WWF Ελλάς: Δράση για το κλίμα – έχουμε 1,5°C διορία!

WWF Ελλάς: Δράση για το κλίμα - έχουμε 1,5°C διορία!

Δύο μήνες μετά τον παγκόσμιο επιστημονικό συναγερμό για την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη κατά +1,5°C, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη βγαίνουν στους δρόμους απαιτώντας τώρα λύσεις για να σταματήσει η κλιματική αλλαγή.

Για να στείλει και η Αθήνα το δικό της μήνυμα στους πολιτικούς ηγέτες του πλανήτη, το WWF Ελλάς καλεί όλους εσάς, τους υποστηρικτές και φίλους της οργάνωσης, στην πορεία που συνδιοργανώνουμε αυτήν την Κυριακή μαζί με φίλους από 22 οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ένα καθαρό μήνυμα στις κυβερνήσεις που συνεδριάζουν αυτές τις μέρες στην Πολωνία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα. Απαιτούμε φιλόδοξους στόχους κατά της κλιματικής αλλαγής.

Έλα και εσύ την Κυριακή στη δράση για το κλίμα. Πάρε παιδιά και φίλους και έλα να περπατήσουμε από την Ακρόπολη μέχρι την πλατεία Συντάγματος, υπό τους μουσικούς ρυθμούς των τυμπάνων των Quilombo.

Μόνο μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής!

Μαζί διεκδικούμε έναν καθαρό και ασφαλή πλανήτη.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Δήλωσε συμμετοχή και προσκάλεσε φίλους και γνωστούς σου που μπορεί να ενδιαφέρονται.

ΠΟΥ: Μετρό Ακρόπολη (Δ. Αρεοπαγίτου & Μακρυγιάννη)

ΠΟΤΕ: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 πμ

Πριν την εκκίνηση της πορείας, από τις 10:00 πμ και μετά, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους.

Σε περιμένουμε!

Previous ArticleNext Article

«Tρέχουμε και φέτος για τον Μέγα Αλέξανδρο και τη Μακεδονία!»

«Tρέχουμε και φέτος για τον Μέγα Αλέξανδρο και τη Μακεδονία!»

Πρόσκληση προς όλους τους Μαραθωνοδρόμους της χώρας, ώστε να βρεθούν μαζικά στην εκκίνηση του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και να δημιουργήσουν νέο ρεκόρ συμμετοχών, απεύθυνε ο πρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑ-Υ Νίκος Γούλας, ενόψει της διοργάνωσης της Κυριακής 14 Απριλίου 2019.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων εξέφρασε την πεποίθηση ότι φέτος θα δώσουν ραντεβού στην Πέλλα ακόμα περισσότερα μέλη των Συλλόγων Δρομέων Υγείας από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής σ’ έναν ξεχωριστό και μοναδικό αγώνα, αλλά και να στηρίξουν τη διοργάνωση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλο τον πλανήτη.

«Καλώ όλους τους Μαραθωνοδρόμους, αλλά και τους δρομείς των μικρότερων αποστάσεων, να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και να δώσουν ένα δυναμικό ‘παρών’. Αυτή η διοργάνωση στέλνει μήνυμα ιστορίας και πολιτισμού και συνοδεύεται από έναν πολύ σημαντικό συμβολισμό. Ας είμαστε όλοι εκεί, για να κάνουμε τον Μαραθώνιο της Ιστορίας πιο ισχυρό και πιο μεγάλο από κάθε άλλη χρονιά. Πιστεύω ότι η αυξητική τάση των συμμετοχών θα συνεχιστεί και ότι, με τη βοήθεια των συλλόγων της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, φέτος θα υπάρξει αριθμός-ρεκόρ Μαραθωνοδρόμων στην εκκίνηση», υπογράμμισε ο κ. Γούλας, ο οποίος θα βρίσκεται μεταξύ των δρομέων, όπως κάθε χρόνο:
«Έχω λάβει μέρος και στους 13 προηγούμενους Μαραθωνίους ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και φυσικά θα είμαι παρών ξανά, για 14η συνεχόμενη χρονιά. Είναι ξεχωριστή η χαρά να τρέχω για τον Μέγα Αλέξανδρο, για τη Μακεδονία, σε μία διοργάνωση που είναι πραγματικά μοναδική. Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 14 Απριλίου, για να τρέξουμε όλοι στον Μαραθώνιο που διαφημίζει διεθνώς το όνομα του Μακεδόνα στρατηλάτη».

Παράλληλα, ο κ. Γούλας αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση του φορέα που εκπροσωπεί, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των δύο κορυφαίων διοργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας, η οποία για τον σκοπό αυτό παρέχει ειδική έκπτωση για κάθε εγγραφή δρομέα στις Running Teams της ΕΟΛΣΜΑ-Υ: «Κάθε χρόνο, ένα μέρος από τα χρήματα που δίνουν οι δρομείς μας για να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και στον ‘Νυχτερινό’, τα προσφέρουμε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Είναι μία ενέργεια που γίνεται εδώ και περίπου έξι χρόνια, έχοντας μία άψογη συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή των διοργανώσεων, κ. Δρόσο Χριστόπουλο. Πρόπερσι είχαμε στηρίξει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, πέρσι ενισχύσαμε την ‘ΣυΖωή’ και φέτος λάβαμε την απόφαση να προσφέρουμε στην Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας το ποσό των 3.201 ευρώ, το οποίο συγκεντρώθηκε χάρη στις συμμετοχές των δρομέων της ΕΟΛΣΜΑ-Υ στις δύο μεγάλες διοργανώσεις του 2018. Ασφαλώς θα συνεχίσουμε και στον φετινό Μαραθώνιο και στον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης την ίδια πρωτοβουλία. Όσοι λοιπόν εγγραφούν μέσω της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, ας γνωρίζουν ότι μέσα από την συμμετοχή τους θα βοηθήσουν επίσης στο σημαντικό έργο ενός φιλανθρωπικού φορέα».

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Κυριακής 14 Απριλίου 2019 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά. Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι ομαδικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου και οι ατομικές εγγραφές μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο [email protected] και [email protected] ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Ιστορίας, Διαδρομή Πολιτισμού… Θα είμαστε όλοι εκεί!

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα αγωνιστούν στο Ντίσελντορφ

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα αγωνιστούν στο Ντίσελντορφ

Tο Ντίσελντορφ θα γίνει την Τετάρτη (20/2) η τελευταία στάση της σειράς αγώνων ΙAAF Indoor Tour για το 2019. Σε μια διοργάνωση που, παράλληλα, θα αποτελέσει την τελευταία δυνατή αγωνιστική ευκαιρία για μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών, που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης (1-3/3). Στον αγώνα θα είναι παρούσες οι δύο πρωταθλήτριες μας του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κυριακοπούλου προέρχεται από το εντυπωσιακό 4,81 μ. του Μπέρμιγχαμ, που της δίνει το περιθώριο να κυνηγήσει ακόμη και το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ (4,83 μ.). Η Στεφανίδη ταλαιπωρήθηκε τη φετινή σεζόν από αλλεργική ρινίτιδα που την κράτησε αρκετά πίσω, ωστόσο φαίνεται πως μπορεί να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα και να κυνηγήσει κι εκείνη πτήσεις πάνω από τα 4,80 μέτρα.

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης και θα διεκδικήσουν αμφότερες να ανέβουν – για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση – στο βάθρο των νικητριών.

Στο Ντίσελντορφ θα είναι παρούσα και η Αντζέλικα Σιντόροβα η αθλήτρια με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο (4,91 μ.) και η σημαντικότερη ενδεχομένως αντίπαλη των Ελληνίδων στο δρόμο προς το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση της Γλασκώβης.

Ιστιοπλοΐα: Η Ομοσπονδία βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς

Ιστιοπλοΐα: Η Ομοσπονδία βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ» που η  ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη Δευτέρα το βράδυ στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Εκτός από τους ιστιοπλόους μας που μέσα στο 2018 κατέκτησαν 25 μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, βράβευσαν και βραβεύτηκαν πολύ μεγάλα ονόματα, τα οποία δόξασαν την ελληνική ιστιοπλοΐα από το 1960 μέχρι και το 1990.

Ανάμεσά τους ήταν ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος το 1960 ως τότε διάδοχος κατέκτησε στη Ρώμη το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με το σκάφος «Νηρεύς» στην κατηγορία Ντράγκον μαζί με τους Οδυσσέα Εσκιτζόγλου και Γιώργο Ζαΐμη.Τιμήθηκαν και οι Τάκης Κουλιγκάς, Τάσος Μπουντούρης, Αρης Ραπανάκης, Δημήτρης Δεληγιάννης και Λεωνίδας Πελεκανάκης.

Η Ε.Ι.Ο. τίμησε ακόμα τον πρόεδρο της Δ.Ο.Α. Ισίδωρο Κούβελο, τον πρόεδρο της διεθνούς κλάσης 470 Δημήτρη Δήμου, τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π.Ι Κώστα Μάνθο και την προϊσταμένη του υγρού στίβου της Γ.Γ.Α. Χρυσάνθη Κυριάκου.

Στην γιορτή, που παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, παρευρέθηκαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, ο Α΄αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Στέλιος Αγγελούδης, ο γεν. γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Μανώλης Κολυμπάδης, ο πρόεδρος της Ε.ΦΙ.Π Γεώργιος Λενός, ο τέως «Αθάνατος» Λάμπης Νικολάου, η πρόεδρος του Σ.Ε.Ο Βούλα Κοζομπόλη, σύσσωμο το ΔΣ. της Ε.Ι.Ο., εκπρόσωποι του δήμου Καλλιθέας, σωμάτων ασφαλείας, της Εκκλησίας και πλήθος κόσμου.

Εκ μέρους της Ε.Ι.Ο. μίλησε ο πρόεδρός της Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην προσπάθεια της ομοσπονδίας να αναλάβει τη διοργάνωση ενός γκραν σλαμ της κατηγορίας ΣΤΑΡ. Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Αν τα καταφέρουμε θα είμαστε οικονομικά αυτάρκεις, διότι ένας αγώνας «Star Sailors League» έχει τους δικούς του διεθνείς χορηγούς. Στις Μπαχάμες πριν λίγο καιρό το έπαθλο στον πρώτο νικητή ήταν 200.000 δολάρια, οπότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τα ποσά για τα οποία μιλάμε. Σε αυτόν τον αγώνα έτρεξαν 25 σκάφη κι ανάμεσα στους 50 αθλητές ήταν 8 χρυσοί Ολυμπιονίκες, 7 αργυροί και 9 χάλκινοι. Έχει τεράστια σημασία για την ιστιοπλοΐα και γενικότερα τον ελληνικό αθλητισμό να διεξάγεται ένας τόσο μεγάλος αγώνας στην χώρα μας”.

Στην εκδήλωση έγινε ειδική αναφορά με βίντεο στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας», τους δύο αγώνες ΦΙΝΝ που φιλοξένησε και την συγκλονιστική ενέργεια fair play του Κύπριου αθλητή Παναγιώτη Ιορδάνου, ο οποίος παραχώρησε το σκάφος του στον Τούρκο Αλικιάν Καϊνάρ, και φυσικά στην διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ που θα διεξαχθεί τον Μάιο.

Ξεχωριστό κομμάτι της βραδιάς ήταν η βράβευση δημοσιογράφων που εδώ και πολλά χρόνια στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το άθλημα. Έτσι, τιμήθηκαν οι Νίκος Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Χρήστος Παϊπέτης και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση από τον κ. Βασιλειάδη στην πρωταθλήτρια ομάδα πανελλήνιου ομαδικού στα Οπτιμιστ που ήταν αυτή της περιφέρειας Β. Ελλάδας (Αναστάσιος Γκαρίπης Ο.Φ.Θ., Μαρία Βογιατζοπούλου Ν.Ο. Καλαμαριάς, Αναστασία Παπαγεωργίου Ν.Ο.Θ., Θεοφάνης Ζήσης Ν.Ο.Θ.). Ο υφυπουργός αθλητισμού ανάμεσα στ΄άλλα τόνισε: «Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία ό,τι μου έφερε είχε αρχή, μέση και τέλος. Βάλαμε μαζί κάποιους στόχους και τους φέραμε σε πέρας.

Η μεγαλύτερη προσπάθειά μας επικεντρώθηκε στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας», για το οποίο είμαι υπερήφανος που συνέβαλα στη δημιουργία του. Θα προσφέρει πολλά στην ιστιοπλοΐα, στον αθλητισμό και γενικότερα στην κοινωνία.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ   2018

1 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ TORNADO ΑΝΔΡΩΝ 1η  2018 ΓΑΛΛΙΑ

2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ TORNADO ΑΝΔΡΩΝ 1η 2018 ΓΑΛΛΙΑ

3 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ LASER STD U19 1η 2018 ΠΟΛΩΝΙΑ

4 ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ TECHNO 293 PLUS Ν.  ΑΝΔΡΩΝ 2η  2018  ΛΕΤΟΝΙΑ

5 ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 420 U17 ΕΦΗΒΩΝ 2η 2018 ΗΠΑ

6 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 420 U17 ΕΦΗΒΩΝ 2η 2018 ΗΠΑ

7 ΠΑΠΠΑ ΜΕΛΙΝΑ 420 U17 ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2η 2018 ΗΠΑ

8 ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 420 U17 ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2η 2018 ΗΠΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – TARRAGONA  2018

ΦΑΚΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ LASER RDL ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1η 2018 ΙΣΠΑΝΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ – BUENOS AIRES  2018

ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ TECHNO 293 + Μ ΕΦΗΒΩΝ 1η 2018 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  2018

1 ΠΑΠΠΑ ΜΕΛΙΝΑ 420 U17 ΝΕΑΝΙΔΩΝ 1η 2018 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

2 ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 420 U17 ΝΕΑΝΙΔΩΝ 1η 2018 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

3 ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ LASER RDL MEN U21 Ν.ΑΝΔΡΩΝ 1η 2018 ΓΑΛΛΙΑ

4 ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  TECHNO293 U17 ΕΦΗΒΩΝ 1η 2018 ΕΛΛΑΔΑ

5 ΔΙΒΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ TECHNO293 PLUS Ν.ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2η 2018 ΙΤΑΛΙΑ

6 ΜΟΝΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ LASER 4.7 ΕΦΗΒΩΝ 2η 2018 ΕΛΛΑΔΑ

7 ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 420 Ν. ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2η 2018 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

8 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ 420 Ν. ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2η 2018 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

9 ΚΕΡΚΟΥΛΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ LASER 4.7 ΕΦΗΒΩΝ 3η 2018 ΕΛΛΑΔΑ

10 ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 420 U17 ΕΦΗΒΩΝ 3η 2018 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

11 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 420 U17 ΕΦΗΒΩΝ 3η 2018 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΜΙΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙOΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ

Ν Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ν.Ο.ΒΟΛΟΥ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Ν.Ο. ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ν.Ο. ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΪΚΟΥ

Ν.Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ

Ν.Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Με υπόδειξη των μελών του ΠΑ.Σ.Π.Ι βραβεύτηκε και ο προπονητής Αντώνης Γραμμένος, ο οποίος ήταν μέντορας πολλών σημερινών προπονητών σε ολυμπιακές κατηγορίες.

Λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Σαν Ρέμο οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν και θα βραβευτούν στην επόμενη εκδήλωση μαζί με τον προπονητή Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον Κύπριο Παναγιώτη Ιορδάνου.

Send this to a friend