Ασκήσεις που θα σας ανακουφίσουν από τους πόνους στη μέση

Ασκήσεις που θα σας ανακουφίσουν από τους πόνους στη μέση

Η κούραση, οι προπονήσεις, το τρέξιμο, η κακή στάση του σώματος, μια απρόσεκτη κίνηση, είναι αιτίες που επιφέρουν επιβάρυνση και πόνους στη μέση.

Όσοι ασχολούνται με ο τρέξιμο, είναι δεδομένο ότι έχουν αντιμετωπίσει αρκετές φορές πόνους στη μέση.

Είτε κατά τη διάρκεια μιας προετοιμασίας για έναν αγώνα, όταν “μαζεύετε” πολλά χιλιόμετρα, είναι απλά κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ή ενός αγώνα, όλοι έχετε αντιμετωπίσει ενοχλήσεις στη μέση.

Το αίτιο ποτέ δεν είναι το ίδιο, ωστόσο, ένα συνηθισμένο πρόβλημα που οι περισσότεροι έχουν αφορά μια συγκεκριμένη μυική ομάδα.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνετε… διάγνωση στον εαυτό σας. Πάντα ο γιατρός σας ξέρει καλύτερα.Αν και αυτός σας επιβεβαιώσει αυτά που λέμε παραπάνω, τότε στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Δείτε το:

Διαβάστε ακόμα: Γιόγκα για τους πόνους στη μέση, αλλά όχι για όλους

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

“Η Κρήτη το καλό λάδι, οι Ιταλοί την Μπελούτσι και οι Ισπανοί το La casa de papel”!

Με το μότο της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Κρήτης να είναι “Θα σου βγάλουμε το λάδι”, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και η… κυριολεκτική διάσταση της υπόθεσης, μέσα στο νέο promo video που δημοσιοποίησαν οι διοργανωτές.

Κεντρικός “ήρωας” του νέου βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που γίνεται στο Αρκαλοχώρι; Μα φυσικά ο “υγρός χρυσός”, το Κρητικό ελαιόλαδο, με το οποίο αυτή την εποχή ασχολείται το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του νησιού, αφού έχει ξεκινήσει και κορυφώνεται η διαδικασία του μαζέματός του.

Το βίντεο είναι σπαρταριστό, ως συνήθως, και γίνονται αναφορές στο La casa de papel, στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ακόμα και στη Μόνικα Μπελούτσι!

Με αυτόν τον τρόπο ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης μέσω τις σελίδας του στο facebook … “σκουντάει” με τρόπο τους διοργανωτές του Μαραθωνίου της Βαρκελώνης και του Μαραθωνίου της Ρώμης να… πάρουν θέση στο καίριο ερώτημα:

Είναι το καλύτερο το Κρητικό λάδι, από αυτό των Ισπανών και των Ιταλών;

Όσο για την απάντηση; Εμείς θα πούμε ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑΙ και στο λάδι και στον Ημιμαραθώνιο. Εσείς πριν απαντήσετε επιφυλαχθείτε. Κάντε μια βόλτα την 1η του Οκτώβρη του 2023 στο Αρκαλοχώρι, ζήστε τη γιορτή και μετά αποφασίστε.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Παλαμήδειος Άθλος 2022: Το επίσημο βίντεο αγώνων και εκδηλώσεων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου 22, έδωσε στην δημοσιότητα το Επίσημο Απολογιστικό Βίντεο των εκδηλώσεων που έγιναν στο Ναύπλιο στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2022 με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους Εθελοντές που συνέβαλλαν καθοριστικά στην διοργάνωση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ΚΕΣ HARVARD (Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος), στο Νέο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μιδέας «ΑΛΚΜΗΝΗ», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «ΑΜΥΜΩΝΗ», στους Ατομικούς εθελοντές  και τους Δημότες Ναυπλίου για την συμμετοχή και την υποστήριξη των αγώνων.

Ευχαριστεί επίσης για την Υγειονομική Κάλυψη τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, το ΕΚΑΒ, Την Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, την (ΕΟΔ) Ελληνική Διασωστική Ομάδα Αργολίδας και για την εξαιρετική πολυπληθή παρουσία με διασώστες και υγειονομικά μέσα και τον ΕΕΣ. Ευχαριστεί την Τροχαία Ναυπλίου και όλους τους θεσμικούς κρατικούς και τοπικούς φορείς.

Τέλος ευχαριστεί τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας για την πολυπληθή συμμετοχή του και τους δρομείς  από όλη την Ελλάδα για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή αντάμωση στον 8ο Παλαμήδειο Άθλο στις 26/11/2023.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend