O Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, γιόρτασε τα 30 χρόνια από τη γέννησή του

O Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, γιόρτασε τα 30 χρόνια από τη γέννησή του

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης (Α.Ο.Α.Η), σε μια πανηγυρική εκδήλωση, γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος που τόνισε τη διαχρονικά αρμονική συνεργασία του Δήμου με τον Α.Ο.Α.Η. καθώς και το μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια στη διάδοση του τένις στην Ελλάδα.

Ο κ. Βαλασόπουλος ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης, για την αναβάθμιση του φωτισμού του Ομίλου τους προσεχείς μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόθεση του Δήμου σε συνεργασία με τον ΑΟΑΗ να ξεκινήσουν μελέτη για την κατασκευή κλειστού γηπέδου.  

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Α.Ο.Α.Η. κ. Δημήτρης Ξυνός έκανε μια αναδρομή στα σημαντικότερα γεγονότα και επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του Ομίλου τονίζοντας: «Στα 30 χρόνια λειτουργίας του ο Α.Ο.Α.Η. έχει μυήσει στα μυστικά του τένις χιλιάδες παιδιά, έχει φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα  και έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο αθλητικό σωματείο με πολλές διακρίσεις των αθλητών του σε εθνικούς αλλά και διεθνείς αγώνες. Επί 30 χρόνια ο ΑΟΑΗ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η δέσμευση όλων είναι να εργαστούμε άοκνα για να τον κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο και να καμαρώσουμε ανάλογες επιτυχίες όπως αυτή που νωρίτερα σήμερα πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς».

Αμέσως μετά σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα βραβεύτηκαν όλοι όσοι είχαν διατελέσει πρόεδροι του Ομίλου από την ίδρυση του ως σήμερα.

Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α κ. Σπύρος Ζαννιάς που υπήρξε πρόεδρος και ο βασικότερος θεμελιωτής των εγκαταστάσεων του Α.Ο.Α.Η. Μεταξύ άλλων ο κ. Ζαννιάς είπε: «Ο ΑΟΑΗ είναι λαϊκό σωματείο και καταλύτης της εκλαΐκευσης του Αθλήματος που υπηρετούμε. Στην παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του, συμμετείχε με 10.000 αθλητές/τριες, οι περισσότεροι των οποίων είναι σήμερα επιστήμονες και διακεκριμένα στελέχη της Ελληνικής Κοινωνίας. Στοιχείο του πολιτισμού του σωματείου μας είναι η ομόνοια που επικρατεί στα μέλη μας. Είναι σημαντική η προσφορά των οικογενειών των αθλητών, που είναι ο μεγαλύτερος χορηγός του τένις. Κύριε Πρόεδρε, κε Ξυνέ είμαι βέβαιος ότι η σημερινή διοίκηση του ΑΟΑΗ θα είναι επιτυχημένη, γιατί ηγείσθε εσείς και γιατί συμμετέχουν γονείς στο Δ.Σ. Θα πρέπει να τονίσω τη συμβολή των Δημάρχων Ηλιούπολης κ. Κιντή και του κ. Γεωργάκη για την συμβολή τους στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας. Είμαι βέβαιος ότι, ο νυν Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος θα τηρήσει όλα όσα ανακοίνωσε σήμερα. Τέλος, με  αυτά που είδαμε στον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Φέντερερ είμαι βέβαιος ότι στο Τόκυο θα δούμε μετάλλιο και από τον Στέφανο και από τη Μαρία»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Previous ArticleNext Article

Με την μέθοδο «4-7-8» θα πείτε αντίο στην αϋπνία!

Είναι μια από τις «ασθένειες» της εποχής μας και σχετίζεται με τους υψηλούς ρυθμούς ζωής και το στρες που ζούμε σε καθημερινή βάση.

Μιλάμε για τη δυσκολία να κοιμηθούμε και τα επιπλέον προβλήματα που η έλλειψη ύπνου προκαλεί στον οργανισμό μας.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει έλθει στο προσκήνιο μια μέθοδος η οποία υπόσχεται ότι σε… χρόνο μηδέν θα βρισκόμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα.

Τη μέθοδο αυτή έχει προτείνει ο δρ. Άντριου Βέιλ, ο οποίος είναι γιατρός, ωστόσο, στράφηκε προς τις ανατολικές φιλοσοφίες για να λύσει το πρόβλημα της δυσκολίας του ύπνου.

Ο Βέιλ, λοιπόν, έχει προτείνει μια μέθοδο αναπνοής η οποία υπόσχεται ότι θα μας χαλαρώσει άμεσα και θα μας βοηθήσει να κοιμηθούμε γρήγορα και βαθιά.

Η βραδινή προπόνηση κόβει την όρεξη, αλλά όχι τον ύπνο

Αυτό που ο Βέιλ προτείνει είναι η μέθοδος «4-7-8», η οποία συνίσταται στις εξής κινήσεις:

1. Βάζουμε την άκρη της γλώσσας μας στην άκρη των ούλων στα μπροστινά δόντια.

2. Εκπνέουμε τελείως από το στόμα, κάνοντας θόρυβο.

3. Κλείνουμε το στόμα και εισπνέουμε από τη μύτη μετρώντας ως το τέσσερα.

4. Κρατάμε την αναπνοή μας, μετρώντας ως το επτά.

5. Εκπνέουμε από το στόμα, μετρώντας ως το οκτώ.

6. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τέσσερις φορές συνολικά.

Μεγάλα λάθη που κάνουμε και καταστρέφουμε τον ύπνο μας

Η μέθοδος αυτή οξυγονώνει σωστά τον οργανισμό και ταυτόχρονα μας βοηθά να χαλαρώσουμε αρκετά ώστε να κοιμηθούμε σαν… πουλάκια.

Διαβάστε ακόμη: Σνακ που θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε και να να προπονείστε καλύτερα

Αθηναίοι Δρομείς: Πολιτιστικός περίπατος στις 11/07

Οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ στον 5ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11/7/2020 το απόγευμα, Πολιτιστικό Περίπατο για τα μέλη και τους φίλους του, σε τμήμα του ιστορικού κέντρου των Αθηνών. Η ομάδα των συμμετεχόντων θα περιδιαβεί σε μνημεία και χώρους πολιτισμού, που αφορούν διάφορες ιστορικές περιόδους της πόλης μας.

Σημείο συνάντησης θα είναι ο σταθμός Μετρό Ακρόπολη στις 18.45. .    ΧΑΡΤΗΣ

Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την απέναντι οδό Βύρωνος με πρώτο σημείο ενδιαφέροντος το μνημείο του Λυσικράτη. Κατόπιν, θα επιστρέψουμε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θα κινηθούμε προς το Ηρώδειο και θα κάνουμε στάση έξω απ’ αυτό. Θα συνεχίσουμε στη Δ. Αρεοπαγίτου και η επόμενη στάση θα είναι στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη. Θα προχωρήσουμε πίσω από τον Ι. Ναό προς τον χώρο της Πνύκας όπου θα είναι η κύρια στάση μας. Θα γυρίσουμε κατόπιν από την μεριά του Εθνικού Αστεροσκοπίου στη Δ. Αρεοπαγίτου και θα κατευθυνθούμε στο Θησείο. Στις στάσεις του περιπάτου, μέλη της Πολιτιστικής ομάδας του συλλόγου, θα ενημερώνουν την παρέα μας, για ενδιαφέροντα ιστορικά δεδομένα, που αφορούν στις επισκεπτόμενες τοποθεσίες, Για τον σκοπό αυτό επίσης, θα διανεμηθεί και φυλλάδιο με σχετικές πληροφορίες.

Μετά απ’ αυτό τον περίπατο, θα προχωρήσουμε με κατεύθυνση την περιοχή του Ψυρρή, στο εστιατόριο (και πολυχώρο τέχνης) «Art Εδέμ» για βραδυνό γεύμα. http://artedem.gr/ Αριστοφάνους 13 ΧΑΡΤΗΣ

Για συμμετοχές παρακαλούμε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά: [email protected] και τηλεφωνικά στον κ. Γεώργιο Βλάσση 6932339726 μέχρι τις 9-7-2019.

Για την συμμετοχή σας θα πρέπει να δηλώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, αριθμός ατόμων.

Παρακαλείσθε επίσης να μας δηλώσετε, αν η συμμετοχή σας θα συμπεριλαμβάνει και το βραδινό γεύμα στο «Art Εδέμ», ώστε να μεριμνήσουμε για την απαραίτητη κράτηση θέσεων σε αυτό.

Ελάτε να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα περιδιαβαίνοντας σε χώρους και τοποθεσίες, που συνδέθηκαν με την μακραίωνη ιστορία της πόλης μας.

Η Πολιτιστική Ομάδα του συλλόγου Αθηναίοι Δρομείς.

x
Send this to a friend