Blind Yoga & Dinner / Resume to your senses

Blind Yoga & Dinner / Resume to your senses

Σας προσκαλούμε σε ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων

Στο ξεκίνημα της Άνοιξης , συναντιόμαστε στο ειδυλλιακό Montanema HandmadevillageFriends στο Ανθοχώρι Καρδίτσας .

Απολαμβάνουμε μοναδικούς περιπάτους στη φύση , συλλέγουμε την τροφή μας . Αργότερα την γευόμαστε με μάτια κλειστά απολαμβάνοντας, εξερευνώντας, βιώνοντας την ουσία και όλο το φάσμα των γεύσεων και αρωμάτων που έχει το γεύμα μας όταν το τιμούμε , με απόλυτη ευλάβεια και ευγνωμοσύνη !

Αφηνόμαστε στην εμπειρία και το Παιχνίδι των αισθήσεων: κρατάμε την όρασή μας έξω από το χώρο πρακτικής και το φύλλο εδάφους μας (yoga mat) γίνεται ο προσωπικός τελετουργικός μας χώρος , όπου θα προσφέρουμε στο Σώμα και το Πνεύμα το δώρο της στροφής προς τα μέσα και της αυτοπαρατήρησης.

Τρώω , ασκούμε, αναπνέω με τα μάτια κλειστά ,τι αλλάζει;
Μαθαίνω/ βιώνω πως είναι να ακούω το σώμα μου .

Όραμα μας για το ταξίδι εκτός από την εμπειρία και τη σύνδεση με βαθύτερες ποιότητες ευ ζην είναι να βιώσουμε πρακτικά εργαλεία ενσυνειδητότητας που θα πάρουμε μαζί μας για να εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας !

Εισήγηση :

Μαρία Μαγκανάρη

Senior Yoga Teacher / Teacher trainer (ERYT500)

Siddhi Yoga Shala / Pano Skylos owner

Μυλωνά Μυρτώ – Μαρία

Διατροφολόγος – διαιτολόγος , HealthCoach

Nutritional medicine by European Institute

Lifestyle Medicine by Harvard

Κοστος: 240 ευρώ

Περιλαμβάνει:
Διαμονή – Ημιδιατροφή και όλες τις συνεδρίες Yoga & Mindfulness – Περίπατο στα μονοπάτια του Μοντανέμα – Δράσεις στη Φύση

Δεν συμπεριλαμβάνει :
μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο

πληροφορίες : [email protected] / [email protected]

Previous ArticleNext Article

Τα ζυμαρικά Herkuless protein χορηγοί στον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής»

Τα προϊόντα Herkuless στηρίζοντας τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής  είναι χορηγοί στον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon), ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, πιστός στο ραντεβού του, φέτος διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά.

Τα ζυμαρικά Herkuless protein θα καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες των αθλητών πριν τον αγώνα στο καθιερωμένο – pasta party- αλλά και θα επιβραβεύσουν την προσπάθεια των συμμετεχόντων για υγιεινή διατροφή χορηγώντας μια συσκευασία ζυμαρικών με κάθε συμμετοχή .

Τα Ζυμαρικά  Herkuless protein δίνουν στο σώμα την πρωτεΐνη που χρειάζεται το σώμα  καθώς προσφέρουν 26,1 γρ. πρωτεΐνη υψηλής διατροφικής αξίας απόλυτα απορρόφησιμη από τον οργανισμό και σε απόλυτη ισορροπία με τους υδατάνθρακες που απαιτούνται για κάθε απαιτητική δραστηριότητα .

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Έρχεται η Athens Half Marathon Expo 2020

Η Athens Half Marathon Expo 2020 προετοιμάζεται δυναμικά να ανοίξει τις πύλες της από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού. Με υπευθυνότητα η αθλητική έκθεση Athens Half Marathon δηλώνει το παρών και προχωράει στην «επόμενη ημέρα».
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών. Η Athens Half Marathon Expo 2020 θα διεξαχθεί ακολουθώντας όλους τους νέους κανόνες διοργάνωσης εκθέσεων αλλά και τηρώντας ευλαβικά όλα τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας που έχουν συνταχθεί σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν όλα τα νέα αθλητικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής, άσκησης και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε αθλητή και λάτρη του αθλητισμού.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό σποτ!

Ωράριο Λειτουργίας:
Τετάρτη 16/09: 10:00 – 20:00
Πέμπτη 17/09: 10:00 – 20:00
Παρασκευή 18/09: 10:00 – 20:00
Σάββατο 19/09: 10:00 – 20:00
x
Send this to a friend