Οι “Δρομείς Ελπίδας” στελεχώνουν τις ομάδες Θεσσαλονίκης & Πελοποννήσου : Γίνε κι εσύ μέλος

Μετά την συμπλήρωση 6 μηνών δρομικής ζωής οι “Δρομείς Ελπίδας” αυξάνονται και πληθύνονται και κατακυριεύουν την δρομική ζωή της χώρας από άκρη εις άκρη. Ακόμη και στις εποχές των απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας.

Σύλλογος, ο οποίος με ερασιτέχνες δρομείς, συμμετέχει σε αγώνες τρεξίματος, συνοδεύοντας παιδιά με ειδικές δεξιότητες δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψουμε ως χώρα στην ομαλότητα κι εμείς οι δρομείς, υγιείς και ακμαίοι, να κάνουμε πράξη τα πολλαπλά σχέδια που έχουμε για το μέλλον.

Το πρωτοποριακό για την πατρίδα μας εγχείρημα απλώνει τα φτερά του και χτίζει “φωλιές” σε δύο ακόμη περιοχές. Η βάση μας μπορεί να είναι στην Αθήνα, αλλά οι διαδικασίες για την στελέχωση των ομάδων “Δρομέων Ελπίδας” στην Θεσσαλονίκη και στην Πελοπόννησο ξεκίνησαν!

Η ομάδα μας αυξάνεται διαρκώς με ενθουσιασμό. Και επειδή ο τρόχος της αλληλεγγύης δεν είναι σαν τον… ήλιο που θέλει δουλειά πολλή για να γυρίσει, ζητάμε και τη δική σας συνεισφορά προκειμένου να τρέξει καλύτερα και να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Είσαι δρομέας μικρών ή μεγάλων αποστάσεων, λαγός ή χελώνα, νεαρός ή μεγαλύτερος, γυναίκα ή άνδρας; Όλοι χωρούν στην απόλυτη δρομική εμπειρία των “Δρομέων Ελπίδας”. Γίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας.

Οι “Δρομείς Ελπίδας” “τρέχουμε” τα παιδιά συνοδεύοντάς τα με ασφάλεια και φροντίδα, διανύουμε αποστάσεις με το ειδικό αμαξίδιο, την joellete, και περνώντας την γραμμή τερματισμού, μοιραζόμαστε απλόχερα ασύγκριτα συναισθήματα χαράς, αντικρίζοντας τα μάτια των παιδιών- “πιλότων” μας να λάμπουν.

Δόγμα μας είναι η ευρύτερη αποδοχή των ΑΜΕΑ σε αθλητικές δράσεις και η ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας σχετικά με αυτό, καθώς και η μεταλαμπάδευση των αρχών του εθελοντισμού και της προσφοράς!

Σας ζητάμε να πιάσετε κι εσείς το γαϊτανάκι της αλληλεγγύης.

Γνωρίστε τους “Δρομείς Ελπίδας” :

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

Αν ενδιαφέρεσαι εσύ και οι φίλοι σου να τρέξουμε πλάι πλάι επικοινώνησε μαζί μας είτε με μήνυμα στο inbox του λογαριασμού μας στο FB, είτε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο κ. Σοφατζή Γιώργο (cellphone :6942802002 )

Με εκτίμηση

“Δρομείς Ελπίδας-The Hope Runners” 

Previous ArticleNext Article

Τρέξε παρέα με τους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους

Στις 6-7 Ιουνίου τρέχουμε όλοι μαζί σε ένα διεθνή, virtual Μαραθώνιο. Σχημάτισε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων ή μπες στην ομάδα τριών ακόμα δρομέων από όλο τον κόσμο. Τρέξε μαζί με τους superstar της ΝΝ, Eliud KipchogeKenenisa BekeleJoshua Cheptegei και Geoffrey Κamworor.

Η ιδέα είναι απλή, κάθε δρομέας θα τρέξει 10.5 km ώστε η ομάδα των τεσσάρων να συμψηφιστεί και να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο Μαραθώνιο. Τρέξε μαζί μας σε αυτό τον συναρπαστικό αγώνα και γίνε μέρος μιας μεγάλης ιδέας.

Οι εγγραφές άνοιξαν, δήλωσε τώρα συμμετοχή. #runasone

Προετοιμάσου σωστά για τον αγώνα με τον οδηγό ενεργειακών συμπληρωμάτων. H Maurten έχει δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα αγώνα που καλύπτει τα βασικά βήματα για να έχεις το βέλτιστο επίπεδο ενέργειας για μια έντονη διαδρομή όπως αυτή των 10,5 KM. Ακολούθησε αυτά τα βήματα για να έχεις μεγαλύτερη ώθηση και πο γρήγορο ρυθμό στον αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ

Ματαίωση του 10ου  αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου 14χλμ

Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης ”10ος  αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου” που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 5 Ιούλη 2020,  ανακοινώνει την ματαίωση του αγώνα  λόγω των μέτρων απαγόρευσης συνωστισμού και μαζικών εκδηλώσεων που αφορούν τον covid-19 .

Παραμένουμε συντονισμένοι και θα επανέλθουμε του χρόνου το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιούλη 2021

x
Send this to a friend