Λειτουργίες των Garmin Smartwatch που δουλεύουν καλύτερα όταν φοράτε το ρολόι σας στον ύπνο

Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, πολλά συμβαίνουν στο σώμα σας ενώ κοιμάστε. Οι συνδέσεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων ανασυντάσσονται και τα κύτταρα σας επιδιορθώνονται, τα επίπεδα ενέργειας αποκαθίστανται και μόρια όπως οι ορμόνες και οι πρωτεΐνες απελευθερώνονται, όλα αυτά καθώς περνάτε από τις διαφορετικές φάσεις του ύπνου.

Είναι λογικό λοιπόν, πώς αν θέλετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πως λειτουργεί το σώμα σας, να θέλετε να έχετε μετρήσεις φυσιολογίας και κατά την διάρκεια του ύπνου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να φοράτε το Garmin smartwatch στον ύπνο. Όχι μονό μπορείτε να εκμεταλλευτείτε λειτουργίες όπως η βαθμολογία ύπνου ή το ενσωματωμένο ξυπνητήρι, αλλά μπορείτε να δείτε και βελτιώσεις στην ακρίβεια άλλων δεδομένων που απαιτούν ολοήμερη παρακολούθηση για να σας δώσουν μια πραγματική εικόνα του πως δουλεύει το σώμα σας.

Ας δούμε ορισμένες από τις λειτουργίες των Garmin smartwatch (τα οποία διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή) που επηρεάζονται από τον ύπνο.

1. Βαθμολογία ύπνου

Αυτό είναι προφανές. Τα smartwatch Garmin είναι καλά αλλά δεν μπορούν να αναλύσουν την ποιότητα του ύπνου σας από το κομοδίνο σας. Θα πρέπει να φοράτε το ρολόι σας για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Συστήνουμε να δίνετε σημασία στις συνήθειες του ύπνου σας. Ο ύπνος είναι μια βασική λειτουργία απευθείας συνδεδεμένη με τη φυσική και πνευματική σας υγεία, και το να μην κοιμάστε καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα σχετίζεται με υψηλή πίεση, καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικό, χαμηλή πνευματική υγεία και διαβήτη τύπου 2. Το να ελέγχετε την βαθμολόγια ύπνου κάθε πρωί θα σας δώσει μια αξιολόγηση του πόσο καλά κοιμηθήκατε κατά τη διάρκεια της νύχτας με βάση έξι διαφορετικούς παράγοντες, επιτρέποντας σας να κάνετε προσαρμογές όπως το να κοιμηθείτε νωρίτερα ή να λαμβάνετε λιγότερη καφεΐνη κατά την ημέρα.

Έχετε περιέργεια να δείτε που βρίσκεστε σε σχέση με τους συνομήλικούς σας σε σχέση με τον ύπνο; Έχουμε αναλύσει πόσο καλά κοιμούνται οι χρήστες Garmin, και διαπιστώσαμε όπως ήταν αναμενόμενο ότι ο ποιοτικός ύπνος οδηγεί σε άλλες θετικές μετρήσεις.

2. Παρακολούθηση ενέργειας

Μια λειτουργία μοναδική στα Garmin smartwatch, το Body Battery είναι μια ματιά σε πραγματικό χρόνο των αποθεμάτων ενέργειας σας. Με την υποστήριξη της Firstbeat Analytics, η μέτρηση Body Battery αντικατοπτρίζει την φυσική σας δραστηριότητα, το στρες, την ανάπαυση και τον ύπνο – και πώς το καθένα επηρεάζει τα αποθέματα ενέργειας σας. Από το 1 έως 100, ο αριθμός του Body Battery δείχνει πόσο έτοιμοι είστε για να ανταπεξέλθετε σε μια πρόκληση, οποιαδήποτε στιγμή, ή πόσο χρειάζεστε ξεκούραση. Και αφού η ποιότητα του ύπνου είναι ο πιο πολύτιμος χρόνος του σώματος για αποκατάσταση, θα πρέπει να φοράτε το ρολόι ώστε να καταγράφει πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η αποκατάσταση για τα αποθέματα ενέργειας- Body Battery.

3. Καρδιακοί παλμοί ανάπαυσης

Τα Garmin smartwatch παρέχουν ολοήμερη παρακολούθηση καρδιακών δεδομένων με την χρήση του αισθητήρα τεχνολογίας καρδιακών παλμών Garmin Elevate, ενός οπτικού αισθητήρα ενσωματωμένου στο πίσω μέρος της συσκευής σας που ανιχνεύει τους καρδιακούς σας παλμούς στέλνοντας μια πράσινη δέσμη φωτός που διαπερνά το δέρμα σας και ανακλάται από τα ερυθρά κύτταρα στα αιμοφόρα αγγεία σας. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί λόγοι να παρακολουθείτε τους καρδιακούς σας παλμούς και να γνωρίζετε τους καρδιακούς παλμούς ανάπαυσης (RHR) είναι ένας από αυτούς.

Οι καρδιακοί παλμοί ανάπαυσης (RHR) είναι ο αριθμός που χτυπάει η καρδιά σας το λεπτό (bpm) ενώ το σώμα σας βρίσκεται σε κατάσταση ανάπαυσης. Τα wearables της Garmin συνήθως μετράνε το RHR ενώ κοιμάστε, συνήθως λίγο πριν ξυπνήσετε. Για τους ενήλικες η φυσιολογική τιμή μπορεί να είναι μεταξύ 60 και 100 bpm, παρόλο που τα δεδομένα Garmin δείχνουν ότι όσο πιο ενεργό είναι ένα άτομο, τόσο χαμηλότερο τείνει να είναι το RHR. Ένα χαμηλό RHR συνήθως δείχνει καρδιοναπνευστική φυσική κατάσταση, ποιοτικό ύπνο και χαμηλό στρες, αλλά θα πρέπει να φοράτε το ρολόι σας κατά την διάρκεια του ύπνου για να έχετε πιο ακριβείς μετρήσεις.

Η μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών (HRV) είναι μια άλλη σημαντική μέτρηση που η τεχνολογία της Garmin χρησιμοποιεί την καρδιακή σας συχνότητα. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά η κάρδια σας δεν χτυπάει με σταθερό ρυθμό, δεν είναι μετρονόμος. Υπάρχουν διαφορετικά μήκη χρόνου μεταξύ κάθε παλμού, και ενώ αυτές οι αλλαγές δεν είναι δραματικές, δίνουν σημαντικές πληροφορίες για το σώμα σας. Αυτές οι αλλαγές στον χρόνο ρυθμίζονται από το νευρικό σας σύστημα και οι αλλαγές στην κατάσταση HRV μπορούν να αποκαλύψουν πόσο καλά το σώμα σας ανταποκρίνεται στο στρες και την ανάπαυση. Αναλύοντας αυτές τις αλλαγές έχουμε τις βάσεις για την παρακολούθηση του στρες, το Body Battery και την παρακολούθηση του ύπνου, αλλά η ανάλυση παίρνει χρόνο. Το ρολόι σας για να δώσει μία κατάσταση HRV, θα χρειαστεί να το φοράτε συνεχώς και τη νύχτα για τουλάχιστον 3 βδομάδες. Αυτό θα ορίσει μια βασική κατάσταση HRV με την οποία θα συγκρίνονται οι μελλοντικοί νυχτερινοί ύπνοι. Τα wearables της Garmin μετράνε το HRV σας μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου, όποτε αν δεν κοιμάστε φορώντας το ρολόι σας, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την λειτουργία.

4. Παλμικό οξύμετρο

Τα συμβατά smartwatch Garmin μπορούν να λειτουργήσουν ως παλμικά οξύμετρα, τα οποία εκτιμάνε πόσο οξυγόνο βρίσκεται στην κυκλοφορία του αίματος σας, οποιαδήποτε στιγμή καθώς ταξιδεύει στο σώμα σας με το κυκλοφορικό σύστημα. Ενώ τα smartwatches της Garmin δεν προορίζονται για ιατρικούς σκοπούς, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία του παλμικού οξυμέτρου για να μετρήσετε το οξυγονωμένο αίμα σας ενώ κοιμάστε, δίνοντας σας μια ιδέα του πόσο καλά συνεργάζονται η καρδιά, οι πνεύμονες και το αίμα σας. Εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε φαίνεται παράξενο σχετικά με τις αναγνώσεις του παλμικού οξυμέτρου, θα μπορέσετε να απευθύνετε αυτές τις ανησυχίες σας άμεσα σε έναν επαγγελματία υγείας, για να δείτε εάν χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση.

5. Κατάσταση προπόνησης

Η λειτουργία κατάσταση προπόνησης της Garmin είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους αθλητές να δουν πόσο αποτελεσματικά προπονούνται. Τα συμβατά ρολόγια Garmin προσλαμβάνουν καθημερινά πολλά δεδομένα, που περιλαμβάνουν VO2 max, κατάσταση HRV και φορτίο προπόνησης, για να σας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της προσωπικής σας φυσικής κατάστασης και επιπρόσθετη καθοδήγηση για να σας βοηθήσει να φτάσετε στους στόχους σας. Θα σας εμφανιστεί μια από τις δέκα κατηγορίες κατάστασης, οι οποίες ποικίλουν από την κορύφωση ως την εξάντληση, και όσο περισσότερα τα δεδομένα τόσο το καλύτερο . Το πόσο καλά αντιδρά το σώμα σας σε όλες τις καταστάσεις – συμπεριλαμβανομένου και του ύπνου – είναι ένας σημαντικός δείκτης του συνολικού επιπέδου της φυσικής σας κατάστασης.

6. Χρόνος αποκατάστασης

The recovery time feature on compatible Garmin smartwatches provides personalised insights into how long it will take before your body has fully recovered from the work it’s done during an activity. Naturally, sleep tracking data is an important consideration here, as sleep is a big factor into how well your body recovers. An especially bad night’s sleep will extend the amount of recommended time before your next tough workout, while some quality z’s can help to get you back on track faster.

Η λειτουργία του χρόνου αποκατάστασης στα συμβατά Garmin smartwatch παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες για το πόσο χρόνο θα πάρει πριν το σώμα σας ανακάμψει εντελώς από την επίδραση της τελευταίας προπόνησης. Φυσικά η παρακολούθηση των δεδομένων ύπνου είναι σημαντικός παράγοντας εδώ, καθώς ο ύπνος είναι καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πόσο καλά ανακάμπτει το σώμα σας. Ένας πολύ κακός νυχτερινός ύπνος θα παρατείνει τον προτεινόμενο χρόνο αποκατάστασης πριν την επόμενη σας προπόνηση, ενώ ένας καλός ύπνος μπορεί να βοηθήσει να επανέλθετε γρηγορότερα.

7. Ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων

Διαθέσιμη σε επιλεγμένα ρολόγια Garmin με GPS και ποδηλατικούς υπολογιστές, η λειτουργία των ημερησίων προτάσεων άσκησης στοχεύει στην βελτίωση του επιπέδου της φυσικής σας κατάστασης καθώς και στην επίτευξη του βέλτιστου φορτίου προπόνησης επιλέγοντας καθημερινά ασκήσεις τρεξίματος ή ποδηλασίας σχεδιασμένες να δίνουν προκλήσεις στο σωστό επίπεδο. Το πόσο θα σας προκαλέσει η κάθε άσκηση λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες, που περιλαμβάνουν το τρέχον σας φορτίο προπόνησης, την εστίαση του φορτίου, τον χρόνο αποκατάστασης, το προφίλ των πρόσφατων προπονήσεων σας και όπως φαντάζεστε και τα δεδομένα ύπνου. Γιατί ορισμένες φορές ένας καλός (ή κακός) νυχτερινός ύπνος κάνει τη διαφορά μεταξύ του τι είναι αποδεκτή πρόκληση και του τι είναι αδύνατο.

8. Ετοιμότητα προπόνησης

Ακόμα και αν η κατάσταση προπόνησης σας άρχισε να φθίνει, αυτό δε σημαίνει ότι είναι η στιγμή να δίνετε το 110% της προσπάθειας σας όλες τις φορές. Με τη χρήση κυρίως δεδομένων του χθεσινοβραδινού ύπνου και των απαιτήσεων αποκατάστασης των πρόσφατων δραστηριοτήτων σας, καθώς και του ακριβές φορτίου προπόνησης, της κατάστασης HRV, του ιστορικού ύπνου και στρες, η λειτουργία της Garmin ετοιμότητα προπόνησης κάνει ακριβώς αυτό που φαίνεται, σας λέει πόσο έτοιμο είναι το σώμα σας για μια σκληρή προπόνηση. Το να ωθείτε τα όρια σας ενώ το σώμα σας δεν είναι έτοιμο μπορεί να σας βλάψει παρά να σας βοηθήσει. Το να έχετε μια ακριβή εικόνα των δεδομένων του ύπνου σας μπορεί να είναι σημαντικό στο να αποφασίσετε τι είδους προπόνηση ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

9. Αντοχή σε πραγματικό χρόνο

Η λειτουργία stamina στα συμβατά ρολόγια Garmin βοηθάει στο να περιγράψει την ικανότητα σας για μια καλή απόδοση, ή όχι. Με μετρήσεις από 0–100%, ο βαθμός της αντοχής σας αντικατοπτρίζει πόσο χρόνο μπορείτε να αναμένετε να συνεχίσετε στο τρέχον επίπεδο προσπάθειας. Φυσικά, εκεί που εμφανίζεται η αντίσταση στην κόπωση εμφανίζεται και ο ύπνος. Για να υπολογίσει την αντοχή σας σε πραγματικό χρόνο, το ρολόι σας λαμβάνει μετρήσεις φυσιολογίας, που περιλαμβάνει τόσο το πρόσφατο όσο και το μακροχρόνιο ιστορικό άσκησης όσο και το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Με ένα Garmin smartwatch, ένας κόσμος δεδομένων φυσιολογίας είναι στα χέρια σας, ή για την ακρίβεια στον καρπό σας, αρκεί να το φοράτε. Την επόμενη που θα πέσετε για ύπνο βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε το ρολόι σας πάνω σας ώστε να κάνει την δουλειά του στο βέλτιστο των δυνατοτήτων του, γιατί όσο περισσότερα γνωρίζετε τόσο καλύτερα προπονήστε.

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας διαδρομή προπόνησης στο Garmin Connect!

Είτε είστε δρομέας είτε ποδηλάτης, οι συσκευές Garmin μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην προσαρμοσμένη διαδρομή σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην προπόνησή σας!

Το Garmin Connect™, η εφαρμογή που χρησιμοποιείται από τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης σε όλο τον κόσμο για να παρακολουθούν και να αναλύουν τις μετρήσεις του σώματός τους, έρχεται γεμάτη με λειτουργίες που βοηθούν στην καθοδήγηση της προπόνησής σας.

Και ενώ υπάρχουν χιλιάδες έτοιμες προπονήσεις για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει μέσα στην εφαρμογή, μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να καταφέρετε να  χαράξετε την εξατομικευμένη δική σας διαδρομή.

Είτε είστε διοργανωτής αγώνων που χρειάζεται να μετρήσετε με ακρίβεια μια απόσταση, είτε απλά θέλετε να συνθέσετε μια νέα χαλαρή διαδρομή στη γειτονιά σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του Garmin Connect.

Βήμα 1
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή στο κινητό ή τον υπολογιστή σας

Ενώ μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια διαδρομή προπόνησης στην εφαρμογή Garmin Connect στο τηλέφωνό σας, ένας υπολογιστής με οθόνη και ποντίκι θα διευκολύνει την επίτευξη της τέλειας διαδρομής, αφού μπορείτε να ρυθμίσετε μέχρι την πιο στενή γωνία αλλά και σε ποια πλευρά του δρόμου σκοπεύετε να πάτε. Εάν δημιουργήσετε τη διαδρομή στην πλατφόρμα μέσω υπολογιστή, αυτόματα θα εμφανιστεί στην εφαρμογή σας.

Βήμα 2
Δημιουργήστε μια νέα διαδρομή

Στο Garmin Connect (είτε πρόκειται για έκδοση ιστού είτε για κινητά), κάντε κλικ στην επιλογή «Προπόνηση και προγραμματισμός» και, στη συνέχεια, «Διαδρομές», όπου θα υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία διαδρομής». Καθορίστε τον τύπο δραστηριότητας που θέλετε από τις επιλογές που αναφέρονται, οι οποίες θα περιλαμβάνουν διαφορετικά είδη τρεξίματος και ποδηλασίας.

Παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και VO2 Max για καλύτερη υγεία

Βήμα 3
Επιλέξτε μεταξύ προσαρμοσμένης ή αυτόματης πορείας

Αυτή θα είναι η μέθοδος σχεδίασης για το επόμενο βήμα — θέλετε να δημιουργήσετε χειροκίνητα την τέλεια πορεία σας ή θέλετε να μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία σας, την προτιμώμενη απόσταση και τη γενική σας κατεύθυνση και να έχετε το Garmin Connect να σας προσφέρει τρέξιμο ή ποδηλασία βρόχο με βάση αυτό; Εάν προτιμάτε να κάνετε DIY, η προσαρμοσμένη μέθοδος σχεδίασης θα πρέπει να είναι η προεπιλογή για τους περισσότερους λογαριασμούς. Εάν θέλετε μια μικρή καθοδήγηση, επιλέξτε τη μέθοδο αυτόματης σχεδίασης για ένα προτεινόμενο μάθημα.

Βήμα 4
Επιλέξτε να ακολουθήσετε δημοφιλείς διαδρομές, να ακολουθήσετε δρόμους ή να σχεδιάσετε ελεύθερα την πορεία σας

Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε δημοφιλείς διαδρομές από άλλους χρήστες Garmin (που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε εμπόδια, όπως στενούς δρόμους που περιλαμβάνουν κοντινή απόσταση από αυτοκίνητα), μπορείτε να ακολουθήσετε τους δρόμους στον χάρτη ή να σχεδιάσετε ελεύθερα την πορεία σας όπως ακριβώς το θέλετε. Εάν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, σας προτείνουμε να σχεδιάσετε ελεύθερα. Κάνοντας απλώς κλικ στον χάρτη για να δημιουργήσετε σημεία στην πορεία σας, μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς πού θέλετε να τρέξετε ή να κάνετε ποδήλατο. Υποθέτοντας ότι είστε προσεκτικοί, το ελεύθερο σχέδιο μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια πιο ακριβή απόσταση διαδρομής, η οποία είναι σημαντική εάν στοχεύετε σε έναν ακριβή χρόνο ή εάν δημιουργείτε μια πορεία για μια εκδήλωση.

Edge 1040 Lifestyle Photography

Εάν φτιάχνετε μια προπόνηση ποδηλασίας – ειδικά για ποδηλασία δρόμου, ορεινή ποδηλασία ή off-roading – θα μπορείτε επίσης να δείτε κατηγοριοποιημένες αναβάσεις, οι οποίες σας ενημερώνουν πόσο απότομος θα είναι ο δρόμος ή το μονοπάτι. Για να ξέρετε τις δυσκολίες και – αν θέλετε – να τις αποφύγετε.

Βήμα 5
Αποθηκεύστε τη διαδρομή σας

Μπορείτε να ονομάσετε την διαδρομή σας και μετά να επιλέξετε αν θα είναι δημόσια, για να την βλέπουν και άλλοι χρήστες, ή ιδιωτική. Αφού αποθηκευτεί, επιλέξτε το κουμπί «Αποστολή στη συσκευή» στο κάτω μέρος της οθόνης και καθορίστε σε ποια συσκευή θέλετε να εμφανιστεί. Την επόμενη φορά που η συσκευή σας θα συγχρονιστεί με την εφαρμογή Garmin Connect, η διαδρομή θα ληφθεί αυτόματα και θα είναι έτοιμη.

Βήμα 6
Μοιραστείτε την πορεία σας με τους φίλους σας

Αν δεν έχετε διάθεση για σόλο περιπέτεια, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γρήγορο μήνυμα στον φίλο σας για μοιραστείτε έναν σύνδεσμο με τη διαδρομή στο Garmin Connect που σκοπεύετε να ολοκληρώσετε. Ο φίλος σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον σύνδεσμο για να τον ανοίξει στην εφαρμογή Garmin Connect, να τον στείλει στη δική του συμβατή συσκευή και να είναι έτοιμος να ξεκινήσει μέσα σε δευτερόλεπτα, μια λειτουργία που μπορεί να βοηθήσει και τους προπονητές, που βγάζουν προγράμματα προπόνησης, να τα μοιράζονται με τους αθλούμενούς τους.

Εάν κάνετε ποδήλατο με έναν υπολογιστή ποδηλασίας συμβατό με το GroupRide, μπορείτε απλώς να μοιραστείτε τον κωδικό της διαδρομής με τους φίλους σας και αυτοί θα μπορούν να τον εισάγουν απευθείας στη συμβατή συσκευή τους για να συμμετάσχουν στην ομάδα και να δουν την πλοήγηση της διαδρομής. Όταν οι χρήστες ξεκινούν τη βόλτα τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν την κοινή χρήση τοποθεσίας, ώστε όλοι όσοι βρίσκονται στη διαδρομή να μπορούν να βλέπουν πού βρίσκονται οι συνοδοί τους.

Είστε έτοιμοι να επιλέξετε τη δική σας περιπέτεια;

Διαβάστε επίσης: Λειτουργίες των Garmin Smartwatch που δουλεύουν καλύτερα όταν φοράτε το ρολόι σας στον ύπνο

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Το τέλειο δώρο για τις γιορτές: Garmin Venu Sq 2

Εάν προπονείται φανατικά ή καθόλου, εάν είναι της fun της τεχνολογίας ή της μόδας, εάν μετράει θερμίδες ή το έχει ρίξει στην κραιπάλη, εάν ζει μες στο στρες ή είναι ζεν, εάν ελέγχει την οθόνη του κινητού κάθε πέντε λεπτά ή δεν το ακούει όσες φορές και να πάρεις, το Venu Sq 2 είναι το δώρο που θα λατρέψει.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το Venu Sq 2 έχει εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής, διατίθεται σε πολλά χρώματα και συνδυάζει ελαφρύ σχεδιασμό με μεταλλικές λεπτομέρειες. Είναι αδιάβροχο (50 μέτρα) και η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τις 11 ημέρες.

Αν προπονείται ήδη θα εκτιμήσει τα 25+ προφορτωμένα προφίλ για μία σειρά αθλημάτων που περιλαμβάνουν από τρέξιμο και πισίνα, μέχρι ενδυνάμωση, γιόγκα, Pilates και padel. Αν δεν προπονείται ίσως το Venu Sq 2 που επιβραβεύει κάθε αθλητικό επίτευγμα είναι το κίνητρο που έλειπε για να ξεκινήσει.

Το Venu Sq 2 καταγράφει την καθημερινή δραστηριότητα, βήματα θερμίδες, αλλά και μία σειρά από δεδομένα υγείας και ευεξίας που περιλαμβάνουν ύπνο με ανάλυση σε στάδια (βαθύ, ελαφρύ, REM), στρες, αποθέματα ενέργειας Body Battery, αναπνοές, καρδιακή συχνότητα, κορεσμό οξυγόνου, ηλικία φυσικής κατάστασης, ενυδάτωση και για τις γυναίκες περίοδο και εγκυμοσύνη.

Στην φωτεινή οθόνη του Venu Sq 2 εκτός από όλα τα παραπάνω θα βλέπει ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, email, social media και εφαρμογές ενώ θα μπορεί να πληρώνει ανέπαφα μόνο με το ρολόι με το σύστημα ανέπαφων συναλλαγών Garmin Pay που υποστηρίζεται από τις κάρτες όλων των μεγάλων ελληνικών τραπεζών. Στις εκδόσεις Venu Sq 2 Music θα μπορεί να περνάει απευθείας τα αγαπημένα του τραγούδια, playlists και Podcasts για να τα ακούει απευθείας από ακουστικά Bluetooth.

Αν δεν σε έπεισαν όλα τα παραπάνω, το Venu Sq 2 για την περίοδο των γιορτών θα διατίθεται  στα 219€ και στα 249€ για τις εκδόσεις Music και θα το βρεις διαθέσιμο σε αλυσίδες ηλεκτρονικών, καταστήματα ρολογιών και εξειδικευμένα καταστήματα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend