Ο Όμιλος H Hotels Collection Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου 2020

Ο Όμιλος  H Hotels Collection Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου 2020

Eναν ακόμα ισχυρό σύμμαχο θα έχει ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου που θα γίνει στις 3 Μαϊου καθώς ονομαστικός Χορηγός του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων και Χορηγός Εθελοντισμού του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου 2020 θα είναι ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group, που ενισχύει την υποστήριξή της διοργάνωσης.

O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου εμπλούτισε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου με την ειδική μορφή του αθλητικού τουρισμού. Έχει καθιερωθεί  πλέον ως αθλητικός θεσμός πέρα από τα σύνορα της χώρας, έχοντας φθάσει να προσελκύει δρομείς από 47 χώρες του κόσμου! Η διοργάνωση χαρίζει διεθνή ακτινοβολία στον προορισμό στοχεύοντας σταθερά στην ενίσχυση της χαμηλής τουριστικής περιόδου και παράλληλα στην προώθηση του ιδεώδους του ευ αγωνίζεσθαι. Αναγνωρίζοντας το ρόλο του αγώνα, ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group, ενδυναμώνει φέτος τη χορηγική υποστήριξη θέτοντας κάτω από την ομπρέλα του τη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων και τον Εθελοντισμό, διαδίδοντας το σύνθημα GREEN LIVING IS GOOD LIVING”.

Σχετικά με τη χορηγική συνεργασία με τη διοργάνωση, ο κ. Παναγιώτης Χατζηλαζάρου, COO των H Hotels προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο όμιλος H Hotels Collection στηρίζει κάθε προσπάθεια αναγνώρισης της Ρόδου ως κορυφαίου προορισμού αθλητικού τουρισμού και βρίσκεται συνεχώς δίπλα σε δράσεις που προβάλλουν το νησί. Φέτος, στηρίζουμε ακόμα πιο ένθερμα το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου αναλαμβάνοντας μαζί με την ονομαστική χορηγία του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων και τον εθελοντισμό.Ιδιαίτερης σπουδαιότητας είναι επίσης το μήνυμα του φετινού αγώνα, το όποιο έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση του κόσμου για την προστασία του περιβάλλοντος».

«Έπειτα από επτά χρόνια, ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου καθιερώνεται ως μία σημαντική διοργάνωση, στην οποία είναι  στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς αθλητικής κοινότητας. Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους μεγάλους μας χορηγούς, όπως η H Hotels Collection. Ευχαριστούμε το Χρυσό χορηγό μας που μοιράζεται το όραμά μας και στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση», δήλωσε από την πλευρά της η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου και συμπλήρωσε:

«Με την τόσο σημαντική υποστήριξη ενός από τους μεγαλύτερους και πλέον επιτυχημένους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας, δεσμευόμαστε ότι ο Μαραθώνιος θα συνεχίσει να εξελίσσεται με σταθερά βήματα και να χαρίζει διεθνή ακτινοβολία στη Ρόδο, θα συνεχίσει να προάγει τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι, του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς,  να  αναδεικνύει την ιστορική, αρχιτεκτονική κληρονομιά της Ρόδου και τις φυσικές της ομορφιές».

Σημειώνεται ότι ο αγώνας των πέντε χιλιομέτρων είναι ο πολυπληθέστερος και ο Όμιλος Χατζηλαζάρου συμμετέχει με πολυμελή ομάδα κάθε φορά. Ο εθελοντισμός αποτελεί νευραλγικό παράγοντα επιτυχίας της διοργάνωσης. Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες των εθελοντών συμβάλλουν στη συνεχώς ανοδική πορεία της διοργάνωσης.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί για 7η φορά στις 3 Μαΐου 2020 και οι  εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Previous ArticleNext Article

Η My Ομάδα των Mymarket συνεχίζει στο δρόμο των ρεκόρ και το 2020

Η My Ομάδα των Mymarket συνεχίζει στο δρόμο των ρεκόρ και το 2020

 Με το βλέμμα στραμμένο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι, συνεχίζεται και το 2020 η επιτυχημένη πρωτοβουλία των MymarketMy Ομάδα για την ουσιαστική υποστήριξη νέων Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών στην προσπάθεια να πετύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους.

Μέσα από τη χορηγία της ανανεωμένηςMy Ομάδα, τα Mymarket στηρίζουν τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού στη χώρα μας και στέκονται δίπλα σε 8 νέους αθλητές στο δρόμο τους προς τα ρεκόρ! Η αλυσίδα  για δεύτερη χρονιά βρίσκεται και πάλι στο πλευρό των νέων πρωταθλητών μας, στη δύσκολη και επίπονη περίοδο της προετοιμασίας τους.

Τα Mymarket συμβάλλουν με πολλαπλούς τρόπους στην προπονητική προετοιμασία των αθλητών, υποστηρίζουν τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και φροντίζουν για τη σωστή διατροφή τους μέσα από τα 224 καταστήματα Mymarket σε όλη την Ελλάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του οράματος αυτών των νέων παιδιών που μας διδάσκουν με τη δέσμευση και το πάθος τους. Με  συστηματική δουλειά, επιμονή  και προσήλωση στο στόχο τους, είμαστε βέβαιοι ότι θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές συγκίνησης και μεγάλες επιτυχίες.Για ακόμη μία χρονιά, καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας στα Mymarket, οκτώ νέους πρωταθλητές, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές Αρχές και Αξίες.

Στο δρόμο τους προς το Τόκιο, αλλά και τις άλλες σημαντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, θα είμαστε δίπλα τους.» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE Αριστοτέλης Παντελιάδης.

Η φετινή MyΟμάδα αποτελείται από τους εξής πρωταθλητές:

Ανδρέα Βαζαίο – κολύμβηση (μεικτή, ελεύθερο και πεταλούδα)

Κριστιάν Γκολομέεβ – κολύμβηση (ελεύθερο και πεταλούδα)

Ιερόθεο Δρίτσα – στίβος (400μ. εμπόδια)

Δήμητρα Μαναβή – Κωνσταντίνα Τσοπούλου (beachvolley)

Αντώνη Μέρλο – στίβος (άλμα εις ύψος)

Άννα Ντουντουνάκη – κολύμβηση (πεταλούδα)

Χρήστο Φραντζεσκάκη – στίβος (σφυροβολία)

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη MyΟμάδα από τα Mymarket, οι πρωταθλητές επεσήμαναν χαρακτηριστικά:

Ανδρέας Βαζαίος«Οι Αγώνες του Τόκιο είναι ο Νο1 στόχος της χρονιάς. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και η προσπάθεια όλων των συναθλητών μου είναι δύσκολη και μοναχική. Χορηγοί όπως τα Mymarket,που είναι κοντά στους Έλληνες αθλητές, είναι σημαντικοί και αξίζουν συγχαρητήρια».

Κριστιάν ΓκολομέεβΝιώθω αμέριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς τα Mymarketπου αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθειά μου και των άλλων συναθλητών μου ώστε να μπορέσουμε να τιμήσουμε σε αυτή την Ολυμπιακή χρονιά και πάλι τα χρώματα της χώρας μας».

Ιερόθεος Δρίτσας«Θέλω να ευχαριστήσω τα Mymarket που με στήριξαν σε μια δύσκολη χρονιά όπως η περσινή που ταλαιπωρήθηκα αρκετά από τραυματισμούς. Η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα πιο απαιτητική και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είναι και φέτος στο πλευρό μου και με στηρίζουν στην πορεία μου για να κατακτήσω ακόμη πιο καλές επιδόσεις  στο αγώνισμά μου».

Δήμητρα Μαναβή«Για δεύτερη χρονιά φέτος έχουμε με την Κωνσταντίνα στο πλευρό μας τα Mymarket να μας υποστηρίζουν ώστε μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για διακρίσεις. Ευχαριστούμε θερμά».

Αντώνης Μέρλος«Η απόφασή μου να επιστρέψω από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για να συνεχίσω εδώ τις προπονήσεις μου ήταν μία πολύ σημαντική αλλαγή για τη φετινή χρονιά. Είμαι ευτυχής που αυτή συνοδεύτηκε από τη στήριξη που μου παρέχουν τα Mymarket, ώστε να μπορέσω απρόσκοπτα να αφοσιωθώ στο κυνήγι των καλών επιδόσεων εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Άννα Ντουντουνάκη«Μια διάκριση στο Τόκιο αυτό το καλοκαίρι είναι ο μεγάλος μου στόχος. Προπονούμαι γι’αυτό σκληρά. Είμαι ευγνώμων που τα Mymarket με στηρίζουν σε αυτή μου την προσπάθεια»

Κωνσταντίνα Τσοπούλου«Με τη Δήμητρα βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση, ταξιδεύοντας πολύ προκειμένου να συμμετέχουμε σε τουρνουά σε όλο τον κόσμο και να συγκεντρώνουμε βαθμούς. Η στήριξη των Mymarket είναι πολύτιμη και απαραίτητη για μας».

Χρήστος Φραντζεσκάκης«Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά απαιτητική και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις  να πετύχω την πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ευχαριστώ από καρδιάς τα Mymarket που βρίσκονται στο πλευρό μου και φέτος σε αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά με τα Mymarket

Τα Mymarket είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα supermarket με 224 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα Mymarket συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Δώρα της New Balance στους δρομείς του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τον Νέο Χορηγό του Μαραθωνίου Ναυπλίου που είναι το ΙΚΤΕΟ «ΔΡΟΜΟΣ». Ευχαριστεί τους Μεγάλους Χορηγούς: New Balance – ΦΟΥΓΑΡΟ – ΑΜΣΤΕΛ Free και τους Χορηγούς: Οικογένεια Χριστοδούλου και Βίκος, που για άλλη μια χρονιά στηρίζουν τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και τις παράλληλες εκδηλώσεις του.

Η New Balance για μια ακόμη χρονιά, με πολλά δώρα και κληρώσεις για τους συμμετέχοντες δρομείς: Η παγκοσμίως no1 εταιρεία running, New Balance, τρέχει μαζί μας στον Μαραθώνιο Ναυπλίου με το παπούτσι 680v6Για πρώτη φορά θα γίνει κλήρωση και για τους ΚΦΑ του Δήμου Ναυπλιέων.

Τα δώρα της New Balance :

  • 2 ζευγάρια παπούτσια θα κληρωθούν στους ΚΦΑ των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων που τα σχολεία τους συμμετέχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου (Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια).
  • Από 1 ζευγάρι παπούτσια θα δοθεί στον εκπαιδευτικό των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων που συνόδεψε το σχολείο και που είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή στις αθλητικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου. (Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια)
  • Με 1 ζευγάρι παπούτσια θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι νικητές και νικήτριες του Μαραθωνίου δρόμου!
  • Με 1 ζευγάρι Παπούτσια θα βραβευτούν ο πρώτος νικητής και η πρώτη νικήτρια του Ημιμαραθωνίου δρόμου!
  • 4 ζευγάρια παπούτσια θα κληρωθούν για όλους τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο – Ημιμαραθώνιο.
  • 2 ζευγάρια παπούτσια θα κληρωθούν για όλους τους συμμετέχοντες στα 5 χλμ.
  • 2 ζευγάρια παπούτσια θα κληρωθούν στους ΚΦΑ των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων που τα σχολεία τους συμμετέχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου (Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια).
  • Από 1 ζευγάρι παπούτσια θα δοθεί στον εκπαιδευτικό των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων που συνόδεψε το σχολείο και που είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή στις αθλητικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου. (Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια)

**Η κλήρωση των παπουτσιών 680v6 στους συμμετέχοντες όσο και η απόδοση των δώρων των πρώτων νικητών, θα πραγματοποιηθεί μετά την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων.

x

Send this to a friend