Τα Mymarket στο δρόμο των ρεκόρ

Τα Mymarket στο δρόμο των ρεκόρ

Τα Mymarket, έχοντας θέσει ως στρατηγική τους προτεραιότητα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους νέους ανθρώπους, στηρίζουν με χαρά 9 νέους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, με σκοπό να συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην προετοιμασία τους για τους σημαντικούς στόχους τους μέσα στο 2019 αλλά και ενόψει του 2020, χρονιάς Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε  σε ειδική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία των αθλητών. Οι εννέα αθλητές και αθλήτριες είναι οι:

Μάριος Αναγνώστου (Στίβος – 1500μ, 5000μ, 10000μ)

Άρτεμις Αναστασίου (Στίβος – 200μ, 400μ)

Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση)

Ιερόθεος Δρίτσας (Στίβος – 400μ μετ’ εμποδίων)

Οδυσσέας Μουζενίδης (Στίβος – σφαιροβολία)

Γιώργος Σπανουδάκης (Κολύμβηση – 100μ & 200μ ύπτιο, 200μ & 400μ μικτής ατομικής)

Κωνσταντίνα Τσοπούλου – Δήμητρα Μαναβή (BeachVolley)

Χρήστος Φρατζεσκάκης (Στίβος – Σφυροβολία)

Η χορηγία της αλυσίδας προς τους αθλητές και τις αθλήτριες περιλαμβάνει, πέραν της οικονομικής συνδρομής,  και σημαντική υποστήριξη της διατροφής τους που αποτελεί βασικό παράγοντα της προετοιμασίας τους μέσα από τα 225 σημεία λιανικής πώλησης Mymarket σε όλη την Ελλάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Αναζητήσαμε τρόπους να στηρίξουμε το όραμα, τη συστηματική δουλειά, την επιμονή  και την προσήλωση στο στόχο που οδηγούν σε μεγάλες επιτυχίες. Σε μεγάλες… ελληνικές επιτυχίες. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Mymarket εννέα νέους πρωταθλητές που έχουν ήδη φέρει σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα. Εννέα ανθρώπους με τους οποίους στα Mymarket αισθανόμαστε ότι μοιραζόμαστε κοινές Αρχές και Αξίες», επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO ΑΕΒΕ Αριστοτέλης Παντελιάδης, κατά τη διάρκεια σύντομου χαιρετισμού του.

«Η στήριξη των νέων πρωταθλητών μας, τώρα, κατά την περίοδο της σκληρής δουλειάς και της προετοιμασίας πριν από τους αγώνες, είναι εξαιρετικά σημαντική και παίζει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Είναι χαρά μας που τα Mymarket στηρίζουν όχι μόνο την επιτυχία, αλλά και το δύσκολο δρόμο προς αυτή», δήλωσε ο συντονιστής των αθλητών κ.ος  Ρωμανός Αλυφαντής

Αλεξάνδρα Ασημάκη

«Ξεκίνησα την υδατοσφαίριση σε ηλικία 10 ετών και αγωνίζομαι με το εθνόσημο από 15 χρόνων. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω αφιερώσει στην Εθνική ομάδα. Για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία το γεγονός πως στην προσπάθεια μου να κερδίσω το μοναδικό μετάλλιο που μου λείπει, αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων, έχω τη συμπαράσταση των Mymarket, μιας 100 % ελληνικής αλυσίδας».

Ιερόθεος Δρίτσας

«Τα Mymarket είναι ο πρώτος χορηγός στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι με το… καλημέρα κάνει η διαφορά καθώς θα μου καλύψει τα έξοδα της βασικής μου προετοιμασίας στην Ισπανία, η οποία και είναι πολύ σημαντική ενόψει του στόχου μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ομάδων αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων. Χωρίς τα Mymarket, δε θα μπορούσα να κάνω σωστά την προετοιμασία μου».

Άρτεμις Αναστασίου

«Φέτος έχω υψηλούς στόχους στο ευρωπαϊκό Κ20 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σωστή προετοιμασία. Δίχως τα Mymarket θα έμενα στην Ελλάδα, μακριά από τον προπονητή μου για να προπονηθώ σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Χρήστος Φραντζεσκάκης

«Έχω μπροστά μου μια χρονιά με πολύ υψηλές απαιτήσεις και είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός πως θα με στηρίζουν τα Mymarket. Είμαι ευγνώμων και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Μάριος Αναγνώστου

«Τους τελευταίους μήνες, είχαμε επαφές με αρκετούς υποψήφιους χορηγούς. Η πρόταση των Μymarket δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Όταν έμαθα ότι διαθέτει και τη μεγαλύτερη εταιρική runningteam στην Ελλάδα, ταυτίστηκα ακόμα περισσότερο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία μας».

Οδυσσέας Μουζενίδης

«Η χρονιά που ξεκίνησε για μένα είναι η πιο δύσκολη μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Είμαι πρώτη χρονιά στην ανδρική κατηγορία και έχω να αντιμετωπίσω μεγαθήρια της σφαιροβολίας. Όταν όμως έχεις στο πλευρό σου εταιρείες όπως τα Mymarket, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα ιδίως για εμάς που είμαστε μακριά από τα αστικά κέντρα. Το ευχαριστώ είναι λίγο».

Γιώργος Σπανουδάκης

«Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει μία τόσο μεγάλη εταιρεία. Δεν είναι μόνο οικονομική η στήριξη που έχουμε από τα Mymarket. Όταν γνωρίζεις πως υπάρχει πίστη στο πρόσωπο σου από ένα τέτοιο μέγεθος εταιρείας και να ασχολείται ο ίδιος ο πρόεδρος, τότε η ψυχολογική ώθηση είναι πολύ μεγάλη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια μας και κυρίως να υπάρχει πίστη στις δυνατότητες μας»

Κωνσταντίνα Τσοπούλου

«Το beachvolleyείναι από τα πολυέξοδα αθλήματα. Χρειάζεται να ταξιδεύουμε πολύ για να αγωνιζόμαστε σε τουρνουά του worldtour προκειμένου να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η βοήθεια που λαμβάνουμε από τα Mymarket είναι πολύ σημαντική και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας που έχει και αυτή το ελληνικό εθνόσημο».

Δήμητρα Μαναβή

«Πέρσι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα και την Κωνσταντίνα ως μέλη της Εθνικής ομάδας beachvolley. Έπρεπε να πληρώνουμε οι ίδιες για όλα μας τα ταξίδια για να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε και φέτος να συνεχίσουμε έτσι. Η συνεργασία με τα Mymarket μας προσφέρει ασφάλεια καθώς θα επικεντρωθούμε φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Σχετικά με τα Mymarket

Τα Mymarket είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα supermarket με 225 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. ΤαMymarket συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Previous ArticleNext Article

Η Orsero έτρεξε στο Poikilo Rocky Mountain 2019

Η Orsero έτρεξε στο Poikilo Rocky Mountain 2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου τα μονοπάτια  του Ποικίλου Όρους στην Πετρούπολη πλημμύρισαν από εκατοντάδες δρομείς που συμμετείχαν  στις τρεις διαδρομές του Poikilo Rocky Mountain 2019.

Δρομείς, θεατές και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα παρουσία στον αγώνα, τις μπανάνες Orsero. Η υψηλή γευστική ποιότητα τους αλλά και η δυναμική τους παρουσία στη διοργάνωση έδωσε άλλο χρώμα και γεύση στη δρομική Κυριακή.

Η προσπάθεια των δρομέων, στη διάρκεια της διαδρομής αλλά και ο τερματισμός τους, επιβραβεύθηκαν με την θρεπτική αξία και την ενέργεια που προφέρουν οι μπανάνες. Μια δυναμική και γευστική συνεργασία στο Poikilo Rocky Mountain 2019 που ενθουσίασε δρομείς και θεατές.

ΟRSERO – BELLA FRUTTA

Η εταιρία Bella Frutta, κατέχει την ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με το Brand ORSERO να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

H σύγχρονη δομή της εταιρείας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

Training Sessions by PUMA & Ilias Gotsis

Training Sessions by PUMA & Ilias Gotsis

Την Κυριακή 7/4 η PUMA, σε συνεργασία με τον training ambassador Ηλία Γκότση, διοργάνωσε μια ιδιαίτερη προπόνηση… αυστηρά για γυναίκες!

Το ραντεβού δόθηκε στις 12 π.μ. και οι τέσσερις κληρωθείσες νικήτριες που προέκυψαν μέσα από τα social accounts της PUMA, μετά από συμμετοχή σε διαγωνισμό με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, συναντήθηκαν με τον Ηλία Γκότση στο γυμναστήριο Need For Fitness.

Το ασκησιολόγιο; Απαιτητικό! Η διάθεση όμως ήταν άκρως ανεβασμένη. Το #teamPUMA, εξοπλισμένο με τα top-performance αθλητικά ρούχα της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας, ήταν έτοιμο να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και να ολοκληρώσει το session ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Με επίκεντρο τη γυναίκα και την ανάγκη για personalized τρόπους άθλησης, ο Ηλίας Γκότσης ετοίμασε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά σε functional και cross-training ύφος, με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση του κλειστού group.

Ο κοινός στόχος για μια ολιστική training εμπειρία ένωσε την ομάδα για περίπου 60 λεπτά γεμάτα ενέργεια, επιμονή και αφοσίωση, απογειώνοντας τον γυναικείο δυναμισμό.

Στο τέλος, η διάθεση χαλαρή και το κλίμα ιδανικό για τις καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες μιας ξεχωριστής και ταυτόχρονα ιδιαίτερης ημέρας.

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και η PUMA το γνωρίζει καλά.

Σε όλα τα κορίτσια του #teamPUMA αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Το Arla PROTEIN υπερήφανος χορηγός του 14ου Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης

Το Arla PROTEIN υπερήφανος χορηγός του 14ου Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης

Η Arla Foods Ελλάς, με το Arla PROTEIN, έδωσε το παρόν, για μία ακόμη χρονιά, ως επίσημος χορηγός του 14ου Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Το τριήμερο 10 – 13 Απριλίου, στα πλαίσια της, Sportexpo, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει, προϊόντα Arla PROTEIN όλα με Φυσική Πρωτεΐνη και Χαμηλά Λιπαρά.

Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η ομάδα του Arla PROTEIN, προσέφερε στο αθλητικό και όχι μόνο κοινό, Ροφήματα Γάλακτος με 25g πρωτεΐνη, καθώς και Επιδόρπια γάλακτος, με 20g πρωτεΐνη. Επίσης ο κόσμος, είχε την δυνατότητα να απολαύσει και τα 2 νέα προϊόντα της σειράς, Ρόφημα Γάλακτος με γεύση Φράουλα και το Milk Shake Tropical.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα Arla PROTEIN Running Team έφτασε τις 194 συμμετοχές, δίνοντας μία εξαιρετική παρουσία, δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την 4η παρουσία της, στη διοργάνωση αυτή στη Θεσσαλονίκη.

Η Arla PROTEIN Running Team πέτυχε εντυπωσιακές Νίκες!

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, τερμάτισε πρώτος με χρόνο 30’04’’ στα 10Κ και δήλωσε:«Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, που με βοηθά πολύ στην προετοιμασία μου για τους Μαραθωνίους που θα τρέξω στην συνέχεια. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων αποδείχθηκε ιδανική για μένα σε αυτή τη φάση, που ήθελα μία γρήγορη κούρσα και ήταν μία ευχάριστη εμπειρία. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ευχαριστώ το Arla Protein που στηρίζει την προσπάθεια μου για να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που είναι και ο μεγάλος μου στόχος».

International Marathon «Alexander the Great», Thessaloniki, 14/4/2019
©{iyr4} {photographer}. All rights reserved

Στα 5Κ, η επικράτηση της Ζωής Ανδρικοπούλου με χρόνο 17’50’’, έδωσε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην ομάδα του Arla PROTEIN. Η ίδια μετά τον αγώνα δήλωσε «Είχε κόντρα αέρα στο τέλος και με δυσκόλεψε λίγο, αλλά ήθελα να κερδίσω και να κάνω κάτω από 18 λεπτά. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να τρέχω σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις με τόσο κόσμο να μας χειροκροτεί και να μας επευφημεί. Είναι σημαντικό που έχουμε στήριξη από τον κόσμο και από το χορηγό μου το Arla PΡΟΤΕΙΝ».

Στα 5Κ στην 2η θέση η Κωσταντίνα Γιαννοπούλου επίσης της Arla PROTEIN Running Team με χρόνο 18’14’’. Η ίδια μετά το πέρας του αγώνα, δήλωσε: «Είχα κάποιες ενοχλήσεις με το στομάχι μου, αλλά δεν τις άφησα να με επηρεάσουν και έκανα την κούρσα όπως χρειαζόταν για να πάρω τη δεύτερη θέση. Η Θεσσαλονίκη προσφέρεται για μας που τρέχουμε και είχε τόσο κόσμο, που πραγματικά το έκανε ξεχωριστό. Χαίρομαι να συμμετέχω και να πηγαίνω καλά για να δικαιώνω το χορηγό μου Arla PROTEIN, που πιστεύει σε μένα και με στηρίζει».

Αλλά η ομάδα είχε μαζί της και την εξαιρετική Ντενίζ Δημάκη την καλύτερη Ελληνίδα Τριαθλήτρια που πήρε την πέμπτη θέση στο 10άρι. Η ίδια δήλωσε: «Για μένα ο αγώνας ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για μία δυνατή κούρσα. Είναι απόλαυση να μπορείς να τρέχεις στη μεγαλύτερη διοργάνωση στη Βόρεια Ελλάδα και να πηγαίνεις τόσο καλά. Οι αγώνες για μένα είναι η ζωή μου και το να μπορώ να συμμετέχω το οφείλω και στο χορηγό μου το Arla PROTEIN. Στόχος μου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου μεγάλης απόστασης». 

Ατομικό ρεκόρ πέτυχε και ο γνωστός σεφ και μαραθωνοδρόμος Αλέξανδρος Παπανδρέου με τη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο Δρόμο 3ώρες32’40’’.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε:

«Είναι πάντα μεγάλη η χαρά μας όταν βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου, σε όλη την ομάδα μας, για την εξαιρετική τους παρουσία, στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο και την Ζωή Ανδικοπούλου, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, στα αγωνίσματά τους, στην Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και την Ντενίζ Δημάκη για την εξαιρετική τους παρουσία και στον Σεφ μας και Μαραθωνοδρόμο Αλέξανδρο Παπανδρέου για το ατομικό του ρεκόρ. Φισικά, θέλω να δώσω και τα συγχαρητηριά μου σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες και στο μοναδικό κοινό, που εμψύχωνε και έδινε δύναμη σε όλους τους αθλητές. Επίσης, να δώσω και ένα μεγάλο μπράβο και στην διοργάνωση για την εξαιρετική τους δουλειά, για την φιλοξενία και την άριστη οργάνωση».

Η σειρά Arla PROTEIN αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο, στην προσπάθειά για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση. Βοηθούν το σώμα (και το πνεύμα), πριν και μετά την άσκηση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

@arlaproteingr #zisedinata

http://www.arlafoods.gr

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Strategic Partner του XTERRA Greece

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Strategic Partner του XTERRA Greece

Ζήσε περισσότερα στο 7ο XTERRA Greece Championship, μια ξεχωριστή, συναρπαστική τριαθλητική εμπειρία που έρχεται στις 20 & 21 Απριλίου 2019. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ως strategic partner στηρίζει δυνατά την προσπάθεια αθλητών και μη και θα βρίσκεται εκεί με βιωματικές δράσεις στις ειδικά διαμορφωμένες τέντες G TECH SHOWROOM και G FITNESS ANDWELLBEING HUB , προκειμένου να έρθει το κοινό σε επαφή με την τεχνολογία και το wellbeing. Γνωστοί instructors θα μυήσουν τους επισκέπτες αθλητές και μη σε workouts όπως yogapilatesyogilates και θα παρουσιάσουν σεμινάρια διατροφής, tech and fitness και life coach. Πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες στις συναρπαστικές πολυθεματικές δράσεις του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Κάθε βήμα, κάθε ανάσα, κάθε προσπάθεια μετράει. Γιατί κάνει τη ζωή σου καλύτερη! Εμείς ως strategic partner του 7oυ XTERRA Greece, στηρίζουμε αυτούς που προσπαθούν. Σε περιμένουμε στις 20-21/04 στην Πλαζ Βουλιαγμένης, με βιωματικές δράσεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις για όλους.

 

 

 

Η BLUE STAR FERRIES χορηγός μεταφοράς του Syrathlon 2019

Η BLUE STAR FERRIES χορηγός μεταφοράς του Syrathlon 2019

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με μία από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Ελλάδας, την Blue Star Ferries, η οποία θα υποστηρίξει το Syrathlon 2019 ως Χορηγός Μεταφοράς της διοργάνωσης!

Η BLUE STAR FERRIES θα παρέχει 40% έκπτωση στην μετακίνηση αθλητών και συνοδών (2 συνοδοί για κάθε αθλητή) και στα οχήματά τους στα δρομολόγια από Πειραιά, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα προς Σύρο με επιστροφή, την περίοδο της διοργάνωσης, από 25/6/19 έως 2/7/19.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα με τα πρακτορεία GELASAKIS STC (τηλ. 210 4222440) στον Πειραιά ή με το VASSILIKOS PREMIUM SERVICES (τηλ. 22810 84444) στη Σύρο.

Προσοχή: Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης δεν θα είναι εφικτή η παροχή έκπτωσης.

Εξασφαλίστε την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια,  δηλώνοντας πρώτα συμμετοχή στον αγώνα μέσω του www.syrathlon.gr  και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον ειδικό κωδικό που θα λάβετε για την κράτηση του ακτοπλοϊκού σας εισιτηρίου.

Για εγγραφές, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, επισκεφθείτε τώρα την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrathlon.gr

Προφίλ BLUE STAR FERRIES

H BLUE STAR FERRIES είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES (SFF), BLUE STAR FERRIES (BSF), HELLENIC SEAWAYS (HSW) και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Η Βlue Star Ferries προσφέρει στο επιβατικό κοινό πλοία με άνετους χώρους, εξαιρετικής αισθητικής, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή εν πλω μοναδική.

Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Β. Αιγαίο και Κρήτη.

Faethon Olympus Marathon και Dynafit συνεχίζουν μαζί και το 2019

Faethon Olympus Marathon και Dynafit συνεχίζουν μαζί και το 2019

Ο F.O.M και η DYNAFIT ανανέωσαν την συνεργασία τους και για τον 8ο F.O.M που θα γίνει στις 13-14 Ιουλίου 2019 στον Κοκκινοπλό Ελασσόνας.

O Faethon είναι ένα μεγάλο και «πλέον» διεθνές δρομικό γεγονός, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει αθλητές από όλο το φάσμα της δρομικής κοινότητας τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ένας αγώνας που δοκιμάζει τα όρια των αθλητών και τους χαρίζει μοναδικά συναισθήματα «τρέχοντας μεταξύ ουρανού και γης» στις ατελείωτες κόψεις το Θεσσαλικού Ολύμπου! Όλοι αυτοί οι δρομείς εμπνέονται από την ποικιλομορφία και την μοναδικότητα των μονοπατιών τα οποία κινούνται μέχρι τα 2911μ. υψόμετρο κάτω από το βλέμμα των 12 Θεών και έρχονται να ζήσουν μια μοναδική δρομική εμπειρία!

Ως συνεργάτης και χορηγός ένδυσης η Dynafit συνεργάζεται με την οργανωτική επιτροπή σε τεχνικά θέματα του αγώνα δοκιμάζοντας τα προϊόντα της στο απαιτητικό τερέν του Ολύμπου. Για το 2019 αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί σε όλους του τομείς ο αγώνας των 15χλμ.. Στα πλαίσια αυτά θα δοθούν τεχνικά μπλουζάκια Dynafit εκτός από τους αθλητές που θα τρέξουν τον Faethon και τον Rupicapra και σε όλους του αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Faethon Trail!

Επίσης για φέτος αποφασίστηκε να υπάρχουν και 20 Premium πακέτα συμμετοχής, 10 για τον Faethon και 10 για τον Rupicapra. Τα Premium πακέτα συμμετοχής περιλαμβάνουν εκτός από τις στάνταρ παροχές και ένα Σακίδιο trail running Vertical 4 Dynafit για κάθε συμμετέχοντα που θα αγοράσει το συγκεκριμένο πακέτο.

Premium πακέτο συμμετοχής Faethon: 80€
Premium πακέτο συμμετοχής Rupicapra: 60€

Κλαουδάτος Γιώργος- Dynafit Greece

Η Dynafit Greece που τα τελευταία χρόνια είναι πιστή στις μεγάλες διοργανώσεις που αφορούν το ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα, θα είναι παρόν για άλλη μια χρονιά στον ορεινό αγώνα Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας». Κάθε χρόνο η συνεργασία μας με την διοργάνωση αναβαθμίζεται. Έτσι και φέτος η παρουσία της εταιρείας μας θα είναι αρκετά δυναμική σε όλους του τομείς. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία αυτή, μιας και οι εντυπώσεις όσων αθλητών συμμετέχουν στον αγώνα είναι μόνο θετικές, το οποίο αντανακλά στη σωστή και προσεγμένη δουλειά που γίνεται από μέρους της διοργάνωσης. Οι περισσότεροι αθλητές μας θα συμμετέχουν στον αγώνα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε οι διαδρομές του αγώνα, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ταυτίζονται με την φιλοσοφία της εταιρείας μας. Συμμετέχουμε λοιπόν στο ετήσιο ραντεβού, να ακροβατήσουμε μαζί μεταξύ ουρανού και γης στον Θεσσαλικό Όλυμπο!

Λίγα λόγια για την DYNAFIT:

Έχοντας τις ρίζες της στους Δολομίτες του Ν. Τιρόλο και μια ιστορία πάνω από 70 έτη στη σχεδίαση και κατασκευή εξοπλισμού για ορειβατικές δράσεις, δικαιωματικά πλέον έχει τον τίτλο μιας από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στο χώρο της αθλητικής βιομηχανίας. Η DYNAFIT παρά την τεράστια εμπορική της άνοδο τα τελευταία χρόνια, παραμένει μια εταιρία που τη «τρέχουν» αθλητές με κοινό όραμα και μεγάλο πάθος για το βουνό. O Benedikt Boehm CO της DYNAFIT, παραμένει ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν στο ενεργητικό τους τόσο σημαντικές “speed ascents” στα Ιμαλάια αλλά και στον δικό μας Όλυμπο. Η DYNAFIT έμπρακτα τα τελευταία χρόνια στηρίζει Ελλάδα χειμώνα και καλοκαίρι αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας στον ορεινό αθλητισμό. Το 2019 η συλλογή trail running της αγαπημένης μας εταιρίας, καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών σε όλα τα επίπεδα, από μικρούς / γρήγορους αγώνες μέχρι τους πιο απαιτητικούς ULTRA. Ο FAETHON Olympus Marathon αποτελεί για τη DYNAFIT ένα αγώνα σταθμό στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα, αφού με το απαιτητικό του τερέν δοκιμάζει πραγματικά τον εξοπλισμό και δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να αξιολογήσουν τη σχεδιαστική και κατασκευαστική του ποιότητα.

H οργανωτική επιτροπή

x

Send this to a friend