Αναβολή του 3ου Ημιμαραθωνίου Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» για τις 31/3

Αναβολή του 3ου Ημιμαραθωνίου Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» για τις 31/3

Αγαπητοί φίλοι,

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Ημιμαραθωνίου Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν αποφάσισε αναβολή του αγώνα για 31/3.

Παράκληση, όσοι είχατε δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή  να επικοινωνήσετε μαζί μας  ηλεκτρονικά:  [email protected] ή [email protected] ή τηλεφωνικά 6977212169 κ. Βαγγέλη Λεμπέση και να δηλώσετε αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή 31/3 ή επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων αναφέροντας ΤΡΑΠΕΖΑ, ΙΒΑΝ  και  ΔΙΚΑΙΟΎΧΟ λογαριασμού.

Αν μέχρι την Τετάρτη 27/2 συγκεντρώνονται 40 άτομα η εκδρομή θα γίνει 31/3 με τα ίδια στοιχεία που επαναλαμβάνονται κατωτέρω.

Σε διαφορετική περίπτωση η εκδρομή ακυρώνεται οριστικά και θα επιστραφούν σε όλους τα χρήματα

Παραθέτουμε κατωτέρω την ανακοίνωση της Οργανωτικής επιτροπής και τα στοιχεία της εκδρομής για υπενθύμιση.

Θέμα: Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του 4ου Ημιμαραθωνίου Σπερχειού “Αθανάσιος Ακρίδας”

Αγαπητοί δρομείς, συνοδοί και φίλοι του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ”, εθελοντές, χορηγοί και φίλοι συνδιοργανωτές. Ένα από τα πράγματα που δεν μπορεί να ελέγξει κάποιος όταν ανακοινώνει έναν αγώνα, είναι η κατάσταση του καιρού τη συγκεκριμένη ημέρα.

Εμείς ως διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού και των παράλληλων αγώνων και δράσεων της 24ης Φεβρουαρίου 2019, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια της μετακίνησης των αθλητών προς και από τα μέρη μας, την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και όλων όσων εμπλέκονται στην συγκεκριμένη διαδικασία, αναγκαζόμαστε εξαιτίας των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το προσεχές τριήμερο , να αναβάλουμε τους αγώνες της συγκεκριμένης ημέρας.

Αντιλαμβανόμαστε πως αυτή η εξ ανάγκης αναβολή και η μετάθεση σε άλλη ημερομηνία, θα πέσει πάνω σε άλλους αγώνες που έχουν ήδη ανακοινωθεί όπως και ο δικός μας προ καιρού. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε και δεν επιδιώξαμε να γίνει αυτό.

Μετά από συσκέψεις μεταξύ των ανθρώπων της διοργάνωσης, αποφασίσαμε από κοινού ο αγώνας να γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, με τους ίδιους όρους της προκήρυξης.

Όλοι όσοι είχαν σκοπό να μας επισκεφτούν και να τρέξουν στους αγώνες μας, πιστεύουμε να το πράξουν και την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του. Η

ασφάλεια και η υγεία όλων μας, προέχει και το γνωρίζετε καλά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 31η Μαρτίου 2019 και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά.

Νέα εκδρομή

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στις 31/3/2019 για συμμετοχή στον 4ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στον όμορφο και καλά οργανωμένο αγώνα. Ώρα αναχώρησης 06:00 π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY, δίπλα στο μετρό «Μεταξουργείο».

Ώρα αναχώρησης για επιστροφή στην Αθήνα 16:30 της ίδιας ημέρας.

Για συμμετοχές παρακαλούμε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά: [email protected] ή τηλεφωνικά Βαγγέλης Λεμπέσης 6977212169 μέχρι την Δευτέρα 18/3 και ώρα 12:00 μ.μ. Δηλώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΜΕΓΕΘΟΣ T-shirt*

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ Τ.Κ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

EMAIL

* Για τον ημιμαραθώνιο το T-shirt είναι τεχνικό για τα 5 χλμ είναι Βαμβακερό ενώ για το δυν βάδισμα και τον παιδικό αγώνα δεν υπάρχει μπλουζάκι.

Αφού επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα θέσεων, για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή σας, πρέπει να έχουν καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα 18/3 19 €, για να καλυφθεί το κόστος του πούλμαν (12€) και το κόστος του Αγώνα 7€ (Για τον ημιμαραθώνιο και τα 5 χλμ ενώ το Δυν Βάδισμα και ο παιδικός αγώνας είναι δωρεάν).

Η καταβολή μπορεί να γίνει με κατάθεση στους λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕZAEUROBANK

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ            0026-0604-74-0101580382

IBAN                GR70 02606040000740101580382

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕZA

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ            721/322525-93

IBAN                GR5001107210000072132252593

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Γιώργος Διαμαντής και στις δύο περιπτώσεις.

Παράκληση, να αναγράφεται στις παρατηρήσεις, τον αγώνα και το όνομα του συμμετέχοντα (π.χ.Παναγιώτης Βλάχος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού). Το καταθετήριο με email [email protected] Μόνο σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής email, με fax στο 2106420949.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι συμμετοχές θα κλείσουν την Δευτέρα 18/3. Την ίδια ημέρα, το αργότερο,  να επικοινωνείτε για τυχόν ακυρώσεις

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί, αν συγκεντρωθούν 40 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και συνεπώς  ενδέχεται, αν γεμίσει το πούλμαν, οι συμμετοχές για την εκδρομή, να κλείσουν νωρίτερα.

Με την αίτηση μου για συμμετοχή στην ομαδική εκδρομή του Συλλόγου, εξουσιοδοτώ τον Σύλλογο «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες και τα προσωπικά μου στοιχεία στο site και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.

Previous ArticleNext Article

Οι «Δρομείς Ελπίδας» στον 5ο Εύκλειο αγώνα του Υμηττού

Οι «Δρομείς Ελπίδας» στον 5ο Εύκλειο αγώνα του Υμηττού

“Από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους” έλεγε ο Νίτσε! Το “πειρατικό” των “Δρομέων Ελπίδας” συνεχίζει ακάθεκτο! Οι δυσκολίες κάνουν κάποιους ανθρώπους να σπάνε. Άλλους, να σπάνε ρεκόρ…

Υμηττός εάλω από την απίθανη δρομική ομάδα της αγάπης και της αλληλεγγύης.Με μαχητικότητα, πείσμα και ισχυρή θέληση οι “Δρομείς Ελπίδας” κατέκτησαν ένα ακόμη βουνό και μάλιστα με ζηλευτό χρόνο!

Ένα μείγμα παλαιών και νέων κυλίνδρων, γεμάτων όρεξη και διάθεση για προσφορά, συνόδευσαν και αυτήν την Κυριακή στον 5ο Εύκλειο Αγώνα Βουνού τον “πιλότο” Δημήτρη Γλυκό και απέδειξαν πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, όταν πολλά χέρια σφίγγουν δυνατά και πολλές καρδιές χτυπούν σαν μία!

15χλμ κατάπιαν οι αχόρταγοι “Δρομείς Ελπίδας” και το φινάλε αποτέλεσε για πολλοστή φορά την πιο συγκινητική στιγμή ενός άρτιου οργανωτικά αγώνα!

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους η διοργανώτρια αρχή μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων τίμησε την αποστολή των “Δρομέων Ελπίδας” αναγνωρίζοντας το έργο που προσφέρουν σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

ΣΕΦ: Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος Κ18

ΣΕΦ: Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος Κ18

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (Κερκυραϊκός ΓΣ) ήταν ο αθλητής που πήγε πιο μακριά από όλους στο μήκος στην ημερίδα του ΣΕΦ, ο Ανδρεας Αντωνακόπουλος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) ήταν εκείνος που έκανε το ρεκόρ.

Ο παίδας αθλητής στην τελευταία του προσπάθεια “προσγειώθηκε” στα 7,22 μ. και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 7,20 μ. και ανήκει στον στον Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη από τις 19/2/2016. Ο αθλητής της Δέσποινας Παπαβασιλάκη πέτυχε επίσης ατομικό ρεκόρ στον κλειστό και άγγιξε το απόλυτο το ρεκόρ του (7,23 μ.). Παράλληλα ο νεαρός έδειξε πως θα είναι ένας από εκείνους που θα διεκδικήσουν συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Ο Μαντζουρογιάννης επικράτησε του αγώνα με 7,46 μ., επίδοση κοντά στο φετινό του 7,49 μ., ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Παπαδόπουλος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) με 7,20 μέτρα.

x

Send this to a friend