Άτυχος ποδηλάτης έπεσε πάνω σε κάκτο

Ένας ποδηλάτης σε ερασιτεχνικό αγώνα στο Μπουένος Άιρες έχασε τον έλεγχο και για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε κάκτο.

Η εικόνα του μετά τη σύγκρουση είναι απίστευτη. Ο άτυχος ποδηλάτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ευτυχώς λόγω του κράνους και τον γυαλιών του γλίτωσε τη σοβαρή ζημιά στα μάτια.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Κυκλικό πρόγραμμα για να μπείτε σε ρυθμό και βγείτε από τη ρουτίνα

Στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα στην αυλή, στο μπαλκόνι ή στον κήπο. Ακόμα και στο πάρκο με παρέα. Ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης, χωρίς όργανα που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

Τα έχουμε πει ξανά. Πρέπει να ξεφεύγουμε που και που από τη ρουτίνα του τρεξίματος. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλάζετε προπόνηση, γυμνάζετε μυικές ομάδες που δεν μπορείτε μόνο με το τρέξιμο και παίρνετε δυνάμεις για την προετοιμασία σας. Τρέξτε αύριο, σήμερα….

Δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμα: Πρόγραμμα Cardio για καύση λίπους και τόνωση!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Και κορωνοϊός και “κακιά” πεθερα; Ο ημιμαραθώνιος Κρήτης έχει τη λύση! (vid)

Ζεσταίνει τις μηχανές του ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης που ετοιμάζεται να επιστρέψει με το καλό, στις 3 Οκτωβρίου του 2021 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Ο Σύλλογος  ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει για 6η χρονιά τον αυτή την εξαιρετική διοργάνωση και τους παράλληλους αγώνες 5χλμ 10χλμ και 1000μ για παιδιά.

Σκοπός των αγώνων, όπως λένε οι διοργανωτές, είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Η αγαπημένη διοργάνωση με την τεράστια ανάπτυξη και δυναμική τα τελευταία χρόνια, συνέχισε την παράδοση με τα ευφάνταστα promo σποτάκια.

Αυτή τη φορά καταπιάστηκε με τον κορωνοϊό και τις ευκαιρίες που δίνει. Όσοι, λοιπόν, έχετε πρόβλημα με την πεθερά σας, έχετε και λύση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend