Συνάντηση Σοφίας Ζαχαράκη με τη Μαρίνα Κουταρέλλη με θέμα τον αθλητικό τουρισμό

Σε εξαιρετικά θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, συνάντηση της Προέδρου της διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού Μαρίνας Κουταρέλλη με την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Το περιεχόμενο της κουβέντας επικεντρώθηκε στο προϊόν του αθλητικού τουρισμού και τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, συζητήθηκαν προτάσεις και ιδέες για συνέργειες ενώ παράλληλα, δόθηκε έμφαση στο παράδειγμα του Spetses mini Marathon που αποτελεί σταθμό για τον αθλητικό τουρισμό και στην τεχνογνωσία που μπορεί να αποτελέσει οδηγό για αντίστοιχες διοργανώσεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Από την πλευρά της , η κυρία Κουταρέλλη δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη διαχρονική υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στους αγώνες Spetses mini Marathon και Spetsathlon και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε και νέες δράσεις, ικανές να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της αθλητικής τουριστικής κίνησης της χώρας».

Η κυρία Ζαχαράκη, η οποία μάλιστα έχει στηρίξει ενεργά το θεσμό του Spetses mini Marathon, με την παρουσία της τον περασμένο Οκτώβριο αλλά και τη συμμετοχή της στον αγώνα των 5 χλμ, δήλωσε: ”Με τον αθλητικό τουρισμό και ευρύτερα το συνδυασμό άθλησης και αναψυχής να κερδίζουν ένα διαρκώς αυξανόμενο και πιστό κοινό, ο στόχος για την αποτελεσματική προώθησή του στην Ελλάδα αποτελεί για εμάς πολιτική αιχμής.

Το Spetses mini Marathon και Spetsathlon αποτελούν από τα πλέον επιτυχημένα παραδείγματα που έχει να επιδείξει ο χώρος, μας εμπνέουν και μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Φιλοδοξία μας είναι στο εγγύς μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες να πληθαίνουν και να παγιώνονται στην χώρα μας. Το Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε σοβαρή διοργάνωση μέσω της οποίας αφενός προάγονται τα αθλητικά ιδεώδη με τις αθλητικές δραστηριότητες, αφετέρου ενισχύεται ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας”.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Castle Challenge 2024: Στην τελική ευθεία το τρίαθλο στην Μονεμβασιά

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η Press Conference για την παρουσίαση του Τριαθλητικού event με την επωνυμία “Castle Challenge 2024”, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Quatro Suites, Χρυσός Χορηγός του Castle Challenge 2024.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την εκτενέστερη παρουσίαση του Τριαθλητικού αυτού event, το οποίο διοργανώνεται απο την  εταιρία whynot, στις 15-16 Ιουνίου 2024.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που έγινε το έναυσμα για εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών.

Ο στόχος κοινός.  Ο καθένας από το πόστο του να προσφέρει το καλύτερο δυνατό, ώστε να δημιουργηθεί ένας αγώνας που όλοι ευελπιστούν να γίνει θεσμός και να εδραιωθεί στις αθλητικές δράσεις της περιοχής προσεγγίζοντας αθλητές του τριάθλου από όλη την χώρα.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασιάς, και του  Εμπορικού Συλλόγου  Μολάων καθώς και η υπεύθυνη του Quatro Suites.

Παρόντες ήταν επίσης πολλοί από τους τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα καθώς και κανάλια και δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάλυψαν την βραδιά και έδωσαν ενα μοναδικό χρώμα στο τριαθλητικό Challenge της Μονεμβασιάς.

Όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες και οι κάτοικοι , πρόσφεραν απλόχερα την απαράμιλλή φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα τους σε όλους τους καλεσμένους της εκδήλωσης και όλοι ανυπομονούν να υποδεχθούν τους αθλητές, τους φίλους και τις οικογένειές τους, στο πρώτο τριαθλητικό event της whynot για φέτος, στην μαγευτική καστροπολιτεία.

whynot Co.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Έλα να πάμε στο νησί για το 3rd Paros Way

Το διήμερο 15 – 16 Ιουνίου πραγματοποιείτε στο πανέμορφο νησί της Πάρου, ένα από τα σημαντικότερα Αθλητικό – Τουριστικά γεγονότα.

Δήλωσε συμμετοχή (οι εγγραφές κλείνουν στις 5 Ιουνίου) στο 3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου και γίνε μέρος ενός αξέχαστου διημέρου στο νησί που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους ποιο αναγνωρίσιμους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Παρόλο την αύξηση της τουριστικής κίνησης και της κοσμοπολίτικής εξέλιξής του, το νησί της Πάρου κατάφερε να διατηρήσει και τον παραδοσιακό Κυκλαδίτικο χαρακτήρα του. Σε συνδυασμό με την ήπια γεωμορφολογία του και τις άπειρες υπέροχες παραλίες, το καθιστούν ως τον ιδανικό Αθλητικό – Τουριστικό προορισμό.

Έλα να πάμε στο νησί λοιπόν για αθλητική δράση (Τρέξιμο, Κολύμβηση ή και τα δύο μαζί με Aquathlon), ευεξία (Yoga στην παραλία και στο Ηλιοβασίλεμα), καθαρισμό ακτής και ένα υπέροχο Pasta Party. Όλα αυτά σε ένα διήμερο γεμάτο ενέργεια και Κυκλαδίτικη αρχοντιά.

40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries

Για την μεταφορά των συμμετεχόντων στο νησί της Πάρου, η διοργανώτρια εταιρεία έχει εξασφαλίσει  40% έκπτωση στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με την εταιρεία Blue Star Ferries καθώς και εκπτώσεις σε καταλύματα διαμονής αλλά και τοπικά εστιατόρια και είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του αγώνα.

To 3o Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) και πραγματοποιείτε από την Εταιρεία MySportEvent (https://www.mysportevent.gr/)

Περισσότερες πληροφορίες:

Email επικοινωνίας: info@parosway.gr

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend