Γιάννης Βαχλιώτης: Πρέπει να το ζήσεις έστω για μία φορά

Γιάννης Βαχλιώτης: Πρέπει να το ζήσεις έστω για μία φορά

Ο Γιάννης Βαχλιώτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ελεύθερος δρομέας. Καταφέρνει να συνδυάσει τα απαιτητικά ωράρια, την προπόνηση με τον ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

Θεωρεί το τρέξιμο καθημερινή ανάγκη. Ευχαριστούμε για την ιστορία σου Γιάννη.

Previous ArticleNext Article

Μιχάλης Ελληνικάκης: Νενικήκαμεν…

Το τρέξιμο εστί… φιλοσοφείν και ο Μιχάλης Ελληνικάκης από την αγαπημένη Σητεία, στην ιστορία του ξεκινάει με Σπύρο Λούη, συνεχίζει με Ελύτη και ολοκληρώνει με Φειδιππίδη.

Διαβάστε την ιστορία του σελιδοποιημένη:

Μάριος Μαρκόπουλος: Τρέχω για τη ζωή…

Ο Μάριος Μαρκόπουλος δεν τρέχει απλά. Μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, ένα μήνυμα ζωής. Ο αιμοκαθαρόμενος αθλητής ετοιμάζεται για τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Διαβάστε την ιστορία του σελιδοποιημένη:

Ελευθερία Πετρουλάκη: Για να φτάσεις πιο μακριά… Run Together!

Για όσους δεν γνώριζαν την Ελεύθερία Πετρουλάκη, η περυσινή της νίκη στο ντεμπούτο της σε Μαραθώνιο στον Αυθεντικό της Αθήνας ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Για εκείνους που έχουν… μυρωδιά από μεγάλες αποστάσεις, το κόψιμο της κορδέλας και η πρώτη θέση, δεν ήταν απλά μια συγκυρία. Άλλωστε η Ελευθερία από την Σητεία, με αργά και σταθερά βήματα, οδηγήθηκε στον Μαραθώνιο Δρόμο, σε μια διαδρομή χωρίς επιστροφή.

Το τρέξιμο για την Ελευθερία Πετρουλάκη είναι τρόπος ζωής. Η αθλήτρια της Saucony προετοιμάζεται για την νέα της παρουσία στον Μαραθώνιο και ταυτόχρονα μιλάει στο runnfun.gr για την σημασία του τρεξίματος, την ομορφιά της διαδρομής και της παρέας και αναφέρεται φυσικά στο 6o Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY που θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Μια συζήτηση με την Ελευθερία, που μας μίλησε για την… απόφαη αυτοκτονίας στον Αυθεντικό, για την δικαίωση και τα φτερά που έβγαλε στα πόδια, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας αθλητής και τις θυσίες που πρέπει να κάνει για να φτάσει να πετύχει τους στόχους της.

– Ελευθερία ας μην πέσουμε κατευθείαν στα βαθιά και ας μιλήσουμε για κάτι πιο fun. Είναι το Run Togerher μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με το τρέξιμο;

Το Run Together, σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει κάποιος το τρέξιμο. Οι επιλογές των διαφορετικών αποστάσεων (λίγα χιλιομέτρα) δίνει την δυνατότητα σε κάθε δρομέα ανεξρτήτου ηλικίας να ζήσει την εμπειρία ενός αγώνα. Οι πιο τολμηροί μπορούν να επιλέξουν τα 9 χλμ , ενώ οι μικροί μελλοντικοί αθλητές τα 3 χλμ.

Όλα έτοιμα για το Run Together Thessaloniki – Συνεχίζονται οι εγγραφές

– Όταν τρέχεις με παρέα, είναι ευκολότερο; Σου δίνει κίνητρο η παρέα να βγει στο δρόμο ή να τρέξεις σε έναν αγώνα;

Όπως λέει μια παροιμία «μόνος σου μπορείς να πας μακριά, αλλά με παρέα σίγουρα θα πας μακρύτερα. Μια καλή δρομική παρέα, θα σου δώσει ώθηση να βγεις για τρέξιμο, όταν π.χ δεν θα έχεις κουράγιο ή διάθεση και θα σε ανεβάσει όταν θα νιώθεις ότι δεν μπορείς άλλο Ειδικά το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων που είναι πολύ μοναχικό και μονότονο, χρειάζεται η ομαδική συνεργασία και ο υγιής συναγωνισμός, ώστε ο κάθε δρομέας να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του. Προσωπικά γυμνάζομαι μόνη μου αρκετά χρόνια, ώστε όποτε τυχαίνει να τρέχω παρέα, αισθάνομαι ότι σπαταλάω την μισή ενέργεια από αυτή που θα χρειαζόμουν αν έτρεχα μόνη.

– Είναι το τρέξιμο μια μόδα που θα περάσει ή πιστεύεις πλέον έχει μπει στη νοοτροπία μας, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό;

Το τρέξιμο δείχνει σημάδια ότι τείνει να γίνει τρόπος ζωής για τον Έλληνα. Ωστόσο χρειάζεται και άλλος χρόνος για να θεωρήσω ότι έχει περάσει στην νοοτροπία μας. Το τρέξιμο ανθίσει στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και έγινε διέξοδος για πολλούς ανθρώπους, από το άγχος και τα προβλήματα. Όταν βελτιωθεί η κατάσταση ίσως και να μην είναι ανάγκη για κάποιους. Σίγουρα η μεγάλη προβολή του Αυθεντικού Μαραθωνίου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που συμμετέχουν, δεν είναι συστηματικοί δρομείς.

– Ο Μαραθώνιος είναι το αγώνισμά σου και θεωρείται ιδιαίτερα μοναχικό. Το να τρέχεις με παρέα στις προπονήσεις σου, ωστόσο, σε βοηθάει και γιατί;

Ο μαραθώνιος είναι ίσως το πιο μοναχικό αγώνισμα και απαιτεί πολλές ώρες προπόνησης. Δυστυχώς τις περισσότερες προπονήσεις τις κάνω μόνη μου. Όταν όμως βρίσκω παρέα τότε όλα είναι πιο εύκολα. Ιδιαίτερα στα long runs η παρέα είναι απαραίτητη. Επίσης στις διαλειμματικές προπονήσεις όταν είσαι μέσα σε ένα γκρουπ αναγκαστικά θα πιεστείς παραπάνω για να μην μείνεις πίσω. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, που στο εξωτερικό όλοι οι μεγάλοι αθλητές προπονούνται σε γκρουπ.

Η Πετρουλάκη κάνει ντεμπούτο στον μαραθώνιο στην αυθεντική διαδρομή

– Πέρυσι έτρεξες πρώτη φορά Μαραθώνιο, στην Αυθεντική μάλιστα διαδρομή που θεωρείται από τις δυσκολότερες και κέρδισες; Το θεωρείς οιωνό για το μέλλον;

Ο Αυθεντικός ήταν για εμένα προσωπικό στοίχημα. Οι περισσότεροι με αποθάρρυναν και μου έλεγαν ότι είναι απόπειρα «αυτοκτονίας». Είχα πάρει όμως την απόφαση μαζί με τον προπονητή μου ήδη από τον Μάιο του 2018. Ήμουν αποφασισμένη να ρισκάρω. Δεν είχα να χάσω τίποτα έτσι και αλλιώς. Είτε θα κατάφερνα είτε όχι, θα είχα το άλλοθι του «πρωτάρη». Ο πρώτος μου τερματισμός σε μαραθώνιο που συνδυάστηκε με νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και 3η θέση στην γενική κατάταξη, μου έδωσε φτερά για την συνέχεια και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σε αυτόν τον αγώνα γκρέμισα όλους τους φόβους μου και έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου. Σίγουρα λοιπόν για εμένα αυτός ο αγώνας είναι πλέον σταθμός και ανυπομονώ για την δεύτερη συμμετοχή μου!

– Είναι η Αυθεντική Διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, ο ιδανικός αγώνας για να ξεκινήσει κάποιος; Οι απόψεις διίστανται. Ορισμένοι λένε ότι είναι, διότι αν κάνεις τον Μαραθώνιο της Αθήνας, μπορείς να τρέξεις παντού. Άλλοι λένε ότι πρέπει να ξεκινήσει κανείς από πιο εύκολο αγώνα. Ποια είναι η γνώμη σου;

Πράγματι η Αυθεντική διαδρομή είναι ιδιαίτερη δύσκολη και κρύβει πολλές παγίδες. Ίσως δεν είναι η πιο σωστή επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος που δεν έχει ξανά τρέξει ποτέ μαραθώνιο και γενικότερα δεν έχει εμπειρία από αγώνες μεγάλης απόστασης. Δεν είναι απαγορευτική, αλλά σίγουρα θα ταλαιπωρηθεί αρκετά. Για να βγει σε κάποιον αρχάριο δρομέα ευχάριστα η διαδρομή, θα πρέπει να έχει κάνει μια δομημένη και επαρκή προετοιμασία, καθώς και να τηρήσει πιστά ένα σωστό αγωνιστικό πλάνο, που θα περιλαμβάνει εγκράτεια στο ρυθμό, χωρίς υπερβολικές μεταβολές στον ρυθμό στις ανήφορο-κατηφόρες. Αν κάποιος τα έχει όλα αυτά τότε μπορεί να αγωνιστεί. Βέβαια, θεωρώ το κλίμα και την ατμόσφαιρα του αγώνα μοναδική. Μπορεί η διαδρομή να είναι δύσκολη αλλά ο κόσμος και η δύναμη που παίρνεις όταν τρέχεις στην έδρα σου, σου δίνουν κίνητρο για να τερματίσεις. Αυτή την ατμόσφαιρα δεν την συναντάς σε αγώνες του εξωτερικού.

– Πόση στήριξη, οικονομική και ηθική, έχετε οι αθλητές σε αυτά τα αγωνίσματα από τους φορείς; Είναι αρκετή για να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις;

Για να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό και να πρωταγωνιστεί στις αποστάσεις, απαιτεί αφοσίωση, πολλές ωρες προπόνησης (σχεδόν κάθε μέρα διπλές προπονήσεις), πολύ καλή αποκατάσταση, προσεγμένη διατροφή, αλλά το βασικότερο είναι προετοιμασίες σε μεγάλο υψόμετρο. Δυστυχώς η στήριξη που έχουμε από τους κρατικούς φορείς είναι ανεπαρκής και δεν φτάνει ούτε για τα μισά από τα παραπάνω. Οι περισσότεροι αθλητές στηριζόμαστε σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες και βοήθειες. Προσωπικά δεν είμαι αφοσιωμένη εξολοκλήρου στο τρέξιμο, μιας που εργάζομαι με μερική απασχόληση. Ευτυχώς για εμένα υπάρχει μεγάλη βοήθεια και στήριξη από την εργασία μου, πράγμα που με έχει βοηθήσει ώστε να μην εγκαταλείψω το τρέξιμο. Η ομοσπονδία μας δίνει μια τυπική βοήθεια, ωστόσο αυτό δεν αρκεί για να πει κάποιος «τα παρατάω όλα και κάνω μόνο πρωταθλητισμό».

– Πόσο δύσκολες είναι οι μεγάλες αποστάσεις για έναν αθλητή και πόσο διαφορετικές οι προπονήσεις σε σχέση με τις μικρότερες;

Οι μεγάλες αποστάσεις έχουν ιδιαίτερη φύση και χρειάζεται να αφιερώσεις πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο. Ο μεγάλος χιλιομετρικός όγκος ανά εβδομάδα είναι μονόδρομος ώστε να φτάσεις ψηλά. Συνήθως δεν έχει μεγάλες εντάσεις, σε αντίθεση με αυτές των μικρότερων αποστάσεων. Οι ειδικές προπονήσεις συνήθως είναι 2 φορές την εβδομάδα και οι υπόλοιπες προπονήσεις είναι ελεύθερα τρεξίματα μεσαίας έντασης, με ελάχιστη διάρκεια την μια ώρα. Επίσης, η καλή αποκατάσταση και η ξεκούραση ανάμεσα στις προπονήσεις είναι τα κλειδιά για την αποφυγή τραυματισμών. Ακόμη η ενδυνάμωση είναι εξίσου απαραίτητη όπως για στις μικρότερες, διότι ένα γερό κορμί, θα είναι και πιο ανθεκτικό στην κόπωση και τις φορτίσεις.

– Τι έχεις να συμβουλέψεις τους ερασιτέχνες που ξεκινούν με όνειρο να τρέξουν έναν Μαραθώνιο;

Αυτό που θα συμβούλευα σε έναν ερασιτέχνη δρομέα είναι ξεκινήσει προοδευτικά το τρέξιμο, με την βοήθεια κάποιου προπονητή. Με μεθοδευμένη προπόνηση, σχεδιασμένη για τις ανάγκες του και τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο που έχει, είναι σίγουρο πως μπορεί να τρέξει έναν μαραθώνιο. Σίγουρα η συμμετοχή του αρχικά σε αγώνες μικρότερης απόστασης όπως π.χ 10 χλμ ή Ημιμαραθωνίους, θα τον βοηθήσουν ώστε να αποκτήσει εμπειρία αλλά και αυτοπεποίθηση.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Run Together Athens 2019

Κάντε την εγγραφή σας στο RUN TOGETHER 

Η ημέρα διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 6ου Run Together powered by INTERSPORT &SAUCONY στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Στις 13 Οκτωβρίου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1.500 δρομείς που θα διασκεδάσουν και θα αθληθούν, τρέχοντας σε ζευγάρια.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Ακολουθήστε το link στην αρχική σελίδα που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΕΣ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα! Τα στοιχεία του 2ου δρομέα θα μπορείτε να τα συμπληρώσετε μέσω E-mail που θα λάβετε αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Οι online εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 τα μεσάνυχτα, γι’ αυτό μην χάνετε την ευκαιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

site: www.runtogether.gr

facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR/

instagram: www.instagram.com/runtogethergr/

Διαβάστε ακόμα: Πλούσια δώρα στο Run Together, κάντε την εγγραφή σας!

Δεύτερη θητεία για τον Σεμπάστιαν Κόε στην IAAF

Δεύτερη θητεία για τον Σεμπάστιαν Κόε στην IAAF

Ο Σεμπάστιαν Κόε θα είναι πρόεδρος στην IAAF και τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Eπανεξελέγει πανηγυρικά στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που έλαβε χώρα στην Ντόχα του Κατάρ. Ο Βρετανός που έχει γράψει ιστορία ως αθλητής στα 800μ και στα 1500μ κέρδισε για πρώτη φορά τις εκλογές το 2015 και το 2019 ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση του προέδρου.

Ο Σεργκέι Μπούμπκα  επανεξελέγη αντιπρόεδρος με 139 ψήφους σε σύνολο 206, ενώ σε ειδική ψηφοφορία για την εκλογή μίας γυναίκας αντιπροέδρου, η Κολομβιανή Χιμένα Ρεστρέπο συγκέντρωσε την πλειοψηφία. Οι άλλοι δύο αντιπρόεδροι της IAAF, είναι ο Σαουδάραβας πρίγκηπας Ναουάφ Μπιν Μοχάμεντ Αλ Σαούντ και ο Γκόφρεϊ Γκάρντνερ από τα Νησιά Νόρφολκ.

Το κογκρέσο της IAAF εξέλεξε επίσης και νέα μέλη του Συμβουλίου, τα οποία είναι: Χιρόσι Γιοκοκάουα (Ιαπωνία), Άντι Πιλακόβσκι (Φιλανδία), Άννα Ρικάρντι (Ιταλία), Ναν Γουάνγκ (Κίνα), Αντίλε Σουμαριουάλα (Ινδία), Ναβάλ Ελ Μουταβακέλ (Μαρόκο), Έιμπι Χόφμαν (Καναδάς), Σίλβια Μπάρλαγκ (Ολλανδία), Αλμπέρτο Χουαντορένα (Κούβα), Γουίλι Μπανγκς (ΗΠΑ), Ραούλ Σαπάδο (Ισπανία), Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ (Βουλγαρία) και Μπεατρίς Αγικόρου Ουγκάντα).

Kωνσταντίνος Μητρόπαπας: «Πάθος και αφοσίωση σε ότι κάνουμε!»

Kωνσταντίνος Μητρόπαπας: «Πάθος και αφοσίωση σε ότι κάνουμε!»

Μια σειρά από τα μεγαλύτερα multisports events που γίνονται στην Ελλάδα έχουν την σφραγίδα του Κωνσταντίνου Μητρόπαπα. Ο επικεφαλής της Trimore Sports Events «ταξιδεύει» αθλητές και οικογένειες  στους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας μέσα από διοργανώσεις με μια ξεχωριστή φιλοσοφία ανταγωνιστικού επιπέδου, πνευματικής ψυχαγωγίας, οικογενειακής εμπειρίας και αθλητικού τουρισμού. Λίγο πριν το «νέο στοίχημα» στο  Ρέθυμνο, σταθμός της TRIMORE MultisportsTour , μας ξεδίπλωσε ιδέες και σχέδια !

RNF: Γιατί επιλέξατε τo Ρέθυμνο ως νέο τριαθλητικό προορισμό της TRIMORE;

 K.M: Το Ρέθυμνο είναι πλέον ένα δυναμικό κομμάτι του TRIMORE Multisports TOUR. Η επιλογή του δεν είναι καθόλου τυχαία! Είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνικές πόλεις, αντιπροσωπευτική του ξεχωριστού που προσφέρει η Ελλάδα. Πέραν της ιδιαίτερης ομορφιάς της πόλης και του Ενετικού λιμανιού, διαθέτει άριστες υποδομές φιλοξενίας, απίθανο – γρήγορο και συναρπαστικό Τριαθλητικό τερέν που δίνει την ευκαιρία παρακολούθησης της αθλητικής δράσης και ασφαλώς ξεχωριστό άρωμα της παράδοσης της Κρήτης (γεύση – διασκέδαση – φιλοξενία).

RNF: Πόσο συνεργάσιμη είναι η τοπική κοινωνία σε ένα τόσο φιλόδοξο project;

 Κ.Μ: Η αγκαλιά που προσεφέρθη από το Δήμο, την Περιφέρεια – Περιφερειακή Ενότητα, τις Αρχές, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους Επαγγελματίες και τους πολίτες ήταν εξαιρετική! Περιουσία πραγματική στη διοργάνωση ενός τόσο απαιτητικού event, την οποία αξιοποιήσαμε στην κατεύθυνση της επίτευξης του μέγιστου αποτελέσματος.

RNF: Το ISOMAN είναι ένα καινούργιο στοίχημα στο χώρο του Τριάθλου. Λίγους μηνες μετά την πρεμιέρα στην Καστοριά και λίγες μέρες πριν το Ρέθυμνο, πιστεύετε πως κερδήθηκε;

 Κ.Μ:  Πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτό το νέο σπορ και έχοντας τη στήριξη μιας τόσο μεγάλης και δυναμικής επικοινωνιακά εταιρείας (ΓΕΡΜΑΝΟΣ), είμαστε σίγουροι ότι κάθε επόμενη ημέρα, ακόμη πιο ψηλά θα θέτουμε το στόχο. Είμαστε χαρούμενοι με την μέχρι σήμερα πορεία εισαγωγής του σπορ στην Ελλάδα, μην ξεχνάμε όμως ότι η Καστοριά και το Ρέθυμνο είναι μόνο η αρχή!! Έρχεται η Αθήνα που θα κάνει κάθε κολυμβητή – Τριαθλητή να θέσει νέες αθλητικές προκλήσεις στον εαυτό του και να δώσει εξαιρετική δυναμική στο τόσα υποσχόμενο νέο σπορ!

 

RNF: Από το Ναύπλιο, που ήταν η αφετηρία των αγώνων της TRIMORE και τη Σύρο όπου για τρία χρόνια διοργανώσατε μια αθλητική γιορτή υψηλότατου επιπέδου, έχετε δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Πως επιλέγετε τους προορισμούς;

Κ.Μ: Αν δει κανείς το Χάρτη της Ελλάδος και σκεφτεί τις πόλεις που επιλέγονται.. είναι δύσκολο να μην καταλάβει το concept! Ναύπλιο, Σύρος, Χαλκιδική, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Βάρκιζα, Καστοριά, Ξάνθη, Ρέθυμνο! Είναι σα να στήνεται μια διαφήμιση της Ελλάδος στο εξωτερικό και να επιλέγεις τους πιο όμορφους προορισμούς! Αγωνιστικά, τα τερέν που επιλέγουμε είναι ασφαλή, γρήγορα, γεμάτα εικόνες και πάντα με δυναμική κερκίδα! Πρεσβεύουμε τον Αθλητικό Τουρισμό -είτε ερχόμενο από το εξωτερικό, είτε από την χώρα μας- και τον εξυπηρετούμε με κάθε τρόπο! Σχεδιάζουμε και προσφέρουμε ανεξίτηλες εμπειρίες στο μυαλό εκείνων που μας εμπιστεύονται!

RNF: Τι νέο θα δούμε στο ISOMAN presented by G – TRIMORE M.T. Rethymno;

 Κ.Μ.: Πέραν του νέου τερέν στην παραλία, το λιμενοβραχίονα και την πόλη του Ρεθύμνου που δίνει τη δυνατότητα γρήγορης κίνησης και παρακολούθησης από θεατές στο σύνολο του αγώνα, θα δούμε για πρώτη φορά στον κόσμο ISOMANvsTRIATHLON! Πρόκειται λοιπόν να δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση στα δύο σπορ και να διεξαχθεί επίσης ταυτόχρονα ο αγώνας στο ίδιο τερέν, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα όπου «ο πρώτος, δεν είναι σίγουρο πρώτος»!

RNF: Αθλητικός τουρισμός για όλη την οικογένεια αλλά και υψηλού επιπέδου ανταγωνισμός. Πως συνδυάζονται στις διοργανώσεις σας;

Κ.Μ:  Ήταν εξ’ αρχής ο στόχος μας: «Αγώνες και δραστηριότητες υψηλότατου επιπέδου για όλα τα επίπεδα και ηλικίες αθλητών/αθλουμένων (περιλαμβανομένων των ELITE/PROαθλητών)», που θα κερδίζουν και θα διατηρούν το ενδιαφέρον όλων αυτών από την αρχή μέχρι το τέλος και κάθε φορά θα προσφέρουν κάτι διαφορετικό.. κάτι παραπάνω! Σήμερα, εξετάζοντας κανείς τη δομή των eventsμας, είναι εύκολο να αντιληφθεί τη συνταγή: «Πάθος και αφοσίωση σε ότι κάνουμε»!

RNF: Ποιες είναι οι επόμενες TRIMORE εμπειρίες για το 2019;

ΚΤο TRIMORE Multisports TOURσυνεχίζεται! Κατόπιν του Ρεθύμνου έρχεται το XTERRA Open Water Swimming Challenge στη Βάρκιζα στις 2-3 Νοεμβρίου και συνεχίζουμε το ταξίδι του 2019 με την μαγική Ύδρα: TRIMORE M.T. SwimRunHydra στις 15-17 Νοεμβρίου! Το κάθε ένα ξεχωριστό στο είδος του, μοναδική εμπειρία, πλούσιο σε αθλητική και ψυχαγωγική δράση! Αφήνουμε την έκπληξη για το τέλος, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του TRIMORE Multisports TOUR για το 2020!

Τατιάνα Παπά: Ο Μαραθώνιος με έμαθε ότι δεν ήρθε η ώρα για απόσυρση

Η Τατιάνα Παπά έγινε Μαραθωνοδρόμος στα 48 της και συνεχίζει με περισσότερο πάθος.

Η διαδικασία της προετοιμασίας την έμαθε να ζει, να τρέφεται και να συλλογιέται καλύτερα.

Διαβάστε την ιστορία της σελιδοποιημένη:

x

Send this to a friend