Έλα και εσύ για… POROSEA!

Έλα και εσύ για… POROSEA!

Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις, με φόντο τα υπέροχα τοπία του πανέμορφου Πόρου, το POROSEA, η σπουδαία αθλητική εκδήλωση multisport (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot επιστρέφει για τρίτη χρονιά στις 8 & 9 Ιουνίου 2019 σε ένα διήμερο που υπόσχεται πολλές και έντονες συγκινήσεις.

Στο πανέμορφο νησί της νοτιοδυτικής άκρης του Σαρωνικού οι επισκέπτες και αθλητές που θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα, θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δράση, διασκέδαση και συγκινήσεις, που θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, σε έναν νέο multisport θεσμό που συγκεντρώνει τα βλέμματα Ελλήνων, αλλά και ξένων αθλητών.

Η συνδιοργανώτρια εταιρεία whynot, που ανέλαβε την διοργάνωση για 2η χρονιά υπόσχεται μια αθλητική εκδήλωση με πολλές καινοτομίες και βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να ενισχύσει την δυναμική της διοργάνωσης.

Για πρώτη φορά θα υπάρχει και standard (Ολυμπιακή απόσταση) triathlon, εκτός από την Sprtint απόσταση, γεγονός που έχει προκαλέσει τους κορυφαίους τριαθλητές της χώρας.

Μια από τις βασικές αλλαγές αφορά στο κολυμβητικό σκέλος του τριάθλου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί αυτή τη φορά στο λιμάνι του νησιού, αλλά στην παραλία Ασκέλι, μια από τις πιο γραφικές γωνιές του νησιού, με θέα στον Σαρωνικό.

Αλλαγές υπάρχουν επίσης και στα άλλα αγωνίσματα του τριάθλου, όπου το ποδηλατικό σκέλος κινείται πλέον περιφερειακά του νησιού, με τους ποδηλάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις ομορφιές του νησιού, ενώ η ζώνη αλλαγής των αγωνισμάτων θα είναι στο δημοτικό Στάδιο.

Ο σπουδαίος multisport θεσμός στο πανέμορφο νησί του Πόρου επιστρέφει ανανεωμένος το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου

Οι δρομικές διαδρομές έχουν δεχθεί επίσης μετατροπές, έχοντας διατηρήσει τμήματα στα γραφικά καλντερίμια του νησιού, αλλά με περιορισμό σε πολλά από τα ανηφορικά τμήματα, καθιστώντας την διαδρομή πιο εύκολη και απολαυστικοί για τους αθλητές.

Σημαντική είναι και η παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού που θα υποστηρίξει τη διοργάνωση, την οποία έχουν αγκαλιάσει όλοι, δείχνοντας την διαρκώς αναπτυσσόμενη δυναμική της. Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους περισσότεροι από 150 εθελοντές, για την ασφάλεια των κολυμβητών θα μεριμνήσουν 8 ναυαγοσώστες, υπό την επίβλεψη του Λιμεναρχείου και για των επισκεπτών σε επαγρύπνηση θα είναι η Ελληνική Αστυνομία, την υγεία των αθλητών φροντίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ενώ το αγωνιστικό σκέλος υποστηρίζουν με την παρουσία τους 4 κριτές που θα επιμεληθούν τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων και την εποπτεία της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και με την υποστήριξη του Saronic Triathlon club και της Panexpedition. Πολλοί αναμένεται να είναι οι υποστηρικτές, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και μέχρι την επίσημη έναρξη του διημέρου.

Με μήνυμά του, ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, προσκαλεί αθλητές και επισκέπτες να πάρουν μέρος σε αυτόν τον θεσμό που πραγματοποιείται στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

«Με ενθουσιασμό, κέφι, προσμονή και διάθεση για πολλές εκπλήξεις, ο Δήμος Πόρου και η εταιρεία whynot, σχεδιάζουμε τις διαδρομές για το Porosea 2019 που θα περιέχει τρίαθλο, τρέξιμο και κολύμπι. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, όλο το νησί, το δυναμικό του Δήμου, τα αθλητικά σωματεία, οι επιχειρηματίες και πρώτοι από όλους οι εθελοντές μας, θα βρίσκονται επί ποδός. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε σε όλους μία άρτια διοργάνωση, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας, των καλλιτεχνικών δρώμενων και γενικά της απόλαυσης του νησιού μας. Με απόλυτο σεβασμό σε αθλητές και συνοδούς, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων. Σάς ευχόμαστε καλή προετοιμασία και σας περιμένουμε στον Πόρο στις 8 και 9 Ιουνίου 2019!», το μήνυμα του Δημάρχου.

Χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, καθώς και η Dole.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑσπορ, το OnSports, το RunnFun, το Poros News, το Saronic Magazine και το sportevent.gr

«Ελα να πάμε στο νησί», λοιπόν, για να απολαύσουμε γραφικά τοπία, γαλάζια νερά, άθληση, διασκέδαση, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα!

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Μείνετε συντονισμένοι για πολλές ακόμα εκπλήξεις!

sitehttps://why-n.gr/event/porosea-2019/

facebookhttps://www.facebook.com/whynoteventsgr/

instagramhttps://www.instagram.com/why_not.gr/

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Σάββατο 08 Ιουνίου 2019

10.00 – 21.00: Λειτουργία γραμματείας στo κτήριο ΣυγγρούΠροσοχή, η γραμματεία δεν βρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής των κολυμβητικών αγώνων.
11.00 : Κολύμβηση Kids 300m στην παραλία του Ρώσικου Ναύσταθμου
11.15 : Κολύμβηση 1500m στην παραλία του Ρώσικου Ναύσταθμου
11.30 : Κολύμβηση 3000m στην παραλία του Ρώσικου Ναύσταθμου
13.00 : Aqua Aerobics by Niovi Mara παραλία του Ρώσικου Ναύσταθμου
13.45: Απονομές κολυμβητικών αγώνων στην παραλία του Ρώσικου Ναύσταθμου

17.45 – 18.00: City Run 1500m, εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία Ηρώων, λιμάνι Πόρου.
18.00 – 18.50: City Run 5.000m εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία Ηρώων, λιμάνι Πόρου.
18.10 – 19.20: City Run 10.000m, εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία Ηρώων, λιμάνι Πόρου.
20.00 – 20.45: Απονομές δρομικών αγώνων στην πλατεία Ηρώων, λιμάνι Πόρου.
20.30: Pasta Party
21.00 – 21.30: Briefing Τριάθλου & Aquathlon στο κτήριο Συγγρού.
21.30: Μουσική Συναυλία

Κυριακή 09 Ιουνίου 2019

07.00 – 11.00: Λειτουργία γραμματείας στo κτήριο ΣυγγρούΠροσοχή, η γραμματεία δεν βρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής των αγωνισμάτων
07.30 – 08.30: Bike check in για Standard & Sprint  
09.00: Εκκίνηση Sprint & Aquathlon
09.15: Εκκίνηση Standard
10.30 – 11.00: Bike check in για Super Sprint & Kids  
11.30: Εκκίνηση Super Sprint (Με την προϋπόθεση ότι έχει ολοκληρωθεί το ποδηλατικό σκέλος των Sprint & Standard)
12.30: Εκκίνηση Kids
12.30 – 14.00: Bike check out
13.30: Απονομές Τριάθλου & Aquathlon στην πλατεία Ηρώων, λιμάνι Πόρου.

Previous ArticleNext Article

2ο TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN: Μια υποδειγματική διοργάνωση, σε πείσμα των καιρών!

Επιτυγχάνοντας την ανταπόκριση στην πρόκληση και την τήρηση της ισορροπίας μεταξύ αθλητικού ενθουσιασμού και διασφάλισης της υγείας αθλητών, παραβρισκόμενων, εθελοντών και διοργανωτών, έκλεισε την αυλαία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης, της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, που πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Σεπτεμβρίου. 

Η διεξαγωγή του 2ου TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN στηρίχτηκε στο υγειονομικό πλαίσιο (https://trimore.gr/el/ygeionomiko-plaisio) που καταρτήθηκε από την diaplous s.s.d.a. Ltd (εταιρεία στην οποία ανήκει η TRIMORE Sport Events και εξειδικεύεται στα συστήματα ποιότητος, υγείας, ασφάλειας, κλπ.), βάσει των υποδείξεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Υγειονομικής Επιτροπής του Υπουργείου και της Πολιτικής Προστασίας, λόγω των ιδιαίτερων περιστάσεων της εποχής, που επέβαλε μη συνωστισμό και αυστηρή τήρηση μέτρων.

Το Ρέθυμνο, με τις εκπληκτικές και ξεχωριστές ομορφιές του, οι πρόθυμοι επαγγελματίες και οι φιλόξενοι κάτοικοι υποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον ίδιο ενθουσιασμό και την υπέροχη κρητική κουλτούρα, τους λάτρεις του τριάθλου, της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και του τρεξίματος πόλης, που συγκεντρώθηκαν εκεί από όλη την Ελλάδα.

Η TRIMORE με υπευθυνότητα, επιμονή, σύνεση, πάθος και αφοσίωση, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής που διανύουμε, έκανε πραγματικότητα ένα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις για αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, γι’ αυτούς, τις οικογένειες και τις παρέες τους, πάντα υπό το πρίσμα της υπευθυνότητας που απαιτείται.

Στο αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, τον πρώτο λόγο είχε το ISOMAN, το ιδιαίτερο εκείνο τρίαθλο, που παρουσίασε για πρώτη φορά το 2019 στην Ελλάδα (Καστοριά και Ρέθυμνο σε sprint απόσταση) η TRIMORE και το τρίαθλο. Σειρά φέτος είχε βέβαια η quarter απόσταση, καθώς και η Ολυμπιακή του τριάθλου, που με τα φτερά του Red Bull ανέβασαν τον πήχη ψηλότερα για τους πιο καλά προετοιμασμένους και τολμηρούς αθλητές.

Στις πρώτες θέσεις σε άνδρες και γυναίκες, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Olympic Triathlon: Γρηγόρης Σουβατζόγλου / Νάντια Συντζανάκη
Αγώνας
ISOMAN: Παναγιώτης Δημόπουλος / Κωνσταντίνα Συγγενιώτη
Half Olympic Triathlon: Παναγιώτης Μπιτάδος / Νέλλη Δελιαλή
Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.) 0,5
k: Γιάννης Πολυχρονάκης / Ελευθερία Καφάτου – 2,5k: Γρηγόρης Σουβατζόγλου / Δέσποινα Κόρακα – 5k: Σπύρος Χρυσικόπουλος / Αναστασία Διακουμάκου
Αγώνας τρεξίματος πόλης 5
k: Μανούσος Βιζυράκης / Γεωργία Φραγκιάδη – 10k: Χρυσοβαλάντης Τσάβαλος / Μαρία Ζαραφωνίτη

Δείτε όλα τα αποτελέσματα  εδώ: https://my.esportevents.gr/results.php?id=20200014

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του τερματισμού, ήταν αυτές που οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν την αψίδα του θριάμβου συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους ή όσοι συμμετείχαν σε σκυλατοδρομία να τερματίσουν μαζί, μοιραζόμενοι έτσι τη χαρά της επιτυχίας της ομαδικής προσπάθειας, κάτι που η διοργάνωση ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να κάνουν.

Τις απονομές των αθλητών τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων και αρχών του τόπου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του διοργάνωσης και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν παιδικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης και παιδικό ISOMAN, συνδυάζοντας αθλητισμό, ψυχαγωγία, πολιτισμό και δίνοντας άλλη πνοή στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, η οποία αποτέλεσε το επίκεντρο της διοργάνωσης.

Στο ίδιο σημείο είχε στηθεί και το Χωριό των Αθλητών, όπου φέτος έδωσε στους αθλητές το δικαίωμα να τοποθετήσουν beach flags των χορηγών τους, ώστε όλοι οι χορηγοί που ενισχύουν αθλητικές προσπάθειες, να έχουν μία θέση στις διοργανώσεις μας και με τον τρόπο αυτό η TRIMORE να ενθαρρύνει ακόμη μεγαλύτερη αρωγή και υποστήριξη.

Μήνυμα Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη:
«Για 2η συνεχή χρονιά, το Ρέθυμνο φιλοξένησε τους αγώνες τριάθλου που διοργάνωσε η TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas. Σε μια περίοδο με κυρίαρχα χαρακτηριστικά,  για όλο τον πλανήτη, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και τον περιορισμό της προσωπικής και συλλογικής μας ελευθερίας, χάριν της προστασίας του πολύτιμου αγαθού της υγείας, η άψογη οργάνωση, η συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών στο πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα που επεφύλαξαν οι διοργανωτές σε συμμετέχοντες και θεατές, τηρώντας με συνέπεια όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα, ήταν πράγματι μια ανάσα ζωής και ένα θετικό αποτύπωμα αισιοδοξίας για όλους. Το Ρέθυμνο, οι θεσμικοί φορείς, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Τμήμα Αθλητισμού του αλλά, κυρίως, οι ίδιοι οι άνθρωποί του, αποδίδουν στον Αθλητισμό, ως έκφραση πολιτισμού, ως μέσο βιολογικής και πνευματικής εξέλιξης, ως πεδίο υγιούς συνεργασίας και αλληλόδρασης των λαών,  ισχυρές συμβολικές νοηματοδοτήσεις, τις οποίες συμμερίζονται, συνυπογράφουν και ισχυροποιούν με τη θερμή συμμετοχή τους σε αξιόλογες  διοργανώσεις, όπως αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την εξαιρετική ευκαιρία που προσέφεραν στους Ρεθεμνιώτες και στους συμμετέχοντες αθλητές, να βιώσουν και να μοιραστούν εμπειρίες   που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής , ανατάσσουν την ψυχή και καλλιεργούν την ενότητα, τη συνοχή και  τη σύμπραξη σ’ ένα κοινό προσανατολισμό, σε μια υψηλή  ιδέα που ενσαρκώνεται σε ωραίες πράξεις. Εκτιμούμε βαθιά τη συμβολή τους στην ανάδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων του Ρεθύμνου που το καθιστούν ένα ελκυστικό, δυναμικό, φιλόξενο και πολύπλευρο προορισμό. Εύχομαι οι μελλοντικές, αντίστοιχες διοργανώσεις , τις οποίες θα υποδεχθούμε με χαρά και διάθεση συνεργασίας,  να εξελιχθούν σε κλίμα που θα διαμορφώνουν οι συνθήκες επιτυχούς υπέρβασης του σημερινού κινδύνου ώστε να σμίξουμε ξανά,  υγιείς, δυνατοί και έτοιμοι για τις ευφάνταστες προκλήσεις αυτής της αξιόλογης αθλητικής διοργάνωσης».

Μήνυμα Kωσταντίνου Μητρόπαπα, επικεφαλής TRIMORE Multisport TOUR:
«Στη δύσκολη ετούτη υγειονομική συγκυρία/πρόκληση και με πρώτιστο μέλημά μας την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας, ανταποκριθήκαμε με υπευθυνότητα, θάρρος, προσήλωση, πάθος, αφοσίωση και καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα μία διοργάνωση με ποιότητα και ασφάλεια, ακόμη και όταν ο καιρός έχει τις αντιρρήσεις του (7 μποφόρ). Πετύχαμε να δώσουμε συνέχεια στο θεσμό, κάνοντας τον δικό μας άθλο και κρατώντας ζωντανό τον ενθουσιασμό των αθλητών, των οικογενειών τους, των εθελοντών, των Ρεθυμνιωτών και κάθε αρωγού της προσπάθειας. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την ανταπόκριση των αθλητών, όλων των συμμετεχόντων, της τοπικής κοινωνίας και βέβαια, των αρωγών / χορηγών / υποστηρικτών μας, που τόλμησαν μαζί μας. Ευχαριστούμε το Δήμο, το Δήμαρχο και τους Δημότες, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, τις αρχές (Τροχαία, Λιμενικό, Λιμενικό Ταμείο, Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, Νοσοκομείο Ρεθύμνης, Πυροσβεστική), τους μοναδικούς μας εθελοντές – ψυχή της διοργάνωσης, τους επαγγελματίες τουρισμού, καθώς, επίσης, προσωπικά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνης, Δημήτρη Λαχνιδάκη. Το TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN ήρθε για να μείνει στο Ρέθυμνο και κάθε χρόνο να προσελκύει ακόμη περισσότερο κόσμο στον όμορφο, δημιουργικό, ευγενή αθλητισμό!».

Στρατηγικός συνεργάτης της TRIMORE είναι η ΕΤΕΜ, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της διέλασης αλουμινίου στη Νοτιανατολική Ευρώπη.
Μεγάλοι χορηγοί: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
, με 23 διεθνή βραβεία ποιότητας που το καθιστούν το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό.
Θεματικοί χορηγοί:  Ασφάλειαι Μινέττα, Prince Oliver, Black Mile, Blue Hunter, Coco-Mat Bike, Ελληνική Μεταφορική Containers ΑΕ, Orsero, Loguers, Maurten, Micro Sport, STERIS ELEGANT BEACH HOTEL, Theartemis Palace, Atrium Ambiance Hotel, Ideon Hotel
Αιγίδες: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας
Αθλητικός χορηγός: Turbo Greece
Υποστηρικτές – Αρωγοί: ΑΝΕΚ Lines, Blue Star Ferries, Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου,Best Cars, Blue Hunter Divewear, Γευσήνους, Culta Terra, Δούσμανης Μεταφορική, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, Eval, Imation, Lalizas, Marathon Bikes, Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, One Zipper, Ostracon Recovery Solutions, Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου – Atlas Cycling Team, Popeye Water Sports, Poufmakers.gr, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, Σύλλογος Ενεργών Πολιτών ΡεθύμνουΣΥΝΠΟΛΙΣ, Suzuki Motorcycles, Φαγί, Queens Room.

#TRIMOREMultisportsTOUR #TRIMOREMultisportsTOURRethymno
#Triathlon #ISOMAN #OpenWaterSwimming #OWS #CityRunning
#kidsISOMAN #KidsOWS #KidsTriathlon #Rethymno #BeingMore #LiveMore

Website: www.trimore.gr
Facebook:
trimoresportevents
Instagram: @trimoresportevents

Στις 8-10 Οκτωβρίου του 2021 το επετειακό Spetses mini Marathon!

Στις 10 Οκτωβρίου 2011 σε συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών και με την συμβολή και στήριξη των κατοίκων του νησιού – διεξήχθη το πρώτο Spetses mini Marathon.
Στα επόμενα 10 χρόνια ο θεσμός αυτός χάρη στην συνεχή και αδιάλειπτη υποστήριξη όλων εσάς, αθλητών, χορηγών και εθελοντών και στην σκληρή δουλειά μας γιγαντώθηκε, άνοιξε τον δρόμο για τον αθλητικό τουρισμό σε όλη τη χώρα, τιμήθηκε με αμέτρητα βραβεία και δημιούργησε ανεπανάληπτες και συγκινητικές στιγμές.
Τo Spetses mini Marathon είναι χαρά, αγκαλιές, φιλιά μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού. Δυστυχώς, όσο και να θέλουμε όλοι μας , υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατον να διεξαχθεί η διοργάνωση όπως θα θέλαμε με την συμμετοχή όλων σας και με το καταπληκτικό κλίμα που δημιουργούμε όλοι μαζί.
Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, με αισιοδοξία και θετική διάθεση ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε στις 8-10 Οκτωβρίου 2021 να διοργανώσουμε το επετειακό Spetses mini Marathon! #savethedate #smm10 #keeptraining #openwaterswimming #running #2winis2participate
x
Send this to a friend