Αθλοθέτης και του ρεκόρ διαδρομής του Ioannina Lake Run η Τράπεζα Ηπείρου

Χορηγική στήριξη και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ

Ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια το Ioannina Lake Run να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα φτερά του, αλλά και να εδραιωθεί ως ένας αγώνας για όλους, έχει η   Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, που στηρίζει δυναμικά και τη διοργάνωση, αλλά και τους αθλητές που παίρνουν μέρος.

Φέτος, η Τράπεζα Ηπείρου θα είναι για ακόμη μια φορά επίσημος αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, απονέμοντας χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες, μια πρωτοβουλία που αποτελεί και ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων, οι οποίοι προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων. Για πρώτη φορά, όμως, φέτος θα αθλοθετήσει και χρηματικό βραβείο για το ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, με στόχο να συμμετέχουν περισσότεροι κορυφαίοι δρομείς με υψηλότερες επιδόσεις. Κάτι που σε ένα βαθμό έχει ήδη επιτευχθεί, καθώς στα Γιάννενα θα βρεθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου οι μισοί σχεδόν δρομείς από αυτούς που τερμάτισαν στην πρώτη 15άδα του Μαραθωνίου της Αθήνας πέρυσι.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα είναι φέτος, επίσης για πρώτη φορά, και χορηγός του Παραλίμνιου Αγώνα Δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ, με στόχο να περάσει το μήνυμα των ίσων δικαιωμάτων σε συμμετοχή αγώνων δρόμου.

Στην πολυδιάστατη στήριξη της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στο Ioannina Lake Run υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Ιωάννης Βουγιούκας. «H Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει ενεργά και με συνέπεια πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, που έχουν άμεση και έμμεση επίδραση στην οικονομία της Ηπείρου και την τοπική κοινωνία. Ταυτόχρονα, με την υποστήριξη του Παραλίμνιου Αγώνα ΑμεΑ θέλουμε να δώσουμε θάρρος και δύναμη στα άτομα με αναπηρία, και να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας. Επίσης, με την αθλοθέτηση του ρεκόρ αγώνα δρόμου, στοχεύουμε στην αναβάθμιση της διοργάνωσης του Ioannina Lake Run, βοηθώντας να προσελκύσει κορυφαίους αθλητές και να έχει απήχηση στο εξωτερικό. Έτσι, ο τόπος μας θα λάβει προβολή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων», ανέφερε.

«Το Ioannina Lake Run είναι μια εκδήλωση, που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας, με απήχηση πλέον και σε δρομείς του εξωτερικού. Θέλουμε να δεσμευτούμε ότι  και τα επόμενα χρόνια η Τράπεζα Ηπείρου θα είναι δίπλα στο Ioannina Lake Run και τους ανθρώπους του, που πραγματικά έχουν αναβαθμίσει και το δρομικό κίνημα στην πόλη και την ίδια την πόλη, προβάλλοντάς τη σε όλο τον κόσμο», ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης, κάνοντας γνωστό ότι στους αγώνες θα συμμετέχει και μια ομάδα εργαζόμενων.

«Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται», τόνισε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης, εκτιμώντας πως φέτος ο συναγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος, λόγω και του επάθλου για το ρεκόρ αγώνα που θεσμοθετείται, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Τράπεζα Ηπείρου για την πολύπλευρη συνεισφορά της, καθώς και την κοινωνική της ευαισθησία με την υιοθεσία του Παραλίμνιου Δρόμου για τα ΑμεΑ, ο οποίος πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου. «Ήταν ένας αγώνας που δεν έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω της πανδημίας και φέτος τον περιμένουμε με χαρά», σημείωσε.

Αναφερόμενος, τέλος, στις συμμετοχές, ο κ. Σπυριούνης εκτίμησε ότι θα είναι στα επίπεδα του 2019, χρονιά που στα Γιάννενα έτρεξαν συνολικά 3.900 δρομείς στους αγώνες του διημέρου. «Αυτό που για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ο κάθε Γιαννιώτης να έχει μια θέση στη φετινή διοργάνωση. Είτε τρέχοντας, είτε ως εθελοντής, είτε συμμετέχοντας στις παράλληλες εκδηλώσεις, είτε ακόμη και ενθαρρύνοντας όσους παίρνουν μέρος στους αγώνες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

H adidas ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2022

Impossible is Nothing για το brand με τα three stripes, που δίνει και πάλι το παρόν στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χώρας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η adidas, ως Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στήριξε τις προσπάθειες των δρομέων κάνοντας εμβληματική την παρουσία της για μια ακόμη φορά. Στον 39ο  Μαραθώνιο, ένα θεσμό που πρεσβεύει τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού, οι δρομείς απέδειξαν  ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές. Η adidas ορμώμενη από το πνεύμα του ‘IMPOSSIBLE IS NOTHING, παραμένει το brand που στηρίζει όσους καταρρίπτουν τα εμπόδια για να φτάσουν εκεί που επιθυμούν, κατακτώντας τους στόχους τους.

Η adidas συμμετείχε και στη φετινή Marathon Expo, τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση που είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Μαραθωνίου, παρουσιάζοντας ολόκληρη τη Running συλλογή. Με τα συλλεκτικά μπλουζάκια του Μαραθωνίου, το Expo Booth της adidas αποτέλεσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του τρεξίματος.

Σημείο διάδρασης αποτέλεσε φυσικά και το Sponsor’s Village. Όσοι το επισκέφτηκαν απόλαυσαν ευφάνταστες δραστηριότητες και είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα χαρούμενο και interactive παιχνίδι, να κερδίσουν μοναδικά δώρα από το κατάστημα της adidas στην Ερμού, αλλά και να δοκιμάσουν  το απόλυτο παπούτσι του Μαραθωνίου, το Adizero Adios Pro 3!

Τόσο η Αναστασία Μαρινάκου όσο και ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος αγωνίστηκαν με τα Adizero Adios Pro 3 και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις! Η Αναστασία Μαρινάκου τερμάτισε με ρεκόρ αγώνα πρώτη στις γυναίκες στα 10χλμ ενώ ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος περσινός νικητής του αγώνα και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ διαδρομής, κατέκτησε τη 2η θέση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, συγκινώντας πολλούς με το ήθος και τη θέλησή του να τερματίσει παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα Cheering Zones η adidas έδωσε βροντερό παρόν δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και εμψυχωτική ατμόσφαιρα για όλους τους δρομείς και φυσικά για τους adidas Runners Athens, την running κοινότητα της adidas.

Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μπορεί να τελείωσε, όμως η adidas συνεχίζει να μας καλεί όλους να τρέχουμε και να συμμετέχουμε δωρεάν στις προπονήσεις των adidas Runners Athens καταρρίπτοντας κάθε εμπόδιο και θέτοντας στόχους για τα επόμενα ρεκόρ!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

PUMA x COCA COLA: H Puma γιόρτασε τη νέα της, exclusive συλλογή

Μία μεγάλη γιορτή στήθηκε στο κατάστημα της PUMA στη Γλυφάδα, την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, για την άφιξη της καινούργιας συλλογής PUMA x COCACOLA. Πολλοί φίλοι και fans του brand παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία τα είχε όλα!

PUMA και COCA-COLA ένωσαν δυνάμεις και υλοποίησαν μία streetwear iconic συλλογή! Το κατάστημα «φόρεσε» τo COCA-COLA outfit του και μας έφερε μνήμες από τα παλιά, τότε κάπου στα 80’s, την εποχή από την οποία είναι εμπνευσμένη η συλλογή αλλά και η γενικότερη καμπάνια!

H συλλογή τράβηξε τα βλέμματα, με hoodies και T-shirts να κυριαρχούν, σε μία χρωματική παλέτα στα χρώματα της COCA-COLA, κάνοντας αναδρομή από το παρελθόν στο παρόν και αποπνέοντας αέρα νοσταλγίας, με σχέδια που φέρουν μία retro-vintage αισθητική. Η capsule collection περιλαμβάνει και πολλές από τις κλασικές σιλουέτες του brand, όπως την T7 και το Slipstream, προσαρμοσμένες στην πιο COCA-COLA version!

Οι καλεσμένοι κατέφθασαν στο κατάστημα το απόγευμα της Τρίτης και είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν την capsule streetwear, η οποία παρουσιάστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα signature COCA-COLA mocktails από το PUMA VAN καθώς και τα κόκκινα (!) popcorns. Όλα, στα χρώματα της συλλογής! Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εδώ! Σημείο αναφοράς ήταν η απόλυτη old school λεπτομέρεια: μία Arcade κονσόλα με τα πιο γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια των 80s, την οποία οι καλεσμένοι έσπευσαν να αξιοποιήσουν!

Από το event δε θα μπορούσε να λείπει ένα πολύ ωραίο DJ set καθώς και roller coaster girls όπου έδιναν το ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι και φαν του brand, από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως οι: Μαρία Σολωμού, Ελένη Βουλγαράκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (aka Shoprano),  Ιλένια Williams, Kings,  Χριστίνα Σάλτη, Mente FuerteNatasha Kay, Μαριαγάπη, Ευσταθία Τζόβα, Ολίβια Φιλίππου, Μαλαματένια Παλατσίδη, Γιάννης Λάφης, Μαρία Παπαγεωργίου, Janna Sireac, Ιάσονα Μανδηλά, Joanne, Νelly Rai, καθώς και πολλοί άλλοι! (αναλυτικά φωτογραφικό υλικό παρακάτω).

Ακόμη, έδωσαν το παρόν και πολλοί από τους ambassadors του brand: Ηλίας Γκότσης, Παναγιώτης Καραϊσκος, Παναγιώτης Μπουρίκας, Νίκος Παπαγγελής και Μοσχούλα Μανούσου.

Η βραδιά έκλεισε λίγο μετά τις 21.00, όπου όλοι οι καλεσμένοι αποχώρησαν παίρνοντας το δικό τους αναμνηστικό δώρο: μία signature PUMA X COCA COLA τσάντα, που περιείχε ένα notebook, μπρελόκ, retro μαγνητάκια και funky stickers!

#PUMAXCOCACOLA #PUMAGreece

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend