Η adidas γιορτάζει την επιστροφή των Ελλήνων αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους με συλλογή παπουτσιών

 • Λίγο πριν αναχωρήσουν για το Τόκιο, οι Έλληνες αθλητές Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Κωνσταντίνος Δουβαλίδης, Μιλτιάδης Τεντόγλου, Κυριακή Φιλτισάκου, Ελένη- Κλαούντια Πόλακ και Θεοδώρα Γκουντούρα, μίλησαν για το δικό τους κίνητρο στο καλοκαίρι των σπορ που «ανατέλλει».
 • Η adidas παρουσιάζει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα συλλογή αθλητικών παπουτσιών για όλα τα σπορ, καθώς οι αθλητές επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους.
 • Με 85 διαφορετικά παπούτσια για 17 αθλήματα, η συλλογή αποτελείται από παπούτσια σε λευκό χρώμα που συνδυάζεται με τολμηρές κόκκινες λεπτομέρειες, για να αναδείξουν τη σχεδιαστική κληρονομιά της adidas.
 • Συμπεριλαμβάνοντας μερικές από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της adidas, όπως το Ultraboost και 4DFWD, τα παπούτσια της συλλογής είναι διαθέσιμα στο adidas.gr

 Οι Έλληνες αθλητές, λίγο πριν αποχωρήσουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γιορτάζουν μαζί με την adidas την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Σε σύντομα video οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι, εκμυστηρεύονται τι «βλέπουν» μέσα από τον αθλητισμό και τη μέχρι τώρα εμπειρία τους. Οι Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Κωνσταντίνος Δουβαλίδη, Μιλτιάδης Τεντόγλου, Κυριακή Φιλτισάκου, Ελένη- Κλαούντια Πόλακ και Θεοδώρα Γκουντούρα μιλούν για τα κίνητρά τους, τα όνειρά τους, τους στόχους τους, τις δυσκολίες που συνάντησαν αλλά πάνω απ’ όλα, τις δυνατότητες που βλέπουν μέσα από τον αθλητισμό.

 Η adidas γιορτάζει μαζί τους το καλοκαίρι των σπορ με τη μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών παπουτσιών της ως σήμερα. Έχοντας στο επίκεντρο όλα τα αθλήματα, όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές, η συλλογή αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη σημασία του αθλητισμού, με τους αθλητές να συναντιούνται ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Η συλλογή που αποτελείται από 85 μοντέλα αθλητικών παπουτσιών, ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες των αθλητών που συμμετέχουν σε 17 διαφορετικά αθλήματα, περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες, εμβληματικές καινοτομίες αθλητικών παπουτσιών της adidas, που εκτείνονται από τα αθλήματα του στίβου, έως την άρση βαρών και το πατινάζ. Τα παπούτσια της συλλογής είναι σχεδιασμένα με ένα ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων, με βάση το λευκό και λεπτομέρειες στο κόκκινο του ήλιου, σηματοδοτώντας  τη μακρόχρονη παράδοση της adidas που ενώνει τους αθλητές του σήμερα με τους αθλητικούς θρύλους του παρελθόντος.

Δύο από τα highlights της συλλογής έχουν ήδη φορεθεί στις προπονήσεις των Ελλήνων αθλητών μας:

 • Το adidas 4DFWD είναι το πρώτο παπούτσι που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία 3D printing με πολυετή δεδομένα αθλητών και την τεχνολογία Digital Light Synthesis ™ της Carbon, ώστε να προσφέρει ενδιάμεσες σόλες με σχεδιασμό ακριβείας που δίνουν μια εντελώς νέα διάσταση στο τρέξιμο και πηγαίνουν τους δρομείς μπροστά. Το adidas 4DFWD δοκιμάστηκε από: Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Κωνσταντίνο Δουβαλίδη, Μιλτιάδη Τεντόγλου και Κυριακή Φιλτισάκου.
 • Το Ultraboost 21 εξισορροπεί απόλυτα το βάρος, την προστατευτική επένδυση και την ανταπόκριση, μαζί με 6% περισσότερο υλικό BOOST, σε σχέση με τον προκάτοχό του, για απίστευτη επιστροφή ενέργειας. Η πλέξη PRIMEKNIT+ του παπουτσιού είναι σχεδιασμένη με μεγαλύτερη ακρίβεια, για άψογη υποστήριξη και βελτιωμένη κίνηση, συνδυάζοντας άνεση και απόδοση. Οι Ελληνίδες αθλήτριες Ελένη- Κλαούντια Πόλακ και Θεοδώρα Γκουντούρα επέλεξαν το Ultraboost 21 για την προετοιμασία τους προς τους Αγώνες.

Η συλλογή των αθλητικών παπουτσιών της adidas αυτού του, γεμάτου σπορ, καλοκαιριού είναι διαθέσιμη στο adidas.gr.

 #SeeSportRise

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Garmin Fēnix 7: Ένα smartwatch για κάθε μέρα της εβδομάδας!

Η Garmin αποκαλύπτει σαρωτικές αλλαγές στην κορυφαία της σειρά ανθεκτικών multisport smartwatch, τη σειρά fēnix. Επανασχεδιασμένη για απόλυτη απόδοση και αντοχή, η ολοκαίνουρια σειρά fēnix 7 διαθέτει νέα οθόνη αφής σε συνδυασμό με πλήκτρα, εξελιγμένα προπονητικά εργαλεία, εκδόσεις με βελτιωμένες δυνατότητες ηλιακής φόρτισης για παρατεταμένη αυτονομία μπαταρίας και ενσωματωμένο φακό στις εκδόσεις fēnix 7X.

Η Garmin ανακοίνωσε τη σειρά fēnix 7, την επόμενη γενιά του κορυφαίου της mulitisport GPS smartwatch με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, βελτιωμένη για να βοηθήσει τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας να αποδώσουν στο μέγιστο. Σχεδιασμένη για να βελτιώνει την αθλητική απόδοση σε καθημερινό επίπεδο, η σειρά fēnix 7 ενισχύει την ήδη αξιόπιστη σχεδίαση 5 πλήκτρων με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης, προσθέτει νέες καινοτόμες προπονητικές λειτουργίες, προσδιορισμό θέσης multi band σε ορισμένες εκδόσεις και παγκόσμια χαρτογράφηση, όλα ενσωματωμένα σε μία ανθεκτική κατασκευή με προστασία στα πλήκτρα και μεταλλικά ενισχυμένες προεξοχές. Με την εξελιγμένη ηλιακή φόρτιση για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στις περιπέτειές τους ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Μια ταινία για το κορυφαίο Smartwatch της αγοράς

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία που αναδεικνύει όλες τις πτυχές που κάνουν το Fēnix 7 να ξεχωρίζει. Ο πρωταθλητής κολύμβησης ακολουθεί ένα lifestyle γεμάτο αθλητική δράση και το ρολόι του γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος όλες τις ημέρες της εβδομάδας! Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τους παλμούς και την πίεση να χτυπούν «κόκκινο», αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης, το Fēnix 7 αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται στον καρπό του 24/7!  

Πηγαίντε την προπόνησή σας σε άλλο επίπεδο με αθλητικές εφαρμογές από bouldering και ορειβασία μέχρι ενδυνάμωση και ακόμα παραπέρα. Επιπρόσθετα εργαλεία για βέλτιστη απόδοση περιλαμβάνουν:

 • Για να αποφύγετε την εξάντληση, το νέο εργαλείο Real-Time Stamina επιτρέπει στους αθλητές να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα επίπεδα της κόπωσης κατά τη διάρκεια μίας δρομικής ή ποδηλατικής δραστηριότητας.
 • Η νέα λειτουργία Visual Race Predictor λαμβάνει υπόψη το ιστορικό τρεξίματος και τη συνολική φυσική κατάσταση για να δώσει εκτιμήσεις αγώνα και πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της προπόνησης.
 • Μετά την προπόνηση, ο Σύμβουλος αποκατάστασης λαμβάνει υπόψη του την ένταση της προπόνησης και άλλους παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο για να υπολογίσει σε ώρες την απαιτούμενη ξεκούραση για σωστή αποκατάσταση μέχρι την επόμενη προπόνηση αντίστοιχης έντασης.
 • Οι Καθημερινές Προτάσεις Προπόνησης σας κάνουν μία δρομική ή ποδηλατική πρόταση με βάση το τρέχον προπονητικό φορτίο, την κατάσταση προπόνησης και τη συνολική φυσική σας κατάσταση.

Καθημερινή χρησιμότητα

Σχεδιασμένη να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα, η σειρά fēnix 7 διαθέτει εργαλεία υγείας και ευεξίας 24/7 που περιλαμβάνουν Pulse Ox,  παλμούς από τον καρπό, καταγραφή αναπνοής και στρες και επιπλέον πληροφορίες ευεξίας από τη Garmin όπως το Body BatteryTM,  την ηλικία φυσικής κατάστασης και τη βαθμολογία ύπνου με εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου3. Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού σας δίνουν ηρεμία ενώ προπονείστε στην ύπαιθρο με την αυτόματη ανίχνευση συμβάντος και τη χειροκίνητη ενεργοποίηση ειδοποιήσεων βοήθειας, τα οποία και τα δυο αποστέλλουν ένα μήνυμα με την πραγματική τοποθεσία του χρήστη στις επαφές εκτάκτου ανάγκης4. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην ανέπαφη λύση πληρωμών  Garmin Pay™ και απολαμβάνουν μουσική από υπηρεσίες streaming6 όπως τα Spotify®, Amazon Music and Deezer που είναι προφορτωμένα στην σειρά fēnix 7 μέσα από το νέο κατάστημα Connect IQ στην συσκευή.

Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα fēnix 7S, fēnix 7 και fēnix 7X σε εκδόσεις standard, Solar και Sapphire Solar και η προτεινόμενη τιμή λιανικής ξεκινάει από 699,99€

Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στη ζωή των φίλων της περιπέτειας, των αθλητών και των φίλων της υπαίθρου σε όλο τον κόσμο. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες. 

1Η ηλιακή φόρτιση, προϋποθέτει ολοήμερη χρήση με 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50.000lux

2 Λειτουργία GPS: ηλιακή φόρτιση, προϋποθέτει χρήση σε συνθήκες 50.000 lux

3 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy

4Όταν γίνει αντιστοίχιση με συμβατό smartphone. Για απαιτήσεις και περιορισμούς των λειτουργιών ασφάλειας και εντοπισμού, δείτε Garmin.com/safety

5 δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τα πιστωτικά ιδρύματα που συμμετέχουν.

6 Μπορεί να απαιτείται συνδρομή premium από κάποιον τρίτο πάροχο μουσικών υπηρεσιών

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Η Garmin παρουσιάζει το epix

Η Garmin ανακοίνωσε το epix™, ένα κορυφαίο multisport smartwatch που διαθέτει φωτεινή οθόνη AMOLED. Κατασκευασμένο με φακό από ζαφείρι και στεφάνη από τιτάνιο, το epix δείχνει εξίσου καλό στην αίθουσα συνεδριάσεων όσο και στο γυμναστήριο.

Και με μέχρι 16 μέρες αυτονομία μπαταρίας οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στο epix όλη μέρα για να παρακολουθούν τον ύπνο και τα επίπεδα της ενέργειας τους, να βλέπουν πότε είναι έτοιμοι για ένα νέο ατομικό ρεκόρ ή να προπονηθούν για την επόμενη περιπέτεια τους.

Διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, καταγραφής δραστηριότητας και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις, το epix βοηθάει τους αθλητές να εκμεταλλευτούν στο έπακρο κάθε στιγμή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί παρέα με το epix

Σε μια ταινία που αναδεικνύει όλες εκείνες τις πτυχές που κάνουν το νέο epix της Garmin να ξεχωρίζει, πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Απόλυτα εναρμονισμένο με ένα τρόπο ζωής που συνδυάζει την έντονη δραστηριότητα με την απλή, καθημερινή χρήση και το εκλεπτυσμένο στυλ, το epix γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος του Γιώργου!

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing της Garming Greece, Νάνσυ Ζαμπέλη, δήλωσε: «Σχεδιασμένο για έναν δραστήριο τρόπο ζωής, το epix είναι ένα κορυφαίο πολυχρηστικό multisport ρολόι με AMOLED οθόνη και εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας, κατασκευασμένο για να έχετε στην άκρη των δαχτύλων σας λειτουργίες ευεξίας, προπόνησης και αποκατάστασης. Οι φιλοδοξίες είναι προσωπικές και ανεξαρτήτως με το ποιες είναι οι δικές σας, το epix θα είναι εκεί σε κάθε βήμα να σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας δίνει κίνητρο σε όλη την διαδρομή σας.»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να έχεις ένα smartwatch σαν το epix γύρω από τον καρπό σου. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά της δυνατότητες του. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σου, το μόνο σίγουρο είναι πως το epix θα ανταποκριθεί.»

Εκλεπτυσμένο στυλ και χρηστικότητα

Κατασκευασμένο για καθημερινή χρήση, το epix συνδυάζει τον ανθεκτικό σχεδιασμό και τα κορυφαία υλικά όπως το ζαφείρι και το τιτάνιο με μια όμορφη φωτεινή, πάντα ενεργή οθόνη AMOLED 1,3 ιντσών. Ο αξιόπιστος έλεγχος της συσκευής από τα πλήκτρα συμπληρώνεται από την οθόνη αφής για διπλή χρηστικότητα, βελτιώνοντας την καθημερινή διάδραση ως smartwatch και την πλοήγηση στον χάρτη. Μείνετε σε φόρμα και βελτιώστε την τεχνική σας με ασκήσεις με κινούμενα γραφικά που μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε για προπονήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια και γιόγκα. Φεύγετε από την δουλεία για να πάτε να παίξετε τένις; Αλλάξτε γρήγορα τα λουράκια του epix με επιλογές από την σειρά QuickFit™ σε μπρασελέ, δέρμα, σουέτ και σιλικόνη.

Εξελιγμένη υγεία και ευεξία

Με το epix στον καρπό σας και το μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας από την Garmin, έχετε όλα τα εργαλεία που βοηθάνε τους χρήστες να έχουν μια βαθύτερη κατανόηση της συνολικής τους ευεξίας και περιλαμβάνει: καρδιακούς παλμούς από τον καρπό (με εξατομικευμένες ειδοποιήσεις χρήστη για χαμηλές ή υψηλές μετρήσεις1), αναπνοή και παρακολούθηση στρες, εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου με βαθμολογία και λεπτομέρειες και παρακολούθηση ενέργειας Body-Battery™. Το epix μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε δραστήριο τρόπο ζωής, όσο διαφορετικός και αν είναι, με μια πλειάδα αθλητικών εφαρμογών για προπονήσεις στο γυμναστήριο, το τένις, την αναρρίχηση, το bouldering, το γκολφ, το σερφ και το σκι, απλά για να σας αναφέρουμε μερικά.

Καινοτόμα προπονητική και προπόνηση

Είτε προπονήστε για τα 5 χιλ. ή για κάτι μεγαλύτερο, το epix μπορεί να προετοιμάσει δρομείς για την μέρα του αγώνα με εξατομικευμένα προπονητικά σχέδια από το Garmin Coach, μαζί με ένα εικονικό προσωπικό προπονητή για επιπλέον κίνητρο. Για τους δρομείς μεγαλύτερων αποστάσεων το epix διαθέτει μεγάλο εύρος εξελιγμένων προπονητικών λειτουργιών όπως το PacePro™ – που κρατάει τη στρατηγική του ρυθμού με καθοδήγηση σύμφωνα με την κλίση-  και το Real-Time Stamina για να καταγράφετε και να διαχειρίζεστε την κόπωση κατά την διάρκεια μιας δραστηρίοτητας ώστε να αποφύγετε την εξάντληση. Προπονηθείτε πιο έξυπνα με τις ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων από το epix, βασισμένες στην φυσική κατάσταση του χρήστη, τις πρόσφατες προπονήσεις, το χρόνο αποκατάστασης, το ιστορικό προπονήσεων και βιομετρικά δεδομένα.

Έξυπνες λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη

Το epix παρέχει ολοήμερη σύνδεση και άνεση με πολλές έξυπνες λειτουργίες όπως:

 • Έξυπνες ειδοποιήσεις: λαμβάνετε ειδοποιήσεις2 για εισερχόμενες κλήσεις, γραπτά μηνύματα, ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδοποιήσεις ημερολογίου και άλλα.
 • Αποθήκευση μουσικής: κατεβάστε τραγούδια ή λίστες αναπαραγωγής3, περιλαμβανομένων και αυτών από υπηρεσίες μουσικής τρίτων. Τα Spotify®, Amazon Music, και Deezer είναι προφορτωμένα μέσω του νέου καταστήματος Connect IQ™ στην συσκευή. Το Connect IQ™ στην συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν εφαρμογές και να της εγκαθιστούν απευθείας στο ρολόι μέσω Wi-Fi . Δεν απαιτείται τηλέφωνο.
  Ασφάλεια και εντοπισμός: η ανίχνευση συμβάντος (κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου) και η βοήθεια μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο του χρήστη (αν είναι διαθέσιμη) σε επαφές εκτάκτου ανάγκης.
 • Garmin Pay™: Ανέπαφη λύση πληρωμών επιτρέπει στους χρήστες να αφήσουν τα μετρητά και τις κάρτες σπίτι τους για γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές4.
 • Εξατομίκευση: προσθέστε προσωπικότητα κατεβάζοντας εφαρμογές, widgets, εμφανίσεις ώρας και άλλα πολλά από το κατάστημα Connect IQ™, με επιπρόσθετη υποστήριξη εφαρμογών για τα for Garmin Golf, Explore και Garmin Connect Mobile

Τιμή και διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο τώρα, το epix κυκλοφορεί σε εκδόσεις Slate Steel με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και φακό από ενισχυμένο γυαλί, Black Titanium με φακό από ζαφείρι και White Titanium με φακό από ζαφείρι, Black/Carbon Gray DLC τιτάνιο με φακό από ζαφείρι και δερμάτινο λουράκι με προτεινόμενη λιανική τιμή από €899.99

Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στη ζωή των φίλων της περιπέτειας, των αθλητών και των φίλων της υπαίθρου σε όλο τον κόσμο. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend