Έρχεται ο “Ελλάνιος Διας” να μας “δείξει” τις ομορφιές της ορεινής Αίγινας

Στις 20 Νοεμβρίου θα γίνει ο πρώτος αγώνας βουνού με την ονομασία ”Ελλάνιος Δίας” . Στόχος του αγώνα είναι να γνωρίσει ο κόσμος τις ομορφιές της ορεινής Αίγινας  καθώς και την ιστορία της.

Θα γίνουν τέσσερις αγώνες :

1) ΕΛΛΆΝΙΟΣ ΔΙΑΣ  23 ΧΙΛ

2)ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ 8 ΧΙΛ

3)ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 8 ΧΙΛ

4) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1000 ΜΕΤΡΑ Δ-ΣΤ ΤΑΞΗ /500 ΜΕΤΡΑ ΩΣ Γ ΤΑΞΗ .

 ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ‘’ΑΙΓΙΝΑ TRAIL’’

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ  ΑΙΓΙΝΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο site www.aeginarun.gr   ή στο https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=c8b058debeada7247d623ea5e031cc83&l=GR

Ο Ο.Α.Κ Αίγινας (Σύλλογος Στίβου) διοργανώνει τον 1ο αγώνα με την επωνυμία ’’ELLANIOS DIAS’’ με συν διοργανωτή τον Δήμο Αίγινας και με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας και του Νοσοκομείου Αίγινας και του συλλόγου Φίλοι Φιστίκι fest.

Ο Αγώνας εποπτεύεται από την ΕΛ.ΑΣ και από εθελοντές.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θα υπάρχει γιατρός, φυσικοθεραπευτής, διασώστες, ασθενοφόρο. Τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου ένα μήνα πριν τον αγώνα.

ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ –ΑΓΩΝΕΣ

Οι αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό τον Μαραθώνα Αίγινας. Θα διεξαχθούν συνολικά τέσσερις αγώνες το πρωί της Κυριακής. Ο αγώνας ‘’Ελλάνιος Δίας’’ 23χλμ, ο αγώνας ‘’Αρχαίος Ελαιώνας’’ 8χλμ μαζί και η παζοπορία και οι παιδικοί αγώνες 1000 και 500 μέτρων.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ

Ο αγώνας των 23χλμ έχει δύο χρονικά όρια.

Στο 8,6χλμ, στο 2ο σταθμό ανεφοδιασμού στις 2 ώρες και 30 λεπτά από την έναρξη του αγώνα και στο 16ο χλμ στις 4 ώρες από την έναρξη του αγώνα.

Οι αθλητές που επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν τη διαδρομή εκτός συναγωνισμού και με δική τους αποκλειστικά ευθύνη, έχοντας σε κάθε περίπτωση παραδώσει πρώτα τον αριθμό τους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ 8ΧΛΜ , +250μ

Ο αγώνας είναι μέτριας δυσκολίας με 50% μονοπάτι, 35% χωματόδρομο και 15% άσφαλτο. Η συνολική υψομετρική του αγώνα είναι 250μ.

Εκκίνηση από την παραλία του Μαραθώνα με τρέξιμο στην άμμο τα πρώτα μέτρα που οδηγούν σε άσφαλτο. Μετά από 300μ παίρνουμε στα αριστερά ανηφορικό δρόμο ο οποίος συνεχίζει σε ανηφορικό χωματόδρομο με αρκετά νεροφαγώματα που θυμίζει περισσότερο μονοπάτι. Αργότερα ο δρόμος ισιώνει και γίνεται βατός χωματόδρομος και βρισκόμαστε πλέον στον Αρχαίο Ελαιώνα με τις υπεραιωνόβιες ελιές όπου ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας Hermes επέλεξε για τη φωτογράφιση της νέας του κολεξιόν το 2005. Στο 3ο χλμ φτάνουμε στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας με την παλιά πετρόκτιστη δεξαμενή και τις λαξευμένες στη μαυρόπετρα ποτίστρες και μετά από 200μ περίπου ανηφορίζουμε αρχικά σε χωματόδρομο και έπειτα σε μονοπάτι για να φτάσουμε στον παραδοσιακό οικισμό Παχειά Ράχη ή Παχιοράχη με τα πέτρινα σπίτια και τα πετρόκτιστα καλντερίμια. Εκεί βρίσκεται και ο σταθμός με τα νερά (4,4χλμ) και γίνεται ο διαχωρισμός της μικρής με την μεγάλη διαδρομή. Στρίβουμε αριστερά και αφού περάσουμε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου (θεμελιώθηκε το 1813) στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε κατηφορικό μονοπάτι με καλντερίμι φθάνοντας μέχρι τον παλιό οικισμό Καπότηδες. Από εκεί συνεχίζουμε την καθοδική πορεία σε χωματόδρομο και άσφαλτο καταλήγοντας στην παραλία του Μαραθώνα απ’ όπου και ξεκινήσαμε.

ΑΓΩΝΑΣ 23ΧΛΜ, +700Μ

Αγώνας με πολλά τεχνικά μονοπάτια που αυξάνουν την δυσκολία του αγώνα παρά την μικρή του υψομετρική διαφορά ,750μ. Το 65% είναι μονοπάτια , 25% χωματόδρομοι και 10% άσφαλτος και υπάρχουν δύο σημεία αποκλεισμού στο 8,6χλμ στον 2ο σταθμό ανεφοδιασμού στις 2,5 ώρες και στο 16ο χλμ στις 3,5 ώρες. Απευθύνεται κυρίως σε έμπειρους δρομείς.

Εκκίνηση από την παραλία του Μαραθώνα με τρέξιμο στην άμμο τα πρώτα μέτρα που οδηγούν σε άσφαλτο. Μετά από 300μ παίρνουμε στα αριστερά ανηφορικό δρόμο ο οποίος συνεχίζει σε ανηφορικό χωματόδρομο με αρκετά νεροφαγώματα που θυμίζει περισσότερο μονοπάτι. Αργότερα ο δρόμος ισιώνει και γίνεται βατός χωματόδρομος και βρισκόμαστε πλέον στον Αρχαίο Ελαιώνα με τις υπεραιωνόβιες ελιές όπου ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας Hermes επέλεξε για τη φωτογράφιση της νέας του κολεξιόν το 2005. Στο 3ο χλμ φτάνουμε στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας με την παλιά πετρόκτιστη δεξαμενή και τις λαξευμένες στη μαυρόπετρα ποτίστρες και μετά από 200μ περίπου ανηφορίζουμε αρχικά σε χωματόδρομο και έπειτα σε μονοπάτι για να φτάσουμε στον παραδοσιακό οικισμό Παχειά Ράχη ή Παχιοράχη με τα πέτρινα σπίτια και τα πετρόκτιστα καλντερίμια. Εκεί βρίσκεται και ο σταθμός με τα νερά (4,4χλμ) και γίνεται ο διαχωρισμός της μικρής με την μεγάλη διαδρομή. Στρίβουμε δεξιά και για 2χλμ κινούμαστε σε άσφαλτο και έπειτα στρίβουμε δεξιά σε χωματόδρομο και παίρνουμε στα αριστερά μας ανηφορικό μονοπάτι το οποίο οδηγεί στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών ο οποίος κτίστηκε πάνω στα ερείπια του αρχαιότερου ναού της Ευρώπης (τρείς γενιές πριν τον Τρωικό Πόλεμο) του Ελλάνιου Διός. Σήμερα σώζονται ένας τοίχος και μια φαρδιά πέτρινη σκάλα την οποία ανεβαίνουμε και περνώντας από σουβάλα και ποτίστρες συνεχίζουμε την ανηφορική μας πορεία προς το Όρος, την ψηλότερη κορυφή της Αίγινας (532μ υψόμετρο). Λίγο πριν το 8ο χλμ στη διασταύρωση ακολουθούμε το μονοπάτι δεξιά που κατηφορίζει για να φτάσουμε σε χωματόδρομο, στο 2ο σταθμό ανεφοδιασμού και στο 1ο σημείο αποκλεισμού στις 2,5 ώρες. Συνεχίζουμε την καθοδική μας πορεία σε χωματόδρομο ο οποίος καταλήγει σε μονοπάτι φθάνοντας στον οικισμό Σφεντούρι. Εκεί τρέχουμε σε άσφαλτο περνώντας κάποια σπίτια του οικισμού και κάποια στιγμή σε διασταύρωση στρίβουμε δεξιά ακολουθώντας πετρόκτιστο καλντερίμι και έπειτα μονοπάτι το οποίο περνά από μεγάλο πέτρινο αλώνι και φθάνει στην σουβάλα ¨Αχλάδα¨. Από εκεί και με κατεύθυνση βόρεια ξεκινά κατηφορικό  μονοπάτι που οδηγεί στον Αρχαίο Ελαιώνα στο 14ο χλμ και στον 3ο σταθμό ανεφοδιασμού στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδος. Αυτή τη φορά παίρνοντας άλλο μονοπάτι κατηφορικό φθάνουμε στο σημείο που ήμασταν έχοντας διανύσει το 1ο χλμ του αγώνα και συνολικά στο 18ο χλμ και στο 2ο σημείο αποκλεισμού στις 4 ώρες. Εκεί στρίβουμε αριστερά και συνεχίζουμε ανηφορικά την ίδια πορεία που είχαμε πάρει και στα πρώτα χλμ του αγώνα κάνοντας ένα μικρό κύκλο και φθάνοντας πάλι στον Αρχαίο Ελαιώνα στο 18ο χλμ και στον 4ο σταθμό ανεφοδιασμού. Συνεχίζουμε την γνωστή διαδρομή φθάνοντας στον οικισμό της Παχιοράχης και αυτή τη φορά στρίβουμε αριστερά και αφού περάσουμε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου (θεμελιώθηκε το 1813) στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε κατηφορικό μονοπάτι με καλντερίμι φθάνοντας μέχρι τον παλιό οικισμό Καπότηδες. Από εκεί συνεχίζουμε την καθοδική πορεία σε χωματόδρομο και άσφαλτο καταλήγοντας στην παραλία του Μαραθώνα απ’ όπου και ξεκινήσαμε.

 Το αναλυτικό πρόγραμμα για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου έχει ως εξής:

  • Άνοιγμα γραμματείας στο χώρο της εκκίνησης από τις 8πμ έως τις 11πμ
  • ‘’Ελλάνιος Δίας’’ 23χλμ, στις 11:00πμ
  • ‘’Αρχαίος Ελαιώνας’’ 8χλμ, στις 11:15πμ
  • ‘’Αρχαίος Ελαιώνας ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ’’ 11:15πμ

5)  Αγώνας παιδικός (Α-Β-Γ) 500 μέτρα, στις 11:25πμ

6)  Αγώνας παιδικός (Δ-Ε-ΣΤ) 1000 μέτρα, στις 11:35πμ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (περιλαμβάνει για τους αγώνες των 23χλμ και 8χλμ, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμό αγώνα (bib), αναμνηστικό δώρο, σταθμούς υδροδοσίας/τροφοδοσίας, μετάλλιο, μπουφέ στον τερματισμό, ιατρική υποστήριξη, μεταφορά από λιμάνι στην εκκίνηση και επιστροφή)

 -ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ   20.00 ευρώ

-ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ 15.00 ευρώ

-ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 15.00 ευρώ

-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ δωρεάν

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για τους κατοίκους της Αίγινας η πληρωμή μπορεί να γίνει και στο στάδιο του νησιού. (6974442165)

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Σε όλους τους αγώνες οι τρεις πρώτοι/τες θα πάρουν  κύπελλο και μετάλλιο καθώς και σακουλίτσα με τοπικά προϊόντα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής.

Θα γίνει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς.

ΩΡΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος κάθε αγώνα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω για τον αγώνα ‘’ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ’’ / 16 ετών και άνω για τον αγώνα ‘’ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ’’
  2. Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και τα παιδιά με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Θα υπάρχουν 5 σταθμοί υδροδοσίας/τροφοδοσίας για τα 23χλμ και ένας σταθμός για τα 8χλμ.

Κάθε αθλητής είναι πλέον υπεύθυνος για την επιλογή του σκεύους (κύπελλο, δοχείο, ασκός, μπουκάλι, παγούρι κλπ), το οποίο πρέπει να φέρει, ώστε να μπορεί να δεχτεί τις δικαιούμενες ποσότητες υγρών. Για λόγους ταχύτητας, οι αθλητές θα πρέπει να έχουν δοχεία με φαρδύ στόμιο, για γρήγορο γέμισμα.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΓΩΝΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου η ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο www.aeginarun.gr .

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου  2022 στις 12:00 το μεσημέρι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βασίλης Ζαμπέλης: 6979 449303

Βασιλική Τζίμα    6974442165

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ανακοινώσει σύντομα  ειδική έκπτωση για μετάβαση και επιστροφή με το πλοίο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

4η Γύρα Μάνης στις 11 Μαρτίου 2023

Στις 11 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί στην Αρεόπολη Λακωνίας ο αγώνας 80,5 χλμ. «4η Γύρα Μάνης».

Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 12 ώρες. Ωρα έναρξης είναι στις 09:00 και λήξης στις 21:00.

Ο αγώνας αποτελεί έναν γύρο στη Μέσα Μάνη και διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε ασφάλτινη διαδρομή. Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν κάνει μαραθώνιο ή οποιονδήποτε αγώνα υπεραπόστασης την τελευταία διετία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει μπροστά από το άγαλμα του ιστορικού άρχοντα της Μάνης, Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, με τους δρομείς να ψάλλουν τον Εθνικό Υμνο.

Θα κατευθυνθεί προς τα Σπήλαια Διρού, παίρνοντας την Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Γερολιμένα. Στο 9,7ο χλμ. εξερχόμαστε της Επαρχιακής Οδού και κατευθυνόμαστε προς τον παράλληλο επάνω δρόμο, με κατεύθυνση τον Φραγκούλια.

Από αυτόν τον δρόμο, διασχίζουμε τα χωριά – οικισμούς Δρύαλος, Παλαιόχωρα, Βαμβακά, Μπρίκι, και αφού περάσουμε τη Μίνα, κατευθυνόμαστε προς τα κάτω προς τη διασταύρωση της Παραλίας Μεζαπού (17,5ο χλμ.) , και ξαναεισερχόμαστε στην Επαρχιακή Οδό, με κατεύθυνση τον Γερολιμένα.

Περνάμε την Κοίτα (21,5ο χλμ.) και εξερχόμαστε της Επαρχιακής Οδού, προκειμένου να περάσουμε μέσα από τον περίφημο Γερολιμένα (25ο χλμ.), τον οποίο και διασχίζουμε. Επειτα, εξερχόμαστε πάλι στην Επαρχιακή Οδό, με κατεύθυνση προς το Πόρτο Κάγιο.

Διασχίζουμε συνεχόμενα τα χωριά Γιαλιά, Αλικα (28,6ο χλμ.), Κυπάρισσος, Κάποι, την περίφημη Βάθεια (34,8ο χλμ.), και αφού πλησιάσουμε το Πόρτο Κάγιο, ουσιαστικά «εξερχόμαστε» της Αποσκιερής Μάνης και εισερχόμαστε στην Προσηλιακή.

Πλέον, ανεβαίνουμε αντίθετα τη Μάνη και περνάμε από τα χωριά Λάγια (46,5ο χλμ.), Κοκκάλα (54ο χλμ.), Νύφι (58ο χλμ.), Αλύπα, Δρυάλι, Ζούδα, Φλομοχώρι (67ο χλμ.), όπου μπαίνουμε στην Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Κότρωνα, Λουκάδικα, Χιμάρα (72ο χλμ.), Πυρρίχος.

Ουσιαστικά διασχίζουμε κάθετα την Μάνη, προκειμένου να βγούμε στην Αποσκιερή, την οποία αντικρίζουμε πάλι, στο 78,7ο χλμ., όπου εξερχόμαστε στην Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Γερολιμένα, με κατεύθυνση πλέον την Αρεόπολη, προκειμένου να τερματίσουμε, στο 80,5ο χλμ. της διαδρομής.

Εκδρομή

Θα υπάρξει οργανωμένη αυθημερόν εκδρομή από την Αθήνα. Για να δηλώσετε για την εκδρομή, μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στην φόρμα εγγραφής. Η εκδρομή θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 03.30 από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) – μπροστά από το ξενοδοχείο Stanley.

Θα κάνει ενδεχομένως ενδιάμεσες στάσεις πάνω στην πορεία του, προκειμένου να πάρει και άλλους αθλητές, που τους εξυπηρετεί καλύτερα από το να πάνε στο Μεταξουργείο.

Προκειμένου να σας πάρουν όσοι επιθυμείτε από κάποιο άλλο σημείο πάνω στη διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν, παρακαλώ απευθυνθείτε στη διοργάνωση, την εβδομάδα πριν από τον αγώνα. Η εκδρομή θα επιστρέψει από την Αρεόπολη, την ίδια ημέρα, περίπου στις 22.00, και αφού λήξουν όλες οι εκδηλώσεις του αγώνα.

Κόστος

Το κόστος του αγώνα είναι 50€ για όσους προσέλθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο,

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το πούλμαν της διοργάνωσης είναι επιπλέον 20€.

Τα εν λόγω ποσά μπορείτε να τα καταβάλλετε, γράφοντας και το ονοματεπώνυμο του αθλητή, μέχρι και τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: IBAN: GR 0801 7207 3000 5073 0637 98 547, Αριθμός Λογ/μού: 50 7306 3798 547, ονομ/μο δικαιούχου: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ή να το καταβάλετε στο κατάστημα Αθλητικών Επάθλων OLYMPUS, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 124, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, καθημερινά από τις 09.00 – 17.00.

Το εν λόγω ποσό ΔΕΝ μπορείτε να το δώσετε μετρητοίς την ημέρα του αγώνα.

Δεκτοί στον αγώνα θα γίνουν μόνο όσοι έχουν καταβάλλει το εν λόγω ποσό αντιτίμου, μέχρι και τις 06 Μαρτίου 2023. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατόν τα πράγματα που θα απαιτούνται για τον αγώνα.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Πρωτιά για τον τεράστιο Φώτη Ζησιμόπουλο στο Ultra Trail Cape Town!

Αλύγιστος και αποφασιστικός ο Φώτης Ζησιμόπουλος, παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει και εκτός συνόρων με την εντυπωσιακή νίκη του στο Ultra Trail Cape Town!

Ο νικητής την τελευταία διετία του Σπάρταθλον ήταν εντυπωσιακός, κρατώντας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα την πρωτοπορία, σε κάποια σημεία εν μέσω δυνατού αέρα, και δαπανώντας ελάχιστο χρόνο στους σταθμούς ανεφοδιασμού.

Ο 39χρονος υπερμαραθωνοδρόμος ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 20:48:17 και έκοψε πρώτος την κορδέλα του τερματισμού.

Τα περάσματα του Φώτη Ζησιμόπουλου:

Σίγκναλ Χιλ (12,2ο χλμ.): 12.0 χλμ./ώρα

Κλουφ Νεκ (20ό χλμ.): 11.4

Πλάτεκλιπ Γκορτζ (24,8ο χλμ.): 9.6

Τέιμπλ Μάουντεν (30,7ο χλμ.): 9.1

Λαντούντο (40,9ο χλμ.): 8.8

Ρόκετ Ρόουντ (47,1ο χλμ.): 8.7

Χάουτ Μπέι (56,1ο χλμ.): 8.5

Σίλβερμαϊν (67,1ο χλμ.): 8.4

Κολκ Μπέι (73,8ο χλμ.): 8.5

Μπλάκχιλ (86ο χλμ.): 8.4

Σάιμονς Τάουν (95.8ο χλμ.): 8.5

Κλάινπλαας Νταμ (101.9ο χλμ.): 8.4

Κόμετγιε (110ο χλμ.): 8.4

Νόορντχοκ (119.6ο χλμ.): 8.5

Κονστάντια Γκλεν (139.3ο χλμ.): 8.0

Αλφεν Τρέιλ (143.7ο χλμ.): 8.0

Νέρσερι Ρέιβιν (148.3ο χλμ.): 8.0

Γιου Σι Τι (155,5ο χλμ.): 7.9

Ντεντ Μανς (162,6ο χλμ.): 7.9

Πρι Φίνις (165ο χλμ.): 7.9

Τερματισμός (165.1ο χλμ.): 7.9

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend