Ζήσε ως εθελοντής τη δράση του «Poikilo Rocky Mountain»

Ζήσε ως εθελοντής της δράση του «Poikilo Rocky Mountain»
Γίνε εθελοντής στον Αγώνα βουνού της Πετρούπολης και του Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ “Poikilo Rocky Mountain”. Μία διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται εδώ και 8 χρόνια και έχει γίνει θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της Αττικής. Έλα κι εσύ μαζί μας, γίνε Εθελοντής και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε μαζί το 8ο Poikilo Rocky Mountain.
Τομείς δραστηριότητας εθελοντών:
Οι εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, τόσο την περίοδο πριν τον αγώνα όσο και την ημέρα διεξαγωγής του. Οι εθελοντές είναι οι εκπρόσωποί μας στα σημεία εγγραφών και αναλαμβάνουν να ενημερώσουν το ευρύ κοινό για την προσπάθειά μας Αποτελούν ενεργά μέλη της διοργάνωσης και βλέπουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους την ημέρα του αγώνα!
Πώς μπορείς να προσφέρεις την Ημέρα του Αγώνα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020
Περίπτερο Εγγραφών
Στο περίπτερο εγγραφών, οι εθελοντές εξυπηρετούν τους συμμετέχοντες να παραλάβουν την εγγραφή τους (αριθμό συμμετοχής και chip χρονομέτρησης).
Διανομή T-shirt
Μέσα στο περίπτερο των εγγραφών, οι εθελοντές προσφέρουν το T-shirt, στους συμμετέχοντες που έχουν κάνει την εγγραφή τους.
Εμψύχωση Δρομέων
Οι εθελοντές εμψυχωτές θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία της διαδρομής του Αγώνα ενισχύοντας την προσπάθεια των δρομέων να τερματίσουν. Σε κομβικά σημεία της διαδρομής του Αγώνα, οι εθελοντές μας παρακολουθούν και ελέγχουν την πορεία των συμμετεχόντων και παρέχουν οδηγίες σχετικά με το υπόλοιπο της διαδρομής.
Έλεγχος Κίνησης στο περίπτερο εγγραφών.
Οι εθελοντές μας βοηθούν την κίνηση και τη διατήρηση της σειράς.
Διανομή Νερού
Στον αγώνα υπάρχουν 6 σταθμοί παροχής νερού στους δρομείς..! Οι εθελοντές μας τους στελεχώνουν.
Υπεύθυνοι Γραμμής έναρξης/τερματισμού Αγώνα
Οι εθελοντές –υπεύθυνοι της γραμμής έναρξης –τερματισμού ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για το πού πρέπει να κατευθυνθούν, ελέγχουν την ροή των συμμετεχόντων, εντοπίζουν τους πρώτους που τερματίζουν, εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες κατά την αφετηρία αλλά και τον τερματισμό τους.
Απονομές: Μετάλλια & Διπλώματα συμμετοχής
Αποκατάσταση του χώρου τερματισμού
Αν το θέλεις, μπορείς να βοηθήσεις.
Εθελοντής στον αγώνα μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε έχει διάθεση να προσφέρει το χρόνο του για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης αθλητικής γιορτής.
Άνδρες ή Γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδας μας.
Αν είσαι ευαισθητοποιημένος /η για την προβολή της πόλης μας
Αν σε ενδιαφέρει η διοργάνωση και θέλεις να ζήσεις από κοντά την εμπειρία
Αν ενθουσιάζεσαι με τα αθλητικά δρώμενα
Αν απλά θέλεις να διαθέσεις χρόνο για καλό σκοπό
Τι να περιμένω αφού δηλώσω συμμετοχή;
Αφού δηλώσεις συμμετοχή στον αγώνα δρόμου , ο υπεύθυνος των εθελοντών θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει για την έναρξη της εκπαίδευσης και τις πρώτες συναντήσεις των εθελοντών.
Σε περιμένουμε μαζί μας, δήλωσε την εθελοντική σου βοήθεια εδώ: http://www.pdsodysseas.gr/register-volunteer

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Τριήμερο με 3 απολαυστικές δράσεις στη μοναδική ύπαιθρο της Άνδρου

Έρχεται 3ήμερο και σας ετοιμάσαμε τρεις απολαυστικές δράσεις στη μοναδική φύση της Άνδρου.

Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει, δήλωσε συμμετοχή και έλα να εξερευνήσουμε τα μονοπάτια και τα βράχια του νησιού
Πρόλαβε τη θέση σου!

Μικρός αριθμός συμμετοχών ! 6937236362 ή [email protected]

➡️ Σάββατο 19 Ιουνίου – Via Ferrata δίπλα στον καταρράκτη της Παλαιόπολης. Σκαρφαλώνουμε και απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα από ψηλά! 

Συναντιόμαστε στις 16.30 στην Άνω Παλαιόπολη. Η δράση διαρκεί περίπου 3 ώρες.
Η Παλαιόπολη βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Άνδρου, μια πολύ καλά προστατευόμενη περιοχή από την οροσειρά Πέταλο, με πλούσια βλάστηση και δύο εντυπωσιακούς, για τις Κυκλάδες, μικρούς καταρράκτες. Η πρόσβαση στην κορυφή γίνεται από σιδερένια σκαλοπάτια και ασφάλεια με σχοινιά, ενώ η θέα από την κορυφή στη θάλασσα και τα γύρω νησιά είναι μοναδική.

Προϋποθέσεις για τη συγκεκριμένη δράση 

  • Η ελάχιστη ηλικία είναι 12 ετών
  • Φυσική και ψυχική κατάσταση
  • Άνεση στα ύψη
  • Να μην έχει προηγηθεί χρήση αλκοόλ και ουσιών
  • Οι ανήλικοι να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα

Κόστος ανά άτομο 35 ευρώ . Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 6 άτομα.

➡️ Κυριακή 20 Ιουνίου – Απογευματινή Πεζοπορία στο μονοπάτι Andros Routes no 4, από τα Αηδόνια στη Μονή Τρομαρχίων. 

Συναντιόμαστε στις 17.00 στις πηγές των Αηδονίων. Η απόσταση της διαδρομής είναι 7 χλμ και η διάρκεια περπατήματος περίπου 3ώρες. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μέτριος.
Η διαδρομή μας ξεκινά από την Αηδόνια, με τα επιβλητικά αρχοντικά της, τη μαρμάρινη πηγή, διακοσμημένη με μεταβυζαντινά ανάγλυφα. Στη συνέχεια, η διαδρομή αφήνει πίσω το Κόρθι και συνεχίζει προς το Μουσιώνα, ένα μνημειακό συγκρότημα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Αφού διασχίσουμε τα μικρά χωριά χωριά της αγροτικής περιοχής, η διαδρομή περνάει από νερόμυλους, κονάκια, αλώνια, περιστερώνες.  Ακολουθώντας το μονοπάτι με θέα στη δυτική ακτή, θα φτάσουμε στην απόκρημνη περιοχή της Μονής Τρομαρχίων
Επίσκεψη στη Μονή με την άφιξή μας ενώ απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα.

Κόστος 20ε το άτομο. Περιλαμβάνει οδηγό/συνοδό πεζοπορίας,  σνακς, νερό, την επίσκεψη στη Μονή, και τη μεταφορά στο αρχικό σημείο συνάντησης.

➡️ Δευτέρα 21 Ιουνίου – Πρωινή Πεζοπορία από τον Αγ. Ιωάννη στους Κρουνούς (Κόρθι) στην παραλία Κρεμμύδες. 

Συναντιόμαστε στις 09.30 στα Αηδόνια. Η απόσταση της διαδρομής είναι 6 χλμ και η διάρκεια περπατήματος περίπου 3 ώρες. Ο βαθμός δυσκολίας μέτριος. 

Μία πολύ όμορφη και με ποικιλία αγροτικού τοπίου διαδρομή που ξεκινά από τις μαρμάρινες πηγές του παραδοσιακού βοικισμού Αηδόνια για να καταλήξει στην παραλία Κρεμμύδες.
Το μονοπάτι αρχικά διασχίζει το χωριό και με ανηφορική πορεία προς τα νοτιοανατολικά ανεβαίνει σταδιακά τον ορεινό όγκο της Ράχης. Η θέα προς τον Όρμο Κορθίου είναι βμοναδική, ενώ το τοπίο εναλάσσεται διαρκώς άλλωτε κάτω από πυκνά ασφενδάμια κ άλλωτε δίπλα σε μεγάλες καλλιεργημένες πεζούλες. Μετά την κόψη της Ράχης το μονοπάτι κατηφορίζει με θέα την Τήνο την παραλία Κρεμμύδες και ένα απόλυτα αγροτικό τοπίο, γεμάτο από παλιές αναβαθμίδες, αλώνια, κονάκια και εξαιρετικές ξερολιθιές ανάμεσα σε πλούσια χαμηλή βλάστηση.

Κόστος 20ε το άτομο : Περιλαμβάνει οδηγό/συνόδο πεζοπορίας, σνακς, νερό και τη μεταφορά (με 4κίνητα αυτοκίνητα) στο αρχικό σημείο συνάντησης. 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Παρουσίαση «Μαραθώνιος & Μαραθώνας» στη Νέα Μάκρη

Του Ηρακλή Αθανασόπουλου

Η πρώτη δημόσια παρουσίαση του νέου, δεύτερου στη σειρά, βιβλίου «Μαραθώνιος & Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή επί της κλασικής διαδρομής» φιλοξενείται την ερχόμενη Κυριακή 20η Ιουνίου στην πλατεία της Νέας Μάκρης και ώρα 20:30.

Πρόκειται για την ανανεωμένη εις το μέγιστο βαθμό έκδοση του βιβλίου συγκριτικά με την πρώτη, αυτή του 2010! Ο συγγραφέας αντιμετωπίζει όλα όσα συνέβησαν επί της κλασικής διαδρομής από το 1896 και μετά με μια άλλη πιο λεπτομερή και νέα ματιά. Το διαρκές ψάξιμο αποκάλυψε νέα στοιχεία τα οποία προστέθηκαν.

Καλύφθηκαν ελλείψεις και διορθώθηκαν λάθη. Αποκαταστάθηκαν γεγονότα και δρομείς. Εστιάζει, δίνει έμφαση, προβάλλει τη δρομική κοινότητα, τον ελεύθερο δρομέα. Βέβαια περιγράφει όλους τους αγώνες μαραθωνίου, δλδ ολυμπιακούς, ευρωπαικούς, παγκόσμιους, πανελλήνια πρωταθλήματα και ΚΜΑ ή ΑΜΑ.

Δια του υπότιτλου «η πλήρης διατριβή επί της κλασσικής διαδρομής» στο εξώφυλλο γίνεται σαφές αυτό το περιεχόμενο. Προτάσσεται, αντί εισαγωγής, η ιστορική αναδρομή στη μάχη του 490 π.Χ. Εγκωμιάζεται ο «κήπος των Αθηνών», ο Μαραθώνας του σήμερα και του αύριο… Tο νέο βιβλίο «Μαραθώνιος & Μαραθώνας», μοναδικό στο είδος του είναι πολύτιμο, χρήσιμο στους φίλους του μαραθωνίου και όχι μόνο…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend