Το 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 στην τελική ευθεία!

Το “μιας ανάσας Τρίαθλο” ετοιμάζει πάλι η TRIMORE Sport Events στο Χαλάνδρι, για το δυναμικό ξεκίνημα της Τριαθλητικής χρονιάς!

Το 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία και ανανεωμένο/βελτιωμένο ανοίγει τις εγγραφές του για να υποδεχθεί 300 αθλητές που είναι ή θα γίνουν Τριαθλητές!

Το κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο Νίκ. Πέρκιζας, το οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο αποτέλεσε επί 2 ημέρες, το αγωνιστικό τερέν της πόλης χωρίς θάλασσα ή λίμνη, που πραγματοποίησε αυτή την ξεχωριστή εκδοχή Τριάθλου, πρόκειται να αποτελέσει και πάλι τον δυνατό χτύπο της καρδιάς του Τριάθλου το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024. Η διοργάνωση που κατάφερε κατά 50% να προσελκύσει νέους αθλητές στο σπορ του Τριάθλου για δεύτερη φορά, αναμένετε να προσελκύσει εκ νέου αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, αποτελώντας μια αθλητική γιορτή έντασης, αθλητικού πνεύματος και διασκέδασης – ψυχαγωγίας συνεχούς έντασης επί 38 περίπου ώρες!

Ο Δήμος Χαλανδρίου, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, σε μια διαρκή προσπάθεια να αξιοποιήσει τα αθλητικά κέντρα που διαθέτει και να δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης όλων των σπορ στους Δημότες του αλλά και τους πιθανούς επισκέπτες των αθλητικών του κέντρων, καινοτομώντας και πάλι, μετατρέπει το κλειστό κολυμβητήριο και το παράπλευρο στάδιό του, σε τερέν Τριάθλου και πηγή έμπνευσης σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με το Δήμο και τη διοίκηση/εργαζομένους του κολυμβητηρίου – σταδίου, προχώρησαν σε σειρά βελτιώσεων του αθλητικού περιεχομένου του αγώνα, ώστε με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, περισσότεροι συμμετέχοντες να χαρούν το δυναμικό και συναρπαστικό σπορ και ασφαλώς να γεμίσουν οι κερκίδες με λάτρεις της άθλησης και των σπορ. Ο Δήμος Χαλανδρίου, καλεί τους Δημότες του, ως οικοδεσπότες αυτής της ξεχωριστής γιορτής, να επιφυλάξουν με την παρουσία και τον ενθουσιασμό τους, μεγάλες και αξέχαστες συγκινήσεις σε κάθε συμμετέχοντα, ανεξαρτήτως αν διεκδικεί την πρόκριση στην τελική φάση της Κυριακής ή επιδιώκει να ξεπεράσει προσωπικά όρια και αναστολές, κάνοντας την υπέρβαση. Το ραντεβού λοιπόν έχει ήδη δοθεί και τόσο οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στη σειρά της επιθυμίας τους όσο οι θεατές να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους ώστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία να ξεσηκώσει τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης, οι εγγραφές πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας της TicketMaster και οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν απ’ ευθείας κατά την καταχώρηση των στοιχείων τους, την ώρα και την ημέρα που επιθυμούν να αγωνιστούν, σταδιακά συμπληρώνοντας τις 25 σειρές των 12 κάθε φορά αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου.

Οι σειρές και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα, έχουν ως εξής:

Το In Pool TRIathlon 7,8k (συνολικής απόστασης 7,8 χιλιομέτρων), αποτελείται από τα τρία σπορ πυραμιδωτή διάταξη, ώστε να είναι παρακολουθήσιμη από την κερκίδα η εξέλιξη και εύκολα διακριτό ποιος αθλητής προηγείται.

Παραλλήλως ή στα κενά του κυρίως αγώνα ενηλίκων, πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων πρόκειται να πραγματοποιηθούν, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν το σκάκι σε παράλληλα γήπεδα από τον Σκακιστικό Σύλλογο Χαλανδρίου, Kids Aqua Games, Kids Aqua Yoga, ποδηλατική βραδυπορία καθώς και σκυταλοδρομίες κολύμβησης και το Swim Together, δίνοντας στους μικρούς φίλους την παρακίνηση της άσκησης σώματος και πνεύματος.

Απολαύστε στο βίντεο της διοργάνωσης του 2023, λίγες από τις στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό μας.

Πληροφορίες στο Website της διοργάνωσης και εδώ δηλώσεις εγγραφών.

O Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου, δήλωσε: “Το Τρίαθλον συγκαταλέγεται πλέον στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης”

“Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε για δεύτερη φορά στην πόλη μας μια διοργάνωση, που, μετά την περσινή επιτυχία, είναι βέβαιο ότι συγκαταλέγεται πλέον στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης, όπως ο Αγώνας Δρόμου της Ρεματιάς και ο Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου. Πιστεύω ότι το κίνητρο και το ερέθισμα που δόθηκε με την περσινή διοργάνωση, θα φέρει ακόμα περισσότερους νέους αθλητές στο φετινό αγώνα.” 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής, συμπλήρωσε: Ο Δήμος Χαλανδρίου, τα τελευταία χρόνια, στηρίζει με κάθε μέσο τον αθλητισμό, με μεγάλες επενδύσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όσο και με σημαντικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και εμπνέουν τους νέους της πόλης. Γι΄αυτό στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση του Tριάθλου στην πόλη μας.”

Ο Φώτης Βλάχος και η Νικόλ Καββαδία της Cycle Box, δήλωσαν: Το Cycle Box  είναι ένα γυμναστήριο εσωτερικής ποδηλασίας στη Νέα Σμύρνη. Το Cycle Box ειναι εξοπλισμένο με 17 ποδήλατα Stages που γεμίζουν κάθε μέρα με λάτρεις της εσωτερικής ποδηλασίας. Είναι ένας χώρος επίσης που βοηθά τους Τριαθλητές να κάνουν εύκολα και γρήγορα την προπόνηση τους.  Το Cycle Box οραματίστηκαν και δημιούργησαν 2 εν ενεργεία Τριαθλητές με πολλους αγώνες στο ενεργητικό τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Φώτης Βλάχος και η Νικόλ Καββαδία στηρίζουν το ελληνικό Τρίαθλο σε κάθε ευκαιρία. Ακράδαντα πιστεύουν ότι ο αγώνας In Pool TRIathlon Chalandri προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό Τρίαθλο αφού μέσα από τον αγώνα αυτό πολλοί γνωρίζουν για πρώτη φορά το συναρπαστικό αυτό άθλημα και γίνονται φανατικοί υποστηρικτές του!  Η άψογη διοργάνωση του έμπειρου Κωνσταντίνου Μητρόπαπα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί πλέον ορόσημο στα Ελληνικά Τριαθλητικά δρώμενα!! Μόνο με το μαγιώ του λοιπόν κάποιος και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπορεί να γευτεί τη μαγεία του Τριάθλου.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, γεμάτος ανυπομονησία είπε: “Μια δυναμική χρονιά κλείνει επιτυχώς και το ξεκίνημα της επόμενης προμηνύει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δράση. Με χαρά και ανυπομονησία σχεδιάζουμε το πρώτο Τρίαθλο της χρονιάς, θερμοκοιτίδα νέων Τριαθλητών και παράλληλα πεδίο ενθουσιώδους άσκησης του σπορ που αγαπάμε. Έχοντας βελτιώσει τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα, αναμένουμε ακόμη περισσότερους αθλητές φέτος και πιο συναρπαστική εξέλιξη και παρακολούθηση. Φιλοδοξούμε, με την κατάλληλη επικοινωνία, να προσελκύσουμε πολύ κόσμο, να παρακολουθήσει και αγαπήσει αυτό το σπορ, που εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε επισκέπτεται κάποιο γυμναστήριο και κάνει διάδρομο και ποδήλατο, αν τα έχει έστω και ελάχιστα καλά με το νερό.. να το αγαπήσει και γιατί όχι.. να διαπρέψει. Είμαστε σίγουροι ότι νέα ταλέντα μπορούν να ξεπηδήξουν από τους συμμετέχοντες στο In Pool TRIathlon Chalandri και ανυπομονούμε να τους γνωρίσουμε. Παράλληλα, απευθυνόμενοι όπως πάντα και στη νέα γενιά, φιλοδοξούμε να παρακινήσουμε πολλά πιτσιρίκια να έρθουν πιο κοντά στην άθληση και τη φιλοσοφία της ευεξίας και ευδαιμονίας που πρεσβεύουμε!”.

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση:      TRIMORE Sport Events, Δήμος Χαλανδρίου

Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 ELVAL Colour, ETEM

Χρυσός Χορηγός:                             Lenovo

Αθλητικοί Χορηγοί:                         On Shoes, Corros

Χάλκινοι Χορηγοί:                           ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, F.LLI ORSERO – Bella Frutta, Microsports, Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, PoufMakers, Maurten, Καραμολέγκος

Χορηγός Εξοπλισμού:                      Cycle Box

Αιγίδες – Εγκρίσεις:                         Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ),

Περιφέρεια Αττικής – Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού

Media Partners:                                In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

Σταθεροί συνεργάτες:                     Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, Protypo, Marathon Bikes, Vector, HPX, 1MATION, Check A Bike, True Bites, Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου, Fysio, Ariadni Oikonomidi

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Triman: Με νέα ταυτότητα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Η Triman, μία από της κορυφαίες τριαθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, παρουσίασε φέτος μια ανανεωμένη οπτική ταυτότητα, υιοθετώντας ένα μοντέρνο λογότυπο που συμβολίζει τα τρία αθλήματα του τριάθλου και τον αριθμό “3”. Η Triman συνεχίζει να γράφει ιστορία ως η μοναδική εγχώρια διοργάνωση με αγώνες σε όλες τις τριαθλητικές αποστάσεις και κατηγορίες, τόσο για τους έμπειρους όσο και για αρχάριους τριταθλητές. Αποτέλεσμα είναι η ραγδαία αύξηση συμμετοχών, με παρουσία αθλητών και τριαθλητικών ομάδων από όλον τον κόσμο.

Ασταμάτητη ζήτηση:

Μέσα σε μόλις 24 ώρες από την έναρξη των εγγραφών, το 50% των θέσεων για τους αγώνες του Μαΐου εξαντλήθηκε, καταδεικνύοντας την ασύλληπτη αποδοχή της Triman. Παράλληλα, οι εγγραφές για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου ξεκίνησαν δυναμικά, με το 25% των θέσεων για τον Οκτώβριο να καλύπτεται άμεσα.

Πλούσιο πρόγραμμα 2024:

 • 10 με 12 Μαίου:
  • Triman (middle distance)
  • Triswim (κολυμβητικός αγώνας 5k, 2.5k, 1k.)
  • Trifast (sprint distance)
  • Nightrun (νυχτερινός αγώνας δρόμου)
  • Olympos Sport Expo Show (αθλητική έκθεση 600μ2)
 • 7 με 8 Σεπτεμβρίου:
  • Olympos-X (extreme triathlon)
  • Olympos-X Half (extreme triathlon half distance)
  • Nightswim (νυχτερινή κολύμβηση)
  • Super Sprint Battle (triathlon)
 • 13 Οκτωβρίου:
  • Triman226 (full distance)
  • 5 (Olympic distance)

Μια αξεπέραστη εμπειρία:

Μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας την αγάπη για τον αθλητισμό με την ομορφιά της Ελλάδας. Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στην μαγευτική Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας, με θέα τον Όλυμπο, προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα αξέχαστο αγωνιστικό και οπτικό θέαμα (τόσο δια ζώσης όσο και μέσω live streaming μετάδοσης).

Χρηματικά Έπαθλα:

Δεν είναι μόνο η άψογη διοργάνωση και την μαγευτική τοποθεσία που ξεχωρίζει την Triman, αλλά και τα χρηματικά έπαθλα που προσφέρει. Είναι η μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα που επιβραβεύει τους νικητές με χρηματικά ποσά ύψους 6.000 ευρώ, αναδεικνύοντας την αξία του αθλητισμού και προσφέροντας ένα σημαντικό κίνητρο στους αθλητές.

Πρώτο και στις αξιολογίσεις:

Στην κορυφαία πλατφόρμα αξιολόγησης αγώνων τριάθλου, το racecheck.com, η Triman έρχεται πρώτη και στις αξιολογήσεις στο σύνολο των Ελληνικών αγώνων τριάθλου στην Ελλάδα, με σκορ 4,7/5. Αυτό αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της άριστης οργάνωσης, της υψηλής ποιότητας και της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει η Triman στους αθλητές.

Ετοιμαστείτε για το 2024:

Το 2024 θα είναι μια χρονιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις και αθλητικές επιδόσεις. Εάν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία της Triman, δηλώσετε συμμετοχή τώρα στο www.triman.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

11ο XTERRA Greece | Vouliagmeni 2024: Η ξεχωριστή διοργάνωση, σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο

Στο ξεκίνημα της δεύτερης 10ετίας του, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, ανάμεσα στους 7 επιλεγμένους σε όλες τις Ηπείρους προορισμούς του XTERRA World Cup, αποκτά ξεχωριστή υπόσταση και ετοιμάζεται να υποδεχθεί στη Βουλιαγμένη, τους λάτρεις της περιπέτειας στη φύση, στις 26-28 Απριλίου.

Το επερχόμενο event του Απριλίου, παρουσιάστηκε την Τρίτη 20. Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον επικεφαλής της XTERRA Greece και Race Director Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, ενώ θερμό χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτριος Φραγκάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, και ο Marketing Manager της XTERRA Planet Κωνσταντίνος Κουμάργιαλης ενώ τους ομιλητές και καλεσμένους υποδέχθηκε στο ρόλο του συντονιστή η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μέσα από τη διοργάνωση της XTERRA Greece Vouliagmeni καταφέραμε να γνωρίσουμε κι εμείς την πόλη μας καλλίτερα! Τις εξαιρετικές διαδρομές στη Φασκομηλιά, στο Πευκωτό, η διοργάνωση της XTERRA Greece Vouliagmeni, είναι το 1ο μας μεγάλο πείραμα που δείχνει να πετυχαίνει! H πόλη μας φιλοξενεί πλέον πολλές διεθνείς διοργανώσεις και είμαστε πολύ φιλόδοξοι και δραστήριοι.  Αγαπάμε και «ανοίγουμε» την πόλη μας στον αθλητισμό! Αυτό σημαίνει εξωστρέφεια πόλης, καταφέρνουμε να διαφημίσουμε και να προμοτάρουμε την πόλη μας παντού!»

Στο λόγο του ο Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς σημείωσε: “Στηρίζουμε σαν πολιτεία τέτοιες διοργανώσεις, έχουμε τις προοπτικές να έχουμε έναν καταπληκτικό αγώνα τον Απρίλιο με το XTERRA Greece | Vouliagmeni, που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλλίτερη διοργάνωση! Κάθε χρόνο ευελπιστούμε να γνωρίζουν όλοι τη διοργάνωση αυτή, τα μικρά παιδιά να έρχονται να δοκιμάζουν το Τρίαθλο και να πάρουν το «διαβατήριο» για τον αθλητισμό μέσα από το Kids TRIathlon.

O Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτριος Φραγκάκης, τόνισε: “Για εμάς είναι μια στρατηγική επιλογή να στηρίζουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα σαν το XTERRA Greece | Vouliagmeni. Είναι ένας από τους καλλίτερους τρόπους προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, ο πρεσβευτής μας! Θεωρούμε στρατηγική τη συνεργασία μας εδώ και 4 χρόνια, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και να στηρίξουμε κάθε σας προσπάθεια!”

Ο Κωνσταντίνος Κουμάργιαλης, εκπροσωπώντας την XTERRA Planet, είπε: “Η Ελλάδα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δεν είναι τυχαίο ότι για μεγάλο μέρος των αθλητών που έρχονται στην Ελλάδα είναι καθιερωμένος ο αγώνας στην συνείδησή τους. Ο αθλητισμός είναι βάση και πυρήνας για πάρα πολλές περιοχές, προσελκύοντας τις ανάγκες του σημερινού τουρίστα / αθλητή. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που μια στάση του World Cup είναι η Ελλάδα, κι ο Δήμος της Βουλιαγμένης. Υποστηρίζουμε τον αγώνα υλικοτεχνικά και με προσωπικό εξειδικευμένο που θα έρθει φέτος για να μεταδοθεί on line & off line σε όλον τον κόσμο.”

Τέλος, ο οικοδεσπότης της XTERRA Greece Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, ανέφερε: “Το XTERRA Greece | Vouliagmeni είναι πλέον ένας θεσμός, όχι απλά στο δικό μας μυαλό εδώ στην Ελλάδα, στο μυαλό κάθε αθλητή XTERRA του πλανήτη. Μην ξεχνάμε η κοινότητα αυτή των αθλητών, πλησιάζει τους 40.000. Είναι καθιερωμένος αγώνας, όμορφος, περιπετειώδης, συναρπαστικός, δύσκολος και προκλητικός, καλά οργανωμένος και ασφαλής και η κοινότητα των Elite αθλητών αποτελεί άτυπους πρεσβευτές μας. Αυτό το οποίο μπορούμε ακόμη πιο πολύ να αναπτύξουμε είναι η Ελληνική πινελιά στη διοργάνωση. Χρειαζόμαστε περισσότερους αθλητές, περισσότερα πιτσιρίκια και ασφαλώς φίλαθλους του Off Road Τριάθλου, οι οποίοι θα γεμίσουν την πλάζ, θα απολαύσουν τη γιορτή και θα διαδώσουν την υπέροχη εμπειρία που έζησαν παντού. Προσωπικά και ως ομάδα, υποσχόμαστε ότι αυτό που σχεδιάζουμε θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και θα αποτελέσει πρότυπο διοργάνωσης τόσο για τη χώρα μας, όσο και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις του XTERRA ταξιδιού στον πλανήτη! Ευχαριστώ τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την εμπιστοσύνη και αρωγή, τις υπηρεσίες του Δήμου που συνεργάζονται καθώς και τους κατοίκους της περιοχής για την μεγάλη συμβολή τους (άμεση και έμμεση με την ανοχή της όχλησης), καθώς και τους επικεφαλής Αθλητισμού και Τουρισμού της χώρας που μας τίμησαν σήμερα εδώ.

Στην ιστορική, αγαπημένη και εξαιρετικής ομορφιάς πλαζ της Βουλιαγμένης, πρόκειται για μια ακόμη φορά να στηθεί το Αθλητικό χωριό της διοργάνωσης, ως επίκεντρο των αγώνων Off Road Τριάθλου για ενήλικες (Σάββατο 27) και για παιδιά (Κυριακή 28).

Όπως κάθε χρονιά, το κολυμβητικό σκέλος του Τριάθλου θα ξεκινήσει από την πλαζ στον όρμο της Βουλιαγμένης, ενώ το Ποδηλατικό και δρομικό σκέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στα βουνά του Νότιου Υμηττού: Φασκομηλιά και Πευκωτό. Το Παιδικό Τρίαθλο (Κυριακή 28. Απριλίου), πρόκειται στο σύνολό του να εντός της οργανωμένης και προστατευμένης για τους μικρούς φίλους του Τριάθλου, πλαζ.

Το XTERRA Greece | Vouliagmeni, αποτελώντας παράλληλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Off Road Τριάθλου στη μεγάλη του απόσταση, αποτελεί ήδη πόλο έλξης των Elite αθλητών όλου του κόσμου, δεδομένου ότι είναι σταθμός World Cup,  στο οποίο διεκδικούν πέραν του τίτλου και της διάκρισης, χρηματικά έπαθλα € 340.000,-. Πέραν όμως του ξεχωριστού αγώνα των Elite, ερασιτέχνες και αρχάριοι Τριαθλητές βουνού όλων των επιπέδων, θα απολαύσουν την ίδια πίστα, δυσκολίες και περιπέτεια, ζώντας ξεχωριστές στιγμές και διεκδικώντας για τη Full απόσταση του Τριάθλου, πρόκριση στους τελικούς του Τρεντίνο της Ιταλίας στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, απευθυνόμενο το XTERRA Greece | Vouliagmeni σε όλους, πέραν της Full απόστασης Off Road TRIathlon, προσφέρει ευκαιρίες συμμετοχής σε:

 • Relay (σκυταλοδρομία ομάδος 2 ή 3ων ατόμων) Full απόστασης Off Road TRIathlon
 • Sprint απόσταση Off Road TRIathlon
 • Relay (σκυταλοδρομία ομάδος 2 ή 3ων ατόμων) Sprint απόστασης Off Road TRIathlon
 • Full απόσταση Aquathlon
 • Sprint απόσταση Aquathlon
 • Kids TRIathlon

Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, στις παρέες και τις οικογένειες εκείνων στους οποίους ενσκήπτει επίσης η διοργάνωση και ασφαλώς στους κατοίκους της Πόλης της Βουλιαγμένης και των γύρω πόλεων, στους οποίους απευθύνεται κάλεσμα να προσέλθουν στην πλαζ το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου, να απολαύσουν μοναδικό θέαμα.

Η υποστήριξη και Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη διοργάνωση, δίνει ιδιαίτερη χροιά στο XTERRA, μεταδίδοντας το μήνυμα του προορισμού: Ελλάδα – Βουλιαγμένη, ακόμη ισχυρότερα και μακρύτερα, ενώ η ενσωμάτωση της live αναμετάδοσης του αγώνα.. προσθέτει πλέον άλλον αέρα στο event δίνοντας ευκαιρία ζωντανής παρακολούθησης σε όλες τις άκρες του πλανήτη. Η αντίστοιχη Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, δίνει κύρος και βάθος στη διοργάνωση, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί ένα από τα ορόσημα του αθλητισμού μαζικής συμμετοχής της χώρας μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η XTERRA Greece αναφέρθηκε στη συνεχιζόμενη και “επιδεινούμενη” εμπιστοσύνη του Δήμου και του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, στους Στρατηγικούς της Συνεργάτες Elval Colour και ΕΤΕΜ, οι οποίοι στηρίζουν σταθερά τα τελευταία 6 χρόνια κάθε εγχείρημα/τόλμημα της TRIMORE Sport Events σε όλη την Ελλάδα, στους Χρυσούς Χορηγούς της JEEP, LENOVO και ΖΑΓΟΡΙ, τους Αθλητικούς Χορηγούς On και Coros, τους Ασημένιους Χορηγούς της CocoMat και KHUMO Tyres και κάθε έναν ξεχωριστό χορηγό, υποστηρικτή και αγωγό οποιουδήποτε επιπέδου, συμβάλλοντας ουσιαστικά και πολύτιμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο κύριος Αργύρης Τούντας της JEEP, δήλωσε για την έναρξη συνεργασίας με το Event: “Πίσω από αυτή τη συνεργασία υπάρχει μια σημειολογία ισχυρή. Η Jeep & η XTERRA Greece απευθύνονται σε ανθρώπους σύγχρονους, δραστήριους, αθλητικούς που λατρεύουν τη φύση! Όλο αυτό γίνεται στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας της Jeep που ξεκινάει από το 1941”

Η κυρία Μαρία Λαγού από την CocoMat είπε αναφορικά με την έναρξη συνεργασίας με το Event: “Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ μαζί σας! Όπως γνωρίζετε οι επιδόσεις των αθλητών έχουν άμεση σχέση με τον ύπνο, άρα εμείς είμαστε εδώ για να κοιμηθούν καλά οι αθλητές και να μπορέσουν να έχουν καλλίτερη επίδοση.”

Για μια ακόμη χρονιά οι εθελοντές της διοργάνωσης πρόκειται να αποτελέσουν επίκεντρο και ψυχή του εγχειρήματος, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με κέφι, όρεξη και ενθουσιασμό να δίνουν κουράγιο στους αθλητές και να φροντίζουν για τη μέγιστη ασφάλειά τους! Οι σπουδαστές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Σπάρτη, οι σπουδαστές της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού, οι μαθητές του CGS,  η Επίλεκτη ομάδα Ειδικών αποστολών Αιγάλεω, η ομάδα των Mad Nomads, υπό την καθοδήγηση των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νοτίου Υμηττού καθώς και η ομάδα του Δημήτρη Κόκκορη με τα kayak τους, θα έχουν κρίσιμο ρόλο στην καθοδήγηση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου.

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση:      XTERRA Greece – Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

(περιλαμβανομένων των κατοίκων, καταστημάτων και επιχειρήσεων)

 Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 ELVAL Colour, ETEM

 Χρυσοί Χορηγοί:                              Jeep, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Lenovo

 XTERRA Europe Official Sponsors:  Elleerre, Vittoria

Αθλητικοί Χορηγοί:                         On Shoes, Coros

 Ασημένιοι Χορηγοί:                        Khumo Tyres, Coco-Mat

 Χάλκινοι Χορηγοί:                           ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, BlackMile, Καραμολέγκος, F.Lli Orsero – Bella Frutta, Microsport,                                 Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PoufMakers, Maurten, TRIM Hellas, Ξυλοκατασκευή κήπου, Camper Club, Cook Word, Nakas Group,

 Αιγίδες – Εγκρίσεις:                         Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Υπουργείο Παιδείας – Αθλητισμού / Γ.Γ.Α, Περιφέρεια Αττικής

Media Partners:                                In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

 Σταθεροί συνεργάτες:                     Marathon Bikes, Ακτή Βουλιαγμένης, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, Εθελοντές            

                                                                Δασοπυροσβέστες Νοτίου Υμηττού, Fitness Vibe, Melissa Kikizas, Imation, One Zipper, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, Check A Bike, ΙΕΚ Αναβύσσου, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Mud Nomads, Polaris, Ν.Ο.Κ.Β., Vector, HPX, Protypo Exclusive, Ostracon Recovery, Metron Stages, Ζάχος Grill, KENNY, ΦΥΣΙΟ, The Inventors, Metron Stages, 5G

Υποστηρικτές Φιλοξενίας:              Athenian Riviera Hotel & Suites, Stefanakis Hotels & Apartments, Apollonia Hotel Apartments, SeaView Hotel

————-

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

www.xterraplanet.com/event/xterra-greece

www.oceanmanswim.com/chania-greece/

 

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

OCEANMANGreece

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

@oceanman.greece

 

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News