Στην Αμοργό το “Am-Ola Run”ξεσηκώνει τα παιδιά

Στην Αμοργό το “Am-Ola Run”ξεσηκώνει τα παιδιά

Παιδικά χαμόγελα, αθλητισμός, γεύσεις, θετική ενέργεια και γινόμαστε όλοι παιδιά στα Κατάπολα!!! Αν είσαι από 4 έως 17 ετών και αν νιώθεις μαθητής όσο χρονών και να είσαι τότε “Am-Ola Run” στα Κάταπολα Αμοργού.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αμοργού, ο φυσιολατρικός περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι γυμναστές της Αμοργού, ενώνουν δυνάμεις, κέφι και γνώση και υποδέχονται τους μαθητές της Αμοργού την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 σε μια γιορτή αθλητική, αποκριάτικη, εκπαιδευτική,

Θα γυμναστούμε, θα παίξουμε, θα τρέξουμε και αφού τερματίσουμε στο λιμάνι θα μας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές για αποκατάσταση αφού πρώτα κρεμάσουμε στο στήθος το μετάλλιο μας, με ενθουσιασμό!

Ο αθλητισμός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και στην Αμοργό το «Am-Ola Run»μαθαίνει στα παιδιά του νησιού το Ευ Αγωνίζεσθαι και τη χαρά της άθλησης!
Θέμα ασφάλειας δεν υφίσταται γιατί η ΕΔΟΚ Αμοργού θα είναι εκεί πανέτοιμη!

Για να μην λείψει κανένα παιδί: Δωρεάν μετακινήσεις με πούλμαν

Θολαρια 09:00

Λαγκάδα 09:15

Όρμος 09:25

Χώρα 09:50

Αρκεσίνη 09:30

… επιστροφή περίπου στις 14:00

Previous ArticleNext Article

Η Ιλεάνα Κλοκώνη σύμβουλος Ολυμπιακής Παιδείας στον Γιώργο Πατούλη

Η Ιλεάνα Κλοκώνη σύμβουλος Ολυμπιακής Παιδείας στον Γιώργο Πατούλη

Επιστημονική σύμβουλος Ολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας & Αξιών ανέλαβε στην Περιφέρεια Αττικής,  πριν από λίγες ημέρες , η Δρ. Ιλεάνα Κλοκώνη. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιωργος Πατούλης επέλεξε ένα από τα καλύτερα και πιο καταρτισμένα στελέχη που υπάρχουν στην Ελλάδα σε θέματα Ολυμπιακής Παιδείας για να βοηθήσει στην άσκηση των σχετικών αρμοδιοτήτων του.

Η εμπειρία της Ιλεάνας Κλοκώνη και οι γνώσεις της αναμένεται να βοηθήσουν τον Περιφερειάρχη Αττικής να δημιουργήσει τις υποδομές ώστε η Αττική να γίνει πρότυπο κέντρο Ολυμπισμού και Αξιών προσελκύοντας αναπτυξιακά κάθε ενδιαφερόμενο του αντικειμένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Κλοκώνη έχει ως εκπαιδευτικός σχεδιάσει και υλοποιήσει πάρα πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπισμού, έχει συγγράψει βραβευμένα βιβλία Ολυμπιακής Παιδείας και επίσης έχει δημιουργήσει για την Ελλάδα την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία μαζί με τον Πρόεδρο Ισίδωρο Κούβελο  όπου η επιτυχία τους ξεπέρασε – επί σειρά ετών – κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τον κύριο Κούβελο για την άριστη επιλογή του.

Εβδομάδα Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου

Εβδομάδα Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι προ των πυλών και θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή (28/2) και το Σάββατο (29/2) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media  (Facebooktwitterinstagram), της ομοσπονδίας, αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Εδω μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

x

Send this to a friend