Χάλκινες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών Μελίνα Παππά-Μαρία Τσαμοπούλου

Χάλκινες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών Μελίνα Παππά-Μαρία Τσαμοπούλου

Νέες μεγάλες επιτυχίες για την ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε  στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

Μετά από πέντε χρόνια η Ελλάδα κατέκτησε στην κατηγορία των γυναικών μετάλλιο και πιο συγκεκριμένα το χάλκινο με τις Μελίνα Παππά-Μαρία Τσαμοπούλου, στην πρώτη τους συμμετοχή. Αν και το ξεκίνημά τους δεν ήταν ιδανικό αφού βρέθηκαν στην 17η θέση τη δεύτερη ημέρα δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Ξεκίνησαν μία αντεπίθεση διαρκείας ανεβαίνοντας την τρίτη ημέρα των αγώνων στην 11η θέση την τέταρτη ημέρα στην 7η για να βρεθούν τελικά στο βάθρο απέναντι σε δυνατές και έμπειρες και μεγαλύτερες σε ηλικία αντιπάλους από ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία κα. Προπονητής τους ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. 

Επιτυχίες όμως είχαμε και στη νέα γενιά ιστιοπλόων. Οι Οδυσσέας Σπανάκης – Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17 ετών και ακολούθησαν: 5οι Λάμπης Γιαννούλης – Σίμος Μιχαλόπουλος, 12ες Έλενα Σωτηρίου – Ελένη Γιαννούλη, 14οι Ιάκωβος Δέδες – Αιμίλιος Σπανόπουλος και 15ες Δήμητρα Βαρθολομαίου Μεταξία Γώγου. Πέντε ελληνικά πληρώματα μέσα στα 15 κορυφαία κόσμου, στην κατηγορία Κ 17. Στην 49η θέση πλασαρίστηκαν οι Νάσια Κοκκινάκη – Μαλένα Λιώση.

Στην όπεν κατηγορία, οι Νικόλαος Καραγιαννίδης – Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ήρθαν 57οι και οι Νικόλαος Τερζίδης – Μάρκος Κουκώτας 66οι.

Previous ArticleNext Article

Αν θέλετε να χάσετε βάρος ζυγιστείτε κάθε μέρα

Οι ερευνητές είπαν ότι παρακολουθώντας την συμπεριφορά μας – όπως π.χ. αυτά που τρώμε, το πόσο ασκούμαστε και το πόσο κοιμόμαστε – μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα τι είναι αυτό που επιδρά στο σωματικό βάρος μας.

Η παχυσαρκία είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κερδίζουν κιλά βάζοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο από καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια. Μέχρι το 2045, οι ειδικοί αναμένουν ότι το 22% του συνολικού πληθυσμού του πλανήτη θα είναι παχύσαρκοι, μια αύξηση 14% από το 2017. Ένας στους οκτώ ανθρώπους  αναμένεται επίσης να αναπτύξει διαβήτη τύπου 2 την ίδια χρονική περίοδο – σήμερα είναι ένας στους 11.

Στην περίοδο των διακοπών

Μια άλλη μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γεωργίας βρήκε ότι οι άνθρωποι που ζυγίζονται καθημερινά σε περιόδους που είναι πιο πιθανό να απολαύσουν το φαγητό τους – όπως είναι οι διακοπές – διατηρούν με μεγαλύτερη επιτυχία το βάρος τους ή χάνουν κιλά.

Στη μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Obesity, οι ερευνητές χώρισαν 111 ενήλικες 18-65 ετών σε δύο ομάδες, ενώ η μία ομάδα κλήθηκε να ζυγίζεται καθημερινά. Αυτό έγινε για 14 εβδομάδες που περιελάμβαναν τις διακοπές των Χριστουγέννων, μια περίοδο κατά την οποία αυξάνεται η πρόσληψη θερμίδων.

Τρόποι για να χάσετε γρήγορα βάρος

Οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αρχικό τους βάρος κατά τη διάρκεια της μελέτης χωρίς να τους δώσουν συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς να το κάνουν αυτό.

Μετά από μια περίοδο παρακολούθησης 14 εβδομάδων, οι συμμετέχοντες που ζυγίζονταν καθημερινά μπόρεσαν να διατηρήσουν ή και να χάσουν βάρος. Η ομάδα ελέγχου, από την άλλη πλευρά, κέρδισε βάρος.

«Οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στις διαφορές μεταξύ του τωρινού εαυτού τους και του προτύπου ή του στόχου τους», δήλωσε η Michelle vanDellen, αναπληρώτρια καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πανεπιστημίου της Γεωργίας. «Όταν βλέπουν ασυμφωνία, τείνουν αλλάζουν την συμπεριφορά τους. Το καθημερινό ζύγισμα καταλήγει να το κάνει αυτό με έναν πραγματικά ξεκάθαρο τρόπο».

Η έρευνα δείχνει ότι οι ενήλικες συχνά κερδίζουν βάρος κατά την περίοδο των διακοπών – για την περίοδο των Χριστουγέννων από 400 έως 900 γραμμάρια ενώ οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι συχνά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο βάρος.

«Όταν βλέπετε τη ζυγαριά κάθε μέρα το πρωί θα σκεφτείτε δύο φορές πριν φάτε το τρίτο μπισκότο σας πριν από το κρεβάτι κι αυτό είναι καλό», δήλωσε ο Charlie Seltzer, γιατρός που ειδικεύεται σε θέματα παχυσαρκίας στη Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: 7 λόγοι που παίρνετε βάρος ενώ κάνετε σκληρή προπόνηση

Πόση ώρα μπορεί να μείνει το μαγειρεμένο φαγητό εκτός ψυγείου;

Γράφει η Η Νικολία Σαλίαϊ*

Μαγείρεψες, όμως περίσσεψε αρκετό φαγητό. Τι κάνεις; Σαφώς δεν το πετάς. Τα μαγειρεμένα φαγητά μπορείς να τα συντηρήσεις και να καταναλώσεις μελλοντικά

Όμως για να είναι ασφαλής η κατανάλωση τους θα πρέπει να προσέξεις ορισμένα κρίσιμα σημεία, διότι η κακή διαχείριση των τροφίμων ή οι κακές πρακτικές ασφάλειας στο σπίτι είναι οι πιο συχνές αιτίες δηλητηριάσεις.

Πόση ώρα μπορεί να μείνει το μαγειρεμένο φαγητό εκτός ψυγείου;

Οι περισσότεροι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται σε θερμοκρασίες μεταξύ 5°C και 60°C και το εύρος αυτό της θερμοκρασίας ονομάζεται επικίνδυνη ζώνη. Το μαγειρεμένο φαγητό που παραμένει σε θερμοκρασία δωματίου, βρίσκονται επομένως στην λεγόμενη επικίνδυνη ζώνη, όπου οι περισσότεροι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται πάρα πολύ γρήγορα.

Έτσι το μαγειρεμένο φαγητό δεν πρέπει να μείνει εκτός ψυγείου για περισσότερες από δυο ώρες. Προσοχή όμως αν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλότερη από 32°C τότε το φαγητό δεν πρέπει να μείνει εκτός ψυγείου για περισσότερο από 1 ώρα.

Πόσο καιρό διατηρείται το μαγειρεμένο φαγητό στο ψυγείο;

Εξαρτάται το είδος του φαγητού, όμως ένας γενικός κανόνας που ισχύει είναι ότι το μαγειρεμένο φαγητό στο ψυγείο διατηρείται περίπου 3 με 4 ημέρες, ενώ το ωμό κοτόπουλο και τα αλεσμένα κρέατα 1 έως 2 ημέρες. Μην ξεχνάς ότι ακόμα και σε θερμοκρασίες ψύξης αναπτύσσονται οι μικροοργανισμοί. Η θερμοκρασία της ψύξης πρέπει να παραμένει κάτω από τους 5OC. Προσοχή, όσο φορτώνεις το ψυγείο τόσο μειώνεται και η απόδοση της ψύξης.

Τι ισχύει με την επαναθέρμανση του μαγειρεμένου φαγητού;

Εάν ξαναζεστάνεις το μαγειρεμένο φαγητό με λάθος τρόπο, τότε θέτεις σε κίνδυνο την υγεία όσων σκοπεύουν να το καταναλώσουν. H επαναθέρμανση πρέπει να γίνει μια και μοναδική φορά και η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου πρέπει να φθάσει στους 75OC. Ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσεις τη θερμοκρασία είναι να αγοράσεις ένα θερμόμετρο κατάλληλο για τα τρόφιμα.

Καλό είναι επίσης κατά την διάρκεια της επαναθέρμανσης να ανακατεύεις το φαγητό, ώστε η θέρμανση να γίνεται πιο γρήγορα και ομοιόμορφα. Το επαναθερμασμένο φαγητό θα πρέπει να σερβίρεται και να καταναλώνεται άμεσα.

Είναι ο φούρνος μικροκυμάτων… υγιεινός;

Η επαναθέρμανση δεν σκοτώνει όλα τα βακτήρια, διότι ορισμένοι τύποι βακτηρίων παράγουν επίσης σπόρια ή τοξίνες που είναι ανθεκτικά στην θερμότητα, για αυτό θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής κατά την προετοιμασία και την αποθήκευση των τροφίμων.

Μαγειρεμένα φαγητά εντός κατάψυξης: Τι ισχύει για τη συντήρησή τους;

Μπορείς να καταψύξεις πολλά μαγειρεμένα τρόφιμα, εκτός από ορισμένα που έχουν την ικανότητα όταν μαγειρεύονται να απορροφούν νερό, όπως το ρύζι, τα μακαρόνια, οι πατάτες κ.α. Η σύσταση αυτών των τροφίμων όταν αποψυχθούν θα είναι απλά ‘’χάλια’’, διότι το νερό που έχει δεσμευτεί κατά το μαγείρεμα θα απομακρυνθεί όταν το προϊόν αποψυχθεί. Όμως αν το φαγητό είναι μαγειρεμένο με κάποια σάλτσα (κοκκινιστό κρέας, φακές κ.α.), τότε το υγρό στοιχείο δρα προστατευτικά και δεν επιτρέπει στον ψυχρό αέρα της κατάψυξης να ξεράνει για παράδειγμα το κρέας. Το νωπό κρέας και τα πουλερικά διατηρούν την ποιότητά τους περισσότερο από τα μαγειρεμένα αντίστοιχα, επειδή χάνεται υγρασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Τα μαγειρεμένα φαγητά πρέπει να αποθηκεύονται σε κατάλληλη αεροστεγής συσκευασία (δοχείο, σακούλα κατάψυξης κ.ο.κ.) διότι η κατάλληλη συσκευασία συμβάλλει στη διατήρηση της ποιότητας και την αποφυγή καψίματος κατάψυξης. Το κάψιμο της κατάψυξης δεν καθιστά το φαγητό μη ασφαλές, απλά αλλοιώνει το χρώμα και την υφή του, και αυτό συμβαίνει διότι το κατεψυγμένο τρόφιμο ήρθε σε επαφή με τον αέρα επειδή δεν συσκευάστηκε καλά. Μπορείς να απομακρύνεις απλά αυτά τα κομμάτια, διότι τόσο η γεύση όσο και η υφή τους θα είναι ποιοτικά υποβαθμισμένη.

Η κατάψυξη των τροφίμων είναι μια μέθοδος αποθήκευσης που παρατείνει την διάρκεια ζωής τους αλλά δεν τα κάνει αθάνατα. Για να διασφαλίσεις λοιπόν την ποιότητα των μαγειρεμένων τροφίμων που θέλεις να καταψύξεις, γράψε την ημερομηνία που καταψύχεις το τρόφιμο ώστε αυτά που καταψύχθηκαν πρώτα να καταναλωθούν πρώτα. Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζεις την αρχή FI-FO (First In – First Out).

Ποτέ μην καταψύχεις ζεστά τρόφιμα, διότι αυτό θα προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας του καταψύκτη, το οποίο συνεπάγεται με μείωση της ταχύτητας κατάψυξης και πιθανή άνοδο της θερμοκρασίας των ήδη κατεψυγμένων τροφίμων. Αφού λοιπόν κρυώσει το φαγητό, χώρισε το σε μερίδες και αποθήκευσε το στην κατάψυξη. Έτσι μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την ποσότητα του φαγητού.

Τέλος, εξασφάλισε ότι η θερμοκρασία του χώρου κατάψυξης είναι μικρότερη των -18°C. Μην υπερφορτώνεις και άφησε κενό μεταξύ των συσκευασμένων τροφίμων στην κατάψυξη, διότι μέσω της ελεύθερης κυκλοφορίας του ψυχρού αέρα επιτυγχάνεται η ταχύτερη δυνατή κατάψυξη των τροφίμων.

Πώς γίνεται η απόψυξη;

Η ασφαλέστερη μέθοδος απόψυξης των τροφίμων είναι στην συντήρηση του ψυγείου. Είναι σημαντικό τα τρόφιμα που θέλεις να αποψύξεις να τα τοποθετήσεις σε κατάλληλα δοχεία – περιέκτες μακριά από τα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανή διασταυρούμενη επιμόλυνση. Ο χρόνος απόψυξης είναι ανάλογος του όγκου και της μάζα που έχει το τρόφιμο, για αυτό θα πρέπει να έχεις προνοήσει αρκετά νωρίτερα αν θέλεις να μαγειρέψεις κάποιο κατεψυγμένο τρόφιμο.

Μπορείς να αποψύξεις τα τρόφιμα σου και σε κρύο τρεχούμενο νερό, όμως αυτή η μέθοδος παρόλο που είναι ταχύτερη, απαιτεί περισσότερη προσοχή. Το προϊόν θα πρέπει να τοποθετείτε σε στεγανή συσκευασία ή σε πλαστική σακούλα. Ο νεροχύτης θα πρέπει να είναι καθαρός και αποστειρωμένος, ενώ η θερμοκρασία του πόσιμου νερού θα πρέπει να είναι από 20OC και κάτω. Η απόψυξη θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 2 ώρες ή λιγότερο.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων χρησιμοποιούνται επίσης για την απόψυξη μικρών προϊόντων γρήγορα, όμως δεν εξασφαλίζουν ομοιόμορφη απόψυξη ειδικά στα κρέατα. Μην ξεχνάς να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες απόψυξης της συσκευής που χρησιμοποιείς.

Απαγορεύεται αυστηρά η απόψυξη σε θερμοκρασία δωματίου και σε ζεστό νερό διότι οι συνθήκες αυτές είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη επικινδύνων παθογόνων μικροοργανισμών.

Σαφώς εάν αποψύξεις ένα τρόφιμο απαγορεύεται να το ξανά καταψύξεις.

Θυμήσου:

  • Μετά το ψήσιμο, το φαγητό θα πρέπει να καταναλωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά αφού πρώτα κρυώσει, μέσα σε δύο ώρες από το ψήσιμο του πρέπει να το αποθηκεύσεις στο ψυγείο.
  • Να χρησιμοποιείς θερμόμετρο για να μπορείς να διασφαλίσεις και να ελέγξεις τις απαιτούμενες θερμοκρασίες ψησίματος, ψύξης ή επαναθέρμανσης.
  • Τα μαγειρεμένα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα δεν πρέπει ποτέ να έρθουν σε επαφή με ωμά τρόφιμα, διότι υπάρχει κίνδυνος διασταυρούμενης επιμόλυνση.

Αν δεν έχεις τηρήσεις τα παραπάνω και έχεις αμφιβολία για την κατάσταση ενός φαγητού, αν είναι δηλαδή ασφαλές ή όχι τότε απλώς πετάξτε το. Το ρίσκο είναι μεγάλο και δεν χρειάζεται να κάνεις γευστικές δοκιμές.

Διαβάστε επίσης: Τροφές που δεν πρέπει να βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων

* Η Νικολία Σαλίαϊ είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Φυσικοχημεία. Εργάζεται ως Σύμβουλος Καινοτομίας και Ανάπτυξης νέων προϊόντων, αλλά και ως Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες τροφίμων στη Κρήτη. Το άρθο της δημοσιέυτηκε στο mednutrition.gr

Ο Α.Ο. Φιλιατρών στο 4ο Veikou Trail

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 διεξήχθη το 4ο Veikou Trail αποστάσεων 10 χλμ και 5 χλμ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών εκπροσωπήθηκε στον αγώνα των 5 χλμ από τον Γεώργιο Κατσούλη (0:40:47).

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Φιλιατρών συγχαίρει το ανωτέρω μέλος του για την συμμετοχή και τον επιτυχή τερματισμό του!

Ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά, την Κυριακή 26/1

Ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά, την Κυριακή 26/1

Η δεύτερη ημερίδα της σεζόν σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών, θα γίνει την Κυριακή (26/2) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Στους αγώνες θα έχουν ακόμη δικαίωμα αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 και Κ18, ενώ το πρωί θα γίνει ημερίδα για τους αθλητές και τις αθλήτριες Κ16 και Κ14.

Δείτε την προκήρυξη
Έντυπο Ανδρες
Έντυπο Γυναίκες

Αντίστροφη μέτρηση για το διεθνές τουρνουά golf της Costa Navarino

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη του 4ου ετήσιου διεθνούς τουρνουά γκολφ της Costa Navarino. Το Messinia Pro-Am  θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου στα βραβευμένα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course κηρύσσοντας με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη της αθλητικής και τουριστικής σεζόν στη Μεσσηνία.

Στο φετινό ρόστερ των συμμετεχόντων, το οποίο είναι μεγαλύτερο από ποτέ, ξεχωρίζει μεταξύ άλλων, η συμμετοχή του Γερμανού τερματοφύλακα-θρύλου Sepp Maier, ο οποίος θα τιμήσει τη διοργάνωση με την παρουσία του, ενώ οι διαθέσιμες θέσεις για το τουρνουά είναι πλέον ελάχιστες.

Έχοντας στο ενεργητικό του τρία Ευρωπαϊκά Κύπελλα με τη Μπάγερν Μονάχου, ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 75χρονος Maier παραμένει ένας ιδιαίτερα μάχιμος και επιδέξιος γκολφέρ. Ως ερασιτέχνης, θα αγωνιστεί για μια σειρά τιμητικών βραβεύσεων, ενώ οι επαγγελματίες αθλητές του τουρνουά θα αναμετρηθούν για το συνολικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, διεκδικώντας τον τίτλο από τον περσινό νικητή, Alessandro Tadini.

To “παρών” στο Messinia Pro-Am θα δώσει και ο παγκοσμίως καταξιωμένος αρχιτέκτονας γηπέδων γκολφ, Robert Trent Jones Jr. ο οποίος έχει σχεδιάσει πάνω από 300 γήπεδα σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ την υπογραφή του φέρει και το The Bay Course της Costa Navarino.

Οι συμμετέχοντες γκολφέρ και οι καλεσμένοι τους θα φιλοξενηθούν στο πολυβραβευμένο The Westin Resort Costa Navarino απολαμβάνοντας το απαράμιλλο φυσικό τοπίο, με μοναδική θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Η δράση ξεκινά την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου με την επίσημη προπόνηση για την κάθε ομάδα, ενώ το τουρνουά θα αρχίσει με τον πρώτο αγωνιστικό γύρο, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, για να ακολουθήσουν ο δεύτερος και ο τελικός, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Παράλληλα με την αγωνιστική δράση, το Messinia Pro-Am περιλαμβάνει κοινωνικές εκδηλώσεις που συμπληρώνουν το ξεχωριστό αυτό τετραήμερο. Στη φετινή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες θα παραβρεθούν σε μια βραδιά “Speakeasy” αλλά και στην εκδήλωση “Let’s Roll” που θα περιλαμβάνει, έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπόουλινγκ για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, με τίτλο “A good cause to strike”. Το Σάββατο, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων, η οποία θα ολοκληρωθεί με μια μεξικάνικη… “La Fiesta”.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 4ου Messinia Pro-Am πατώντας εδώ.

Το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με το Confederation of Professional Golf (CPG) και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά είναι για τέταρτη χρονιά η AEGEAN, μέλος της Star Alliance, της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, ενώ επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia Pro-Am, είναι η Erasmus, συμβάλλοντας στην άρτια εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών. Silver sponsor της διοργάνωσης είναι η Vodafone, επίσημοι χορηγοί η Ηertz και η εταιρεία

Kyvernitis και επίσημοι υποστηρικτές ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Ecolab, ο στιγμιαίος καφές Nescafé και τα αυτοματοποιημένα συστήματα Nescafé, το εστιατόριο Poseidonia, η Premium Tequila Patron, το Semeli Estate, το Martini, οι μπύρες ΝΗΣΟΣ, το Τhe Wagon Bar & Events, η εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης Under Armour  και o Οίκος Vourakis.

Χορηγοί επικοινωνίας του Messinia Pro-Am είναι τα περιοδικά Golf Time, Golf Vacations και National Club Golfer, η εφημερίδα Καθημερινή και τα portals Andro, Capital, CNN Greece, Greek Travel Pages και Sport24.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.messiniaproam.costanavarino.com

Email: [email protected]

Hashtag: #messiniaproam

www.costanavarino.com

www.facebook.com/costanavarino

www.youtube.com/costanavarino

Instagram: @costanavarino

Twitter: @costanavarino

Ο Α.Ο. Φιλιατρών στον 3ο Βυζαντινό Αγώνα Δρόμου 50 χλμ

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 διεξήχθη στα Μέγαρα, ο 3ος Βυζαντινός Αγώνας Δρόμου 50 χλμ. 

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών εκπροσωπήθηκε στον αγώνα αυτό από τους Βάσω Αλεξανδροπούλου (05:34:21) και Χρήστο Μητράκο (05:37:48). Επιπλέον, οι διοργανωτές βράβευσαν τον σύλλογο με τιμητική πλακέτα.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Φιλιατρών συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του για την συμμετοχή και τον επιτυχή τερματισμό τους!

x

Send this to a friend