Μεταμόρφωσε το σώμα του σε 30 μέρες με μία μόνο άσκηση! (video)

Μεταμόρφωσε το σώμα του χτίζοντας μύες μέσα σε ένα μόνο μήνα με καθημερινή εξάσκηση πάνω σε μία και μόνο άσκηση.

Τα push ups είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις με το βάρος του σώματος και αυτό είναι κάτι που παραδέχονται όλοι οι γυμναστές.

Αν μάλιστα τα κάνεις με ένα συγκεκριμένο καθημερινό πρόγραμμα, τότε είναι δεδομένο ότι πολύ γρήγορα θα δείτε και αλλαγές στο σώμα σας.

Δείτε πως τα κατάφερε:

Δείτε ακόμα: H απόλυτη προπόνηση για να καταφέρεις να κάνεις 100 push ups σερί!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Το video του 1ου West Run Würth: Αυτοί ξέρουν, εμείς… ξέρουμε, εσείς ξέρετε;

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου West Run Würth παρουσίασε το υπέροχο και διασκεδαστικό βίντεο της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον, το τι όλοι γνωρίζουν τι θα συμβεί στις 17 Οκτωβρίου, στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Μια μικρή αμφιβολία είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού. Γρήγορά όμως διαψεύστηκε …. ευχάριστα!!

Στην προσπάθεια του να ενημερώσει περαστικούς αθλούμενους για την διοργάνωση, εισέπραττε από όλους την απάντηση ξέρουμε, ….. ξέρουμε.

Μέχρι και στον ξάδερφό του, στον Πλάτανο Τρικάλων, πήρε στο τέλος για να ρωτήσει. Και φυσικά εισέπραξε το γνωστό ……. ξέρουμε!!!!

Παρακολουθείστε το υπέροχο και διασκεδαστικό βίντεο, που γυρίστηκε με μεράκι. Ένας λόγος παραπάνω για να το παρακολουθήσετε, είναι ότι πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Αθλητισμού κύριος Αποστόλου Ηλίας.

Απολαύστε το βίντεο στο vimeo

Όπως είναι γνωστό οι εγγραφές του 1ου West Run Würth έχουν ανοίξει από τις 30 Αυγούστου και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χλμ, σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ), 5 χλμ και παιδικό αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

Κάνε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις του νέου μεγάλου δρομικού γεγονότος!!! 

Hashtag:  #westrun #westrunwürth #würthellas #würth #mysportevent

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Μαγικές εικόνες από το Ioannina Lake Run 2021

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε για 15η φορά ο Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων. Το Ioannina Lake Run για μια ακόμα φορά πρόσφερε θέαμα και εντυπωσιακές εικόνες.

Δείτε τα highlights μέσα από το φακό της ICARUS Sports

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend