WWF Ελλάς: Δράση για το κλίμα – έχουμε 1,5°C διορία!

WWF Ελλάς: Δράση για το κλίμα - έχουμε 1,5°C διορία!

Δύο μήνες μετά τον παγκόσμιο επιστημονικό συναγερμό για την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη κατά +1,5°C, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη βγαίνουν στους δρόμους απαιτώντας τώρα λύσεις για να σταματήσει η κλιματική αλλαγή.

Για να στείλει και η Αθήνα το δικό της μήνυμα στους πολιτικούς ηγέτες του πλανήτη, το WWF Ελλάς καλεί όλους εσάς, τους υποστηρικτές και φίλους της οργάνωσης, στην πορεία που συνδιοργανώνουμε αυτήν την Κυριακή μαζί με φίλους από 22 οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ένα καθαρό μήνυμα στις κυβερνήσεις που συνεδριάζουν αυτές τις μέρες στην Πολωνία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα. Απαιτούμε φιλόδοξους στόχους κατά της κλιματικής αλλαγής.

Έλα και εσύ την Κυριακή στη δράση για το κλίμα. Πάρε παιδιά και φίλους και έλα να περπατήσουμε από την Ακρόπολη μέχρι την πλατεία Συντάγματος, υπό τους μουσικούς ρυθμούς των τυμπάνων των Quilombo.

Μόνο μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής!

Μαζί διεκδικούμε έναν καθαρό και ασφαλή πλανήτη.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Δήλωσε συμμετοχή και προσκάλεσε φίλους και γνωστούς σου που μπορεί να ενδιαφέρονται.

ΠΟΥ: Μετρό Ακρόπολη (Δ. Αρεοπαγίτου & Μακρυγιάννη)

ΠΟΤΕ: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 πμ

Πριν την εκκίνηση της πορείας, από τις 10:00 πμ και μετά, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους.

Σε περιμένουμε!

Previous ArticleNext Article

Τεντόγλου και Φιλιππίδης δίνουν ραντεβού στη Μαδρίτη

Τεντόγλου και Φιλιππίδης δίνουν ραντεβού στη Μαδρίτη

Η φετινή χειμερινή σεζόν μπορεί να είναι μικρότερη απ’ όσο αναμενόταν, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο με μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών σε όλο τον πλανήτη να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.

Σε μια από τις τελευταίες στάσεις της περιόδου, αύριο στη Μαδρίτη, στον τελευταίο αγώνα της σειράς Indoor Tour θα συγκεντρωθούν σπουδαίοι αθλητές, την Παρασκευή (21/2). Ανάμεσα σε αυτούς και δύο Έλληνες, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Κωστας Φιλιππίδης, που έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια τους με τις εμφανίσεις τους.

Ο Τεντόγλου εκμεταλλεύεται την απουσία μεγάλης διοργάνωσης, προκειμένου να κάνει κάποιες αλλαγές που θα του φανούν χρήσιμες για το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά δεν είχε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσει όλους του τους αγώνες με επιδόσεις πάνω από τα 8,00 μ., με καλύτερο όλων των 8,07 μ., το οποίο σημείωσε στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, στο Μπόχουμ. Στο μήκος θα αγωνιστούν ακόμη οι Γιαν Ετσεβαρία (Κούβα) και Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία).

Σε καλή κατάσταση έδειξε και ο Κώστας Φιλιππίδης, με φετινό 5,70 μ. και σταθερά καλές παρουσίες στο σύνολο των διοργανώσεων όπου έχει συμμετάσχει. Ο αυριανός είναι ο τελευταίος αγώνας των αθλητών μας, πριν το ραντεβού τους με το κορυφαίος εγχώριο γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, το οποίο θα γίνει 28-29/2 στο ΣΕΦ.

Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Ιδιαίτερα συναρπαστικό αναμένεται να είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, την Κυριακή (23/2).

Σε ένα γνώριμο για τους αθλητές και τις αθλήτριες μέρος, στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων, θα δώσουν το παρών ορισμένοι από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες των αποστάσεων, που αναμένεται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για δυνατούς αγώνες.

Δείτε τις συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες

x

Send this to a friend