Κυκλικό πρόγραμμα για να μπείτε σε ρυθμό και βγείτε από τη ρουτίνα

Στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα στην αυλή, στο μπαλκόνι ή στον κήπο. Ακόμα και στο πάρκο με παρέα. Ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης, χωρίς όργανα που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

Τα έχουμε πει ξανά. Πρέπει να ξεφεύγουμε που και που από τη ρουτίνα του τρεξίματος. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλάζετε προπόνηση, γυμνάζετε μυικές ομάδες που δεν μπορείτε μόνο με το τρέξιμο και παίρνετε δυνάμεις για την προετοιμασία σας. Τρέξτε αύριο, σήμερα….

Δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμα: Πρόγραμμα Cardio για καύση λίπους και τόνωση!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Nafplio Marathon 2022: Τα highlights του αγώνα

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου έδωσε στην δημοσιότητα το Επίσημο Βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, συνοδευτικών προσώπων και επισκεπτών στις 17 Απριλίου 2022

Η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστεί τους πολίτες της Αργολίδας και τους Δημότες Ναυπλίου για την συμμετοχή τους και την υποστήριξη των αγωνιστικών εκδηλώσεων. Ευχαριστεί τους δρομείς  από όλη την Ελλάδα, για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend