Μαραθώνιος Κρήτης: Έρχεται για να συναρπάσει στις 13-14 Απριλίου στα Χανιά! Οι εγγραφές τρέχουν…

Από το 2016 που ξεκίνησε ο Μαραθώνιος Κρήτης, το 2024 θα αποτελέσει την 8η χρονιά πραγματοποίησής του, με τις καλύτερες προϋποθέσεις, πολύ ενθουσιασμό της νέας διοίκησης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων (ΣΔΥΧ) που τον διοργανώνει και πολλές καινοτομίες – βελτιώσεις.

230507CRM 05228

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου, με επίκεντρο το Στάδιο των Χανίων, δρομείς μαραθώνιας απόστασης αλλά και διαφόρων μικρότερων αποστάσεων (2,5χλμ, 5χλμ και 10 χλμ) θα ξεχυθούν στην πόλη, το λιμάνι, τα σοκάκια και τους παραλιακούς δρόμους μέχρι το Μάλεμε, διαδίδοντας παντού το υπέροχο μήνυμα του αθλητισμού και της ευζωίας.

Με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα, ο ΣΔΥΧ επιμελήθηκε το σχεδιασμό των νέων διαδρομών για όλες τις αποστάσεις κυριότερα, όμως, της μαραθώνιας διαδρομής, ντύνοντας την συνολική εμπειρία που θα αποκομίσει ο συμμετέχων, τόσο με υπέροχα περάσματα από συμβολικά σημεία της πόλης (φάρος – ενετικό λιμάνι, παλαιά πόλη) αλλά και ακούσματα, γεύσεις, μυρωδιές και εικόνες Κρήτης που θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό τόσο των αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων άθλησης, όσο και των επισκεπτών, θεατών, συνοδών και εθελοντών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, συστάθηκε το 1993 και υπηρετεί με πάθος και αφοσίωση τους σκοπούς ύπαρξής του, σχεδιάζοντας και πραγματοποιώντας πλούσιο πρόγραμμα λαϊκής άθλησης, προβάλλοντας την πόλη, το νησί και την ιστορία τους προτείνοντας τουρισμό αθλητικής εμπειρίας στο ξεκίνημα της Τουριστικής περιόδου, επιχειρώντας να την επεκτείνει, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου του. Σήμερα, 415 μέλη απαρτίζουν το σύλλογο και πλούσια αθλητική δραστηριότητα, συνεισφέρει καθημερινά στον εμπλουτισμό των διακρίσεων δρομέων του, σε διάφορους αγώνες ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό (περιλαμβανομένου του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος προσφάτως πραγματοποιήθηκε για 40ή φορά).

CK1W4097   GSR64378

Ο Μαραθώνιος της Κρήτης αποτελεί μία πολιτιστική και, κυρίως, αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στα Χανιά από το 2016. Αποτελεί τον μοναδικό στην Ελλάδα Πράσινο Μαραθώνιο και εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων (καλεντάρι) του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι αφιερωμένος στον Μακαριστό Μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη, ο οποίος ανέπτυξε σημαντικό θρησκευτικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στην Κρήτη, ενώ ο Αγώνας Δρόμου των 10 χλμ. είναι αφιερωμένος στον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έδωσε τη ζωή του προασπίζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο. Για τον 8ο Μαραθώνιο Κρήτης, ο Αγώνας Δρόμου των 5 χλμ. είναι αφιερωμένος στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη με καταγωγή από τα Χανιά, και ο Αγώνας Δρόμου των 2,5 χλμ. είναι αφιερωμένος στις Ολυμπιακές αξίες .Ο Μαραθώνιος της Κρήτης περιλαμβάνει ποικίλες παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και κορυφώνεται με τους Αγώνες δρόμου όλων των αποστάσεων της Κυριακής 14 Απριλίου.

Ο Μαραθώνιος της Κρήτης διοργανώνεται από τον ΣΔΥΧ, όπως πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων καθώς και παραστάτες όλους τους Δήμους του νομού, αποδεικνύοντας περίτρανα το πόσο μεγάλα πράγματα μπορεί να καταφέρει η σύμπραξη και το κοινό όραμα για την ανάπτυξη ενός τόπου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει στο website της διοργάνωσης, στο οποίο μπορεί κανείς παράλληλα να βρει όλη την πληροφορία και τους χάρτες για τους αγώνες όλων των αποστάσεων. Δείτε το video με στιγμιότυπα της τελευταίας διοργάνωσης!

Η TRIMORE Sport Events, έχοντας επενδύσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Τουρισμού Αθλητικής Εμπειρίας στη χώρα μας, αποτελεί τον ειδικό σύμβουλο της διοργάνωσης, δίνοντας έμφαση σε θέματα εξωστρέφειας/επικοινωνίας, ποιότητος και ασφάλειας, διαχείρισης εθελοντισμού, βελτίωσης και καινοτομίας καθώς και δημιουργίας προϋποθέσεων προσέλκυσης χορηγών για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων ώστε η διοργάνωση να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από τους μεγαλύτερους μαραθωνίους του κόσμου, ενώ παράλληλα η συνολική εμπειρία του επισκέπτη/αθλητή να είναι ξεχωριστή και αξέχαστη. Το τριημέρο του αγώνα περιλαμβάνει αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια ή την παρέα, φιλοδοξώντας να προσφέρει άπλετη διασκέδαση σε όλους.

CK1W3790    E1A0741

Η Πρόεδρος του ΣΔΥΧΕλένη Πολυχρονάκη εξηγώντας είπε: Το νέο Δ.Σ. και εγώ ως πρόεδρος του ιστορικού «Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων», είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διοργανώνουμε για 8η φορά τον Μαραθώνιο Κρήτης το 2024. Φέτος που έχουμε ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά την προετοιμασία της διοργάνωσης και φιλοδοξούμε να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 2.500 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα. Οι νέες ανανεωμένες και ελκυστικές διαδρομές του Μαραθωνίου Κρήτης αποτελούν ιδανική ευκαιρία για νέα ρεκόρ στους αθλητές.
Προσκαλούμε όλους τους δρομείς κάθε επιπέδου και ηλικίας να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της Κρητικής φιλοξενίας και να θαυμάσουν τα μαγευτικά αξιοθέατα των Χανίων σε κάθε διαδρομή. Υποσχόμαστε μία αξέχαστη εμπειρία που όλοι οι συμμετέχοντες θα θέλουν να την ξαναζήσουν επιστρέφοντας κάθε χρόνο στα Χανιά μας.
 

Περιφερειάρχης ΚρήτηςΣταύρος Αρναουτάκης δήλωσε: Μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση διεξάγεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στη πόλη των Χανίων. Ο Μαραθώνιος Κρήτης, αποτελεί πλέον θεσμό για τους δρομικούς αγώνες της χώρας μας στον οποίο συμμετέχει μεγάλος αριθμός αθλητών.

Ο αγώνας έχει ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς είναι αφιερωμένος στον Μακαριστό Μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη, ο οποίος ανέπτυξε σημαντικό θρησκευτικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στην Κρήτη.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων (ΣΔΥΧ) και τους φορείς που συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή καθώς συμβάλλουν ανάδειξη και προβολή του τόπου μας. Προσκαλούμε τους πολίτες να πάρουν μέρος και να στηρίξει τη σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος ΧανίωνΠαναγιώτης Σημανδηράκης ως οικοδεσπότης του αγώνα στην πόλη του σημειώνει σε δήλωσή του: Για μία ακόμη χρονιά συνεχίζουμε τη μεγάλη αθλητική παράδοση, με τη διοργάνωση που γίνεται θεσμός για την πόλη και την Κρήτη. Είναι η 8η συνεχή χρονιά του Μαραθωνίου Κρήτης και ο Δήμος Χανίων στηρίζει έμπρακτα και τη φετινή διεξαγωγή του, αποτελώντας περήφανο συνδιοργανωτή.

Είναι πλέον καθιερωμένη αυτή η δράση στη συνείδηση όλων μας, ως ένα από τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα του τόπου, που τιμούν με τη συμμετοχή τους και διαγωνίζονται εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, απ’ όλη την Ελλάδα.

 Ακόμα πιο σπουδαίο σημείο αποτελεί η αφιέρωση και του φετινού αθλητικού γεγονότος στη δράση και το έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίου Γαλανάκη, ενώ πλαισιώνεται από δράσεις που σκοπό έχουν να τιμήσουν γεγονότα και πρόσωπα τα οποία έχουν σφραγίσει την ιστορία του νησιού διαχρονικά.

 Όπως κάθε χρόνο, τιμάμε τη βαθιά παράδοση που έχουν τα Χανιά στον αθλητισμό και παρακινούμε όλους όσοι συμμετέχουν να αγωνιστούν με άμιλλα και σεβασμό στον θεσμό που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη διεθνώς.“

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Κλείστε θέση για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Μετά τη συμπλήρωση 40 ετών του αγώνα «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός», το ενδιαφέρον για τη φετινή 41η διοργάνωση είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2024 είναι προγραμματισμένος για τις 9-10 Νοεμβρίου και είναι μια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα, χορηγό αθλητικής εγκατάστασης την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Με ολοκαίνουρια ιστοσελίδα, νέο προγραμματισμό αγώνων και περισσότερες παράλληλες εκδηλώσεις ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε δρομείς από 140 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 14:00 και θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχής.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στην Αθήνα το Νοέμβριο, στην 41η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Εξασφαλίστε την θέση σας στην ιστορική διαδρομή & ξεκινήστε τις προπονήσεις σας σήμερα!!

athensauthenticmarathon.gr

iAMAuthentic

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Run Discover Iraklia 2024 : Ένα αθλητικό γεγονός που γράφει την ιστορία του

Η εκδήλωση «Τρέχουμε / Ανακαλύπτουμε την Ηρακλειά» επιστρέφει για 6η χρονιά.

Ο φετινός αγώνας θα  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί πρωινή ώρα.

Με τον τερματισμό σας, θα κάνετε την βουτιά σας στην παραλία του Αγίου Γεωργίου,  θα ακολουθήσουν οι απονομές των νικητών και μετά έχουμε γλέντι και φαγητό που σας προσφέρουμε, όπως  πάντα. Κρατείστε δυνάμεις για τον χορό.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης την πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Αγώνας 10 km – Τrail Race mixed with road. 

Ώρα εκκίνησης του αγώνα 11:10′.

Απόσταση διαδρομής: 10km μικτή διαδρομή τα πρώτα 4,5km ασφάλτινη διαδρομή τα τελευταία 5,5 km ορεινά και χωμάτινα μονοπάτια.

Η διαδρομή των 10km είναι κυκλική με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι αθλητές θα κινηθούν προς την παραλία Λιβάδι (1,7km) κα θα συνεχίσουν προς το χωριό του Παναγιά. Οι δρομείς στρίβουν δεξιά σε σηματοδοτημένο μονοπάτι και αφού περάσουν από τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος τερματίζουν στην Πλατεία Φάνης Γαβαλάς στο λιμάνι του Άγιου Γεώργιου.

Υδροδοσία. Στο 2.5χλμ (υδραγωγείο), στο 5χλμ στην (Παναγία προς μονοπάτι), στο 7χλμ (στον Άγιο Αθανάσιο), στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 2 ώρες.

Αγώνας 10km Road race.

Ώρα εκκίνησης: 11:15′.

Απόσταση διαδρομής: 10km ασφάλτινη διαδρομή.

Η διαδρομή των 10km είναι παλίνδρομη, με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κινηθούν προς την παραλία Λιβάδι (1,7km) και θα συνεχίσουν προς το χωριό Παναγιά (4,3km), όπου μετά από 700m θα πραγματοποιήσουν αναστροφή και κινούμενοι/ες στην αντίθετη διαδρομή θα τερματίσουν στην Πλατεία Φάνη Γαβαλά στο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου.

Το πρώτο κομμάτι είναι ανηφορικό μέχρι να βρεθείτε στο χωριό (Παναγιά) και μετά αντίστροφα κατηφορικό.

Υδροδοσία. Στο 2.5χλμ (υδραγωγείο) , στο 5χλμ στην (Παναγία προς μονοπάτι) , στο 7,5 χλμ (πάλι στο υδραγωγείο) , στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 2 ώρες.

Αγώνας 6km μεικτή διαδρομή.

Ώρα εκκίνησης: 11:20′.

Απόσταση διαδρομής: 6km μεικτή διαδρομή.

Η διαδρομή των 6km είναι κυκλική με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Φάνη Γαβαλά με κατεύθυνση προς τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος (1.700μ περίπου). Σε προκαθορισμένο σημείο θα υπάρχει εθελοντής που θα υποδεικνύει στους δρομείς να στρίψουν στο μονοπάτι με κατεύθυνση την παραλία Λιβάδι (αριστερά). Εκεί μετά από 1.500μ  (χωματόδρομος/αγροτικός) , θα βρεθείτε στην άσφαλτο και στρίβοντας αριστερά θα κατευθυνθείτε προς το λιμάνι  για τον τερματισμό σας. Ήπιας δυσκολίας αγώνας.

Υδροδοσία: Στο 2.0χλμ (εκεί που στρίβετε για μονοπάτι), στο 3,5χλμ (υδραγωγείο), στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 1.30’λεπτά.

Τα Τ-Shirt για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στους αγώνες των ενηλίκων είναι προσφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αιτήσεις Συμμετοχής:

Παρακαλούμε να καταχωρίσετε τις αιτήσεις συμμετοχής σας ΕΔΩ.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 10/6/2024 στις 15:00.

Την ημέρα του αγώνα οι διοργανωτές θα δεχτούν περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

Παιδικός αγώνας.

Ώρα εκκίνησης: 11:00′  από πλατεία Φάνη Γαβαλά στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά με την έγγραφη έγκριση γονέα ή κηδεμόνα.

H διαδρομή των παιδιών είναι κυκλική εντός του οικισμού Αγίου Γεωργίου, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Φάνη Γαβαλά.

Γραμματεία Αγώνων.

Η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει στην πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς, την Πέμπτη 27 Ιουνίου το απόγευμα 17.30-19:30, όπως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου από τις 09:30΄ μέχρι την στιγμή της εκκίνησης των αγώνων. Για την δική σας διευκόλυνση, όσοι έχετε έρθει από την Πέμπτη, να περάσετε να παραλάβετε το αγωνιστικό σας πακέτο συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής.

Για όλες τις αποστάσεις (αγώνες) 18 ευρώ, που θα καταβληθούν με την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου στη Γραμματεία των Αγώνων (στην Ηρακλειά).

Ομαδική εγγραφή με μειωμένο κόστος συμμετοχής στα 15 ευρώ για ομάδες 10 ατόμων και άνω.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και για οποιαδήποτε αιτία αποφασίσουν να μη συμμετάσχουν παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα στους διοργανωτές για να δοθεί η συμμετοχή σε άλλο δρομέα.

Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηρακλειατών και Τεχνικό Διευθυντή των αγώνων στο τηλέφωνο 6977004736 τις ώρες 11:00-15:00 και 18:00-21:00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στο  E-mail: trexostiniraklia@gmail.com και με τον Γιάννη Αργυρόπουλο, Οργανωτικό Διευθυντή και Συντονιστή του αγώνα στο κιν. 6977120713 και ώρες 11.00 – 15.00 και 18.00-21.00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στο E-mail : argyriog@gmail.com.

Παροχές:

 • Party υποδοχής.
 • 3 σταθμοί τροφοδοσίας με νερά.
 • Στον τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, φρούτα και τοπικά προϊόντα.
 • Διάφορα δώρα.
 • Χειροποίητα αναμνηστικά μετάλλια τερματισμού για όλους τους δρομείς.
 • Χειροποίητο αναμνηστικό στους τρεις (3) πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε διαδρομής.
 • Με την λήξη των αγώνων θα ακολουθήσουν τιμητικές απονομές – βραβεύσεις και γλέντι με συνοδεία φαγητού.
 • Συμμετοχή για τους αθλητές σε κληρώσεις δώρων.
 • Για την μετακίνηση των αθλητών από Πειραιά και Κυκλάδες, η BlueStar Ferries προσφέρει έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια, όπως και στα οχήματα της τάξης του 40% για εκατό άτομα.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε έγκαιρα με το πρακτορείο GIOVANTI TRAVEL, τηλ. 210-4119171 ή με το λιμενικό γραφείο στην Ηρακλειά, Γαβαλάς Ευάγγελος, τηλ.22850 71561 αφού έχετε πρώτα πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, καθώς θα πρέπει να σταλεί λίστα με τους δικαιούχους από τους διοργανωτές προς τα λιμενικά συνεργαζόμενα γραφεία της εταιρείας.

 • Επίσης η εταιρεία SEAJETS προσφέρει έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια της τάξης του 30% για την μετακίνηση μας από το Ηράκλειο, τα νησιά των Κυκλάδων και τον Πειραιά για Νάξο.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε έγκαιρα με τους διοργανωτές στο  email της διοργάνωσης trexostiniraklia@gmail.com.

Για λεπτομέρειες που αφορούν δρομολόγια μπορείτε να δείτε εδώ.

 • Ειδικές τιμές στα καταλύματα του νησιού (βλέπε λίστα).
 • Παράλληλες δράσεις από Πέμπτη 27/06 έως Κυριακή 30/06 οι οποίες ισχύουν έως τώρα, είναι οι παρακάτω (αναμένονται περισσότερες):

Γνωριμία με το αγώνισμα της ιστιοπλοΐας από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Αντχο ΛΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ Αντώνιο και Αντχο  ΛΣ ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ Ευτυχία.

Σάββατο πρωί, στην παραλία Λιβάδι, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Beach Volley.

Υπεύθυνη συντονισμού η Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος και γυμνάστρια Κέλλυ Μενελάου από το Γραφείο Αθλητισμού Λιμενικού Σώματος.

Έπαθλα θα δοθούν στις τρείς (03) πρώτες ομάδες προσφορά LUCOZADE.

Παρακολουθείτε νεότερες ενημερώσεις στην σελίδα μας στο FACEBOOK.

Ετοιμαστείτε για έναν όμορφο καλοκαιρινό αγώνα και να παρακαλέσουμε όλους μας, να κρατήσουμε το νησί μας καθαρό.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ:

 1. TAXIARCHIS STUDIOS 6976041548
 2. VILLA PANORAMA 6972430163
 3. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΟΛΟΣ 6983694631
 4. MAISTRALI SEAMEN’S CLUB 6974456662
 5. SPEIRES HOTEL 6973027104
 6. VENETIKO STUDIOS 6977273127
 7. AGNADEMA – SOHORO 6978048789
 8. STUDIOS ΝΗΡΗΙΔΕΣ 6972755850
 9. VILLA MOURTO 6978402566
 10. IRAKLIA HORIZON 6974126223
 11. ALEXANDRAS STUDIO’S 6978315028
 12. ΕΝ ΛΕΥΚΩ 6941504445

13 VILLA MELTEMI 6973877936

14.AGGELOS ROOMS 6973637409

 1. VILLA ZOGRAFOS 6977632066

16.KRITAMOS SUITES  6987383898

 1. MARTIN ROOMS 6974916388
 2. ZEFYROS STUDIOS 6977261969
 3. COSMOS STUDIOS IRAKLIA6974899936
 4. ANNAS PLACE 6948108664
 5. SUNSET ROOMS 6973637409

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Editor Picks

x
Send this to a friend