την ψυχική και σωματική ευεξία
  • να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την προφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος ως κληροδότημα για τις επόμενες γενιές.

Η πεζοπορική εκδήλωση HIGHLANDER Mt. Olympus Greece απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω, με αγάπη για περιπέτεια και νέες εμπειρίες.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece AE, η εταιρεία που το 2019 διεξήγαγε τον 1ο αγώνα IRONMAN®70.3® Costa Navarino, είναι ο διοργανωτής και αυτής της καινοτόμου εκδήλωσης καθώς η τριακονταετή εμπειρία της έχει δείξει τη βαθιά γνώση στην outdoor δραστηριότητα.

Ο κ. Θανάσης Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece AE, επίσημου licensee των διοργανώσεων IRONMAN®, B2Run® και HIGHLANDER Adventure® στην Ελλάδα, δήλωσε: «Στα 30 χρόνια της ΕΥ ΖΗΝ Greece είναι για εμάς συγκινητικό να παρουσιάζουμε μία νέα και τόσο περιπετειώδη διοργάνωση, η οποία μας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες τόσο αυτού του τόπου όσο της ίδιας της εταιρείας μας. Για εμάς η προβολή της Ελλάδας είναι αυτοσκοπός και αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους να το αποδεικνύουμε. Ελπίζουμε τόσο το ελληνικό κοινό, όσο και ο ξένος ταξιδιώτης να αγκαλιάσει τη διοργάνωση και να βρει ακόμη περισσότερα κίνητρα να ταξιδέψει σε γωνιές της χώρας μας, τις οποίες δε φανταζόταν ότι διαθέτουμε. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου κάποιου, όταν ακούει Ελλάδα, είναι τα πανέμορφα νησιά μας με τα καταγάλανα νερά, αλλά δε μπορεί να μη νοιώσει δέος όταν για πρώτη φορά αντικρίζει το βουνό των βουνών, το βουνό των Θεών- τον Όλυμπο»

Η πλατφόρμα εγγραφής για το HIGHLANDER Mt. Olympus, Greece είναι ήδη ανοιχτή στο https://highlanderadventure.com/olympus

Οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται στο [email protected] για οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το brand HIGHLANDER Adventure και την παγκόσμια σειρά δράσεων, επισκεφτείτε τη  διεύθυνση www.highlanderadventure.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της ΕΥ ΖΗΝ Greece A.E. επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ezgreece.gr

Ο Σ.Α.Ν. στην παρουσίαση βιβλίου “Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής”

Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος του Σ.Α.Ν. Αντώνης Χατζησάββας προλόγησε το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη, στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Μεταμόρφωση την Τετάρτη 8 Ιουλίου.
Μια επένδυση Ζωής για τουλάχιστον 9 συνανθρώπους μας, που μέσα από τη Δωρεά Οργάνων πολλοί δεν θα είχαν την δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Επένδυση Ζωής για τους ιατρούς, νοσηλευτές που εμπλέκονται στην διαδικασία των μεταμοσχεύσεων. Επένδυση Ζωής και για το κράτος ακόμη, αν το δούμε από την οικονομική πλευρά του, καθώς ένας μεταμοσχευμένος κοστίζει πολύ λιγότερα χρήματα από έναν αιμοκαθαιρόμενο.

Ο Αντώνης Χατζησάββας, ως νεφροπαθής εδώ και 35 χρόνια, αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στις επιλογές που έχει ένας νεφροπαθής για να μεταμοσχευθεί και φυσικά στο τι πρέπει να γίνει ώστε η Δωρεά Οργάνων να γίνει βίωμα και άμεση θεραπεία για όσους χρειάζονται την πολυπόθητη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η συμβολή του κράτους, οι συντονιστές μεταμόσχευσης, η εκκλησία, οι σύλλογοι ασθενών σημαντικά κομμάτια για τη Δωρεά Οργάνων.

Την παρουσίαση του βιβλίου “Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής” διοργάνωσε ο σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων ¨Κωστάκης Μεσογίτης” σε ανοιχτό χώρο με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Ο Σ.Α.Ν. εκτός από την παρουσία του προέδρου, τίμησε την εκδήλωση με τη παρουσία αρκετών μελών του, που βοήθησαν και στην διανομή του φυλλαδίου μας στους πολίτες και συνασθενείς που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Μέσα από αυτό το βιβλίο, είναι μία ευκαιρία να ακουστεί και να διαδοθεί ακόμα περισσότερο το δυνατό μήνυμα  για τη Δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, κορυφαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία σώζει ζωές σοβαρά πασχόντων συνανθρώπων μας και που δυστυχώς, η Ελλάδα είναι τελευταία στην Ευρώπη.
x
Send this to a friend