Το Amorgos Trail Challenge δε γίνεται να «αποστειρωθεί»

Το Amorgos Trail Challenge δεν γίνεται να «αποστειρωθεί»

«To Amorgos Trail δεν είναι ένας αγώνας. Είναι η καυτή πέτρα που τη ζέστη της μαλακώνει το απέραντο γαλάζιο. Το σκληρό μονοπάτι που σε οδηγεί από την βουνοκορφή του Αιγαίου στο χάδι της θάλασσας. Η καμπάνα της Χοζοβιώτισσας στην πιο εκστατική εκκίνηση. Ο επιβλητικός βράχος που βυθίζεται στην αλμύρα. Είναι το χαμόγελο των ντόπιων που ξεκουράζει το σώμα σου. Είναι τα λευκά χωριά, να τρέχεις τα καλοκαίρια σου σε έναν αγώνα. Είναι η αμμουδιά, ένα μαγικό χαλί στο τερματισμό σου. Είναι η δοξαριά του βιολιού, ο ήχος του λαούτου, τα βήματα του μπάλου, η γεύση της ψημένης ρακής, τα ποτήρια που τσουγκρίζουν, οι νέοι φίλοι σου. Είναι το χρώμα της ανατολής που σε ξεπροβοδίζει, είναι το επόμενο Amorgos Trail που περιμένεις.»

Έτσι έκλεινε το άρθρο του runnfun.gr για το 2ο Amorgos Trail Challenge το 2018. Kάθε λέξη, κάθε εικόνα, κάθε συναίσθημα δεν έχει πάψει να έχει μοναδική αξία.

Το διήμερο 16&17 Μαΐου ήταν προγραμματισμένη η 4η έκδοση της διοργάνωσης αλλά ο κορονοϊός είχε άλλη άποψη και οι διοργανωτές με ευθύνη και αγάπη προς το νησί αλλά και προς του πιστούς αθλητές που ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Αμοργό ανέβαλλαν την εκκίνηση για τις 19-20 Σεπτεμβρίου 2020.

Ας ταξιδέψουμε μέχρι την Αμοργό μιλώντας με την ομάδα της «Παλιάς Στράτας», του Συλλόγου που είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

– Ο Μάιος είναι ο μήνας του Amorgos Trail Challenge. Η πανδημία του κορωνοϊου επηρέασε και την διοργάνωση. Σε ποιο σημείο είχαν φτάσει οι ετοιμασίες;

Παγκόσμια υγειονομική κρίση και η Ελλάδα αποδεικνύει καθημερινά πως τα “καταφέρνει” καλύτερα από άλλες χώρες. Ημασταν υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τις οδηγίες των ειδικών και να προστατεύσουμε το νησί μας αλλά και τη διοργάνωση. Πολλά διαδικαστικά είχαν πάρει τον δρόμο τους όπως οι μπλούζες κ τα μετάλλια, οι χορηγοί, είχαμε ανοίξει εγγραφές ! Θα κάνουμε υπομονή και αναμένουμε τις αποφάσεις από τους ιθύνοντες.

– Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγώνας αλλάζει ημερομηνία. Μήπως να καθιερώσετε εναλλάξ Μάιο και Σεπτέμβριο;

Ο Μάιος είναι καθαρά ο μήνας του ATC. Οι δρομείς είναι ξεκούραστοι από άλλους αγώνες αφού είναι και η αρχή της δρομικής-αγωνιστικής περιόδου και απολαμβάνουν τα μονοπάτια μας. Η φύση της Αμοργου την Άνοιξη είναι φανταστική, τα μονοπάτια μας είναι συντηρημενα και τα χιλιόμετρα πολλά. Όλα αυτά και ο ψυχαγωγικός χαρακτήρας του αγώνα, αποτελούν την τέλεια εισαγωγή στην αθλητικη περιοδο που ακολουθεί. Ο Σεπτέμβρης θα αποτελέσει για εμάς σταθμό πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος αφού υπό κανονικές συνθήκες φέτος θα πραγματοποιούσαμε τον αγώνα της Ιτωνίας οδού. Είναι ένας αγώνας πάνω σε μια αρχαία ιστορική διαδρομή που συνδέει τα Καταπολα με την Κάτω Μεριά και έχει άμεση σχέση και με τα αρχαία Παναθήναια. Όμως τα γεγονότα και ο κορονοιός μας πρόλαβαν και πάμε πάλι για Σεπτέμβρη το ATC.

– Ποια είναι η προσφορά της διοργάνωσης στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Αμοργό και τι νέο μπορεί να δημιουργήσει;

Για το νησί μας, το Amorgos Trail Challenge είναι μια ανάσα και μια τονωτική ένεση στον τουριστικό κλάδο. Όλοι ωφελούνται από το τριήμερο παραμονής των δρομέων και των συνοδών τους στην Αμοργό. Μάλιστα πολλοί έρχονται και αρκετές μέρες πριν για να ευχαριστηθούν τη θάλασσα αλλά και να δουν τα αξιοθέατα. Η Αμοργός έχει μπει πια στον αθλητικό χάρτη της χώρας μας. Το ενδιαφέρον από δρομείς να τρέξουν τον αγώνα αλλά και να ξαναέρθουν μετά ως απλοί επισκέπτες, μας κάνει να σκεφτόμαστε ήδη και άλλα events αθλητικού χαρακτήρα που μπορούμε να προσφέρουμε στο νησί. Η ικανοποίηση που παίρνουμε από το feedback των αθλητών αυτών αλλά και το γεγονός ότι το ATC έγινε αφετηρία για πολλά νέα ντόπια παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, μας δίνει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης ως προς το θέμα των αθλητικών διοργανώσεων αυτών, ώστε να ταιριάζουν και με τον χαρακτήρα του νησιού. Συνεπώς ο αθλητικός τουρισμός πάντα βοηθάει και πόσο μάλλον σε περιοχές που η σαιζόν δεν έχει ακόμα ξεκινήσει επίσημα ή που επεκτείνεται λόγω αθλητικών διοργανώσεων.

– Η Παλιά Στράτα είναι η ψυχή της διοργάνωσης. Πόσο κοντά σας βρίσκονται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού; Ποιοι είναι οι δυνατοί χορηγοί σας;

O Σύλλογός μας, η Παλιά Στράτα, είναι η ψυχή της διοργάνωσης. Όμως, η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού είναι συνδιοργανωτές μας και έχουν καταλυτικό ρόλο στη διεξαγωγή των αγώνων. Αυτήν την περίοδο το βάρος όλων των ενεργειών τους αναπόφευκτα έχει πέσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο αθλητικός τουρισμός είναι σημαντικός για τα νησιά μας και το ATC είναι το μοναδικό δρομικό-αθλητικό γεγονός στην Αμοργό που τις μέρες διεξαγωγής του συνολικά μετακινούνται 500 άτομα. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί η στήριξη των φορέων γιατί μαζί με το Amorgos Trail Challenge στηρίζεται παράλληλα και η οικονομία του νησιού αλλά το κυριότερο προάγεται ο αθλητισμός στον τόπο μας.

Περιμένοντας τα πρωτόκολλα για το πως θα διεξάγονται οι αγώνες λόγω κορωνοϊού, σκέφτομαι πόσο διαφορετικός θα είναι ένας αγώνας χωρίς την επική εκκίνηση μπροστά από το μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας, χωρίς το Pasta Party στην πιο όμορφη Χώρα του Αιγαίου, χωρίς το απόλυτο νησιώτικο γλέντι της λήξης. Αξίζει μιας διοργάνωση με την αύρα και τη φιλοξενία των Αμοργιανών να «αποστειρωθεί»

Είναι νωρίς να βάζουμε “ορια” για τον Σεπτέμβρη. Σε αναμονή των αποφάσεων των ειδικών,σίγουρα θα υπάρχει σχεδιασμός και για μικρότερες διοργανώσεις όπως τη δική μας. Ο Αμοργιανός αγώνας γίνεται από καρδιάς. Γι’αυτόν τον λόγο έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από όλους σας και σας ευχαριστούμε πάντα. Ένας μαγικός συνδυασμός αθλητισμού, πολιτισμού, παράδοσης και γαστρονομίας δεν γίνεται να “αποστειρωθεί” !!!

– Τα περισσότερα μέλη της οργανωτικής επιτροπής είσαστε και επαγγελματίες τουρισμού. Η Αμοργός είναι ασφαλής και έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες για το καλοκαίρι;

Η οικονομία της χώρας μας έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό. Όλοι μας δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό στα μέτρα. Η Αμοργός είναι ασφαλής προορισμός μέχρι σήμερα. Μακάρι να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς και όλοι οι επισκέπτες θα βρουν το νησί έτοιμο για αξέχαστε διακοπές όπως πάντα!

Για ποιο λόγο κάποιος πρέπει να ζήσει την εμπειρία του Amorgos Trail Challenge;

Θυμηθείτε τις ωραιότερες διακοπές που έχετε πάει με τους καλύτερούς σας φίλους…!!! Το ΑTC είναι μια οικογένεια, είναι μια παρέα, είναι μια γιορτή. Πιστεύουμε πως οποιοσδήποτε θελήσει να μπει στην παρέα μας και να ζήσει το ATC είτε ως αθλητής, είτε ως εθελοντής, είτε ακόμα ως απλός θεατής θα ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία που τα έχει όλα! Γιατί είμαστε ξεχωριστοί! Το λέμε κ το πιστεύουμε ! Εσείς όλοι από την πρώτη στιγμή μας κάνατε να νιώθουμε ξεχωριστοί. Η Αμοργός είναι στον αθλητικό χάρτη της χώρας γιατί πετύχαμε το ακατόρθωτο ! Συνδυάσαμε τον αθλητισμό, την παράδοση, τον πολιτισμό και την γαστρονομία σε ένα δρομικό γεγονός που συζητείται παντού ! Αν ζήσεις το ATC ταυτόχρονα βιώνεις κ κάτι από την αμοργιανή ζωή . Τρέχεις στα μονοπάτια που περπατάμε, γνωρίζεις τα χωριά μας, γεύεσαι μοναδικές νοστιμιές, χορεύεις μαζί μας, γίνεσαι ένα με τη θάλασσα κ ας τρέχεις στο βουνό !! Στο τέλος φεύγοντας, θα έχεις γνωρίσει τους καλύτερους εθελοντές .. θα έχεις μαζί σου τις καλύτερες αναμνήσεις ! Σας περιμένουμε τον Σεπτέμβρη να αποδείξουμε κ πάλι ότι η Αμοργός δεν είναι μόνο καλοκαίρι!

Previous ArticleNext Article

To Runnfun.gr στηρίζει το ELLE RUN με… άποψη

Στις 13 Σεπτεμβρίου διοργανώνουμε για πρώτη φορά το ELLE RUN. Σε αυτή την πρωτοβουλία σας θέλουμε όλους σίγουρα δίπλα μας, γυναίκες και άντρες, αφού μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα», που επιδιώκει τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής. Στο πλευρό μας θα έχουμε και τον Γιώργο Παπαδημητρόπουλο, δημοσιογράφο και ερασιτέχνη δρομέα, ο οποίος και «τρέχει» το runnfun.gr και την εκπομπή «Κeep Running” στο StarX.gr.

Δεν παραλείψαμε φυσικά να ζητήσουμε τις συμβουλές του, αφού είναι ειδικός στο τρέξιμο και μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε άμεσα προπόνηση για το ELLE RUN, ακόμα και αν ανήκουμε στους αρχάριους.

Ρωτήσαμε τον Γιώργο Παπαδημητρόπουλο: «Τι είναι αυτό που σε αναζωογονεί μετά τη σωματική άσκηση;»

«Σε κάθε πρόγραμμα εκγύμνασης, η αποκατάσταση και η αναζωογόνηση του οργανισμού, αποτελούν βασικούς πυλώνες. Το να ξεκουράζεις συστηματικά και με πρόγραμμα τους μύες σου είναι μια από τις μεγαλύτερες αναγκαιότητες, διαφορετικά οι τραυματισμοί και τα πιασίματα δεν αποφεύγονται. Το ίδιο και το να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Ειδικά για τους ερασιτέχνες αθλούμενους που τα τελευταία χρόνια αυξάνονται γεωμετρικά, είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι το σώμα τους, όσο χρειάζεται την προπόνηση, άλλο τόσο έχει ανάγκη και να αποκατασταθεί σωστά.

Και αυτό διότι το κορμί ενός ερασιτέχνη, δεν έχει τις ίδιες αντοχές. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια που αθλούμαι συστηματικά και συμμετέχω σε αγώνες, σπάνια έχω αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι «ακούω» το σώμα μου και δεν πιέζομαι όταν αντιλαμβάνομαι ότι ξεπερνάω τις αντοχές μου. Ο δεύτερος ότι μετά την οποιαδήποτε προπόνηση «φορτίζω» τον οργανισμό μου σωστά, ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ τόσο στις υποχρεώσεις μου, όσο και στην επόμενη προπόνηση.

Ο βασικός κανόνας είναι οι διατάσεις. Οι περισσότεροι αθλούμενοι κάνουν… skip τη συγκεκριμένη διαδικασία. Μεγάλο λάθος. Οι διατάσεις δεν βοηθούν μόνο τους μύς, αλλά και τους τένοντες. Και είναι τόσο σημαντικές, όσο η ίδια η προπόνηση. Αφιερώστε 5-10 λεπτά και θα βγείτε μόνο κερδισμένοι.

Απολαυστικό για μένα είναι επίσης ένα ντους με κρύο νερό ειδικά το καλοκαίρι. Αν αντέχετε θα νιώσετε άμεσα τις ευεργετικές συνέπειες. Αν βρίσκεστε κοντά σε λίμνη ή ποτάμι έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή στη φύση, μη διστάσετε να βάλετε τα πόδια σας στο νερό. Η ανατροφοδότηση του οργανισμού με ενέργεια είναι επίσης σημαντικό κομμάτι και αποτελεί συνέχεια της προπόνησης. Προσωπικά επιλέγω να ενυδατώσω άμεσα τον οργανισμό μου με νερό ή ηλεκτρολύτες και στη συνέχεια με ένα μικρό σνακ. Η μπανάνα είναι εξαιρετική επιλογή, ενώ σε περίπτωση που η προπόνηση είναι μεγαλύτερη από 45 λεπτά ή μεγάλης έντασης δοκιμάστε ένα πρωτεϊνικό ρόφημα ή μια μπάρα. Και το κυριότερο; Να ανυπομονείτε για την επόμενή προπόνηση.

Keep Running, keep training, #werunnfun

Πηγή: elle.gr

Η προκήρυξη του 7th Lycabettus Run

Η προκήρυξη του 7th Lycabettus Run

Η My Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του StGeorge Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνες δρόμου και βουνού την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 με την επωνυμία 7th LycabettusRun.

Πρόκειται για τη έβδομη χρονιά διεξαγωγής της δημοφιλούς διοργάνωσης, που διεξάγεται γύρω και μέσα στον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί για τον σκοπό αυτό. Περισσότερες πληροφορίες του αγώνα θα προστίθενται καθημερινά στην ιστοσελίδα: www.lycabettusrun.gr

Οι αγώνες δρόμου και βουνού θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
 1. Αφετηρία – Τερματισμός: Αφετηρία και Τερματισμός στο St George Lycabettus Lifestyle Hotel
 2. Αποστάσεις αγώνων

– Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 5,5 χλμ

– Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 11 χλμ

– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 4,5 χλμ

– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 9 χλμ

– Αγώνας Lycabettus Relay (άσφαλτος) 11 χλμ (Σκυταλοδρομία  2 x 5,5 χλμ)

 1. Ώρες Εκκίνησης

– Για τις Road διαδρομές (άσφαλτος) 5,5 χλμ & 11 χλμ  & είναι: 10:00 πμ

– Για τη Lycabettus Relay διαδρομή (άσφαλτος) 11 χλμ (Σκυταλοδρομία  2 x 5,5 χλμ): 10:00 πμ

– Για τις Trail διαδρομές (χωμάτινες) 4,5 χλμ & 9 χλμ είναι: 10:05 πμ

 1. Περιγραφή διαδρομής
  • Οι ασφάλτινες Road διαδρομές είναι, κυκλικές, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Lifestyle Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού.

– Ο αγώνας Road 5,5 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη δυο (2) γύρων.

– Ο αγώνας Road 11 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη τεσσάρων (4) γύρων.

Οι χωμάτινες Trail διαδρομές έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Lifestyle Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται κυρίως μέσα στον λόφο του Λυκαβηττού φθάνοντας έως και την κορυφή του.

– Ο αγώνας Trail 4,5 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη ενός (1) γύρου.

– Ο αγώνας Trail 9 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη δύο (2) γύρων.

7. Η ασφάλτινη Lycabettus Relay διαδρομή είναι, κυκλική, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Lifestyle Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού.

– Ο αγώνας Lycabettus Relay11 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 x 5,5 χλμ) θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη τεσσάρων (4) γύρων. Ο κάθε δρομέας θα καλύψει 2 γύρους.

           6. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για κάτω των 18 ετών ζητείται Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα ή κηδεμόνα.

 1. Έπαθλα

– Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας (Άντρες – Γυναίκες).

– Μετάλλια απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.

– Δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς.

Το δίπλωμα συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο και τον χρόνο τους θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από το www.lycabettusrun.gr.

 1. Όριο Συμμετοχών – Δηλώσεις Συμμετοχής

Το όριο συμμετοχών για τον ερχόμενο αγώνα έχει οριστεί αυστηρά στα 2.000 άτομα.

Δήλωση συμμετοχής

– Ημερομηνία έναρξης εγγράφων για τον αγώνα: Θα ανακοινωθεί άμεσα.

– Ημερομηνία λήξης εγγραφών για τον αγώνα: Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.

 1. Τρόπος εγγραφής – Τρόπος Πληρωμής
 • Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.lycabettusrun.gr.
 • Εγγραφές πραγματοποιούνται και μέσω της πλατφόρμας www.racefinder.gr

Οι οικονομικά ενήμεροι δρομείς θα ενημερώνονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

 1. Είδη Εγγραφής

– Ατομική εγγραφή: Αφορά μεμονωμένα άτομα.

– Ομαδική εγγραφή: Αφορά  ομάδες  των πέντε (5) ατόμων και άνω.

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Υπεύθυνος της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

 1. Αντίτιμο Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

Συμμετοχή Ατομικό Ομαδικό
Αγώνας Road5,5χλμ & 11χλμ 15,00€ 12,00€
Αγώνας Trail4,5χλμ & 9χλμ 15,00€ 12,00€
LycabettusRelay 11 χλμ(Σκυταλοδρομία  2Χ5,5 χλμ) 12,50€/άτομο
 1. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

 1. Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

Θα υπάρχουν δυο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος των διαδρομών (Road &Trail & Lycabettus Relay) του 6th Lycabettus Run.

 1. Χρονομέτρηση

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

 1. Σημεία Παραλαβής αριθμών – πακέτων συμμετοχής

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο την Παρασκευή 26/02 και το Σάββατο 27/02  πριν τον αγώνα, από τα σημεία και τις ώρες που θα ανακοινωθούν άμεσα από την διοργάνωση. Τα σημεία θα επιλέγονται από τους δρομείς κατά την εγγραφή τους.

 1. Επικοινωνία: [email protected]
x
Send this to a friend