Ανακοίνωση ΕΟΣΛΜΑ-Υ για την παρεμπόδιση διεξαγωγής αγώνων συλλόγων

Δεν θα συμμετέχει σε αγώνες που συνδιοργανώνονται με τον ΣΕΓΑΣ η ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού  και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) καλεί τους συλλόγους μέλη του να ενημερώνουν την ομοσπονδία έγκαιρα σε κάθε περίπτωση παρεμπόδισης διεξαγωγής αγώνα τους.

Παράλληλα θα ήθελε να θέσει τους Συλλόγους σε ετοιμότητα και ενημερώνει ότι θα υπάρξει νεώτερη επικοινωνία-ενημέρωση μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, με οδηγίες για ενέργειες ως προς την από δω και πέρα πορεία.

Previous ArticleNext Article

Οι «Δρομείς Ελπίδας» στον 5ο Εύκλειο αγώνα του Υμηττού

“Από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους” έλεγε ο Νίτσε! Το “πειρατικό” των “Δρομέων Ελπίδας” συνεχίζει ακάθεκτο! Οι δυσκολίες κάνουν κάποιους ανθρώπους να σπάνε. Άλλους, να σπάνε ρεκόρ…

Υμηττός εάλω από την απίθανη δρομική ομάδα της αγάπης και της αλληλεγγύης.Με μαχητικότητα, πείσμα και ισχυρή θέληση οι “Δρομείς Ελπίδας” κατέκτησαν ένα ακόμη βουνό και μάλιστα με ζηλευτό χρόνο!

Ένα μείγμα παλαιών και νέων κυλίνδρων, γεμάτων όρεξη και διάθεση για προσφορά, συνόδευσαν και αυτήν την Κυριακή στον 5ο Εύκλειο Αγώνα Βουνού τον “πιλότο” Δημήτρη Γλυκό και απέδειξαν πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, όταν πολλά χέρια σφίγγουν δυνατά και πολλές καρδιές χτυπούν σαν μία!

15χλμ κατάπιαν οι αχόρταγοι “Δρομείς Ελπίδας” και το φινάλε αποτέλεσε για πολλοστή φορά την πιο συγκινητική στιγμή ενός άρτιου οργανωτικά αγώνα!

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους η διοργανώτρια αρχή μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων τίμησε την αποστολή των “Δρομέων Ελπίδας” αναγνωρίζοντας το έργο που προσφέρουν σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

ΣΕΦ: Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος Κ18

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (Κερκυραϊκός ΓΣ) ήταν ο αθλητής που πήγε πιο μακριά από όλους στο μήκος στην ημερίδα του ΣΕΦ, ο Ανδρεας Αντωνακόπουλος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) ήταν εκείνος που έκανε το ρεκόρ.

Ο παίδας αθλητής στην τελευταία του προσπάθεια “προσγειώθηκε” στα 7,22 μ. και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 7,20 μ. και ανήκει στον στον Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη από τις 19/2/2016. Ο αθλητής της Δέσποινας Παπαβασιλάκη πέτυχε επίσης ατομικό ρεκόρ στον κλειστό και άγγιξε το απόλυτο το ρεκόρ του (7,23 μ.). Παράλληλα ο νεαρός έδειξε πως θα είναι ένας από εκείνους που θα διεκδικήσουν συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Ο Μαντζουρογιάννης επικράτησε του αγώνα με 7,46 μ., επίδοση κοντά στο φετινό του 7,49 μ., ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Παπαδόπουλος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) με 7,20 μέτρα.

Send this to a friend