Nικητής ο Κενυάτης Kipnetich, σούπερ Ρεμπούλη και Μενής στον “Νυχτερινό”

Nικητής ο Κενυάτης Kipnetich, σούπερ Ρεμπούλη και Μενής στον "Νυχτερινό"

Στην πρώτη θέση στις γυναίκες και στην 14η της γενικής κατάταξης με χρόνο 01:14:30 τερμάτισε η Ράνια Ρεμπούλη στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Ο χρόνος της και η κατάσταση που βρίσκεται σχεδόν ένα μήνα πριν τον Μαραθώνιο της Αθήνας, είναι ενα μήνυμα για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μπαίνει πια στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την 4η σερί νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την Αυθεντική διαδρομή.

Στη 2η θέση των γυναικών βρέθηκε η Vivia Jerop Kempoi με 01:17:39 και στην τρίτη θέση η Φωτεινή Δαγκλή Παγκόττο 01:20:47.

Νικητής ο Kipnetich, πρώτος Έλληνας ο Μενής

Στην πρώτη θέση στους άνδρες, τερμάτισε ο Κενυάτης Sammy Kipnetich, με χρόνο 1:06:09, ακολούθησε ο συμπατριώτης του Hosea Kimeli Kisorio, με χρόνο 01:07:10, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Έλληνας αθλητής, Γιώργος Μενής, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 01:07:55.

Ο Γιώργος Μενής είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που δείχνει στους αγώνες που συμμετέχει τον τελευταίο καιρό. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε τερματίσει 2ος στον Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων, πίσω από τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο μετά από μεγάλη μάχη στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδρομής.

Θα πρέπει να πούμε ότι 2ος Έλληνας ο Χαράλαμπος Πιτσόλης με 01:08:36, ενώ 3ος ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 01:09:04.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε σε μια μεγάλη δρομική γιορτή, με πολύ κόσμο να αγωνίζεται και άλλους να χειροκροτούν τις προσπάθειες όλων των αθλητών. Θυμίζουμε ότι στους δρόμους της πόλης βρέθηκαν πάνω από 20.000 δρομείς, με 4.000 να ξεκινούν τον ημιμαραθώνιο.

Previous ArticleNext Article

Νίκη… κολοκοτρωνέικη για τους “Δρομείς Ελπίδας”

Οι “Δρομείς Ελπίδας” ήταν ανάμεσα στους 100 εκείνους που τους έλαχε ο κλήρος να ξαναβρούν εκείνη την ανυπότακτη κολοκοτρωνέικη τρέλα . Και μιας και η αναφορά περί του Κολοκοτρώνειου Δρόμου στη διαδρομή Λιμποβίσι – Τρίπολη 28 χλμ., θα πρέπει να πούμε πως αυτήν την φορά δεν υπήρχε απλός “πιλότος”, αλλά ο Δημήτρης Γλυκός ήταν “στρατηγός” σαν τον “Γέρο του Μοριά”…

Κι αυτή η νίκη για τους “Δρομείς Ελπίδας” ήταν…κολοκοτρωνέικη, αφού αντιπαρήλθαν απόσταση, προβλήματα, περιορισμούς, τήρησαν για ακόμη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και τερμάτισαν όπως πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!

Για τους Δρομείς Ελπίδας,

Σοφατζής Γιώργος

cellphone :6942802002

Ακουμιανάκη Αδαμαντία

cellphone :6984352896

email: [email protected]

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/

instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/

Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

Αναβολή για τον 6ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αναβολή του Αγώνα Υπεραπόστασης για το επόμενο έτος 2021, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid 19.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια εποχή που η οργανωτική επιτροπή έβαζε τις μηχανές της διοργάνωσης του αγώνα σε πλήρη ισχύ, άλλαξαν, δραματικά, τα επιδημιολογικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η από 21/9/2020 ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:  ΕΔΩ

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι, όπου εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα (covid 19) όπως στην περιοχή της Αθήνας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής, η διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων εκτός σταδίου δεν επιτρέπεται.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε και τις επαφές μας με όλους τους αρμόδιους Φορείς, η απόφαση δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, αφού και οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες είναι χειρότερες.

Με αυτά τα δεδομένα και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των εθελοντών, αποφασίσαμε την αναβολή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για τις 19-23 Νοεμβρίου 2021.

Σας περιμένουμε τη νέα ημερομηνία, με τη δέσμευση να καταβάλουμε από σήμερα κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διοργάνωση του μεγαλύτερου Αγώνα επί ανοικτής οδού στον κόσμο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

x
Send this to a friend