Nutrition for Zero Hunger από τη Herbalife Nutrition

Η Herbalife Nutrition (NYSE:HLF), κορυφαία εταιρεία διατροφής παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της διεθνούς πρωτοβουλίας “Nutrition for Zero Hunger”, προσφέροντας 2 εκατομμύρια δολάρια στον αγώνα για την εξάλειψη του παγκόσμιου υποσιτισμού, τη διασφάλιση πρόσβασης στη σωστή διατροφή και την καταπολέμηση της αυξανόμενης παχυσαρκίας. Η πρωτοβουλία, με την αρωγή Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, θα εστιάσει στην παροχή πρόσβασης σε προϊόντα υγιεινής διατροφής, στη βελτίωση της διατροφικής εκπαίδευσης, στον εντοπισμό βιώσιμων διατροφικών πόρων και στην ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με την παγκόσμια επισιτιστική κρίση. 

Σε συνδυασμό με την έναρξη της πρωτοβουλίας, η Εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Feed the Children”, μια Μ.Κ.Ο αφοσιωμένη στην εξάλειψη του παιδικού υποσιτισμού παγκοσμίως. Η “Feed the Children” έχει θεσπίσει τον Σεπτέμβριο ως «Μήνα Καταπολέμησης του Υποσιτισμού» και η Herbalife Nutrition, ως ηγετική δύναμη πίσω από την πρωτοβουλία “Nutrition for Zero Hunger”, θα ενισχύσει τα προγράμματά της στη μάχη κατά της πείνας σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η πρωτοβουλία “Nutrition for Zero Hunger” επικεντρώνεται στην καταπολέμηση βασικών επισιτιστικών προβλημάτων που έχουν λάβει διαστάσεις πανδημίας και μέσω της συνεργασίας μας με τους συνεργάτες μας, όπως η “Feed the Children”, ευελπιστούμε να χτίσουμε έναν πλανήτη, όπου θα έχουν όλοι πρόσβαση σε ποιοτικά τρόφιμα και σωστή διατροφή», δήλωσε ο Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs της Herbalife Nutrition. 

Ως εταιρεία ηγέτης στον κλάδο της διατροφής, η Herbalife Nutrition ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 40 χρόνια, με εφαλτήριο τη σπουδαιότητα και την αξία της σωστής διατροφής, προσφέροντας μία αξιόπιστη πηγή θρεπτικών τροφών, μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων συνεργατών ανά την υφήλιο. 

«Η “Feed the Children” είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με την Herbalife Nutrition με σκοπό την καταπολέμηση του σημαντικού προβλήματος του παιδικού υποσιτισμού», δήλωσε ο Travis Arnold, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “Feed the Children”. «Το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μεμονωμένες ενέργειες. Γνωρίζουμε ότι οι συνδυασμένες προσπάθειές μας θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ζωές των οικογενειών που μας έχουν περισσότερο ανάγκη σε όλο τον κόσμο». 

Η “Feed the Children” είναι ένας οργανισμός αφοσιωμένος στη στήριξη οικογενειών και κοινοτήτων στις Η.Π.Α. και σε 10 χώρες διεθνώς, μέσω της παροχής πόρων και διατροφικής βοήθειας, με σκοπό την επίτευξη μιας σταθερότητας στις διατροφολογικές συνήθειες των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Το 2018, η Feed the Children διένειμε περίπου 40,1 εκατομμύρια κιλά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, συνεργαζόμενη με τοπικές κοινότητες για την στήριξη 6,5 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Επιπρόσθετα από την υποστήριξη στρατηγικών συνεργασιών, η πρωτοβουλία “Nutrition for Zero Hunger” ευθυγραμμίζεται με τον 2ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, που απαιτεί τολμηρές δράσεις για την εξάλειψη του υποσιτισμού σε κάθε έκφανσή του έως το 2030, καθώς και λύσεις για την επίτευξη της επισιτιστικής ασφάλειας και τη βελτίωση της διατροφής διεθνώς. Με την χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, η Εταιρεία αποσκοπεί:

  • Στη συνεργασία με οργανισμούς που υποστηρίζουν την καταπολέμηση της πείνας, την επισιτιστική ασφάλεια και μαίνονται τον υποσιτισμό 
  • Στην προσφορά θρεπτικών τροφών και διατροφικών προϊόντων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
  • Στην προσφορά πόρων για την ενίσχυση της διατροφικής εκπαίδευσης
  • Στην προσέγγιση και την εκπαίδευση κοινοτήτων ανά την υφήλιο μέσω ολοκληρωμένων εκστρατειών επικοινωνίας και ενημέρωσης 

Ο κος Hoffman πρόσθεσε, «έχουμε γίνει μάρτυρες του θετικού αντίκτυπου της υγιεινής διατροφής στις ανθρώπινες ζωές και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε αυτή τη σημαντική ανάγκη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων  παγκοσμίως».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Herbalife Nutrition, επισκεφθείτε τη διεύθυνση IamHerbalifeNutrition.com.

Σχετικά με τη Herbalife Nutrition:

Η Herbalife Nutrition είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. Αποστολή της εταιρείας από το 1980, είναι η παραγωγή και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων και προγραμμάτων διατροφής που στόχο έχουν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων. Μαζί με τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της Herbalife Nutrition, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε λύσεις στα παγκόσμια προβλήματα της ελλιπούς διατροφής και της παχυσαρκίας, στη γήρανση του πληθυσμού, του συνεχώς αυξανόμενου κόστους υγειονομικής περίθαλψης, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στην αύξηση της επιχειρηματικότητας των ανθρώπων ανεξαρτήτως ηλικίας. Η Herbalife Nutrition προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που χαίρουν επιστημονικής τεκμηρίωσης, τα περισσότερα εκ των οποίων παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Συγχρόνως παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition και μία υποστηρικτική κοινότητα που εμπνέει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.    

Τα προϊόντα για στοχευμένη διατροφή, διαχείριση βάρους, ενέργεια και ευεξία, καθώς και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης της Herbalife Nutrition διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανεξάρτητων συνεργατών της σε 90 χώρες.

Μέσω των προσπαθειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Herbalife Nutrition υποστηρίζει το Herbalife Nutrition Foundation (HNF) και τα προγράμματα Casa Herbalife, συμβάλλοντας στην παροχή υγιεινής και σωστής διατροφής σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Η Herbalife Nutrition είναι επίσης υπερήφανη χορηγός σε περισσότερους από 190 παγκοσμίου φήμης αθλητές, ομάδες και διοργανώσεις ανά τον κόσμο. 

Η Herbalife Nutrition έχει περισσότερους από 8.300 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:HLF), με  κύκλο εργασιών για το 2018 ύψους 4,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Herbalife.com ή το IAmHerbalife.com

Σχετικά με την Feed the Children

Στην “Feed the Children” προσφέρουμε τροφή σε υποσιτισμένα παιδιά. Οραματιζόμαστε έναν πλανήτη όπου κανένα παιδί δεν θα πηγαίνει για ύπνο πεινασμένο. Στις Η.Π.Α. και διεθνώς, είμαστε αφοσιωμένοι στην στήριξη οικογενειών και κοινοτήτων για να επιτύχουν μία ζωή με σταθερότητα στις διατροφολογικές συνήθειες τους και να μειώσουν την ανάγκη τους για βοήθεια στο μέλλον, ενώ παράλληλα, προσφέρουμε τρόφιμα και πόρους για να τις βοηθήσουμε στο παρόν. Διανέμουμε διατροφικά προϊόντα από εταιρικές δωρεές σε τοπικές κοινότητες, προσφέρουμε υποστήριξη σε δασκάλους και μαθητές και επισπεύδουμε την κινητικότητα των πόρων για την υποβοήθηση των δράσεων αποκατάστασης, σε περίπτωση φυσικών καταστροφών. Σε διεθνή κλίμακα, διαχειριζόμαστε προγράμματα κοινοτικής ανάπτυξης με επίκεντρο τα παιδιά σε 10 χώρες. Καλωσορίζουμε τις συνεργασίες, επειδή γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα ήταν εφικτό χωρίς συνεργατικές σχέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.feedthechildren.org 

Previous ArticleNext Article

Η Herbalife Nutrition υποδέχεται το νέο Formula 1 Sport!

Η Herbalife Nutrition, πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει προϊόντα με συστατικά άριστης ποιότητας στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής, παρουσιάζει το νέο της προϊόν, Formula 1 Sport, ένα νόστιμο, υγιεινό και ισορροπημένο υποκατάστατο γεύματος, ειδικά σχεδιασμένο για όσους αθλούνται και για όσους αγαπούν τον έντονο και δραστήριο τρόπο ζωής.

Το νέο προϊόν περιέχει ένα εξαιρετικό μίγμα πρωτεϊνών γάλακτος, εδώδιμων ινών, βιταμινών και μετάλλων για να υποστηρίξει την καθημερινή πρόσληψη πρωτεϊνών και αποτελείται από vegan συστατικά, δεν περιέχει γλουτένη, χωρίς τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Μια ιδανική επιλογή για  όσους αναζητούν την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ της διατήρησης μιας υγιεινής διατροφής, της επίτευξης τον στόχων τους σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και του πολυάσχολου τρόπου ζωής που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα, το νέο Formula 1 Sport περιέχει 19γρ. υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και προσδίδει 5γρ. εδώδιμων ινών και περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε 25 βιταμίνες και μέταλλα, όπως οι βιταμίνες C, E και το σελήνιο, τα οποία συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της λευκίνης, ενός από τα Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας (BCAA).

Το νέο Formula 1 Sport είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από τον Ανεξάρτητο Διεθνή Φορέα Informed Sports, ώστε η κατανάλωση του από επαγγελματίες αθλητές να είναι απόλυτα ασφαλής.

ΧΡΗΣΗ:

Απολαύστε καθημερινά ένα ρόφημα Formula 1 Sport ως ένα θρεπτικό υποκατάστατο γεύματος. Αναμίξτε δύο scoops (26g) σκόνης του Formula 1 Sport με 250ml κρύο, ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (1.5% λιπαρά) ή για μία vegan και χωρίς γαλακτοκομικά εκδοχή, αναμίξτε με 250ml εμπλουτισμένου ροφήματος σόγιας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ / ΤΙΜΗ:

Νέο Formula 1 Sport της σειράς Herbalife24 σε συσκευασία 550gr/ Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής με Φ.Π.Α.: 64,64€

Τροφοδότησε τον Αθλητή που έχεις μέσα σου με το Formula 1 Sport!

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.weareherbalifenutrition.gr

Beat Yesterday 2020: Η Garmin Greece υποδέχεται το καλοκαίρι με εκπτώσεις 15%!

Η Garmin Greece πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και εγκαινιάζει την περίοδο «Beat Yesterday 2020», στη διάρκεια της οποίας, από 25 Μαΐου έως 7 Ιουνίου, το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί όλα τα προϊόντα Garmin σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με έκπτωση έως 15%!

Αφετηρία της εκπτωτικής περιόδου είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της πρώτης του Ιουνίου. Όλα τα προϊόντα της Garmin θα διατίθενται σε προνομιακή τιμή σε όλους τους επίσημους συνεργάτες της εταιρίας.

Στο πρόγραμμα «Beat Yesterday 2020» περιλαμβάνονται τα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται η Garmin όπως wearables, ποδηλατικά κοντέρ αλλά και βυθόμετρα, φορητά GPS και συσκευές πλοήγησης αυτοκινήτου.

Αρωγοί στο λανσάρισμα της ενέργειας είναι τα μέλη της Team Garmin Greece. Οι αθλητές της ομάδας χαιρετίζουν αυτή την πρωτοβουλία και με αφορμή την περίοδο «Beat Yesterday 2020», δημιουργούν βίντεο προπονήσεων για μερικά από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, όπως το τρέξιμο, την κολύμβηση, το ποδήλατο, τη yoga, τις pilates και ενδυνάμωση.

Έτσι, τα αστέρια της Team Garmin Greece θα μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της προπόνησής τους, μέσα από τα βίντεο με πρόγραμμα εξάσκησης 15 λεπτών, γιορτάζοντας έτσι την έκπτωση 15% για 15 ημέρες!

Get ready to… #BeatYesterday2020!

For more Info, get social with us:

I: @garmingreece

F: Garmin Greece

vivomove 3S Lifestyle Photography
Cycling Campaign – Cube Action Team 2019
x
Send this to a friend