Παλαμήδειος Άθλος (27/11/2016): Όλα όσα θέλετε να ξέρετε… σκαλί-σκαλί (video) 705

Είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε να κάνουμε με έναν αγώνα σαν όλους τους άλλους. Ο “Παλαμήδειος Άθλος” είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων και αυτό το γνωρίζουν όσοι είχαν την τύχη να συμμετάσχουν την πρώτη χρονιά και φυσικά το φαντάζονται όλοι εκείνοι που έχουν ανέβει τα σκαλοπάτια στο Παλαμήδι.

Επειδή, λοιπόν, είναι διαφορετικός αγώνας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Δήμος Ναυπλίου και οι διοργανωτές σε Συνέντευξη Τύπου παρουσίασαν τον φετινό αγώνα που θα γίνει στις 27/11.

Το Runnfun.gr βρέθηκε στο Ναύπλιο αυτές τις ημέρες, έκανε… αυτοψία στη διαδρομή του αγώνα και συγκέντρωσε και μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης χρήσιμες πληροφορίες για όλους όσους βρεθούν στο Ναύπλιο για να γίνουν κομμάτι της ιστορίας.

Εκκίνηση: επί της 25ης Μαρτίου, είσοδος του Κάστρου.

Ώρα Εκκίνησης: 12:30

Διαδρομή: άνοδος στο κάστρο, επαρχιακή οδός φρουρίου Παλαμηδείου, 25ης Μαρτίου, Κύπρου, Σιδηράς Μεραρχίας, Ανδρέα Συγγρού.(850μ.-999 σκαλοπάτια και 4,15χλμ. ασφαλτοστρωμένος δρόμος)

Τερματισμός: επί της 25ης Μαρτίου, στην είσοδο του Κάστρου.

Επίσης θα διεξαχθεί αγώνας 10 χιλιομέτρων αλλά και 3 χιλιομέτρων.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Σε κάθε χιλιόμετρο των αγωνιστικών διαδρομών, θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
• Στον «Παλαμήδειο Άθλο» θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης των δρομέων στην έξοδό τους από το κάστρο και κατά    την διαδρομή ανάβασης σε πολλά σημεία.
• Κατά μήκος της διαδρομής των 10χλμ. θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης των δρομέων στο 5ο χλμ.
• Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους συμμετέχοντες στην εκκίνηση και στον τερματισμό.
• Επιπλέον, διατίθενται ισοτονικά ποτά στους συμμετέχοντες στον τερματισμό

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον “Παλαμήδειο Άθλο” είναι 1 ώρα (οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα τους μέχρι ώρα 13:30) από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης (12:30). Για τον αγώνα δρόμου 10χλμ. το χρονικό όριο είναι 1 ώρα & 30΄ (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα μέχρι ώρα 10:30).

Διαβάστε ιατρικές και προπονητικές συμβουλές για τον συγκεκριμένο αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ

Επίσης δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη με ένα κλικ ΕΔΩ

Για εγγραφές και περισσότερες λεπτομέρειες: http://nafpliocastlerun.gr/gr/

Previous ArticleNext Article

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής για το Skyros Run 2020 15

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις εξελίξεις, σχετικά με την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του COVID-19, το Skyros Run, που διοργανώνεται από τον Δήμο Σκύρου, τον Περιπατητικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο «Ανακαλύπτοντας τη Σκύρο» – “Rediscover Skyros”, την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ «Αλιώτις, ανακοινώνει την ότι ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.

Το Skyros Run ορίζεται εκ νέου το Σάββατο 29 Αυγούστου με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα και παροχές προς τους δρομείς.

Όσοι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή, αυτομάτως μεταφέρονται στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους καταβάλλοντας το αντίτιμο της συμμετοχής έχουν τρεις επιλογές:

Α) Να διατηρήσουν την εγγραφή τους στη νέα ημερομηνία με όλες τις παροχές.

Β) Τη δυνατότητα να παραλάβουν την τσάντα συμμετοχής που θα περιλαμβάνει το μπλουζάκι το μετάλλιο και τα δώρα των χορηγών, η οποία θα αποσταλεί στη διεύθυνση που θα μας υποδείξουν, ενώ τα χρήματα της εγγραφής τους θα καταβληθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στην οικογένεια του μικρού Λιουμπίμ που στις 18.09.2017 έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στον μόνιμο τόπο διαμονής του στην Σκύρο και έμεινε ανάπηρος από το λαιμό και κάτω και τον οποίο το Skyros Run αποφάσισε να στηρίξει με διάφορες δράσεις και να αφιερώσει την διοργάνωση στην προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού.

Γ) Τη δυνατότητα, επιστροφής των χρημάτων τους στο ακέραιο αφού αφαιρεθούν οποιαδήποτε διαχειριστικά κόστη που προκύπτουν από χρεώσεις τραπεζικών μεταφορών.

Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο [email protected]
Ευχόμαστε σε όλους υγεία αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα.
Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει υγιείς και ασφαλείς και σύντομα να τρέξουμε ξανά μαζί στους δρόμους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
#menoumespiti #Be1ofUS

Μείνετε συντονισμένοι

website: http://www.skyrosrun.com/
facebook: https://www.facebook.com/skyrosrun/
instagram: https://www.instagram.com/skyrosrun/

Ακύρωση του Μαραθωνίου Κρήτης και ραντεβού το 2021 18

4ος Μαραθώνιος της Κρήτης: Μια δρομική γιορτή με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία

Σε συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε ομόφωνα η ακύρωση του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης για το έτος 2020 και η διεξαγωγή του τον Απρίλιο του 2021, όπως υπαγορεύουν οι σημερινές συνθήκες.

Οι πολίτες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο έχουν τις εξής δυνατότητες:

Α. Να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό εγγραφής. Αυτό μπορεί να γίνει με την είσοδό τους στην ατομική τους καρτέλα – τους έχει σταλεί σχετικό Link με email κατά την εγγραφή – και την επιλογή της ένδειξης «Αίτημα Ακύρωσης/Cancellation Request» στο κάτω μέρος της καρτέλας. Για τυχόν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected]
Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Β. Να μην προβούν στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2021.
Υπενθυμίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για πολιτικές ακυρώσεων που αφορούν τρίτους (πχ ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκές εταιρίες, αεροπορικές εταιρίες, κτλ).

Η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των εθελοντών, των κατοίκων της Κρήτης αλλά και η δημιουργία μοναδικών θετικών εμπειριών για όσους βιώνουν το Μαραθώνιο Κρήτης σε όλες του τις διαστάσεις αποτελούν πάντα προτεραιότητά της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Κρήτης.

Επικοινωνία: [email protected] Τ. +30 6932630730
το σάιτ του αγώνα: https://crete-marathon.gr/

x
Send this to a friend