Αναβολή του 34ου Βαρτζάκειου Δρόμου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Πειραιά και η Οργανωτική Επιτροπή του Βαρτζάκειου Δρόμου, κατά τη συνεδρίαση της 21/09/2021, με μοναδικό θέμα τη διεξαγωγή του 34ου Βαρτζάκειου 2021 που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, μετά από συζήτηση στην οποία παρενέβη και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σήφης Βουράκης και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παρούσες επιδημιολογικές συνθήκες, αποφάσισαν τη μετάθεση του 34ου Βαρτζάκειου Δρόμου, σε μελλοντική ημερομηνία.

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του ΣΔΥΠ,

Με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του ΟΛΠ, της Μαρίνας Ζέας και της Τροχαίας Πειραιά, ο Βαρτζάκειος δρόμος επέστρεψε στην πόλη του Πειραιά απ΄ όπου ξεκίνησε το 1986 και από το 2017 μέχρι και το 2019 εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή του Πειραιά. Δυστυχώς ο covid – 19 συνεχίζει να μας στερεί αυτή τη χαρά και τη γιορτή.

Τα αυστηρά περιοριστικά υγειονομικά μέτρα, μας στερούν αρχικά τη διεξαγωγή του παιδικού αγώνα στον οποίο λάμβαναν μέρος 250 μαθητές των σχολείων του Πειραιά με τους γονείς και τους συνοδούς τους. Ο περιορισμένος αριθμός συμμετοχών ( 300 ) στον αγώνα των 14.000 μ. – ο αποκλεισμός αθλητών ( για υγειονομικούς λόγους ) και κυρίως η επιθυμία μας ότι από αυτή τη γιορτή της οικογένειας του ΣΔΥΠ, δεν πρέπει να λείπει κανείς και δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανέναν !!

Σεβόμαστε τις επιλογές των μελών και των φίλων μας, θέλουμε στον αγώνα μας να υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες και η μέγιστη ασφάλεια για όλους.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και της Οργανωτικής Επιτροπής, μεταθέτουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα σε χρόνο κατάλληλο, ώστε και ο παιδικός αγώνας να διεξαχθεί και κανένα μέλος ή φίλος του ΣΔΥΠ να λείπει.

Θα υπάρξει ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πειραιά και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σήφη Βουράκη για τη στήριξή τους.

Το Δ.Σ. του ΣΔΥΠ και η Οργανωτική Επιτροπή του Βαρτζάκειου Δρόμου.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Με επιτυχία έγιναν οι αγώνες Run Greece σε Γιάννενα και Ρόδο

Γιάννενα και Ρόδος γιόρτασαν σήμερα με τη διεξαγωγή των αγώνων Run Greece. Δύο πόλεις που έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση κι έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τις διοργανώσεις στίβου.

Στα Γιάννενα δύο νέοι αθλητές των μεσαίων αποστάσεων κατέκτησαν την πρώτη θέση στα 5χλμ. Ο Νέστορας Κολλιός στους Άνδρες διένυσε την απόσταση σε 16.26 και ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Γεωργίου με 16.38 και Γιώργος Τασιούλας με 16.56. Η Έφη Φλώρου ήταν νικήτρια στις γυναίκες με 19.03 και ακολούθησαν οι Αποστολία Τσιτσάκη με 19.43 και Χρύσα Ανδρούτσου με 19.57.

Στα 10χλ. νικητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Μπαρμπαγιάννης με 33.41 και ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Τσουμάκας με 34.20 και Βασίλης Τσιρώνης με 35.03. Στις γυναίκες πρώτη πέρασε τη γραμμή τερματισμού η Ερμιόνη Χασκή με 45.00, δεύτερη ήταν η Άννα – Αλκμήνη Αποστολοπούλου με 47.58 και τρίτη η Αγγελική Μαντραβέλη με 48.14.

Στην Ρόδο ο 22χρονος Γιάννης Μπόνερ τερμάτισε πρώτος στα 5χλμ. με 15.59 και άφησε πίσω του τους Θανάση Μπούρο (17.12) και τον έφηβο Ανδρέας Έλληνα (17.42). Στις γυναίκες η Παναγιώτα Καρπαθάκη ήταν νικήτρια με 23.58 και ακολούθησαν οι Δικαία Αθανασάκη (24.32) και Μαρία- Νεφέλη Μιχαλού (25.21).

Στα 10χλμ. Ανδρών ο Μιχάλης Χατζηιωάννου ήταν νικητής με 35.29 και ακολούθησαν οι Στέφανος Λεβέντης (36.23) και Τσαμπίκος Στατής (37.25). Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Κωνσταντίνα Κανέλλη ήταν νικήτρια με 48.34, μπροστά από τις Χρυσαφίνα Κοζά (49.40) και Ειρήνη Βογιατζή (51.09).

Στα Ιωάννινα βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών που μετείχαν στην διοργάνωση

Με τις διοργανώσεις της Ρόδου και των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της σειράς Run Greece, τους οποίους διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και με μεγάλο χορηγό την ERGO. Η ομοσπονδία τηρώντας τα εγκεκριμένα από την πολιτεία υγειονομικά πρωτόκολλα κατάφερε να επιστρέψει με ασφάλεια στη διεξαγωγή αγώνων σε δημόσιο δρόμο και να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές και δρομείς να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους συνήθεια. Το επόμενο διάστημα – και αν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα- αναμένεται να ανακοινωθούν ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της Καστοριάς και της Λάρισας, που αναβλήθηκαν λόγω του της έξαρσης του ιού covid- 19.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τον Αυθεντικό

Νέο βίντεο για τον ΑΜΑ 2018 από τον ΣΕΓΑΣ

Ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί το «παζλ» των συμμετοχών για όλους τους αγώνες (42χλμ στην αυθεντική διαδρομή, και αγώνες 5 & 10χλμ) του Αυθεντικού Μαραθωνίου 2021.

Η επίσημη περίοδος εγγραφών ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, οπότε και το σύστημα εγγραφών θα κλείσει αυτόματα.

Ο Αυθεντικός επιστρέφει.. Προλάβετε και εξασφαλίστε την θέση σας στην γραμμή εκκίνησης στις 13-14 Νοεμβρίου.

Δείτε πως ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend