FitnessArt: Μια ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής

O πλήρως εξοπλισμένος boutique πολυχώρος εκγύμνασης του FitnessArt, με έδρα στα βόρεια προάστια, άνοιξε και αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι τους λάτρεις της γυμναστικής και της ευεξίας με απόλυτη ασφάλεια.

Με την υπογραφή του κορυφαίου personal trainer, ιδρυτή & ιδιοκτήτη του FitnessArt Health & Performance Club, Δημήτρη Μώρου, με εμπειρία άνω των 20 ετών στον χώρο του fitness, το FitnessArt φέρνει μια στάση ζωής όπου η άσκηση είναι ενσωματωμένη στον καθημερινό τρόπο ζωής. Όραμα και στόχος του είναι, μέσα από την ποικιλία και ποιότητα των προγραμμάτων του, τον σωστό προπονητικό σχεδιασμό, τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής και μια μοναδική εμπειρία προπόνησης.

Ανακάλυψε την εμπειρία του FitnessArt TV

Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, το FitnessArt καινοτόμησε δημιουργώντας μια νέα και μοναδική υπηρεσία, το FitnessArt TV.

Άνθρωποι που έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα και δυσκολεύονται να αφιερώσουν χρόνο για την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, έχουν πλέον τη λύση.

Ο ασκούμενος έχει πλέον την επιλογή να γυμνάζεται επαρκώς και με ασφάλεια, είτε βρίσκεται στον χώρο του FitnessArt, καθοδηγούμενος από το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του, βοηθώντας τον να πετύχει τους στόχους του, με σεβασμό πάντα στις ανάγκες του, είτε από τον δικό του χώρο και στον δικό του χρόνο μέσω της παροχής της υπηρεσίας.

Με το FitnessArt TV παρέχεται η πρόσβαση σε αμέτρητα on demand videos.

Δείτε εδώ το teaser video: https://youtu.be/Ufqr_qOpOPk

Πρόκειται για μια υπηρεσία, η οποία στοχεύει στο να μπορεί κάποιος να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση αλλά και την ψυχική του υγεία ακόμα και αν βρίσκεται στο σπίτι ή έχει ελάχιστο χρόνο για να γυμναστεί.

Οι on demand προπονήσεις, δίνουν στον ασκούμενο ευελιξία και μια αίσθηση ελευθερίας να ορίσει εκείνος τον τόπο και τον χρόνο που θα γυμναστεί.

Η πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου δεν ήταν ποτέ άλλοτε πιο εύκολη. Κατέβασε τώρα το νέο application του FitnessArt και απόκτησε πρόσβαση σε περισσότερα από 200 fitness videos  με τους αγαπημένους σου trainers.

Για περισσότερες πληροφορίες:

FitnessArt:

Διεύθυνση: Δημοκρατίας 8, Μελίσσια, 15127

Τηλ: +30 2106095864

Email: [email protected]

#fitnessart #fitnessarttv

Website: www.fitnessart.gr

Facebook Page: www.facebook.com/fitnessartcf

Instagram Page: www.instagram.com/fitnessart_c/

Twitter Account: https://twitter.com/DimitrisMoros

YouTube Channel: https://cutt.ly/1nuVSk6

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Το κορυφαίο Νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» υποστηρικτής στο 5ο Veikou Trail

Το κορυφαίο και πολυβραβευμένο Νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 5ο Veikou Trail, την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες του 5ου Veikou Trail θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο, που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση, αλλά και την αποκατάσταση. Ειδικά στη φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί σε θερμό κλίμα, η παρουσία άφθονου και ποιοτικού νερού, κρίνεται επιβεβλημένη.

Οι πηγές Κωστηλάτας:

Οι πηγές Κωστηλάτας βρίσκονται σε ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, που θεωρούνται από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχουν περισσότερες από 300 πηγές νερού.

Κάθε σταγόνα του φυσικού μεταλλικού νερού “Κωστηλάτα” ξεκινά – ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής – από τις κορυφές των Αθαμανικών Ορέων, συνεχίζει την πορεία του υπογείως, περνώντας μέσα από τα βραχώδη φίλτρα της φύσης, αναβλύζει στην πηγή του σε υψόμετρο 1.450μ. όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η σταθερότητα της ποιότητάς του, ώστε να παραμένει ένα νερό άκρως καθαρό, φυσικό, ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση, προστατευμένο από ένα φρούριο γεωλογικών στρωμάτων που ενισχύονται από τους πάγους του χειμώνα. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα ‘ακατέργαστο διαμάντι’, ένα δώρο της φύσης που μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά. Είναι απόλυτα προστατευμένο από κάθε κίνδυνο μόλυνσης, λόγω της αποκλειστικά υπόγειας προέλευσής του και της απαγόρευσης ρυπογόνων δραστηριοτήτων στην περιοχή της πηγής.

Ποιοτικά χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για δίαιτα χαμηλή σε νάτριο και ιδανικό για άτομα που πάσχουν από χρόνιες καρδιακές παθήσεις, καθώς συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς, των μυών αλλά και των νευρών.

Πλούσιο σε ασβέστιο, βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, στην ανάπτυξη των οστών και των δοντιών και την καλή λειτουργία των μυών.

Η χαμηλή ολική σκληρότητα το καθιστά εύγευστο, απαλό και ελαφρύ.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ιατρικός υποστηρικτής του Oceanman

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσω της Βιοκλινικής Αθηνών και του Bioiatriki+, το Διατροφολογικό & Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου, θα δώσει το «παρών» ως ιατρικός υποστηρικτής στο Oceanman, την κορυφαία διεθνή διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Η Βιοκλινική Αθηνών θα διαθέσει επανδρωμένο ασθενοφόρο, για τις ανάγκες του Oceanman Greece στις 26 και 27 Ιουνίου στο Οίτυλο, όπου θα συναντηθούν κολυμβητές από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, το Bioiatriki+ θα προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ελέγχους για την εκτίμηση της φυσικής κατάστασης σε ειδικές τιμές, για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές. «Συμμετέχουμε με χαρά ως ιατρικοί υποστηρικτές και θα αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το Bioiatriki+, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία», ανέφερε ο Γιάννης Αρναούτης MSc, Ph.D, Εργοφυσιολόγος, Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Υπεύθυνος Bioiatriki+, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Στο Οίτυλο αναμένονται τουλάχιστον 1.000 κολυμβητές από 30 χώρες του κόσμου, και πάνω από 3.500 επισκέπτες. «Η πανέμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας θα πλημμυρίσει με τη θετική ενέργεια και την απογειωμένη αισιοδοξία των κολυμβητών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Η διοργάνωση – που θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας – θα μεταλαμπαδεύσει την αθλητική ανάταση σε όλο τον κόσμο και θα τονώσει την προσδοκία για τουριστική ανάκαμψη», δήλωσε ο Αρμάνδος Λινάρδος, Managing Director – Founder της διοργανώτριας εταιρείας Ocean Industries. Το Oceanman Greece περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις, αγώνες σκυταλοδρομίας, καθώς και έναν ξεχωριστό αγώνα για παιδιά. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα του, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

#bioiatriki #bioiatriki40years #bioiatriki_gr #oceanmangreece #oceanman

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend