Μαραθώνιος Λονδίνου: O Kitata έκανε την έκπληξη, 8ος ο Kipchoge! (vid)
Από το αρχείο του RunNFun — δημοσιεύτηκε το 2020. Ημερομηνίες, τιμές και στοιχεία αγώνων μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε.
Έπρεπε να περάσουν 7 χρόνια για να χάσει αγώνα ο Eliud Kipchoge και αυτό έγινε στον πληγωμένο από την πανδημία Μαραθώνιο του Λονδίνου.
Τι κι αν τις προηγούμενες ημέρες περιμέναμε τη μεγάλη μάχη μεταξύ του Kipchoge και του Bekele. O Kitata, ήταν αυτός που έλαμψε στο βροχερό Λονδίνο και έκοψε πρώτος την κορδέλα του τερματισμού, ύστερα από μια μάχη γεμάτη ανατροπές.
Ο Shura Kitata σε 2:05:41 ήταν ο νικητής, ο Vincent Kipchumba 2:05:42 ήταν 2ος και στην 3η θέση βρέθηκε ο Sisay Lemma 2:05:45.
Τα περάσματα:

Στις γυναίκες η Brigid Kosgei με χρόνο 2:18:28 ήταν η νικήτρια όπως αναμενόταν και έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή.
Όσο για τον Kipchoge που δεν ήταν σε καλή μέρα, ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 8η θέση με 2:06:49.
Δείτε τα τελευταία μέτρα
Enjoy this sprint finish of the men’s #londonmarathon. Some very brief thoughts to follow… pic.twitter.com/1hDawnYyCH
— Ross Tucker (@Scienceofsport) October 4, 2020
-
Share:


