Σουβατζόγλου και Δημάκη νικητές στο Energy Duathlon Karpenissi 2019

Σουβατζόγλου και Δημάκη νικητές στο Energy Duathlon Karpenissi 2019

Περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών πήραν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα του Energy Duathlon Karpenissi που διοργανώθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου. 

Νικητής στο Energy Duathlon ήταν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου με 1:16:33, μετά από μια μεγάλη μάχη με τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 1:17:38. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο έμπειρος Σταμάτης Ρώμας με συνολικό χρόνο 1:23:36. Στις γυναίκες, νικήτρια αναδείχθηκε εύκολα η Ντενίζ Δημάκη με 1:32:57, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Μαρία Θεοδωράκη με 1:48:32 και στην τρίτη την Αγγελική Χρυσοστόμου με 1:53:26.

Νικήτρια αμιγώς γυναικεία ομάδα σκυταλοδρομίας , ήταν η ομάδα αποτελούμενη από τις Ιωάννα Μόσχου και Φλώρα Μπούσιου που τερμάτισαν σε συνολικό χρόνο 1:43:50. Νικήτρια αντρική/μικτή ομάδα σκυταλοδρομίας αναδείχθηκε η Danaos Team αποτελούμενη από τους Παντελή Παπαλυμπέρη, Σταμάτη Αρκουλή και Σοφία Οικονόμου με 2:00:56.

 Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με το Youth Duathlon και το Kids Duathlon. Στο Youth Duathlon νικητές ήταν η Βασιλική Νικόπουλου με 55:07 και ο Θεοδόσιος Κοτσιμπός με 58:36. Στο Kids Duathlon θριαμβευτές ήταν η Λυδία Βαξεβάνη με 22:12 και ο Μανώλης Μπαλιάκας με 18:46.

Παράλληλα, τα 7 χιλιόμετρα τρεξίματος κέρδισε στους άντρες ο Χρήστος Παπαδογεώργος με χρόνο 26:48 και στις γυναίκες η Ματίνα Νούλα σε χρόνο 32:57. Ο Αουρέλ Ελεζάι ήταν ο νικητής στο Fun Run των 3χλμ με 10:13 και αντίστοιχα στις γυναίκες η Έφη Λέρη με 11:03.

Στο κλείσιμο της διοργάνωσης, την παράσταση έκλεψε το Energy Run Kids 1k με περισσότερα από 60 παιδάκια να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν  στη διοργάνωση.

Previous ArticleNext Article

Τεντόγλου και Φιλιππίδης δίνουν ραντεβού στη Μαδρίτη

Τεντόγλου και Φιλιππίδης δίνουν ραντεβού στη Μαδρίτη

Η φετινή χειμερινή σεζόν μπορεί να είναι μικρότερη απ’ όσο αναμενόταν, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο με μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών σε όλο τον πλανήτη να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.

Σε μια από τις τελευταίες στάσεις της περιόδου, αύριο στη Μαδρίτη, στον τελευταίο αγώνα της σειράς Indoor Tour θα συγκεντρωθούν σπουδαίοι αθλητές, την Παρασκευή (21/2). Ανάμεσα σε αυτούς και δύο Έλληνες, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Κωστας Φιλιππίδης, που έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια τους με τις εμφανίσεις τους.

Ο Τεντόγλου εκμεταλλεύεται την απουσία μεγάλης διοργάνωσης, προκειμένου να κάνει κάποιες αλλαγές που θα του φανούν χρήσιμες για το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά δεν είχε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσει όλους του τους αγώνες με επιδόσεις πάνω από τα 8,00 μ., με καλύτερο όλων των 8,07 μ., το οποίο σημείωσε στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, στο Μπόχουμ. Στο μήκος θα αγωνιστούν ακόμη οι Γιαν Ετσεβαρία (Κούβα) και Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία).

Σε καλή κατάσταση έδειξε και ο Κώστας Φιλιππίδης, με φετινό 5,70 μ. και σταθερά καλές παρουσίες στο σύνολο των διοργανώσεων όπου έχει συμμετάσχει. Ο αυριανός είναι ο τελευταίος αγώνας των αθλητών μας, πριν το ραντεβού τους με το κορυφαίος εγχώριο γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, το οποίο θα γίνει 28-29/2 στο ΣΕΦ.

Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Ιδιαίτερα συναρπαστικό αναμένεται να είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, την Κυριακή (23/2).

Σε ένα γνώριμο για τους αθλητές και τις αθλήτριες μέρος, στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων, θα δώσουν το παρών ορισμένοι από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες των αποστάσεων, που αναμένεται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για δυνατούς αγώνες.

Δείτε τις συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες

x

Send this to a friend